Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar ben cıkıyorum bırazdan esim gelır. hepinizi cok opuyorum yarın gorusuruz.. :3:

Günaydın bomba takım! :24:

Yemek ağızda bir dakika, midede 2 saat, kalçada 3 ay kalır ve 1 yılda zor gider...

Mandalinasız 2. günde ekstra bir 400 daha gider. :32::32:
2 kasım hedefime 1 kilocuk kaldı yahu, az mı söylemişim ne... :37:

Günaydın herkese :) ben kalktım yürüyüş yaptım ( 20 dk ama olsun bu hafta tatil haftam) kahvaltımı yaptım şimdi ders başına :) buralarda olurum ama..

Kızlaaaar... Tüm takımlar birbiriyle iddialaşıyor "Bayrama 1. biziz." diye... Biz 1. olalım asıl. :52: Milletin iddialarından gaza geldim, hepinizden güzel performanslar bekliyorum. :51:

Benden en az %2.5 bekleyin.
Siz de armut toplamayın lütfen... :)

:kkk: 1. lik bizim olacak! :kkk:

Iyi geceler.. Nasılsınız hanımlar ? Kendimi tanıtayım: adım ece nur. Yaşım 18. Haziran gibiydi sanırım takımdan ayrılmıştim. Ondan önce 1 sene bu takımdaydım. Sohbet olursa daha iyi tanışırız zaten. Ozlemişim buraları. Takıma katılma durumum yok zaten 50 kilo yeterli şu an :)
nasıl gidiyor hayat :1: tek hatırladığım smile bu
hoşgeldin ece, nasılsın burdan ayrılalı
mezun olduğunda müthiş bi rakamla mezı-un olmuştun 45 ti değilmi yanlış hatırlamıyorum?
merak ettim 5 kilomu aldın , koruma gibi bişeyler yaptınmı??
günaydın canım :) olabilir evet ... Ama sanki senle daha önce konuştum gibi :) amaaaan boşverelim

konuşmuşdunuz yanlış hatırlamıyorsun:)
fundacım ilk geldiğin zaman bayram da hani burda kimse yokken eceyle muhabbet etmiştiniz
bizim ezgiden önceki takım kaptanımızdı ece

Tanıdık isimler görüyorum aşağıda tuniciğim buffycım nasılsınız. Tuni oğlun vardı diye hatırlıyorum bebek vardı ama :) nasıl iyi mi

evet kadromuz sinem ve ben hariç değişti:))
evet oğluşum var bu aralar hastalıkla uğraşıyoruz bende onun için izinliyim hatta fırsat buldukça yinede canlarımdan ayrılamıyorum girip yazıyorum:)))

Kızlaaaar... Tüm takımlar birbiriyle iddialaşıyor "Bayrama 1. biziz." diye... Biz 1. olalım asıl. :52: Milletin iddialarından gaza geldim, hepinizden güzel performanslar bekliyorum. :51:

dimi yaaa hadi evet biraz iddialı olalımmmm:))))

ya dün akşam girdim okudum hatta bikaç alıntı yaptım yazdım ettim tam göndericem şpadın şarzı bitti ve kapandıı deli oldum bi dahada yazamadım

2 kasım hedeflerini görüdm ama şu ana ben tam olarak kaç kiloyum bilemiyorum ama artıdayım malesef tahminin üzerine
yarın bütün cesaretimi toplayıp tartılıp size yazıcam:((
ona görede bi 2 kasım hedefi belirliycem

hoşgeldin ece, nasılsın burdan ayrılalı
mezun olduğunda müthiş bi rakamla mezı-un olmuştun 45 ti değilmi yanlış hatırlamıyorum?
merak ettim 5 kilomu aldın , koruma gibi bişeyler yaptınmı??

konuşmuşdunuz yanlış hatırlamıyorsun:)
fundacım ilk geldiğin zaman bayram da hani burda kimse yokken eceyle muhabbet etmiştiniz
bizim ezgiden önceki takım kaptanımızdı ece

evet canım 45ti. Diyeti bırakmadım kısaca ama kendimi kasmadım da. Arada oynuyor rakamlar :) ben en yükseğini söyledim.

Tünaydın diyeyimmmmmm :31:
Kendimi çok yorgun bitkin hissediyorum iğnelerim bitmek üzere 5 tane kaldı ama iyi olmadım daha :50:
Belki de iş yorgunluğudur bayramdada çalısıyorumm :43: Ilk gün bayram olacak sonea çalısıyoruz yurtdışı bayram değil diye :14:
Nurcum nazcımm hoşgeldiniz takımımz çok güzel güzel kilolar vereceğinize eminim:34:
Ececim hoşgeldin seni görmek çok güzel neler yapıyorsun bakalım
bu arada ben de aslanımmmmmmmm:1::1: Tunicimmmmmmm le ayn burçmuşuz :16:
Sinemcim saçlarına çok üzüldüm hangi ürünleeri begendin burada paylaşmak yasaksa özel den atar mısın canım benim de saçlara can lazım canımmmmmm

evet canım 45ti. Diyeti bırakmadım kısaca ama kendimi kasmadım da. Arada oynuyor rakamlar :) ben en yükseğini söyledim.

benim en kortuğum diyeti bıraktığımdaki olacaklar
diyete başladığımızda ilk hafta nasıl hooop kilo oynadı bırakıncada ilk haftalarda hoop oynayacak zaten orası kesin
onun için bi 2kilo fazladan zayıflamak lazım
ama sonrası içinde tedirginim eski yeme düzenime dönersem hiç kaçışı yok allah korusun 80lere dayanırım
ve ben bunu istemiyorum
koruma dönemi yapmak lazım mecbur

Tunaydın Fıstıklarımmmm
Bomba gıbı baslayalım haftaya.. :8:
Bol spor, 0 kaçamak ve harika ogunlerle... pozitif ve enerjik...

Sabah Martha'nın programında metobolizma hızlandıran dambıllı hareketler vardı. yapmadan once anons ettıler, bende hemen kamerayı hazır ettım ve cektım. Çok değil 2-3 hareket var ama gayet ıyıler. benım daha once denemedıgım hareketler (rastlamadıgım ıcın) suan yukluyorum bırazdan atarım videoyu'da.

Tanıdık isimler görüyorum aşağıda tuniciğim buffycım nasılsınız. Tuni oğlun vardı diye hatırlıyorum bebek vardı ama :) nasıl iyi mi
iyiyim canım sağol :) sen nasılsın

Günaydın bomba takım! :24:

Yemek ağızda bir dakika, midede 2 saat, kalçada 3 ay kalır ve 1 yılda zor gider...

Mandalinasız 2. günde ekstra bir 400 daha gider. :32::32:
2 kasım hedefime 1 kilocuk kaldı yahu, az mı söylemişim ne... :37:

oyy benım Fundamda harıka baslamıs haftaya :) super.... haın mandalına gıderken gramlarınıda alıp gıdıyor :46:
Bugun esim yıne baktı kıloma tartıya cıktım. Dedim tamam soyleme ama ben 2 kasıma hedef koydum 62.8 e dusme sansım var mı? dedim. olabılır dedı :32: yaşasın oldum.
ayyyyy Funda hedefımızden ekstra dusersek bu bır ılk olucak :52: artık o gazla kım tutar bızı :52:

eveeeeeeeeeeeeettttttttt biz 1. olalımmmmmmm. :nazar: valla ben armut toplamıyom :9::9::9::9:
dun aksamı da gayet guzel atlattım :56:
benden de bır %1.5 cıkması sart.

evet kadromuz sinem ve ben hariç değişti:))
evet oğluşum var bu aralar hastalıkla uğraşıyoruz bende onun için izinliyim hatta fırsat buldukça yinede canlarımdan ayrılamıyorum girip yazıyorum:)))

tunim gelmiş hoşgelmiş. nasılsın canım benım

dimi yaaa hadi evet biraz iddialı olalımmmm:))))

ya dün akşam girdim okudum hatta bikaç alıntı yaptım yazdım ettim tam göndericem şpadın şarzı bitti ve kapandıı deli oldum bi dahada yazamadım

2 kasım hedeflerini görüdm ama şu ana ben tam olarak kaç kiloyum bilemiyorum ama artıdayım malesef tahminin üzerine
yarın bütün cesaretimi toplayıp tartılıp size yazıcam:((
ona görede bi 2 kasım hedefi belirliycem

Tunim yarın da erteleme ama gun gıdıyor cunku. yarın sabah ılk ıs tartıl ve koy hedefını. ayrıca gecen bayramı hatırlatmama gerek yok aman dıyım. sıvadık resmen gecen bayram :17:

7 ay aradan sonra tekrar başladım ilk hafta 2.3 kilo gitti doktorum çok normal karşıladı aslında..ilk hafta herkes çok verdiği için banada normal gelmişti.haftada 3 gün 1er saat spor yapıyorum pazartesi aerobik salı plates lastiğiyle hareketler cumada pilates topuyla hareketler yaptıran bi spor salonuna gidiyorum

nazcım hoşgeldin aramıza:)
ben tuni 27 yaşındayım 15 aylık tatlı bi oğluşum var
hamilelik ve emzirme döneminde aldığım kilocuklarımı vermek için burdayım
epey yol katettim aslında ama herşey ilk aylardaki güzel gitmiyor şu ara inşş diyetimin ilk aylarındaki motivasyonuma dönerim en kısa zamanda

birlikte kolay güzel kilo vermeleeeerr:)))

Kendimi çok yorgun bitkin hissediyorum iğnelerim bitmek üzere 5 tane kaldı ama iyi olmadım daha :50:
Belki de iş yorgunluğudur bayramdada çalısıyorumm :43: Ilk gün bayram olacak sonea çalısıyoruz yurtdışı bayram değil diye :14:
Nurcum nazcımm hoşgeldiniz takımımz çok güzel güzel kilolar vereceğinize eminim:34:
Sinemcim saçlarına çok üzüldüm hangi ürünleeri begendin burada paylaşmak yasaksa özel den atar mısın canım benim de saçlara can lazım canımmmmmm

Tunaydın Berişim..
Yok canım yasak değil bildiğim kadarıyla. Hatta tavsıye ıcın topicler bıle acılıyor bıldıgım kadarıyla(ev esyaları, elektronık vs için)
ben otacı urunlerınden baktım begendım 3 tane hem fıyatları makul hemde bıtkısel dogal, o acıdan. ama yınede ben bır kullanayım eger hakıkaten memnun kalırsam o zaman muhakkak soylerım sana. ıkımız bırden para verıp denemıs olmayalım yanı, ben nasıl olsa alıcam.

Bir de farklı bır markanın bakım yagı vardı ondanda alıyorum. saclarım suan normalde kupkuru, ıslakkende lastık kıvamında narın. o yuzden yag ıle nem vermem gerek saclarıma.
evdekı yaglardan bıle karıstırıp yapıcam. dediğim gibi kuşum gelsin bir urunler denıyım memnun kalırsam yazarım sana :34:

Tunaydın Fıstıklarımmmm
Bomba gıbı baslayalım haftaya.. :8:
Bol spor, 0 kaçamak ve harika ogunlerle... pozitif ve enerjik...

Sabah Martha'nın programında metobolizma hızlandıran dambıllı hareketler vardı. yapmadan once anons ettıler, bende hemen kamerayı hazır ettım ve cektım. Çok değil 2-3 hareket var ama gayet ıyıler. benım daha once denemedıgım hareketler (rastlamadıgım ıcın) suan yukluyorum bırazdan atarım videoyu'da.

iyiyim canım sağol :) sen nasılsın

oyy benım Fundamda harıka baslamıs haftaya :) super.... haın mandalına gıderken gramlarınıda alıp gıdıyor :46:
Bugun esim yıne baktı kıloma tartıya cıktım. Dedim tamam soyleme ama ben 2 kasıma hedef koydum 62.8 e dusme sansım var mı? dedim. olabılır dedı :32: yaşasın oldum.
ayyyyy Funda hedefımızden ekstra dusersek bu bır ılk olucak :52: artık o gazla kım tutar bızı :52:

eveeeeeeeeeeeeettttttttt biz 1. olalımmmmmmm. :nazar: valla ben armut toplamıyom :9::9::9::9:
dun aksamı da gayet guzel atlattım :56:
benden de bır %1.5 cıkması sart.

tunim gelmiş hoşgelmiş. nasılsın canım benım

Tunim yarın da erteleme ama gun gıdıyor cunku. yarın sabah ılk ıs tartıl ve koy hedefını. ayrıca gecen bayramı hatırlatmama gerek yok aman dıyım. sıvadık resmen gecen bayram :17:

evet evet yarın sabahtan tartılıyorumm kaçışı yok
geçen bayramı hatırlmak bile istemiyorum bayram öncesi pek havalı, pek özgüvenliydim 70.9 tum
6ları görmeme şurda ne kaldı derken bayram beni çarptı sonrasında bide şok çarptı
gelen vurdu giden vurdu yanii:))))))))

hoşgeldin tatlımmm
sende aslansın demek:)
seviyorum aslan burcunu yahuu:))

bayramda çalışacamısınn
allah sabır versin canım zor gerçekten
ama napalım kolay iş yok her işin kendine göre bi zorluğu var
üzülme evde olsan diyetini bozarsın filan en azından işteyken öyle bi riskin olmayacak güzel düşünelimm:==))

Back
X