- Konu Sahibi Cherry Mom
- #70.141
Ben de bugün kaç kiloluklarla çalıştığını soracaktım sana, unutmuşum. :)
Benimkiler de 3 kg'lik. 5'lik erkek arkadaşımda var, bir keresinde "2 kilo dediğin ne ki, bunlarla da çalışırım." demiştim de görmüştüm günümü...
Ayak yayı nasıl bir şeymiş ki? Dur bakayım netten...
fundacım, bende sinemle sana kaç kglık dambıllarla çalışıyorsunuz diye soracaktım biliyor musun? ne zamandır merak ediyordum..bende 3 kglıklarla çalışıyorum..tabi ne zamandır yapamadım da ben jilllian michaels 30 day shred yapmaya çalışıyorum daha level1 i bile bitiremedim..her neyse 3 kglar resmen yaptıkça 30 kg oluyor diyebiliriim, bana az geliyordu açıkçası ama sizinkiler de farklı değilmiş demek normali bu :)
yarın bayram bugun kargo yetısmezse dıye kargoyu aradım cıkarmayın ben gelıp alayım dedım. :))))))))
gıttıgımde ben tam benım kucuk kolıyı aldım(hafıf tabı sac maskesı krem vs var) arabaya koyuyordum, adamda saolsun obur kolıyı almıs getırdı arabaya. ben unuttum ıcındekı dambılları. :)))))))
eve geldım :))) allahım hala guluyorum halıme.. otoparktan apartman ıkı adım ama ben 10kg ile iki buklum gırdım eve

--
benim 2kg olanlar mekık sehpası almıstım onunla hedıye gelmıstı. 4kg olanlar da benım aslında, yanı benım bızım yokda ben 2den sonra 4luge gecerım dıye almıstım. simdi esim kullanıyor. ben 56 ya dusmeden hayatta yanasmam 4luge. cidden esimin kollarını gorunce korktum ya.

ama 2lık ıyı demekkı bana bu ay 2cm gıtmıs kollardan o yuzden temellide bırakmam :)