Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Süpersin Sinemcim kilo aldığımızda böyle çirkin bisey oluyoruz iste sadece vücut degil yüzde cirkinlesiyor
Yasta en az 5 sene atıyor
Hangi yemeğe degeri bunlar aslında dusununce
Peeeeh:))

Rica ederim tunicim. hazırlarken bile düşündüm...
Düşünsene hangi yemek o hale gelmek için değerki acaba?

1 öğün yemegi 10dk da bilemedin 20 dk da yıyoruz. gunluk 1 saatlık keyfımız için 24 saat bırlıkte oldugumuz vucudumuzu çekilmez bir hale sokuyoruz.
hem goruntu olarak hem fiziki rahatsızlık olarak. yazık hiç değmez..

hoş buldum tuniciğim,nasılsın cnm,geçmişi okurken eşinin gözüne olanları okumuşdum tekrar geçmiş olsun cnm,siz bu ara bir nazar boncuğu falan alın ,büyüklerden sizi okumalarını rica edin sanırım biraz nazara gelmişiniz...

Teşekkür ederim canım
Allah bir daha göstermesin ins:))

Ayyyy... Tam "korksak mı acaba?" derken, ben gelene kadar paylaşmışsın bile... :9:
Düşündüğüm kadar korkunç değilmiş ama. :) Bir gün yarında olacağız hepimiz umarım.

AYYYNENN aklımı okudun o araya aynen onu da yazıcaktım. hadi cok uzun olmasın dedim. bugun gıdıyor ama yarınlar yasanıcak gunler.
Daha mı korkmadın o kadını gorunce :83: benim o kadın kadar olmasamda eski halim geldi gozumun onune :14:

birde ozellikle o resimi tercih ettim kadın nasıl da kendını guzel gıbı sanıpta poz vermıs :17: eski resimlerime bakınca o şapşi ifadeyi cok goruyorum. :47::47:

Bende var zaten bı sıkıntı :))
Artık cok cok beğenmediğim hatta bayilmadigim hiçbirşeyi almayacağım
Sonra ev cok beğenmediğim birsuru şeyle doluyor, cok israf:((

Tunicim gercekten suan hiçbirşey alma. Gecen sene diyete basladıgımda 9 kılo gıttı bır sevındım dısarı attım kendımı. işin şeyini cıkarmısım 10'a yakın mont almısım. montta ucuz bısey değil ki. suan arada 6 kilo var dusun. hanı kucuk kardes ablasının gıysısını gıyer ya hepsi o modelde içinde komık kalıyorum onların ve bazılarını daha hıc gıymedım. o zaman 70tım sımdı 64 arada buyuk bıseyde yok 58de battanıye olurlar heralde.

gecen hafta cıkardım onları, basta cok uzuldum hepsı çöp oldu dıye ama, sonradan neyse dedım kıme nıyet kıme kısmet mont her zaman buyuk ıhtıyactır. verıcem hepsını turşusunu kurmanın alemı yok.
ben avm'ye gıdıpte bos donmezdım cok fena hastalık bende alısverıs. :17: artık hıc bırsey almıyorum. sonbaharda ne ındırımler vardı delirdim resmen ama son aldıklarım bıle boyle olunca yazık verılen paraya.

FUNDAAAAAAAAAAAAAAA :52::52::52::52::52::52::52::52:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

[video=youtube_share;mZET2RZRN60]http://youtu.be/mZET2RZRN60[/video]

AYYYNENN aklımı okudun o araya aynen onu da yazıcaktım. hadi cok uzun olmasın dedim. bugun gıdıyor ama yarınlar yasanıcak gunler.
Daha mı korkmadın o kadını gorunce :83: benim o kadın kadar olmasamda eski halim geldi gozumun onune :14:

birde ozellikle o resimi tercih ettim kadın nasıl da kendını guzel gıbı sanıpta poz vermıs :17: eski resimlerime bakınca o şapşi ifadeyi cok goruyorum. :47::47:

Ayyy... Bugün 5 sene kadar önce çektirdiğim bir vesikalık fotoğrafı buldum. :53::53::53:

Tamam 85 kilo falandım ama o kadar kötü mü duruyormuşum ya? :53: Feci feci... Yani kötü durduğumuzu biliyoruz ama düşündüğümüzden daha kötü duruyoruz galiba...

FUNDAAAAAAAAAAAAAAA :52::52::52::52::52::52::52::52:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

:53::53::53:

Kollarını kımıldatmak bile zor mu geliyormuş? :53: Hele o zıplama hareketlerini yapmaması lazım bence; dizini incitir, ayağını kırar. O kiloda o hareket yapılır mı yaaa? Umarım dalga geçmek için çekmemiştir o videoyu, göbeği falan ortada ya... O halde işi gırgıra vuruyorsa çok kötü gerçekten.

--------

10 tane mont mu? :60: Sinem sizin apartman bahçesinde para ağacı mı var? :60: N'apmışın öyle yahu... :) Ay ben iyiki hiçbir şey almıyorum, inat ediyorum. Kıyafetler üstümde çuval gibi durmaya başlayana kadar da almam. Zaten hepsi ya çöp ya ev kıyafetimsisi olacak, yazık...

--------

Bu arada bir düşündüm de... Şimdiki halimin ne kadar korkunç olduğunu bir 7-8 kilo verince anlayacağım herhalde... Yani asıl demek istediğim, şu an korkunç bir haldeyim ve bunun farkında değilim. :53:

Ayyy... Bugün 5 sene kadar önce çektirdiğim bir vesikalık fotoğrafı buldum. :53::53::53:

Tamam 85 kilo falandım ama o kadar kötü mü duruyormuşum ya? :53: Feci feci... Yani kötü durduğumuzu biliyoruz ama düşündüğümüzden daha kötü duruyoruz galiba...

ya şurda resim paylaşma sorunu olmasa vallahı kendı resımlerdımden cok koyardım boyle netten almazdım. ben uzun zamandır acıp bakmıyorum bıle oyle resımler var kı gormek ıstemıyorum. ama bır caprım var o capri ile cok resimim var cunku en derli toplu o oluyordu o zamanlar. onu ozellikle ayırdım kaldırmıyorum onun resimlerini koyucam.

o capriyi suan esofman ustunden düğme acmadan gıyıyorum ve hala belı nasıl bol. o zaman gormek istemiyorduk Fundacım yuzleşemiyorduk. :( şimdi hala tam hepsi gitmesede işin bilincindeyiz. o yuzden kendımızden emınız bu defa verıcez ve bır daha almıyacagız dıye.

ya şurda resim paylaşma sorunu olmasa vallahı kendı resımlerdımden cok koyardım boyle netten almazdım. ben uzun zamandır acıp bakmıyorum bıle oyle resımler var kı gormek ıstemıyorum. ama bır caprım var o capri ile cok resimim var cunku en derli toplu o oluyordu o zamanlar. onu ozellikle ayırdım kaldırmıyorum onun resimlerini koyucam.

o capriyi suan esofman ustunden düğme acmadan gıyıyorum ve hala belı nasıl bol. o zaman gormek istemiyorduk Fundacım yuzleşemiyorduk. :( şimdi hala tam hepsi gitmesede işin bilincindeyiz. o yuzden kendımızden emınız bu defa verıcez ve bır daha almıyacagız dıye.

Doğru diyorsun sanırım Sinemcim, yüzleşemiyormuşuz anlaşılan... Öyle bir reddedişin içindeymişiz ki top gibi yüzümüzü görmüyormuşuz. :50:
Ay bitsin artık ya...

Selam sekerlerrr
Nabersinizz
Oğlanı uyuttum ins uyanmaz size bakayım dedim okudum geldim

Bugun ne yaptım
Markete gittim alışveriş icin annem gecen bisey bitti demişti hatirlayamadim gitmişsen onuda alayım dedim
Babami aradım ama marketin alt katindaydim alo baba dedim çekmedi tlf ( deli oluyorum bu aveaya!!!)
Sonrada aradım ama çekmedi
Hic akıl edemedim tabi bizimkiler nasil panik olmuşlar
Seside kötü geliyordu baba dedi kapandı tlf diye
Kaldırmışlar ortalığı
Hicte aklıma gelmedi panikleyecekleri
Üst kata çıktımı karşımda esim
Panikten bembeyaz olmus isten eve gittiğim yoldan bakayım demiş arabayı gormuş tesadüf

Eve Geldimmm bizimkilerin eli ayağı boşalmış
Nasil kızdım kendime nasil düşünemedim panikleyebileceklerini

Neyse olay tatlıya bağlandı:))

tunicim senin ailende benimkiler gibiymiş.geçen gün okulda annemle konuştum.telin şarjı bitti.çıkışta da kuaföre falan gittim.annemler başka şehirdeler ya beni merak etmişler eşimi aramışlar.oda toplantıdaymış açamamış.taa karşı komşumu aramışlar eve gelmiş kapıya vurmuş.kimse yok.o kendi eşini aramış.eşler arkadaş olduğu için demiş Ayşegülün annesini bir ara diye.yani laf uzadı ama tüm Erzurum halkı olaya dahil oldu?

aslında ben doğuma girerken tam 90 kiloydum.doğumdan sonraki hallerim bile bana çok kötü geliyor.bencede kilo insanı çok çirkinleştiriyor

:53::53::53:

Kollarını kımıldatmak bile zor mu geliyormuş? :53: Hele o zıplama hareketlerini yapmaması lazım bence; dizini incitir, ayağını kırar. O kiloda o hareket yapılır mı yaaa? Umarım dalga geçmek için çekmemiştir o videoyu, göbeği falan ortada ya... O halde işi gırgıra vuruyorsa çok kötü gerçekten.

--------

10 tane mont mu? :60: Sinem sizin apartman bahçesinde para ağacı mı var? :60: N'apmışın öyle yahu... :) Ay ben iyiki hiçbir şey almıyorum, inat ediyorum. Kıyafetler üstümde çuval gibi durmaya başlayana kadar da almam. Zaten hepsi ya çöp ya ev kıyafetimsisi olacak, yazık...

--------

Bu arada bir düşündüm de... Şimdiki halimin ne kadar korkunç olduğunu bir 7-8 kilo verince anlayacağım herhalde... Yani asıl demek istediğim, şu an korkunç bir haldeyim ve bunun farkında değilim. :53:

kadın ne yazık ki gırgırına yapıyor. kendinen vazgecmiş.....

----
yok Fundacım yaa oyle 10 tane mont diyince, abartı bişey gelmesin akla. :) orta kesim bir aileyiz bizde ama son yıllarda hıc bırsey alamıyordum kılodan ozellıkle mont, bir kaybetmiştim oyle kendımı :17: taksitleri bile bir kaç ay once bıttı :( o yuzden boyle tıstım almam dıyorum zaten :17:

------------
hayır canımcım sen suan hiiiiiççç korkunç bir halde değilsin cunku zihnin farklı artık. o oncedendı... onceden korkunçtuk cunku hem tombıktık hemde halaaaa yıyorduk hayat guzeldi kendimizce..
ama şimdi hiç oyle dusunmuyorum ve de dusunme ASLAAA...

Tunicim, Ayşegülcüm, sizde de ne evhamlı aileler varmış. :)
Bizden biri eve gelmesin, saat 12 'yi vurmadığı sürece farkına bile zor varırım. Gerçi ben de ayrı bir uçum sanırım. :44: Ama hiç belli olmuyor, insanın bin türlü işi çıkıyor, gezmek istiyor. Hele konuşurken telefon kapansa zaten "şarjı bitmiştir." derim. :D Ben halkın geneli kadar düşkün değilim sanırım. Üniversitedeyken oda arkadaşlarım bu yüzden bana neler neler derlerdi. Bir kız vardı hele, her akşam annesiyle konuşurdu. Herkes sürekli "annemi özledim, babamı özledim." der dururdu. Bana "Sen hiç mi özlemiyorsun?" demişlerdir kaç kere... Biraz odun muyum neyim yahu... :9:

--------

kadın ne yazık ki gırgırına yapıyor. kendinen vazgecmiş.....

----
yok Fundacım yaa oyle 10 tane mont diyince, abartı bişey gelmesin akla. :) orta kesim bir aileyiz bizde ama son yıllarda hıc bırsey alamıyordum kılodan ozellıkle mont, bir kaybetmiştim oyle kendımı :17: taksitleri bile bir kaç ay once bıttı :( o yuzden boyle tıstım almam dıyorum zaten :17:

------------
hayır canımcım sen suan hiiiiiççç korkunç bir halde değilsin cunku zihnin farklı artık. o oncedendı... onceden korkunçtuk cunku hem tombıktık hemde halaaaa yıyorduk hayat guzeldi kendimizce..
ama şimdi hiç oyle dusunmuyorum ve de dusunme ASLAAA...

Alışveriş hastalığı denen şey gerçek demek ki... :9: Bütün bir yıl taksit ödemeden insanın aklı başına gelmiyor. :)

Ya ne bileyim Sinemcim, şimdi de aynaya bakınca kocaman yanaklar görüyorum ama eskisi kadar şişkin değiller. Gözlerim, burnum, ağzım küçücük kalıyor suratıma sanki... Yani norlmalde de genele göre küçükler gerçi... Hala büyük bir yüzüm olduğunu düşünüyorum ama biraz da yüzümün yapısı öyle. Oval bir yüzüm yok ne yazık ki... :50: Çene kemiklerim çıkık (çene mi, yanak mı, artık neyse... :)) Eskiden fark etmiyordum en azından. Şimdi fark ediyorum. :60: Bu daha mı kötü ne? :37:

Ya sürekli yeni bir motivasyon kaynağı bulup duruyorum ama benim böyle durumlarda hevesim çabuk geçiyor. Yani o sözde motivasyon kaynağı pek uzun ömürlü olamıyor. Yazı yazdım, bir süre sonra işe yaramaz oldu. Bileklik yaptım, 1 haftada işi bitti. Acaba şu vesikalık fotoyu bilgisayara yapıştırsam ömrü kaç gün olur? :) Bir deneyeyim en iyisi, hiç yoktan 2 kasıma kadar ayarda tutar beni herhalde...

Sözünün arkasında durdun, alkışı hak ettin. :)

:46::46::46::46::46::46::46::46:
teşekkür ederimmm fundacım bizim evdede sizinki gibi evde birinin olmadığı gece 1 den sonra farkediliyo o saatte birinin gelmesi normal geliyo herkese..annemler bana ulaşamadğnda şarjı bitmiştir dyp ertesi güne kadar aramayabiliyo..başıma bişey mi gelmiş ne olmuş kimse kötü bişey düşünmüyo yani

kızlarr ben döndüm menüme ek olarak sadece türk kahvesi içtim arkadaşımda

hosgeldın nazcım. ohh afıyet olsun canım cektı ya :)))

Alışveriş hastalığı denen şey gerçek demek ki... :9: Bütün bir yıl taksit ödemeden insanın aklı başına gelmiyor. :)

Ya ne bileyim Sinemcim, şimdi de aynaya bakınca kocaman yanaklar görüyorum ama eskisi kadar şişkin değiller. Gözlerim, burnum, ağzım küçücük kalıyor suratıma sanki... Yani norlmalde de genele göre küçükler gerçi... Hala büyük bir yüzüm olduğunu düşünüyorum ama biraz da yüzümün yapısı öyle. Oval bir yüzüm yok ne yazık ki... :50: Çene kemiklerim çıkık (çene mi, yanak mı, artık neyse... :)) Eskiden fark etmiyordum en azından. Şimdi fark ediyorum. :60: Bu daha mı kötü ne? :37:

Ya sürekli yeni bir motivasyon kaynağı bulup duruyorum ama benim böyle durumlarda hevesim çabuk geçiyor. Yani o sözde motivasyon kaynağı pek uzun ömürlü olamıyor. Yazı yazdım, bir süre sonra işe yaramaz oldu. Bileklik yaptım, 1 haftada işi bitti. Acaba şu vesikalık fotoyu bilgisayara yapıştırsam ömrü kaç gün olur? :) Bir deneyeyim en iyisi, hiç yoktan 2 kasıma kadar ayarda tutar beni herhalde...

Evet Fundacım o bir şehir efsanesi değil, gerçek. :9::9::9:
Yok canım ben iflah olmam da şimdilik köşeme çekildim hedefime ulaşınca boyle bır tiple atarım kendımı alısverıse :111:

ya belki inanmıyacaksın ama daha verdıkce daha kilolu geliceksin kendıne. ben sureklı sankı kılo vermıyorum da alıyormusum gıbı gelıyor oram boyle buram boyle dıye cok gozume batıyor heryerım. benimde ozellikle yuzum ama onun avatanjıda ıyı kılona gelınce insanın yüzü kaşık kadar kalmıyor.

Fundacım madem motıvelerın kısa vadelı oluyor, o zaman o motıveleri surekli taze tutmak gerek. yoksa ipin ucu kacıyor :34:

Back
X