- Konu Sahibi Cherry Mom
- #70.261
aslında ben de başarı hikayemi yazmak isterim ama başarma kısmı şimdilik bana uzak bir hedef.inşallah başarabilirsem Sinem'in de dediği gibi yüzümün olmadığı bir fotoğraf koymak isterim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlara herkese iyi akşamlar.hemen menü yazayım.
sabah:1 bardak vişne suyu
kahvaltı=öğlen:azıcık kıymalı domatesli bir yemek,5 zeytin,3 sigara böreği
ara:1 dilim ev baklavası
akşam:tatlı çorba diye bir çorbadan bir kase
buün kahvaltıya davetliydik.sonrada bayram ziyaretleri yüzünden ne yediğimi bilemedim.:44:
Mesaj 5
Ay Sinemcim sen de mi...
Ben de eskiden herkesin yanlışını düzeltirdim ama millet ukalalık yaptığımı sanmaya başladığı zaman bıraktım. "Olabilir yanlış söyleyebilirim ne var bunda?" , "Lafım bitene kadar bekleyemez misin?" falan diyorlardı. :) Halbuki ben herkes doğrusunu öğrenmek ister diye düşünüyordum ama düşünmüyorlarmış.Uzun zamandır sadece birkaç kişiyi düzeltiyorum, o da doğrusunu öğrenmek istediğinden emin olduğum kişileri... :)
Daha da konuşurdum aslında da.. Boşver. :) Düzeltme ihtiyacı duymanın nedenlerini falan anlatırdım ama gerek yok burda şimdi... :)
Tam işareti de bulmuşsun işte. O işaret evet.![]()
Kızlar peki size bir şey sorayım... Televizyonda alt yazılarda, haber başlıklarında, yada hatalı konuşmalarda, ya da sokakta gördüğünüz yazılı ilanlarda, billboardlarda ve benzeri yerlerde gördüğünüz yazım hatalarına sinirleniyor musunuz? Yani içinizden bir canavar çıkacak kadar sinirleniyor musunuz?
Hiç unutmam, üniversitedeyim... Yanılmıyorsam Anadolu Üniversite'sinin bir ilanı asılmış, öğrencileri bir şeye davet ediyorlardı. Ve o ilandaki dahi anlamındaki "da" eki bitişik yazılmıştı. O kadar sinirlendim ki anlatamam. Özellikle bir üniversitenin ilanı olduğu için daha da sinirlendim. Bir sürü böyle olay oldu ama o gün nedense daha bir aklımda kaldı.
Bir de "Emniyet kemerini takmamanız kaza yapmanızı sağlar." kafasındakilere deli oluyorum.
Kendimi bildim bileli demişimdir "Türkçe Bakanlığı açacaklar, başına da beni getirecekler ki... Bakın nasıl yaptırımlarla herkese tüm dili öğretir, tüm kuralları ezberletirim." diye...
Ay açıldı mı susamadığım konulardan biri bu, o yüzden şimdilik susayım en iyisi... :)
Funda, sınavla açıköğretim dışında bir de sınavsız ikinci üniversite diye bir şey var son 3 senedir. Bir üniversite öğrencisi veya mezunu olanlar sınava girmeden yalnızca başvuru yaparak istedikleri bölümü okuyabiliyor. Bölüm listesi var tabii ki. Bu sene ben o şekilde başvurdum ama bitti onun tarihleri. Sana uyuyorsa eğer seneye öyle düşünebilirsin.
fundacım ya ben çok hastayım dün gece yine acildeydim hiç giremedim foruma hala aynıyım size haber vermek için girdim çok zor nefes alıyorum boğulcak gibiyim sürekli dua edin atlatym ya menü paylaşamayrm gün boyu bşey yiyemedim ilaçiçmek için bişeyler atştrmk zorunda kaldm sadece
3 gün önce bir konuya cevap vermek ve birine özel bir mesaj atmak için parapsikolojik bir foruma üye olmuştum.
Konuya ilgili cevabı verdim ve özel mesajı atarak da bir kişiden fikirlerini belirtmesini istedim. Çünkü yazdıkları bana olgun, deneyimli ve bana yardımcı olabilecek biri imajını vermişti. Anlaşılan öyle değilmiş.Onu o konuda uzman gördüğümü sanmış.
Egoya bak. Yazdığım ve gayet de nazik bir dille dürüst olarak yazdığım mesajdan sonra da bana "Sen beni gözünde çok büyütmüşsün." diye bir mesaj atıp beni engellemiş. "Tüh" dedim, oysaki ona çok da güzel cevaplar yazmıştım.
Komik gerçekten 50 kere "Uzman olmadığını biliyorum ama benzer şeyleri yaşadığın için düşüncelerini öğrenmek istedim, o da sen cevap vermek istersen." yazdım. Ben konuyu "Tamam cevap verme." ye çektikçe, kendi üsteleyip cevap verdi. Cevapları da komple ego tatmini üzerine kurulu...
Son mesajında ben "Senin hakkında şöyle düşünmüyorum." dediğim ne varsa öyle düşünüyorum gibi yazmış.
Gülüyorum sadece... Birinin yazdıklarına bakarak "Doğruyu söylüyor galiba, dur şunla bir konuşayım." dersen olacağı buymuş. Karşımda bir psikopat varmış.Üste çıkmaya çalışan "son sözü ben söyleyeceğim" havasında ergen ruhlu biri...
Zaten faydasını göreceğim biri olsaydı ben aramadan gerçek hayatımda kendisi karşıma çıkardı herhalde...Benim kadar deneyimi olmadığı konuda "Şunları yaşadım" diye atıp tutuyor, hepsi yalan...
Ben neyin peşindeyim ki zaten ya... Hangi dünyaya hangi derdimi anlatmaya çalışıyorum. Problem bende.Yengem derdi "Herkesle böyle konuşmamak lazım." diye... Haklıymış.
Ay kızlar başınızı ağrıttım, özür dilerim. :) Keşke KK'de parapsikoloji başlığımız olsaydı. Ama kendini o konuya adadığını iddia eden bir siteden bile bir cacık çıkmıyorsa; burdan da çıkmazdı herhalde... :)
Ne diyeyim artık; "Herkes akıllansın." diyorum, başka da bir şey demiyorum. Bir daha biri bana kendi soru sormadığı sürece ağzımı açmayacağım.İyi oldu böyle bir zamanda başıma geldiği; takımın yarısı izinde... Arada kaynayan bir mesaj oldu. :)
Sinemcim sen mezun olunca başarı hikayesi yazmayı planlıyor muydun? Yazacaksan eğer fotoğraf koyacak mısın? Sırf merakımdan soruyorum. Bu mesajı gören diğer arkadaşlardan da aynı sorulara cevap bekliyorum.![]()
Kesinlikle düşünüyorum Fundacım.
Çünkü ben, ne gunluklere, ne de takıma gırmeden once, o hıkayeleri okuyarak cok motıve olmustum. Eger benim yazdıgım hıkayenın, bir gun birine faydası olursa ne mutlu bana.. Zamanında ihtiyacım varken aldıgım o enerjiyi baskalarına bırakmayı cok ısterım.
Fotoğraf eklicem ama yuzum gorunsunmu, gorunmesın mı pek bılemıyorum. Pek de yuzumun gozuktugu resım eklemeyı dusunmuyorum, cunku ınternet ortamı bu konuda cok ama cok kotu. Ama cüsse olarak gozukmesi zaten kafi bence.. aradaki fark oldukca gozukur.. 77.9-56=21.9 fark edilmeyecek gibi değil :)
ayy inanmıyorum onlardan biri de benim işte..çok takılıyorum karşımdaki insanın yanlış sözcüklerine..nazımın geçtiği bir insansa hemen düzeltiyorum, çok samimi değilsem sesimi çıkarmıyorum ukalalık, çok bilmişlik yaptığımı sanmasın diye..ama çok garip o yanlış kelime beynimde dönüp dönüp duruyor, bir müddet çıkaramıyorum aklımdan, çok rahatsız oluyorum:44: hani insanların elinde olmuyor bazen, şiveli kişilerde özellikle, dilleri dönmüyor ama ben çok rahatsız oluyorum, takıntılıyım bu konuda..tabi hiç kimseyi kırmam bu konudan dolayı, sesimi çıkarmam, sadece içten içe yaşadığım bir rahatsızlık bu..çok tuhaf, takıntılı bir noktam olduğu için cevap vermek istedim
![]()
ben çok sinirlenmem ama hemen fark ederim..mesela haberleri izlerken alt satırda konu ile ilgili yazılarda imla, kelime hatası olsa hemen fark ederim..eşim de "hatun ne zaman okudun da, ne zaman fark ettin, maaşallah!!" der çoğu zaman..
Ayşegülcüm mesajlarını 00:00'dan sonra tamamladığın için kabul edemeyeceğim. Biliyorsun bu konuyu takımda konuşmuştuk. Artık bugün daha dikkatli olursun.