- Konu Sahibi Cherry Mom
- #70.081
makınanın sesı durdu bıttı galıba :26: ben camasır asmaya gıdyorum ıstemıye ıstemıye 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kizlar napiyorsunuz bakıyim ozledim sizi bugun benim dogum gunüm hepinize iyi bayramlar canlar öptüm hepinizi.....
dün evime döndüm, yağmurda yüzme adına bu gün kırgınım ,yarın bayram için dinleniyorum..tabi kilom hemen tatil moduyla artmış ama hiç takılmamaya çalışıyorum önemli olan önümdeki günler iznide 2 kasıma almam çok isabetli olmuş en azından artı kıloları veririrm, düzenlice gene kaldığım yerden devam ederim..bu arada izinli olmama ramen tüm yazılan mesajları okudum ...
Hoşgeldin Raa... :)
Bir tek bugün görmüştüm seni ama bütün mesajları okuduğuna göre daha önce de girmişsin. :) Ne güzel, iznin bittiği zaman okuman gereken 30 sayfa olmaz, rahat rahat devam edersin.
Takma kafanı, dediğin gibi 2 kasıma daha çok var. Verilir kilolar.![]()
hoş buldum funda...
evet genelde girdim,sanırım üye olarak girmiyordum,yani gördüğünüz isimsiz misafir çogunlukda benmişim:))) orda nette gırdığimde genelde siteteydim.
evet çok takılmadım bugun sabah 83,4 geldim ama vucudum benim hava degışıklıkşerinde su topluyor oda olabılır..
Selam kizlar napiyorsunuz bakıyim ozledim sizi bugun benim dogum gunüm hepinize iyi bayramlar canlar öptüm hepinizi.....
ben çook hastayımmm :
bugün yataktan çıkamadım 1 saat önce kalktım sizin konuşmalarınızı okumak iyi geldi dünden beri ne muhabbetler dönmüş kaç sayfa okudum :)
sıcak bi çorba içsem çok iyi olcak
fundacım geriye dönüp mesajlarımı okudumda acemi olduğum bariz ortada yaa :) bideeee yeniler için yazdığın mesaj çok hoşuma gitti :)
ben çook hastayımmm :
bugün yataktan çıkamadım 1 saat önce kalktım sizin konuşmalarınızı okumak iyi geldi dünden beri ne muhabbetler dönmüş kaç sayfa okudum :)
fundacım geriye dönüp mesajlarımı okudumda acemi olduğum bariz ortada yaa :) bideeee yeniler için yazdığın mesaj çok hoşuma gitti :)
Çokk çokk geçmiş olsunnn
fundacım çook teşekkür ederimGeçmiş olsun Nazcım... :26:
Ortada olsun canım, hepimiz bir zamanlar yeniydik. Birkaç güne öğrenirsin her şeyi.![]()
ben çook hastayımmm :
canım çok teşekkür ederim...burda yazabiliyorum ama normalde çok zor konuşuyorum yaaöncelikle takıma hoş geldin naz .. geçmiş olsun canım ben raa ,sen iyileş daha çok muhabbet ederiz inş..
Çokk çokk geçmiş olsunnn
Günaydın takım! :)
Günaydın Sinem...:18:
Dünkü menümü istemişsin, emin misin? :) Tamam yazayım ama attığım çarpıyı düzeltmem; çünkü ertesi gün yazılan menüleri kabul etmiyorum normalde, biliyorsun.
Saatten falan hiçbir şeyden haberim yok, her dakika bir şeyler yediğim için... Tüm günden aklımda kalanları yazıyorum.
Çiftli beyaz ekmeğin yarısının biraz fazlası...
Tam yağlı peynir...
Bol bol krem peynir...
Taş gibi görünen küçük çikolatalardan herhalde 2 avuç...
4 tane ekler...
Ve hala daha her şeyi yiyebilecek durumdaydım, ne oldu nasıl oldu bilmiyorum...Bu sabah tabi ilk iş tartıya koştum, ilginçtir ki sadece +200 gram gördüm.
Bugün menüde sadece çorba var, onun dışında 1 zeytin bile yemeyeceğim. Sporum zaten var. 2 kasıma 71'i tutturayım da, yeter. 70.5 diğer haftaya olsun. :)
nurcuğum sende hoşgeldin cnm ,ben raa izinliydim o yüzden yazışamadık artık birlikde kiloları vere vere yazışırız...