- Konu Sahibi Cherry Mom
- #70.181
En azından Berivan'dan haber aldık. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
girdim cıktım kımse yok :) e normal.
bende bır fılm ızılıyım dıyorum. bı gerılım fılmı buldum :) kahvemı alıp ona bakıcam.
once dısarı mı cıksam dedım sınemaya gıdıyım dıye ama vazgectım evımde elımde kahvem ve zararlı tutunum![]()
![]()
Nurun tatlılarla imtihanı oldu bugün, ama kazandım, tuttum kendimi gayetNeyse ki daha kimselere gitme niyetim yok. Bu zorlu süreçte herkesin iradesine güç diliyorum
![]()
Tebrikler canım. :)
Teşekkür ederimmmm :))bu arada artık bu ifadeler neden yokk
Hangi ifadeler?
mesaj simgeleri, iki noktaların arasına sayı koyarak oluşturulanlar, çok önceden de üyeydim ben buraya o zaman altta çıkıyordu hepsi, şimdi yoklar
Ben senin mesajlarında görebiliyorum. Dediğini anlayamadım mı acaba? Eğer mesaj yazdığın yerin altında göremiyorsan bir ayar var, ondan oluyor. Kızlardan biri biliyordu ama kimdi hatırlamıyorum. Ayarlarına bir bak, orda ifadelerle ilgili bir kısım vardır kesin.
Bulamadım bir türlü, tekrar araştırayım bakayım, bilen biri yardımcı olursa da sevinirim tabi ki :)
Kullanıcı kontrol paneli - seçenekleri düzenle - Mesaj Elementlerini Değiştir - Grafikleri göster....... (Bu işaretli mi ona bir bak, değilse işaretle)
Eğer yazdıktan sonra görebiliyor ama yazarken smiley göremiyorsan da şuna bak:
Kullanıcı kontrol paneli - seçenekleri düzenle - mesaj editörü....... standart editörü seç.
Bunları bir dene bakalım Nurcum, umarım sorununu çözer.
Oleyyyyy bir tanesiinn Fundaa. Standart editör değilmiş bende oldu şimdii ohh coşabilirim![]()
![]()