Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

makınanın sesı durdu bıttı galıba :26: ben camasır asmaya gıdyorum ıstemıye ıstemıye :4:

dün evime döndüm, yağmurda yüzme adına bu gün kırgınım ,yarın bayram için dinleniyorum..tabi kilom hemen tatil moduyla artmış ama hiç takılmamaya çalışıyorum önemli olan önümdeki günler iznide 2 kasıma almam çok isabetli olmuş en azından artı kıloları veririrm, düzenlice gene kaldığım yerden devam ederim..bu arada izinli olmama ramen tüm yazılan mesajları okudum ...

dün evime döndüm, yağmurda yüzme adına bu gün kırgınım ,yarın bayram için dinleniyorum..tabi kilom hemen tatil moduyla artmış ama hiç takılmamaya çalışıyorum önemli olan önümdeki günler iznide 2 kasıma almam çok isabetli olmuş en azından artı kıloları veririrm, düzenlice gene kaldığım yerden devam ederim..bu arada izinli olmama ramen tüm yazılan mesajları okudum ...

Hoşgeldin Raa... :)
Bir tek bugün görmüştüm seni ama bütün mesajları okuduğuna göre daha önce de girmişsin. :) Ne güzel, iznin bittiği zaman okuman gereken 30 sayfa olmaz, rahat rahat devam edersin.
Takma kafanı, dediğin gibi 2 kasıma daha çok var. Verilir kilolar. :34:

Kendime bir program yaptım kızlar. Program dediğim de haftalık verilecek kilo hesabı yaptım, bir de size yapmayın diyorum. :60:
Deli işi oldu biraz tabi de, kendimi hızlandırmak adına yaptım, artık ne zaman programın hızına yetişemez hale gelirsem o zaman yeni bir program yaparım, hem kilom da azalmış olur. Masaüstü resmi yaptım planımı, hedefleri tutturdukça resmi sizlerle paylaşırım artık. :34: Ama şimdi hedeflerimi tutturmak adına spora gidiyorum izninizle... :32::8:

Hoşgeldin Raa... :)
Bir tek bugün görmüştüm seni ama bütün mesajları okuduğuna göre daha önce de girmişsin. :) Ne güzel, iznin bittiği zaman okuman gereken 30 sayfa olmaz, rahat rahat devam edersin.
Takma kafanı, dediğin gibi 2 kasıma daha çok var. Verilir kilolar. :34:

hoş buldum funda...
evet genelde girdim,sanırım üye olarak girmiyordum,yani gördüğünüz isimsiz misafir çogunlukda benmişim:))) orda nette gırdığimde genelde siteteydim.
evet çok takılmadım bugun sabah 83,4 geldim ama vucudum benim hava degışıklıkşerinde su topluyor oda olabılır..

hoş buldum funda...
evet genelde girdim,sanırım üye olarak girmiyordum,yani gördüğünüz isimsiz misafir çogunlukda benmişim:))) orda nette gırdığimde genelde siteteydim.
evet çok takılmadım bugun sabah 83,4 geldim ama vucudum benim hava degışıklıkşerinde su topluyor oda olabılır..

82.2 yazmışız seni en son... Çizelgeni değiştirmemişsin sanırım... Daha 10 gün var; sıkı gidersek tartıda sorun yaşamayız... :34: Bak ben kas yapayım da daha çok kalori harcayayım diye dambıl yapıyorum şimdi, ordan da bisiklete... :32:

Dünya alem biliyor 2 Kasımda 71 olmak istediğimi... Cafe Light'a bile "beni %2,5 la bekleyin" yazdım. Bir tutturamazsam dalga geçerler sonra... :37:

ben çook hastayımmm ::(

bugün yataktan çıkamadım 1 saat önce kalktım sizin konuşmalarınızı okumak iyi geldi dünden beri ne muhabbetler dönmüş kaç sayfa okudum :)

sıcak bi çorba içsem çok iyi olcak
fundacım geriye dönüp mesajlarımı okudumda acemi olduğum bariz ortada yaa :) bideeee yeniler için yazdığın mesaj çok hoşuma gitti :)

arzucum doğum günün kutlu olsunnn nice senelere :)
bidahaki sene istemediğin bütün kilolarını vermiş bir şekilde doğum gününü kutlaman dileğiyle....

bugün yataktan çıkamadım 1 saat önce kalktım sizin konuşmalarınızı okumak iyi geldi dünden beri ne muhabbetler dönmüş kaç sayfa okudum :)

fundacım geriye dönüp mesajlarımı okudumda acemi olduğum bariz ortada yaa :) bideeee yeniler için yazdığın mesaj çok hoşuma gitti :)

Çokk çokk geçmiş olsunnn

Geçmiş olsun Nazcım... :26:

Ortada olsun canım, hepimiz bir zamanlar yeniydik. Birkaç güne öğrenirsin her şeyi. :34:

öncelikle takıma hoş geldin naz .. geçmiş olsun canım ben raa ,sen iyileş daha çok muhabbet ederiz inş..

Ablamlar bugünden geldi bizde de kalcaklar yaşasınn :D çikolata getirmişler başta birazcık saldırdım ama bıraktım hemen, bu bayram işi zor mu olcak ne, neyse ki ben de ilk gün bi iki yer dışında kimseye gitmeyi düşünmüyorum. sizin de dediğiniz gibi telafimiz evde spora sarmakla olacak anlaşıldı :))

Günaydın takım! :)

Günaydın Sinem... :17::18:
Dünkü menümü istemişsin, emin misin? :) Tamam yazayım ama attığım çarpıyı düzeltmem; çünkü ertesi gün yazılan menüleri kabul etmiyorum normalde, biliyorsun.

Saatten falan hiçbir şeyden haberim yok, her dakika bir şeyler yediğim için... Tüm günden aklımda kalanları yazıyorum.

Çiftli beyaz ekmeğin yarısının biraz fazlası... :17:
Tam yağlı peynir... :17:
Bol bol krem peynir... :17:
Taş gibi görünen küçük çikolatalardan herhalde 2 avuç... :17:
4 tane ekler... :17:

Ve hala daha her şeyi yiyebilecek durumdaydım, ne oldu nasıl oldu bilmiyorum... :50: Bu sabah tabi ilk iş tartıya koştum, ilginçtir ki sadece +200 gram gördüm.

Bugün menüde sadece çorba var, onun dışında 1 zeytin bile yemeyeceğim. Sporum zaten var. 2 kasıma 71'i tutturayım da, yeter. 70.5 diğer haftaya olsun. :)

:53: okuduklarıma ben bile inanamadım, fundacım valla kötü bir gün olmuş senin için..moralin mi bozuktu, canın mı sıkkındı? ben genlde moralim bozuk ve sıkıldığım zaman saldırıyorum yemeklere, gerçekten kötü bir alışkanlık..şu an canım sıkkın zaten kendimi zor tutuyorum:26:

Back
X