- Konu Sahibi Cherry Mom
- #69.901
Kızlar ben cıkıyorum bırazdan esim gelır. hepinizi cok opuyorum yarın gorusuruz.. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fundacım seni de hatırladım nasıl gidiyor sınav hazırlığı :)
Ececim karıştırdın sanırım. Ben son 5 yıldır herhangi bir sınava girmiyorum. :)
hoşgeldin ece, nasılsın burdan ayrılalıIyi geceler.. Nasılsınız hanımlar ? Kendimi tanıtayım: adım ece nur. Yaşım 18. Haziran gibiydi sanırım takımdan ayrılmıştim. Ondan önce 1 sene bu takımdaydım. Sohbet olursa daha iyi tanışırız zaten. Ozlemişim buraları. Takıma katılma durumum yok zaten 50 kilo yeterli şu an :)
nasıl gidiyor hayattek hatırladığım smile bu
günaydın canım :) olabilir evet ... Ama sanki senle daha önce konuştum gibi :) amaaaan boşverelim
Tanıdık isimler görüyorum aşağıda tuniciğim buffycım nasılsınız. Tuni oğlun vardı diye hatırlıyorum bebek vardı ama :) nasıl iyi mi
Günaydın bomba takım!
Yemek ağızda bir dakika, midede 2 saat, kalçada 3 ay kalır ve 1 yılda zor gider...
Mandalinasız 2. günde ekstra bir 400 daha gider.
2 kasım hedefime 1 kilocuk kaldı yahu, az mı söylemişim ne...![]()
Kızlaaaar... Tüm takımlar birbiriyle iddialaşıyor "Bayrama 1. biziz." diye... Biz 1. olalım asıl.Milletin iddialarından gaza geldim, hepinizden güzel performanslar bekliyorum.
Benden en az %2.5 bekleyin.
Siz de armut toplamayın lütfen... :)
1. lik bizim olacak!
![]()
hoşgeldin ece, nasılsın burdan ayrılalı
mezun olduğunda müthiş bi rakamla mezı-un olmuştun 45 ti değilmi yanlış hatırlamıyorum?
merak ettim 5 kilomu aldın , koruma gibi bişeyler yaptınmı??
konuşmuşdunuz yanlış hatırlamıyorsun:)
fundacım ilk geldiğin zaman bayram da hani burda kimse yokken eceyle muhabbet etmiştiniz
bizim ezgiden önceki takım kaptanımızdı ece
evet canım 45ti. Diyeti bırakmadım kısaca ama kendimi kasmadım da. Arada oynuyor rakamlar :) ben en yükseğini söyledim.
iyiyim canım sağol :) sen nasılsınTanıdık isimler görüyorum aşağıda tuniciğim buffycım nasılsınız. Tuni oğlun vardı diye hatırlıyorum bebek vardı ama :) nasıl iyi mi
Günaydın bomba takım!
Yemek ağızda bir dakika, midede 2 saat, kalçada 3 ay kalır ve 1 yılda zor gider...
Mandalinasız 2. günde ekstra bir 400 daha gider.
2 kasım hedefime 1 kilocuk kaldı yahu, az mı söylemişim ne...![]()
Kızlaaaar... Tüm takımlar birbiriyle iddialaşıyor "Bayrama 1. biziz." diye... Biz 1. olalım asıl.Milletin iddialarından gaza geldim, hepinizden güzel performanslar bekliyorum.
Benden en az %2.5 bekleyin.
Siz de armut toplamayın lütfen... :)
1. lik bizim olacak!
![]()
evet kadromuz sinem ve ben hariç değişti:))
evet oğluşum var bu aralar hastalıkla uğraşıyoruz bende onun için izinliyim hatta fırsat buldukça yinede canlarımdan ayrılamıyorum girip yazıyorum:)))
dimi yaaa hadi evet biraz iddialı olalımmmm:))))
ya dün akşam girdim okudum hatta bikaç alıntı yaptım yazdım ettim tam göndericem şpadın şarzı bitti ve kapandıı deli oldum bi dahada yazamadım
2 kasım hedeflerini görüdm ama şu ana ben tam olarak kaç kiloyum bilemiyorum ama artıdayım malesef tahminin üzerine
yarın bütün cesaretimi toplayıp tartılıp size yazıcam(
ona görede bi 2 kasım hedefi belirliycem
7 ay aradan sonra tekrar başladım ilk hafta 2.3 kilo gitti doktorum çok normal karşıladı aslında..ilk hafta herkes çok verdiği için banada normal gelmişti.haftada 3 gün 1er saat spor yapıyorum pazartesi aerobik salı plates lastiğiyle hareketler cumada pilates topuyla hareketler yaptıran bi spor salonuna gidiyorum
Tünaydın diyeyimmmmmm
Kendimi çok yorgun bitkin hissediyorum iğnelerim bitmek üzere 5 tane kaldı ama iyi olmadım daha
Belki de iş yorgunluğudur bayramdada çalısıyorummIlk gün bayram olacak sonea çalısıyoruz yurtdışı bayram değil diye
![]()
Nurcum nazcımm hoşgeldiniz takımımz çok güzel güzel kilolar vereceğinize eminim
Ececim hoşgeldin seni görmek çok güzel neler yapıyorsun bakalım
bu arada ben de aslanımmmmmmmmTunicimmmmmmm le ayn burçmuşuz
Sinemcim saçlarına çok üzüldüm hangi ürünleeri begendin burada paylaşmak yasaksa özel den atar mısın canım benim de saçlara can lazım canımmmmmm
Tunaydın Fıstıklarımmmm
Bomba gıbı baslayalım haftaya..
Bol spor, 0 kaçamak ve harika ogunlerle... pozitif ve enerjik...
Sabah Martha'nın programında metobolizma hızlandıran dambıllı hareketler vardı. yapmadan once anons ettıler, bende hemen kamerayı hazır ettım ve cektım. Çok değil 2-3 hareket var ama gayet ıyıler. benım daha once denemedıgım hareketler (rastlamadıgım ıcın) suan yukluyorum bırazdan atarım videoyu'da.
iyiyim canım sağol :) sen nasılsın
oyy benım Fundamda harıka baslamıs haftaya :) super.... haın mandalına gıderken gramlarınıda alıp gıdıyor
Bugun esim yıne baktı kıloma tartıya cıktım. Dedim tamam soyleme ama ben 2 kasıma hedef koydum 62.8 e dusme sansım var mı? dedim. olabılır dedıyaşasın oldum.
ayyyyy Funda hedefımızden ekstra dusersek bu bır ılk olucakartık o gazla kım tutar bızı
![]()
eveeeeeeeeeeeeettttttttt biz 1. olalımmmmmmm.valla ben armut toplamıyom
dun aksamı da gayet guzel atlattım
benden de bır %1.5 cıkması sart.
tunim gelmiş hoşgelmiş. nasılsın canım benım
Tunim yarın da erteleme ama gun gıdıyor cunku. yarın sabah ılk ıs tartıl ve koy hedefını. ayrıca gecen bayramı hatırlatmama gerek yok aman dıyım. sıvadık resmen gecen bayram![]()
Tünaydın diyeyimmmmmm
Kendimi çok yorgun bitkin hissediyorum iğnelerim bitmek üzere 5 tane kaldı ama iyi olmadım daha
Belki de iş yorgunluğudur bayramdada çalısıyorummIlk gün bayram olacak sonea çalısıyoruz yurtdışı bayram değil diye
![]()
Nurcum nazcımm hoşgeldiniz takımımz çok güzel güzel kilolar vereceğinize eminim
Ececim hoşgeldin seni görmek çok güzel neler yapıyorsun bakalım
bu arada ben de aslanımmmmmmmmTunicimmmmmmm le ayn burçmuşuz
Sinemcim saçlarına çok üzüldüm hangi ürünleeri begendin burada paylaşmak yasaksa özel den atar mısın canım benim de saçlara can lazım canımmmmmm