- Konu Sahibi Cherry Mom
- #68.041
günde en az 5 mesaj yazarım. ama haftasonları imkansız. bu konuda tolerans gösterirseniz sevinirim. haftasonunun acısını haftaiçi çıkartırım ama merak etmeyin. sağlık bir şekilde spor ile beraber elimden geldiğince çok kilo vermek istiyorum. bu yıl sonuna kadar 10 olur 15 olur. ama eninde sonunda hedeflediğim kiloya inmek istiyorum. yılsonu hedefim sadece beni motive etmesi için. yeni yıl yeni bir ben diye kendime slogan uydurdum. bakalım ne olacak.![]()
Berivan da haftasonları internet olmadığı için giremiyor. Yani mecburi durumları tabiki anlayışla karşılıyoruz. Problem olmuyor.
Bak sana şöyle bir şey diyeyim Ebrucum... Biz takımdaki arkadaşlarla yeni yıldaki kendimize bir mektup yazdık (takım başlığına yazdık). Yeni yılda kaç kilo olmak istiyoruz, kim olmak istiyoruz, yani her ne istiyorsak yazdık. Ben bunları kopyaladım ve yeni yılda tekrar yapıştıracağım buraya... Yani herkes o gün geldiğinde mektubunu bir daha okuyup ne kadar yol geldiğini görecek. :)
İstersen sen de yaz. Seninkini de kopyalayayım.
"Slogan uydurdum" deme. Uydurdum deyince etkisini hafifletiyorsun. "Kendime bir slogan yarattım." de.