canım benim sorunum yine aynı ama emin ol elimdan daha iyisi gelmiyor.aslında benim bu cuma 2 haftam bitmişti. 2 kasımda yaklaşık 3 hafta olacak sanki. tabii yanlış hatırlamıyorsam.
Evet senin 2 haftan doldu. Ama geçen cuma liste yayınlanmadı canım, biliyorsun. İlk mesaj sayımlarını yaptığım mesajda paylaşımların öneminden bahsetmiştim. Bundan sonra takım ortalamasıyla arasında büyük fark olan üyeleri diskalifiye edeceğimi de yazmıştım. Tabi sen henüz üye olmadığın için diskalifiye de olmadın. :) Ama bu durumda üye olman da biraz zor.
Kimseye kişisel bir tavrım yok. Hiçbirimiz gerçek hayatta tanışmıyoruz. Yüzyüze gelecek olsa belki burdan elektrik almadığımız birini çok seveceğiz, elektrik aldığımız birine de gıcık olacağız; onu hiç bilemem. Benim dikkate aldığım tek şey hepimizin ortak amacı. Takım bu sayede var, yoksa kimseye keyfi alımlar yapmıyorum. Zaten hiçbirinizle de bir problemim yok. Hepinize karşı gayet sempati duyuyorum, hepiniz de kalın, amacınızı gerçekleştirin istiyorum.
Ama paylaşımsızlıktan şikayet edilen noktaya bu şekilde geldik. Her gün 5 mesaj yazan biri oldu, ona bir yenisi eklendi, ondan gören bir yenisi... Şimdi hoş görecek olsak bir süre sonra yine aynı yerde oluruz. 5 mesaj kuralını ben çok iyi niyetle koymuştum. "Nasılsa herkes fazlasını yazar; ama sıkışık olduğumuz günlerde en azından 5 mesaj yazmış olalım." diye... Yani "her gün yazılan 5 mesaj yeterli" anlamında koymamıştım. Ama zamanla konu oraya gitti. Sonra da sıkıntılar çıktı.
Paylaşımların takımı yakalarsa listeye girmende hiçbir problem olmaz. Seni de kırmak istemem ama bu mesajlarla pek mümkün değil. Sayımın ardına bir sürü izinler alındı, biliyorsun. Hala daha takımın yarıya yakını izinde. Onlar geldiğinde de aynı şeyle karşılaşacaklar. Mesajları çok düşük kalanlar diskalifiye olacaklar. Kendime göre düşünüp hareket etmiyorum, takımın iyiliğini düşünüp hareket ediyorum inanın.
Dediğim gibi... Şu an üye olmadığın için diskalifiye de değilsin; ne zaman ki mesajların ortalamayı yakalar, o zaman tam anlamıyla aramızda olursun canım. (Yani listede de olursun.)
Yani bir minimum günlük mesaj hesabı yapmak istemem ama 80'in üstü çıktı mesajlar. Bu da günde 11-12 mesaj falan yapıyor. Yani o kadar yüksek değil. Kimi gün 20 yazılır, kimi gün 5. Ama yine de bir yerde çok mesaj yazılması gerekiyor. Çoğunluğun ortak sıkıntısıydı bu, biliyorsun. Bu yüzden takımı bırakma noktasına gelenler bile olmuştu.
Bu yazdıklarıma kırılmayacağını umuyorum... :26: