Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ohh kaynatmıssınız :)
burclardan gırp kaslardan cıkılmıs :)

ay Fundacım cok guldum ''bu aylarda almıssındır kıloları'' demene :))) cunku hakıkaten bu aylarda ekstra bır sısme olayım oluyordu :)))
hem kocaman pasta ve o pasta 2 gunde meftaa olurdu. hemde deli dehşet bır sofra. :9: sonucu soylemeye gerek yok zaten :9: burdayım :)
(artık yalnızca ceyrek porsıyon pasta)

o yağlar kasa döner, iri olunur muhabbetını bende cok duydum, eskisi kadar inanmıyorum ama bır tarafım hala tırsıyor. :)
fakat ben yapıyorum kollarıma. asırıya kacmıyorum sadece, sıkılassın ve hafıf kas olsun amacım.
50+20 sag kol yapıyorum
100+20 sol koluma (solum cok cok zayıf benım ekstra guclendırmeye calısıyorum)
20 de iki kol beraber yapıyorum.

Hadi bakalım hangimiz daha kaslı olacak? :41::32:

Bu arada Nurcum benim kollarım ince değil, aksine kalın. Kim ince kolluyum dedi bilmiyorum ama karıştırdın sanırım. :)

Bu arada Nurcum benim kollarım ince değil, aksine kalın. Kim ince kolluyum dedi bilmiyorum ama karıştırdın sanırım. :)

aa sozumuz varya zaten Fundacım o konuda hedeflere ulasınca kas ölçücez. :) bu arada bak soylıcektım unuttum cuma gunu avmlerde konusan tartılar varya onların detaylı olcum yapanını gordum. tabı ben cıkamadım tartı arasından dolayı, ama aklıma bızım kas olçmemız geldı. :) fundaya soylıyım bunlarda olcerız diye dusundum.
onlarda olcerız 1 lira :))) diyetısyene para bayılmaya gerek yok :9:

aa sozumuz varya zaten Fundacım o konuda hedeflere ulasınca kas ölçücez. :) bu arada bak soylıcektım unuttum cuma gunu avmlerde konusan tartılar varya onların detaylı olcum yapanını gordum. tabı ben cıkamadım tartı arasından dolayı, ama aklıma bızım kas olçmemız geldı. :) fundaya soylıyım bunlarda olcerız diye dusundum.
onlarda olcerız 1 lira :))) diyetısyene para bayılmaya gerek yok :9:

Onlarda da ölçebiliriz canım. Ama bizdeki tartılar ne kadar güvenilirse onlar da o kadar güvenilirdir. Hem çıplak ayakla çıkmamız gerekecek üzerine unutma. :60:

Onlarda da ölçebiliriz canım. Ama bizdeki tartılar ne kadar güvenilirse onlar da o kadar güvenilirdir. Hem çıplak ayakla çıkmamız gerekecek üzerine unutma. :60:

biz yine bizimkilerden şaşmayalım o zaman :37: durduk yerde soyunmayalım avm'de :27:

Yarışmaya katılmak isteyenler başlığına kaptan yardımcısı siparişi vereceğim birazdan... Hadi bakalım hayırlısı... :9:

rast gele Fundacım :)

Arkadaşlar, günlerdir uğraştığım bir çalışmam vardı. Ne mutlu bana ki; az önce bitirdim..

Karnelerimizin yer aldığı konunun ilk mesajına, tek tek karne linklerini ekledim.

Sadece ilk mesajı tıklayarak, tarih sırasına göre mezun olan bütün yarışmacılara, karnelerine ve eğer paylaştı iseler; başarı öyküleri ve fotoğraflarına ulaşabileceksiniz.

Eksiğim, yanlışım varsa affola.. :34:

Buyrun lütfen:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayiflama-yarismasi-mezunlari.html#post1304813

Dilerim motive edici olacaktır.

Sağlıkla ve keyifle zayıflamalar dilerim. :71:

Şimdi baktım da ben senin attığın bir mesajı tamamen yanlış hatırlıyormuşum, kol ve bacakların düz göbekten çekiyorsun gibi anlamışım hahah öyle de kafama göre uydururum işte :D

bugun eve donerken bakın ne cektım :) oyle aklıma geldı bır anda. yollara dıkkat kısa surede oldu bırıkmeler.. aynı anda da gunes var

[video=youtube_share;zJdwvwBdC6M]http://youtu.be/zJdwvwBdC6M[/video]

beklenen Menü bildirimini yapıyorum :)

Kahvaltı- 'küçük' bir kaçamak, peynir, 2 kepek ekmeği

Ara Öğün- Sütlü kahve

Öğle- yoğurt, badem -ders notlarıyla boğuşurken canım bir şey istemedi :D-

Akşam- bir porsiyon kırmızı et, yoğurt, salatalık, domates

Şimdi de yeşil çay içeceğim:)

Ara Öğün- Sütlü kahve

Nurcum afıyet olsun..
bugun bır tane ara eklemıssın :9: yarına umutluyum 2 ara olucak galıba :9:

Ara Öğün- Sütlü kahve

Kaçamak deyip kaçamazsın... :47:
Söyle bakalım o "küçük" kaçamağı... :23:

-------

Sinemcim videonu izlemeye çalışıyorum ama bağlantım çok yavaş; tabi evde 4 kişi 4 ayrı bilgisayardan internete giriyor. Olan da her zaman benim internetime oluyor... :43:

Bugün izleyemezsem bile yarın sabahtan izlerim canım. :)

Son düzenleme:
Değil mi ya, hem bedavaya gelir. :D Bugün yoğurt çorbasıyla olan reaksiyonumu ölçüyorum mesela... :37:

İkizler... :) Yükselenim kova. :D Tam ayrı bir cins, uyumsuz bir karışımım yani... :)

Burçlara inanmamakla beraber; koçları, boğaları, aslanları ve akrepleri %90 anlarım. Aslanları hele, 10 km öteden tanırım. Ve kadın-erkek hayatıma giren tüm aslanlarla aynı hikayeyi yaşadım. :) Terazi kızlarıyla da öyle... Önce süt liman çok iyi anlaşırım onlarla ama sonra arkamdan bir hinlikleri çıkar ve bir daha konuşmam. Aslanlar da candır benim için; hepsi can olmuştur ama hepsi canımı çok yakarak gitmiştir sonrasında...

Artık o 2 burca çok yaklaşmamaya çalışıyorum; hele terazi kızlarına. :D Ama yarın bir gün yine bir aslanla karşılaşırsam sözümü tutamam yine "canım kankam" moduna girerim gibime geliyor. :60:

Başak, yay ve oğlaktan da hiçbir şey anlamam. Hepsini birbirine benziyor onların sanki... :)
Aaaa fundacim ben aslanım yahuuu:)))
Hic kimseninde canını yakarak gitmedim cok şükür korkma benden:)))
Ben de eskisi kadar takıntılı değilim, bir de kesinlikle burçlara inanmamamızla ilgili Hocalarımız tarafından azarlanıyoruz iyice uzak durmaya çalışıyorum :D Günlük burç zırvalarına inanmıyorum zaten ama özellikler konusunda hep inançlıydım, bu durumdan kurtulmaya çalışıyorum işte :))

Kim nedir bilmediğim için pek bişey söylemek istemedim ama ben oldum olası Aslan kadınlarıyla uyuşamadım, Terazinin dengesizliğinden de yoruluyorum. (Annem de Terazidir bu arada) Balık kadınından özellikle hiç hoşlanmıyorum :D Balık'm ama son günü olduğum için midir nedir bazı özelliklerine hiç sahip değilim. Benim de yükselenim İkizler.

Son 2-3 yıldır Akrepler sarıyor etrafımı hep iyi anlaşmışımdır. 8 yıldır da biri Koç diğeri İkizler canımın dipleri var <3 Bir de Yengeçlerle çok iyiyim bak iki duygusal yaratık :D

Senin aslan,koç, teraziyi çekmen çok normal bir ikizler olarakk :D

aa bir de balıklarla ilgili hiçbi şey dememenden pek sevmediğini çıkarıyorum :D :D
Nurcumm hosgeldin aramıza
Sen bu takımda devamlı olacaksın ve hepberaber cok iyi anlaşacağız gibi hissettim ilk günden
Sohbetin muhabbetin cok hoş:))

Ben bir Aslan kadiniyimdir ama genel olarak cok sevilirim:))
Anladığın üzere cokta mutevaziyimdir:)))

Ara öğün konusunda ben pek umutlu değilim ama çabalıyorum da :)

Kaçamak diye geçmek bilerek istedim can çekmesine sebep olmamak için. Bir dilim kepek ekmeğine nutella sürdüm. Annem regl oldğumu öğrenince sabah bana nutella almış kıramadım yoksa kesinlikle yanii :P Şaka bi yana cidden çikolatayla arası olan biri değilimdir hiç, bu dönemler haricinde de aramam aslında, dip not olsun :D

bende yazayım da menumu cıksın o yük ustumden. hıc hos bır menu değil bugun bastan soylıyım :19:

sabah
yarım krep(diyip gecmıyorum..1yumurta,1bardak sut, maydonoz ve kepekli undan yaptıgım krep'in yarısı)

ara
:44: yok

ogle
1 kase nesfıt+sut

ara
:44:

aksam
1 bıber dolması

o diyet dusmanı olan arkadası ne yazık ki gec saatte tuketıcem. zaten onun stresıne boyle bır menu cıktı korkumdan hıcbırsey yemek ıstemedım aslında butun gun. :18:
sabahkı krepte dogum gunu kahvaltısı merasımı olur ya onun hatrına yapılmıs bır krep.

bugun eve donerken bakın ne cektım :) oyle aklıma geldı bır anda. yollara dıkkat kısa surede oldu bırıkmeler.. aynı anda da gunes var

1,5 dakikasını izleyebildim. Sana burdan:

"Araba sürerken video ile mi uğraşıyordun bakayım? :19::20:" demek istiyorum.

Elinle tutmamışsındır tabi ama yine de aklın ordaymıştır.

Son düzenleme:

Sen bu takımda devamlı olacaksın ve hepberaber cok iyi anlaşacağız gibi hissettim ilk günden

Ayy umarımm yaa:)) bi yandan ben de kendimi deneme sürecindeyim hiç bilmiyorum o yüzden katılımımın nasıl olacağını, bu h.sonu kurs da yoktu evdeydim hep rahat rahat girdim okul zamanı da akşamlarımı verebileceğime inanıyorum:)

Biz zaten Fundayla en son burçlara inanmadığımızda hemfikir olmuştuk ya yok yok Aslanlar da candır :)))

herkese mutlu akşamlar kızlar
menü sabah:1 domates 1 salatalık küçük peynir ve yumurta
ara: sütlü kahve
akşam:yarım porsiyon kıymalı pide
ayran ve salata

öğlen yok çünkü kahvaltıyı çok geç yaptık.haftasonu maalesef böyle oluyor.

Hadi ya Tunicim, aslan mısın? :D

Nur hakkında ben de öyle hissediyorum. :)

Ara öğün konusunda ben pek umutlu değilim ama çabalıyorum da :)

Kaçamak diye geçmek bilerek istedim can çekmesine sebep olmamak için. Bir dilim kepek ekmeğine nutella sürdüm. Annem regl oldğumu öğrenince sabah bana nutella almış kıramadım yoksa kesinlikle yanii :P Şaka bi yana cidden çikolatayla arası olan biri değilimdir hiç, bu dönemler haricinde de aramam aslında, dip not olsun :D

Ay inanmıyorum. :53:
Gerçekten de küçük bir kaçamakmış... :60:
Hem de kepek ekmeğine... Kız kıyamam sana... :)

Back
X