Acaba biraz fazla mı büyüyor gözünüzde kaptan yardımcılığı?
Takip edilmesi gereken başlıklar takım başlığı gibi değil. Karar defteri ayda 2-3 kez güncellenirse güncellenir. Paylaşım alanına da cuma günü hariç pek mesaj yazılmaz; sadece önemli konular, karar alımları vs. yazılır. Yani o başlıkları takip etmek hiç problem olmaz.
Cuma listeleri de kolaydır, hesabı hepimizin yapabileceği şekilde... Zaten bu cuma görürsünüz. Ama tabi senin ders durumun cuma günleri bilgisayar başında olmana izin vermiyorsa yapabilecek bir şey yok.
Tam da yazdığın gibi biri olması gerekiyor zaten, kontrolcü ve mümkünse mükemmeliyetçi... Zorla yapılan iş yarım yamalak olduğu için zorla yaptırmak istemiyorum ama ben de yetişemiyorum bazen...
O kişiye yazdım, evet. Ama bana cevar vermeden 90 üstü topiğine yazmış. Özelden mesaj atmıştım cevap beklediğime dair, ona da cevap gelmedi. Yani yazdığı mesajın peşini takip etmeyen biri de gelmesin zaten. Cevap vermeye bile zahmet etmedi baksana...
Umarım yarın geldiğimde biri bu görevi üstlenmiş olur. Bu hepimizin takımı sonuçta. Sadece kaymağını yemeyelim, biraz da mutfağına girelim düşüncesindeyim. Çünkü tek başına her şeye yetişmeye çalışırken bir sürü önemli konuyu atlayabiliyoruz. Hele bizim bir sonuç listesi hazırlama günümüz vardı. Tüm takımların sonuçlarını yayınlacaktık. Evlere şenlikti.

Bütün gün sadece Sinem ve ben vardım. Ve o kadar stresli bir gün geçirmiştim ki akşama tüm takıma estirip gürlemiştim, kafayı yemiştim. Aynı şeylerin yine yaşanmasını istemiyorum.
Her gün sadece mesaj ve menü takibi yapmak, kaptan yardımcısının yapacağı işlerin toplamından daha zor. Çünkü her gün eksiksiz yapmak zorundayım.
Çok konuşmayayım en iyisi... Umarım yarın geldiğimde biri seve seve yardımcılığı kabul etmiş olur. Yarın bir gün ben takımdan ayrılmak zorunda kalsam yerime geçebilecek biri bile yok.