Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aa onlar cok muhım ben onumuzdekı hafta tavuga gecmeyı dusunuyorum gıdaklıcam :9:

ben deneme yapmıstım dıyetın basında;
sabah aynı kahvaltıyı yapıyordum. ama 1 hafta full tavuk 1 hafta full sebze, 1 hafta full baklıyat yemıstım. en cok tavuk haftasında kılo vermıstım.
ama dedıgım gıbı ogle ve aksam dısında herseyı aynı yemıstım baska bırseyden fark olur anlamam dıye. oylelıkle cozdum kı ben gıdakcıyım :9:

ya aslında bu hafta eşimin dogum gunu var. o tatlı yıcem psikolojisi kıskırttı galıba benı. dolaptan alırken farkında değildim. kendıme geldıgımde elimde çikolata dişliyordum :9:

dizi bu sezon pek bır fernando moduna gırdı aslında cok ta keyıflı bakamıyorum ama yıl atlamıslar yıne o dıkkatımı cektı belkı savas sahnesı konusu olur dıye bır umut beklıyorum ıste.

senın catalını bıcagını yerım ben :)

zeytını bazen cok kacırıyorsun ama bısey olmaz o kadar zeytınden. belliki cok sevıyorsun :)
da ekmegı yıne 6lamıssın fundacım hafta sonu zaten full ekmektı. :26:
Yaaaa ben geldim ben Geldimmm gormedinmiiii:)))

unutmadan hemen münümü yazayım:

sabah:1 domates, bir salatalık,yarım yumurta,az peynir, 2 dilim ekmek

ara:yarım paket diyet bisküvi(suntalaradan)

öğlen:simit ve çay

ara: 1 elma

akşam: bir kase çorba,salata

ara:nar ve yarım muz

vay be ne kadar pahalıymış antalyada kuaförler.burda ben on lira civarında kesim yaptırıyorum,daha da yüksek fiyatlı lüks yerler var ama geneli bu civarda.kuaförlerle benim de aram hoş değil pek,anlatma kabiliyeti zayıf bir insan değilim ama ben ne anlatırsam anlatayım kendi bildiklerini yapıyorlar bozuşuyoruz.
Saçların erken beyazlamış canım,ırsi mi

burda da var uygun fıyatlı yerlerde tırsıyorum pelincim ya. senelerdir gıtmedım zaten. bırde sacımı cok guzel hazırladım rofleye bu sacı yakanı bende yakarım o derece yanı.
işte kendı bıldıgını okuyan kuaforler bundan kaybedıyor. ben salonda calıstıgım zamanlarda hep soylerdım kendı zevkınızı değil musterının ıstedıgını yapın dıye..

yok canımcım ırsi değil. ne yazıkki stresten uzuntuden bırden dustu beyazlar. hiç beyaz yokken cıktılar bır anda. :(

aa onlar cok muhım ben onumuzdekı hafta tavuga gecmeyı dusunuyorum gıdaklıcam :9:

ben deneme yapmıstım dıyetın basında;
sabah aynı kahvaltıyı yapıyordum. ama 1 hafta full tavuk 1 hafta full sebze, 1 hafta full baklıyat yemıstım. en cok tavuk haftasında kılo vermıstım.
ama dedıgım gıbı ogle ve aksam dısında herseyı aynı yemıstım baska bırseyden fark olur anlamam dıye. oylelıkle cozdum kı ben gıdakcıyım :9:

ya aslında bu hafta eşimin dogum gunu var. o tatlı yıcem psikolojisi kıskırttı galıba benı. dolaptan alırken farkında değildim. kendıme geldıgımde elimde çikolata dişliyordum :9:

dizi bu sezon pek bır fernando moduna gırdı aslında cok ta keyıflı bakamıyorum ama yıl atlamıslar yıne o dıkkatımı cektı belkı savas sahnesı konusu olur dıye bır umut beklıyorum ıste.

senın catalını bıcagını yerım ben :)

zeytını bazen cok kacırıyorsun ama bısey olmaz o kadar zeytınden. belliki cok sevıyorsun :)
da ekmegı yıne 6lamıssın fundacım hafta sonu zaten full ekmektı. :26:

Ben sürekli tek bir şey yiyemem, çok sıkılırım...

Sorma Sinemcim... Çorba yapayım dedim ama aklıma gelen yapabileceğim tek şey terbiyeli ŞEHRİYE çorbası idi... Onun da ekmekten bir farkı olmaz diye zahmet etmedim...

-------

Hazır konu gelmişken sorayım... Şehriyesiz, mercimeksiz, pirinçsiz, peynirsiz çorba var mı kızlar? Benim aklıma hiç gelmiyor. Adını yazsanız yeter, netten aratırım.

herkese iyi akşamlar .geçmişi okumak bile oldukça uzun zaman alıyor. mesaj sayılarının azlığından şikayet etmişsin funda'cım.evet haklı olabilirsin ama inan elimden gelenin fazlasını yaparak yazmaya çalışıyorum.okul,ev işleri,kızım derken netin başına oturamıyorum bile.
haklısın denem süresindeyim ama elimden gelen maalesef bu.

Hosgeldin aysegul aramıza:))
Seninle tanışmadık ben izine ayrıldığımda gelmiştin Sefa gelmiştin hoş gelmissin:))

Selam sekerlerimmm:))
Nasilsiniz ya gercekten arkadaslarım Olsanız ancak bu kadar merK ederim sizi:))
Sinemcim bu arada saclarının son halini görmek isterim oncesi sonrası foto atarsan cok memnun olurum:))

Fundacim sorumluluk sahibi kaptanım
İns takim düzene girer dediğiniz gibi ne kadar cok paylaşım o kadar motivasyon:))

Pelincim sen düğüne gideceksin naptin kombinini tamamlayabildinmi foto attinmi ben gormedimmi yoksa, bekliyorum ona göre:))

Ayy hepinizi cok merak ediyorum ya
Gecen gün yine rüyamda gördüm sizi, kafamda kuruyorum bişeyler sürekli:))

Bu arada daha İyiyim artık soran herkese cok teşekkür ederim, Oğlusumda daha iyi, yansıtma iyileşmedik ama kabus günlerimiz cok şükür hafifledi:))

Ee hadi anlatın bakalım biraz buradayım ins:))

Yaaaa ben geldim ben Geldimmm gormedinmiiii:)))

canım arkadasım simdi gordum yaa :)))
hosgeldın :)
sana da bıdıgınada gecmıs olsun tunim. :16:
ınsallah ıyı bır sonuc olurda once sonra yaparım tunıcım :)

Sorma Sinemcim... Çorba yapayım dedim ama aklıma gelen yapabileceğim tek şey terbiyeli ŞEHRİYE çorbası idi... Onun da ekmekten bir farkı olmaz diye zahmet etmedim...

-------

Hazır konu gelmişken sorayım... Şehriyesiz, mercimeksiz, pirinçsiz, peynirsiz çorba var mı kızlar? Benim aklıma hiç gelmiyor. Adını yazsanız yeter, netten aratırım.

Brokoli seviyorsan brokoli çorbası yapabilirsin
Yada karışık sebze çorbası yapabilirsin
Domates çorbası olabilir ( gerçi bunu sen iciyorsun bilirsin)

herkese iyi akşamlar .geçmişi okumak bile oldukça uzun zaman alıyor. mesaj sayılarının azlığından şikayet etmişsin funda'cım.evet haklı olabilirsin ama inan elimden gelenin fazlasını yaparak yazmaya çalışıyorum.okul,ev işleri,kızım derken netin başına oturamıyorum bile.
haklısın denem süresindeyim ama elimden gelen maalesef bu.

Ayşegülcüm ben kimseyi zor duruma sokmak istemem açıkcası... Ama bugün bir arkadaş bana; kaptan olduğum için tek tek üyeleri değil, takımın genel motivasyonunu düşünmem gerektiğini söyledi. Bu takımdan biri de değil, bunu belirteyim ki arkanızdan dedikodu yapılıyor sanmayın. :)

Ben de takımı düşünmenin daha iyi olduğuna karar verdim. Bu takım kapatılırsa çok üzülürüm çünkü... Ben çözüm bulamadığım için kapanmış olur. Elimizdeki çözüm de şu an bu... Tek tek pek çok üyeye uymayabilir ama takıma faydalı olacaktır.

Bekleyip göreceğiz.

Brokoli seviyorsan brokoli çorbası yapabilirsin
Yada karışık sebze çorbası yapabilirsin
Domates çorbası olabilir ( gerçi bunu sen iciyorsun bilirsin)

Brokoliyi sütle yapıyorum. :D Aaa, süt gerçi, olur değil mi? Sağol hatırlattığın için, unutmuşum o çorbanın varlığını. :60:

Domatesi peynirli yapıyorum. :)

Sebze çorbalarına bir bakayım en iyisi... :)

Teşekkür ettim. :16:

canım arkadasım simdi gordum yaa :)))
hosgeldın :)
sana da bıdıgınada gecmıs olsun tunim. :16:
ınsallah ıyı bır sonuc olurda once sonra yaparım tunıcım :)

Bu arada benim sacımda hem cok gür hemde dalgalı
Cok cok kötü kesilmedikten sonra fark bile edilmiyor, dalganın arasına karışık gidiyor
Ben zaten her kestirdigimde aralarından aldırıyorum biraz seyrelsin diye ( efil attırıyorum buymuş adida pek havalı:))

Ama bazen kestirdiler sonra bı fon çektiriyorum sag taraf ve sol tarafin boyu bariz farklı:))

Fundacim malesef diyetim hic iyi gitmedi
Hastanen ballı ıhlamurlar yok karabiberli pekmezler
Bulantım oldu diye çubuk karakterler leblebiler:(((

Ama napalim olsun toparlarım ben o kadar kiloyu verdim gerisinizde vericem inss
Bugun bı yazı okudum verilen kiloların % 98 i geri alıyormuş verdigi kiloları ne zamanki hayatımızı ve yeme düzenimizi değiştirirsek ancak o zaman verdigimiz kiloları koruyabiliyoruz
Bunu cok iyi anladım ikinci kez ( ilkini bayramDa anlamıştım)
Hala iştahım fenaa, yediğim zaman yemede sınırım yok bu ne demek verdim diye sevinmesek lazım
Diyeti bırakıp yemeye başlarsam hooop yine o çirkin sisko tuni olurum
Ama yooook:))) olmayacak ins:))))

ah tunicim daha dun konusuyordum bayram felaketımızı :( ıyı unutmamıssın sende 1 ay aldık 1 ay verdık :( aman dıkkat et canım yedıgıne ıctıgıne. masallah ıyılesmıssınde artık. yok bıdaha sısko falan olmak cıtır kızlar olucaz :21:

-------

Hazır konu gelmişken sorayım... Şehriyesiz, mercimeksiz, pirinçsiz çorba var mı kızlar? Benim aklıma hiç gelmiyor. Adını yazsanız yeter, netten aratırım.

canım belkı 1 hafta belkı haftanın 3 gunu. her zaman bende yıyemem :)

o nasıl bırsey yaaa şehriyesiz, mercimeksiz, pirinçsiz, peynirsiz çorba :) bakmak lazım bır. aklıma gelen yokda bende bakarım Fundacım bulursam yazarım :)

aaa domates var ama onuda yaptın mı kazanla ıcıyorsun sen yok olmaz :9:

Brokoliyi sütle yapıyorum. :D Aaa, süt gerçi, olur değil mi? Sağol hatırlattığın için, unutmuşum o çorbanın varlığını. :60:

Domatesi peynirli yapıyorum. :)

Sebze çorbalarına bir bakayım en iyisi... :)

Teşekkür ettim. :16:

Bu arada ben bugun yoğurt çorbası yaptım ama haslanmis bugdayla ( ilk defa bugdayla yaptım) cokta guzel oldu bence deneyebilirsin zaten buğday az konuluyor ve buğday pirinç gibi degil sonuçta sağlıklı bisey:))

Ayşegülcüm ben kimseyi zor duruma sokmak istemem açıkcası... Ama bugün bir arkadaş bana; kaptan olduğum için tek tek üyeleri değil, takımın genel motivasyonunu düşünmem gerektiğini söyledi. Bu takımdan biri de değil, bunu belirteyim ki arkanızdan dedikodu yapılıyor sanmayın. :)

Ben de takımı düşünmenin daha iyi olduğuna karar verdim. Bu takım kapatılırsa çok üzülürüm çünkü... Ben çözüm bulamadığım için kapanmış olur. Elimizdeki çözüm de şu an bu... Tek tek pek çok üyeye uymayabilir ama takıma faydalı olacaktır.

Bekleyip göreceğiz.

canım tabiiki anlıyorum zaten bir gruba dahil olarak zayıflamanın amacı motivasyon.inşallah çözüm olur.

Fundacim malesef diyetim hic iyi gitmedi
Hastanen ballı ıhlamurlar yok karabiberli pekmezler
Bulantım oldu diye çubuk karakterler leblebiler:(((

Ama napalim olsun toparlarım ben o kadar kiloyu verdim gerisinizde vericem inss
Bugun bı yazı okudum verilen kiloların % 98 i geri alıyormuş verdigi kiloları ne zamanki hayatımızı ve yeme düzenimizi değiştirirsek ancak o zaman verdigimiz kiloları koruyabiliyoruz
Bunu cok iyi anladım ikinci kez ( ilkini bayramDa anlamıştım)
Hala iştahım fenaa, yediğim zaman yemede sınırım yok bu ne demek verdim diye sevinmesek lazım
Diyeti bırakıp yemeye başlarsam hooop yine o çirkin sisko tuni olurum
Ama yooook:))) olmayacak ins:))))

Tunicim hani bir düğüne gitmiştin de taliplerin çıkmıştı... :)
Bir de memlekete gitmiştin de "Yok canım, X'in kocası şişman bir kadındı, bu gencecik bir kız" demişti biri... :)

Bu sözleri hatırla canım. Yine toparlanır diyet ama önemli olan dediğin gibi o %2'nin arasına girebilmek. Yoksa mezun olup geri dönenlerden oluruz... Bunun için de hedefimiz güzelleşmek değil, sağlıklı olmak olmalı. :34:

Son düzenleme:
Funda hakkaten ya corba yapınca bı kase iç tatlım
Bak bı kâsesi 2 dilim ekmemiş
3 kase içtiğini hatırlıyorum ben senin aboooww 6 dilim ekmek:)))

Pelincim fikirlerini yazdığın için teşekkürler.

Aslında yapılması gereken mesajlardaki samimiyeti belirlemek ama kim kime "Sen bana samimi gelmiyorsun." diyecek ve bunu neye göre diyecek? Biraz haksızlık olur sanki... Şimdilik böyle genel hesaplar ve genel notlarla bir deneyelim bakalım. Kim kime cevap veriyor, kim kime vermiyor... Biraz zor olacak ama bunun hesabını yapmaya çalışacağım. Varsın günah keçisi ben olayım, yeter ki takımımız eskisi gibi olsun. :)

Bu arada izin alacağın günleri tarih olarak belirtir misin canım, öyle not alayım, bir karışıklık olmasın.

canım önümüzdeki pazartesi gidiyorum,pazar gününden izinli yazılırsam iyi olur,pazar gelemem belki,hazırlıklar falan,panik bir yapım var zaten.dönüşüm kesin belli değil ama bir ay kalırım diye düşünüyorum,4hafta izin alsam yeter.erken dönersem gelirim zaten,hatta ilk iki haftadan sonra anneme mersine gidicem,orda internet var,ordan yazarım.tabii sürekli orda kalmıycam,eşimin ailesi de orda.yani fırsat buldukça gelir halinizi hatırınızı sorarım ama 4hafta izin istiyorum.bu arada izinliyken gelmem sorun olur mu bilmiyorum

Bu arada benim sacımda hem cok gür hemde dalgalı
Cok cok kötü kesilmedikten sonra fark bile edilmiyor, dalganın arasına karışık gidiyor
Ben zaten her kestirdigimde aralarından aldırıyorum biraz seyrelsin diye ( efil attırıyorum buymuş adida pek havalı:))

Ama bazen kestirdiler sonra bı fon çektiriyorum sag taraf ve sol tarafin boyu bariz farklı:))

işte dalgalı dıye sacını duzgun kesmıyorlar demekkı :47:

ahh benımde eskıden oyle dolgun saclarım vardı :14:

Back
X