Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet Sinemcim, gerçekten çok ihtiyacımız var bu kurala gerçekten. Benim de çok ihtiyacım var. 100 kere kaçamak yapmaya kalkıştıysam 95 inde o kural yüzünden yapmamıştım. Umarım tekrar hepimize faydalı olur.

Kaptan yardımcısı konusunda da sana kesinlikle katılıyorum. :34:

Funda08.........Evet
tunituni...........
Buffy26...........Evet
berivannn.......
sweetlyy........Evet
Handemi........
Raa................Evet
brave_...........
mucizem77....
nehirim38......Evet
PinkCherry.....Evet

çok kaçamak yapan biri olarak kabul ediyorum.

hihihi son 8 dkda iliştirmişsin menuyu :9:

galeta güzeli olmussun bugun Fundacım :) afiyet olsun.
sütlü peynirli guzel olmus DA.. ogle nerde ? :100:

Ya Sinemcim biraz hafif tutarak kar edeyim demiştim. Ama akşama yığmış oldum sanırım. :26: Akşam sadece yoğurt yerim diyordum ama babamla beraber yiyince yumurta yaptık. Öğle o yüzden yok yani...

Eskilerden pek fazla kişi tanımadığım için başkasına haksızlık ediyor da olmak istemem, umarım gönüllü biri çıkar bunu belirteyim baştan :D bu geçen süreç için de senin de bizim için ne kadar çabaladığını yeri geldiğinde nasıl azarladığını gördüm, Fundayla da zaten iyi bir iletişiminiz var. Bence güzel olurdu diye düşünüyorum hala, tabii ki senin kararın ona bir şey diyemem :D

Nurcum bu takımın iki fahri kaptanı vardır, onlar da Sinem ve Tuni'dir. :) Ama ikisi de iş resmiye bindi mi pek sıcak bakmazlar. :) Kaptan seçiminde de gündeme gelmişti bu konular.

Ben elimden geldiğince herkesle iyi iletişim kurmaya çalışıyorum. Ama yardımcı olmak için iyi anlaşmak bir kriter sayılmaz. Zaten kimseyle de kötü anlaştığımı düşünmüyorum. :) Bunun yanında Sinem de çok doğru şeyler söyledi. Takımın daha içine girecek biri olması ya da yolu uzun olan biri olması en iyisi olur. Sinemcim zaten yakında mezun olur. :)

Eski yardımcı (ve şu anda hala kayıtlarda olan yardımcı) Pelin'di. (UmutCan) Sağolsun kimse oralı olmazken, o benim yakarışlarım sonucu kabul etmişti yardımcı olmayı. Hesap işlerinde kafası karışırdı ama takip etmesi gereken başlıkları takip ederdi. Gel gör ki onun da hedefine varmasına 1 kg kaldı. :) Tam senin geldiğin gün de 1 aylık izne ayrıldı. O gitmeden önce konuşmuştuk yardımcı konusunu... Pelin de aramıza katıldığında birkaç kilo fazlası vardı sadece. Yani bu defa da yine aynı arayışa çabucak girmeyeyim diye uzun yollu birini düşünüyorum.

Hem sen de düşünebilirsin kaptan yardımcılığını bence... :34:

Ya Sinemcim biraz hafif tutarak kar edeyim demiştim. Ama akşama yığmış oldum sanırım. :26: Akşam sadece yoğurt yerim diyordum ama babamla beraber yiyince yumurta yaptık. Öğle o yüzden yok yani...

Nurcum bu takımın iki fahri kaptanı vardır, onlar da Sinem ve Tuni'dir. :) Ama ikisi de iş resmiye bindi mi pek sıcak bakmazlar. :) Kaptan seçiminde de gündeme gelmişti bu konular.

Ben elimden geldiğince herkesle iyi iletişim kurmaya çalışıyorum. Ama yardımcı olmak için iyi anlaşmak bir kriter sayılmaz. Zaten kimseyle de kötü anlaştığımı düşünmüyorum. :) Bunun yanında Sinem de çok doğru şeyler söyledi. Takımın daha içine girecek biri olması ya da yolu uzun olan biri olması en iyisi olur. Sinemcim zaten yakında mezun olur. :)

Eski yardımcı (ve şu anda hala kayıtlarda olan yardımcı) Pelin'di. (UmutCan) Sağolsun kimse oralı olmazken, o benim yakarışlarım sonucu kabul etmişti yardımcı olmayı. Hesap işlerinde kafası karışırdı ama takip etmesi gereken başlıkları takip ederdi. Gel gör ki onun da hedefine varmasına 1 kg kaldı. :) Tam senin geldiğin gün de 1 aylık izne ayrıldı. O gitmeden önce konuşmuştuk yardımcı konusunu... Pelin de aramıza katıldığında birkaç kilo fazlası vardı sadece. Yani bu defa da yine aynı arayışa çabucak girmeyeyim diye uzun yollu birini düşünüyorum.

Hem sen de düşünebilirsin kaptan yardımcılığını bence... :34:

Funda açıkçası kaptan yardımcılığını düşünmedim değil, biraz mükemmeliyetçi ve kontrolcü bir yanım var, bu gibi takım çalışmalarında yararıma oluyor bu huylarım :1: Ama yapamayacağımı bildiğim için teklif dahi etmek istemedim. Eğer yaz tatilindeyken aranızda olsaydım çok farklı olurdu ama şu an öyle yoğun bir programım oluştu ki, akşam 6dan sonra nete girebileceğim artık ve bugün resmen 5 mesaj yazamayacak mıyım diye korktum. Düşün ki bunun telaşına düşüyorum daha :1: Bu gerçekten emek isteyen ciddi bir durum, 'ya en doğru en mükemmel şekliyle ya da hiç' düşüncesindeyim. o yüzden bir şey deyip kendimi katmak istemedim :))

Bu arada dündü sanırım, Yarışmaya Katılmak İsteyenler başlığında biri vardı yardımcılık için uygun, ona yazmıştın sen de, bugün bakmadım da o cevap vermedi mi? Kilosu da vardı onun tam uyuyor gibiydi.

Funda açıkçası kaptan yardımcılığını düşünmedim değil, biraz mükemmeliyetçi ve kontrolcü bir yanım var, bu gibi takım çalışmalarında yararıma oluyor bu huylarım :1: Ama yapamayacağımı bildiğim için teklif dahi etmek istemedim. Eğer yaz tatilindeyken aranızda olsaydım çok farklı olurdu ama şu an öyle yoğun bir programım oluştu ki, akşam 6dan sonra nete girebileceğim artık ve bugün resmen 5 mesaj yazamayacak mıyım diye korktum. Düşün ki bunun telaşına düşüyorum daha :1: Bu gerçekten emek isteyen ciddi bir durum, 'ya en doğru en mükemmel şekliyle ya da hiç' düşüncesindeyim. o yüzden bir şey deyip kendimi katmak istemedim :))

Bu arada dündü sanırım, Yarışmaya Katılmak İsteyenler başlığında biri vardı yardımcılık için uygun, ona yazmıştın sen de, bugün bakmadım da o cevap vermedi mi? Kilosu da vardı onun tam uyuyor gibiydi.

Acaba biraz fazla mı büyüyor gözünüzde kaptan yardımcılığı?

Takip edilmesi gereken başlıklar takım başlığı gibi değil. Karar defteri ayda 2-3 kez güncellenirse güncellenir. Paylaşım alanına da cuma günü hariç pek mesaj yazılmaz; sadece önemli konular, karar alımları vs. yazılır. Yani o başlıkları takip etmek hiç problem olmaz.

Cuma listeleri de kolaydır, hesabı hepimizin yapabileceği şekilde... Zaten bu cuma görürsünüz. Ama tabi senin ders durumun cuma günleri bilgisayar başında olmana izin vermiyorsa yapabilecek bir şey yok.

Tam da yazdığın gibi biri olması gerekiyor zaten, kontrolcü ve mümkünse mükemmeliyetçi... Zorla yapılan iş yarım yamalak olduğu için zorla yaptırmak istemiyorum ama ben de yetişemiyorum bazen... :50:

O kişiye yazdım, evet. Ama bana cevar vermeden 90 üstü topiğine yazmış. Özelden mesaj atmıştım cevap beklediğime dair, ona da cevap gelmedi. Yani yazdığı mesajın peşini takip etmeyen biri de gelmesin zaten. Cevap vermeye bile zahmet etmedi baksana...

Umarım yarın geldiğimde biri bu görevi üstlenmiş olur. Bu hepimizin takımı sonuçta. Sadece kaymağını yemeyelim, biraz da mutfağına girelim düşüncesindeyim. Çünkü tek başına her şeye yetişmeye çalışırken bir sürü önemli konuyu atlayabiliyoruz. Hele bizim bir sonuç listesi hazırlama günümüz vardı. Tüm takımların sonuçlarını yayınlacaktık. Evlere şenlikti. :60: Bütün gün sadece Sinem ve ben vardım. Ve o kadar stresli bir gün geçirmiştim ki akşama tüm takıma estirip gürlemiştim, kafayı yemiştim. Aynı şeylerin yine yaşanmasını istemiyorum.

Her gün sadece mesaj ve menü takibi yapmak, kaptan yardımcısının yapacağı işlerin toplamından daha zor. Çünkü her gün eksiksiz yapmak zorundayım. :50:

Çok konuşmayayım en iyisi... Umarım yarın geldiğimde biri seve seve yardımcılığı kabul etmiş olur. Yarın bir gün ben takımdan ayrılmak zorunda kalsam yerime geçebilecek biri bile yok. :43:

Son düzenleme:
Acaba biraz fazla mı büyüyor gözünüzde kaptan yardımcılığı?

Takip edilmesi gereken başlıklar takım başlığı gibi değil. Karar defteri ayda 2-3 kez güncellenirse güncellenir. Paylaşım alanına da cuma günü hariç pek mesaj yazılmaz; sadece önemli konular, karar alımları vs. yazılır. Yani o başlıkları takip etmek hiç problem olmaz.

Cuma listeleri de kolaydır, hesabı hepimizin yapabileceği şekilde... Zaten bu cuma görürsünüz. Ama tabi senin ders durumun cuma günleri bilgisayar başında olmana izin vermiyorsa yapabilecek bir şey yok.

Tam da yazdığın gibi biri olması gerekiyor zaten, kontrolcü ve mümkünse mükemmeliyetçi... Zorla yapılan iş yarım yamalak olduğu için zorla yaptırmak istemiyorum ama ben de yetişemiyorum bazen... :50:

O kişiye yazdım, evet. Ama bana cevar vermeden 90 üstü topiğine yazmış. Özelden mesaj atmıştım cevap beklediğime dair, ona da cevap gelmedi. Yani yazdığı mesajın peşini takip etmeyen biri de gelmesin zaten. Cevap vermeye bile zahmet etmedi baksana...

Umarım yarın geldiğimde biri bu görevi üstlenmiş olur. Bu hepimizin takımı sonuçta. Sadece kaymağını yemeyelim, biraz da mutfağına girelim düşüncesindeyim. Çünkü tek başına her şeye yetişmeye çalışırken bir sürü önemli konuyu atlayabiliyoruz. Hele bizim bir sonuç listesi hazırlama günümüz vardı. Tüm takımların sonuçlarını yayınlacaktık. Evlere şenlikti. :60: Bütün gün sadece Sinem ve ben vardım. Ve o kadar stresli bir gün geçirmiştim ki akşama tüm takıma estirip gürlemiştim, kafayı yemiştim. Aynı şeylerin yine yaşanmasını istemiyorum.

Her gün sadece mesaj ve menü takibi yapmak, kaptan yardımcısının yapacağı işlerin toplamından daha zor. Çünkü her gün eksiksiz yapmak zorundayım. :50:

Çok konuşmayayım en iyisi... Umarım yarın geldiğimde biri seve seve yardımcılığı kabul etmiş olur. Yarın bir gün ben takımdan ayrılmak zorunda kalsam yerime geçebilecek biri bile yok. :43:

Aslında tek boş günüm Cuma benim. O günler açısından bir sorunum olmazdı, benim daha çok mesaj takibi durumu kafama takılmıştı, bir de sınav dönemlerimin nasıl geçeceğine dair bile düşüncem yok, hani kendimin grup içindeki yerini tam göremeden kaptan yardımcılığına girişmem pek olmaz gdiye düşünüyorum. Söylediklerinde haklısın tabii ki :) Ben de umuyorum birinin seve seve üstlenmesini ki bu o kişinin kilo verme sürecinde de etkili olacak daha çok sorumluluk hissedecek bu da motivini arttıracak :)) Mutlaka çıkacaktır aramızdan bir çıtır istekli :)) Ve sen takımdan mezun olman dışında ayrılma Fundaa :16: :16:

günaydın arkadaşlar NERDEN NASIL BAŞLAYACAĞIM BİLEMEDİM ESKİSİ GİBİ TAKIMA BİR FAYDAM YOK :50:SIK GİREMİYORUM DÜN BİRAZ OKUYABİLDİM CEVAP YAZACAKTIM İNANIN FIRSAT OLMADI İŞDEN AYRILAN ARKADAŞLAR OLDU YERİNE GELENE SİSTEMİ İŞİ ANLATMAK DÜŞTÜ ONLARA ÖĞRETİM İŞLEMİ TOPLAYIM DERKEN VAKİT BULAMADIM TAKIMDAN AYRILMAK İSTEMİYORUM A MA FAYDAMDA OLMUYO FUNDACIM BU SÜRE YANİ TAM GİREMEYECEĞİM SÜRE 15 GÜN SÜREBİLİR İZİNLİ Mİ OLAYIM TAKIMDAN MI AYRILAYIM YOK SA GİRDİĞİM KADAR MI YAZAYIM BİLEMEDİM :50::50::50: HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEDİM SOHPETLERİNİZİ KENDİNİZE ÇOK İYİ BAKIN CANLARIM ÜZÜM ABLALARIMMMMMMMMMM

Selamlar...
Dedim bayag gecmis okurum :44: yok ki gecmis..

Bugun cok gec uyandım reglnin vermiş oldugu agırlık sanırım 2 gundur gec kalkıyorum. kahvaltıydı ev vs bu saatte geldim. birazdan da sporum yapıyım dıyorum, hazır birkaç saattir agrım yokken.

Selamlar...
Dedim bayag gecmis okurum :44: yok ki gecmis..

Bugun cok gec uyandım reglnin vermiş oldugu agırlık sanırım 2 gundur gec kalkıyorum. kahvaltıydı ev vs bu saatte geldim. birazdan da sporum yapıyım dıyorum, hazır birkaç saattir agrım yokken.

Sinem bende senin gibi geçmiş okurum diye açtım ama ne gelen ne giden.ne de geçmiş.:40:

hadi yapalım:27::27::27:

bu aynı yaramaz çocukların konuşması gibi oldu. yaptın mı sporunu:52:
valla imreniyorum sana ve senin gibi spor yapanlara ne güzel.vaktim olsa bende spor yapmak isterdim.

bende cok duzenlı yapamıyorum ya eskısı gıbı.
yok daha yapmadım :) çamasırları beklıyorum onları asıyım da :) terlı cıkmıyım balkona sonra :1:

Son düzenleme:
Bu arada bitki çayı olarak sadece yeşil çay içenlere Doğadan'ın Mısır Püsküllü çayını cok tavsıye ederım. tadı da guzel. ben 5-6 aydır içiyorum. :126:

Mısır puskulunun faydaları :

İdrar yollarını temizler ve idrar söktürür.

Zayıflamaya ve vücuttaki yağları eritmeye yardımcı olur.

Çocuklarda ve yaşlılarda görülen altını ıslatmaların tedavisinde faydalıdır.

Böbrek iltihabı, romatizma ve gut hastalıklarına karşı etkilidir.

Ödemleri giderir.

İdrar yollarındaki ve mesanedeki taşları düşürür.

Sinirleri yatıştırır
.

Bu arada bitki çayı olarak sadece yeşil çay içenlere Doğadan'ın Mısır Püsküllü çayını cok tavsıye ederım. tadı da guzel. ben 5-6 aydır içiyorum. :126:

Mısır puskulunun faydaları :

İdrar yollarını temizler ve idrar söktürür.

Zayıflamaya ve vücuttaki yağları eritmeye yardımcı olur.

Çocuklarda ve yaşlılarda görülen altını ıslatmaların tedavisinde faydalıdır.

Böbrek iltihabı, romatizma ve gut hastalıklarına karşı etkilidir.

Ödemleri giderir.

İdrar yollarındaki ve mesanedeki taşları düşürür.

Sinirleri yatıştırır
.

ben yeşil çayımı aksatmadan içmeye çalışıyorum.ara sırada doğadan kayısılı form çay içiyorum.çok şişkin olduğum zaman faydasını görüyorum.

ama söylediğin çayı duymuştum ve tavsiyene güveniyorum en kısa sürede alıp deneyeceğim inş.

kızım uyanmadan hemen menümü de yazayım

sabah:1 bardak süt(saat 6:30 gibi)sonra saat 9 da bir simit,3-4 dilim kaşar ve çay

ara: 1 elma

öğle: 1 tabak patates çorbası ve 1 dilim ekmek

ara:küçük bir parça bitter çikolata

akşam:1 tabak yoğurt çorbası ,salata ve bir parça tavuk

ara: belki bir meyve olur.

Back
X