Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar sporu yapıp yemegimi yiyince inanılmaz agırlık coktu ben bu aksamlık musade ıstıcem. vampire diaries gecesi yapıcam battanıyeye sarılıp.
opuyorum sizi..:54:

sabah harika haberlerle burda oluruz inşallah :nazar:

oohh keyfe gel, iyi keyifler sinemcim:ssz: yarın yüzümüz güler inşallah, ben kendimden pek ümitli değilim ama:25:hayırlısı...

Merhaba hanımlar,

Ben de aranıza katılmak istiyorum ama grubun işleyişini pek anlayamadım. İlk sayfadaki kurallar mı geçerli halen, yoksa değişiklikler oldu mu? Olduysa kurallar neler? Yoksa herkes kafasına göre mi? Velhasıl nereden başlayabilirim. Bir destek olun lütfen. :)

merhaba;
"cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler" başlığına katılma başvurunuzu yaptınız mı??oradan başvuru yapıyorsunuz, sonra takım kaptanları sizi çağırıyor..

bugünkü menüm

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
1 kaşık labne

ara
10 fındık

öğle
domates çorbası
salata

ara
yine fındık :1: 5 tane

akşam
2 dilim tam buğday ekmeği
1 tabak şehriye çorbası
yoğurt

şimdide nar yiycem

ayrıca 2 litre su 1 bardak yeşilçay ve 1 saat pilates

Son düzenleme:
Benim internet bağlantım kafayı yemiş durumda, bu ara menümde eksik yazdığım 2 şey var, öğlen sütlü kahve, akşamdan önce arada da yarım muz. burda bunu da ekleyeyim dedim düzeltemeden bağlantım yeniden gider falan. Şimdilik kaçıyorum o yüzden, öptüümmm

aslında daha takıma giremedim ama yarın için bende heyecanlıyım.gerçi bayram kaçamaklarından sonra bir fiyasko olmaz inşallah
:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

selam kizlar nasilsiniz.ben annemdeyim.yarin babanemin senesi onun mevlutunu okutcaz.bugun saclari kestirdum kisacik.hemde 5tl ye.fiyati sormadan oturdum.ama cok guzel oldu.
kardesim kiz arkadasiyla geldi derken onlarla anneme geldik.kardesimin dogum gunu.ona hediye almaya gittim.kuzenimle bulustum.kahve icelim derken kadin fal bakti.ayy ben inanmam ole seyere ama ii salladi diyelim.basim agridi inan ki ya .anca eve geldim..sizde ne var ne yok.telefondan giriyorum bende

aslında daha takıma giremedim ama yarın için bende heyecanlıyım.gerçi bayram kaçamaklarından sonra bir fiyasko olmaz inşallah
:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

merhaba canim.biz tanisamadik.nasilsin aysegul.ogretmen oldunu bir cocun oldunuda biliyorum ama.ben de seyda.23 yasindayim.evliyim.henuz bebegim yok.olmuyor.rabbim ne zaman olur derse artik.evde oturuyom.oyle yani canim

Kaçamaklar İçin Spor Cezası Kuralı Yeniden Gelsin Mi?

berivannnn26________
brave_ _____________evet
Buffy26 ____________evet
Funda08 ___________evet
Handemi ___________
mucizem77 _________
PinkCherryBlossom ____evet
Raa ________________evet
sweetlyy ____________evet
tunituni _____________
UmutCan ____________

son durum bu 6 oyla kuralımız donmus gozukuyor. :32:

benden de evet canim..bende istiyorum bunu..bana da kizin bagirin yoksa olmicak inanin ya....bu kural cok iyi oldu gerecekten.insani kacamaktan geri cekiyor

günaydın arkadaşlar NERDEN NASIL BAŞLAYACAĞIM BİLEMEDİM ESKİSİ GİBİ TAKIMA BİR FAYDAM YOK :50:SIK GİREMİYORUM DÜN BİRAZ OKUYABİLDİM CEVAP YAZACAKTIM İNANIN FIRSAT OLMADI İŞDEN AYRILAN ARKADAŞLAR OLDU YERİNE GELENE SİSTEMİ İŞİ ANLATMAK DÜŞTÜ ONLARA ÖĞRETİM İŞLEMİ TOPLAYIM DERKEN VAKİT BULAMADIM TAKIMDAN AYRILMAK İSTEMİYORUM A MA FAYDAMDA OLMUYO FUNDACIM BU SÜRE YANİ TAM GİREMEYECEĞİM SÜRE 15 GÜN SÜREBİLİR İZİNLİ Mİ OLAYIM TAKIMDAN MI AYRILAYIM YOK SA GİRDİĞİM KADAR MI YAZAYIM BİLEMEDİM :50::50::50: HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEDİM SOHPETLERİNİZİ KENDİNİZE ÇOK İYİ BAKIN CANLARIM ÜZÜM ABLALARIMMMMMMMMMM

Berivancım bunlar nasıl sözler? :53: Hatta çok şaşkınım şu an kimse neden cevap vermemiş? Ne zamandır birbirimizi umursamaz olduk? Tabi ki izin alacaksın canım. 15 gün diyorsan, şimdilik 15 günlük yazalım. Sonra gerekirse daha fazlasını alırsın. Yarın bildirim yapabiliyorsan yap ama... :34:

Sinem bende senin gibi geçmiş okurum diye açtım ama ne gelen ne giden.ne de geçmiş.:40:

hadi biz bir geçmiş yapalım ozaman Aysegulcum :9:

Neden herkes gelip "kimse yok, gidiyorum.", "geçmiş yok, gidiyorum." yazıyor. :19:
Birileri ortaya laf atmazsa nasıl geçmiş olsun ki?

fundacım ben sana yardım etmek isterim ama daha hiçbişey bilmediğim için bişey söyleyemiyorum yani çok yeniyim sonuçta ve hala nasıl olduğunu size sorduğum şeyler var

Nazcım çok teşekkür ederim canım. Zaten o kadar yazı yazdım kimse yorum yapmamış, çoğunluk gönüllü mü değil mi yazmamış. Teşekkürler. Birazdan anlatacağım bir şeyler.

fıstıklar naaber??
doğru dürüst kimse girmemiş bugün..bende tüm gün dışardaydım, henüz geldim eve..fundacım gönüllü yardımcı çıkmazsa sen seçersin, şahsen ben düşünmüyorum ama mecbur kalırsam yaparım..ama cumaları bir kişinin hesaplamalara yardım etmesini destekliyorum tabiki..yani şahsen kaptan yardımcılığı düşünmem ama cuma hesaplamalarına kesinlikle yardım ederim..çünkü bu tek senin sırtına yük olmamalı...

Niye düşünmüyorsun İremcim? Neden? Başlıkları okumak mı zor geliyor? Neden kimse yanaşmıyor? :50:

Kaçamaklar İçin Spor Cezası Kuralı Yeniden Gelsin Mi?

berivannnn26________
brave_ _____________evet
Buffy26 ____________evet
Funda08 ___________evet
Handemi ___________
mucizem77 _________
PinkCherryBlossom ____evet
Raa ________________evet
sweetlyy ____________evet
tunituni _____________
UmutCan ____________

son durum bu 6 oyla kuralımız donmus gozukuyor. :32:

Berivan anlaşılan dönmemiş. Diğer üyelerimiz de kimileri izinde, kimileri değil ama cevap vermemişler. Kural tekrar kabul edilmiştir.

Menümm

Sabah
Tost

Öğle
Tavuk çorbası

Akşam
Yeşil mercimek
2 balık

Şimdi de yeşil çay içeceğim :D

Nurcum, geldiğinden beri sana "hani aralar?" deyip duruyorum, ama her gün yine 3 öğünle karşılaşıyorum. Neden böyle bu? :19:

Menum
sabah
1 kuru kayısı+suuuuuu+kahve

kahvaltı
1 dilim kepekli ekmek
1 yumurta
1 kk peynır
2 zeytın
1 çay kaşıgı bal

ara
5badem

ogle
2 kepçe corba

ara
yok gec kalktıgımdan aksam saatı oldu

aksam
2 kepçe corba
2 kasık pilav
1 kofte

birazdan 1 elma kestirdim gozume :)

Aerobik geri dönmüş... :32::32::32:
Umarım güzel sonuçlar alırsın Sinemcim yarın.

merhaba canim.biz tanisamadik.nasilsin aysegul.ogretmen oldunu bir cocun oldunuda biliyorum ama.ben de seyda.23 yasindayim.evliyim.henuz bebegim yok.olmuyor.rabbim ne zaman olur derse artik.evde oturuyom.oyle yani canim

şeydacım merhaba .kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama inan sen ne zaman nasip derde oluruna bırakırsan yani kafa olarak rahatlarsan o zaman bebeğin olur.tabii bir sağlık sorunu yoksa.umarım yoktur.
bu konuda ciddiyim çünkü kendi hayatımdan biliyorum.ben bu ay asla hamile kalamam dediğim ayda hamile kaldım.
Yüce Allah ım ne zaman nasip ederse hayırlısı odur.:emir_bebek::emir_bebek:

menüm;

kahvaltı
1 mandalina

öğle
yarım simit
yarım domates
1 kk peynir
biraz eritilmiş peynir
2 fincan çay

ara
1 tane susamlı çubuk

akşam
kara lahana dolması
yoğurt

sabah domates salatalik 3 ceviz yesil cay
ara1elma
oglen karniyarik.
ara 2 kurabiye
aksam 3 kofte domates salatalik.
ara armut
1.5 saat bayir ciktimm

iyi akşamlar arkadaşlar,bu gün kimin içi çok rahat, kim pişmann yazalım bakalımm...(diyet anlamında).

Şimdi sizle samimi samimi konuşalım kızlar.

Ben bu takıma ilk girdiğimde takım bilinci beni motive ediyordu. Ama öyle bir yerdeyim ki şu an sadece bu yarışmaya muhtaç olduğum için burdayım. Yani tek başıma motivasyonumun düşmeyeceğini bilsem şurda 1 gün durmayacağım. Beni burda tutan tek şey cuma listeleri oldu.

Bu noktaya nasıl geldim? Üyelerin ilgisizliği ile geldim. Listede takımda var gözüken ama takımın işleyişi ile çok ilgilenmeyen üyeler nedeniyle geldim. Ben kaptan seçiminde tüm sorumluluğu göze alıp kabul ettim bunu, evet. Ama başka hiçkimsenin elini taşın altına sokmak istememesi gerçekten çok üzücü. (Fahri kaptanlarım hariç. :34:) "Funda nasılsa her şeyi yapıyor, ben neden uğraşayım?" diye mi düşünüyorsunuz.

Ben öğrenci değilim, evde boş oturan biri değilim. Çalışıyorum; evde çalışmam, bütün gün siteye girebiliyor olmam boş oturuyorum demek değil. Yetiştirmem gereken ürünler oluyor. Kırk yılın başı rahat günüm olursa oluyor. Onun dışında size yazarken mutlaka önümde bir pense, gümüş takı çivisi, taş, kristal... Bir şey oluyor sürekli; mesajımı yazıp, yaptığım takıya geri dönüyorum. Bugün mal almaya gittim. Bütün gün dolaştım durdum, feci yorgunum. "Eve gittiğimde yardımcı sorunu çözülmüş olsa ne güzel olur..." diyordum. Ama kendi adına cevap veren arkadaşlar hariç pek konuşulmamış.

Bir arkadaşımız bu aralar yoğun olduğundan dolayı bırakmaktan bahsetmiş. Berivan'ı tanıyanlar böyle durumlarda en kötü senaryoyu düşündüğünü, biraz aceleci ve evhamlı olduğunu bilirler. Ama tanıyan tanımayan hiçkimse kendi mantığıyla bile "nereye gidiyorsun yahu?" dememiş. "Gelen giden yok." denmiş ama böyle önemli bir konuya cevap verilmemiş.

Ben kaptanlıktan çok yoruldum. Ama yaptığım görevlerden değil, "nasılsa biri yapıyor" anlayışını görerek yapmaktan yoruldum. 2-3 kişi dışında sorumluluktan kaçılmasından yoruldum. Aranızda vakti benden daha bol olanlar vardır ama sıcak bakmıyorlar.

Başta da dediğim gibi şu an sadece cuma listelerindeki yüzdelerim takıma katkı yapsın diye burdayım, takım bana katkı yapmıyor ne yazık ki... Tehdit etmiyorum sizi ama bu şekilde giderse nereye kadar devam edebilirim bilmiyorum... :50:

------------------

Bunlar genel yorumumdu... Şimdi Naz'a cevap veriyorum.

Nazcım ben dün akşam yardımcının neler yapacağını yazmıştım. Kaçırdığım başka bir şey yoksa yapılacak olan şeyler o mesajda yazanlar. Zaten bir anda tam bir bilgiyle olayların içine dahil olamazsın. Ama bu işe gerçekten gönüllüysen yaşaya yaşaya, sora sora öğrenirsin. Zaten sadece mantığınla bile çözersin. Beni kimse kaptanlığa yetiştirmedi, kimse tek bir şey anlatmadı. Her şey zaten yeterince ortadaydı. Takıldığım yerlerde de başka takımlara sorarak problemi çözmüştüm.

Zaten gayet de kolay bir iş... Hakkında burda çok konuşulunca bir de sanki çok müthiş bir sıfatmış gibi adı "kaptanlık, kaptan yardımcılığı" olunca çok ciddi ve külfetli duruyor. Hiç de öyle değil. En büyük külfet mesaj-menü-kural ihlali takibi... Bunu da zaten her gün yapan kişi benim. Anca birkaç haftalığına internet bağlantım olmayacak bir yere gidecek olursam kaptan yardımcısı yapar ve bu ihtimal benim için %0.0001'dir.

Yeni olman hiç problem değil. Seni kafanı karıştıran şey sanırım şu cuma listesi ve hesapları mevzusu... Onu da yarın tüm yeni üyeler görecek.

Hala istekliysen olumlu cevabını bekliyorum canım. :16::34:

iyi akşamlar arkadaşlar,bu gün kimin içi çok rahat, kim pişmann yazalım bakalımm...(diyet anlamında).

raa cım bu hafta için küçük kaçamaklarım vcar ama yinede içim rahat.gel gör ki bayram haftası ipin ucu çok kaçtı çok çokkkk pişmanımmm hakime hanım:26::26::26:

İyi akşamlar Raacım. Ben ne rahatım, ne de pişmanım... Sadece cuma korkusu bastı... :18: Her şeyi gayet yerinde yapmama rağmen kötü sonuçlar alacağım gibi görünüyor... :50:

menüm;

kahvaltı
1 mandalina

öğle
yarım simit
yarım domates
1 kk peynir
biraz eritilmiş peynir
2 fincan çay

ara
1 tane susamlı çubuk

akşam
kara lahana dolması
yoğurt

Kahvaltı sanırım mecburiyetten, arada olur, normaldir. 1 susamlı çubuk çok susamlı=yağlı. :) Kalorisi yüksek olsa da tok tutacağı söylenemez.
ÇAYDAN ÖĞÜN OLMAZ, ÇAYLARIN LİSTELERDE YERİ YOK. Ama dilerseniz yeşil çayı ya da kilo verdirmeye faydası olan bitki çaylarını menünün sonuna ekleyebilirsiniz. Dolma ne kadar, miktar yok...

sabah domates salatalik 3 ceviz yesil cay
ara1elma
oglen karniyarik.
ara 2 kurabiye
aksam 3 kofte domates salatalik.
ara armut
1.5 saat bayir ciktimm

Domates ve salatalığın pek kalorisi yoktur. O yüzden tek kalorili kahvaltı ceviz olmuş. :)
Karnıyarık ne kadar, miktar yok...
2 kurabiye sanırım sakıncalı... :19:
Ekmek yerine öğle ve akşam öğünlerinde 1 kase çorba içebilirsin. (1 dilim ekmek yerine)

Şimdi sizle samimi samimi konuşalım kızlar.

Ben bu takıma ilk girdiğimde takım bilinci beni motive ediyordu. Ama öyle bir yerdeyim ki şu an sadece bu yarışmaya muhtaç olduğum için burdayım. Yani tek başıma motivasyonumun düşmeyeceğini bilsem şurda 1 gün durmayacağım. Beni burda tutan tek şey cuma listeleri oldu.

Bu noktaya nasıl geldim? Üyelerin ilgisizliği ile geldim. Listede takımda var gözüken ama takımın işleyişi ile çok ilgilenmeyen üyeler nedeniyle geldim. Ben kaptan seçiminde tüm sorumluluğu göze alıp kabul ettim bunu, evet. Ama başka hiçkimsenin elini taşın altına sokmak istememesi gerçekten çok üzücü. (Fahri kaptanlarım hariç. :34:) "Funda nasılsa her şeyi yapıyor, ben neden uğraşayım?" diye mi düşünüyorsunuz.

Ben öğrenci değilim, evde boş oturan biri değilim. Çalışıyorum; evde çalışmam, bütün gün siteye girebiliyor olmam boş oturuyorum demek değil. Yetiştirmem gereken ürünler oluyor. Kırk yılın başı rahat günüm olursa oluyor. Onun dışında size yazarken mutlaka önümde bir pense, gümüş takı çivisi, taş, kristal... Bir şey oluyor sürekli; mesajımı yazıp, yaptığım takıya geri dönüyorum. Bugün mal almaya gittim. Bütün gün dolaştım durdum, feci yorgunum. "Eve gittiğimde yardımcı sorunu çözülmüş olsa ne güzel olur..." diyordum. Ama kendi adına cevap veren arkadaşlar hariç pek konuşulmamış.

Bir arkadaşımız bu aralar yoğun olduğundan dolayı bırakmaktan bahsetmiş. Berivan'ı tanıyanlar böyle durumlarda en kötü senaryoyu düşündüğünü, biraz aceleci ve evhamlı olduğunu bilirler. Ama tanıyan tanımayan hiçkimse kendi mantığıyla bile "nereye gidiyorsun yahu?" dememiş. "Gelen giden yok." denmiş ama böyle önemli bir konuya cevap verilmemiş.

Ben kaptanlıktan çok yoruldum. Ama yaptığım görevlerden değil, "nasılsa biri yapıyor" anlayışını görerek yapmaktan yoruldum. 2-3 kişi dışında sorumluluktan kaçılmasından yoruldum. Aranızda vakti benden daha bol olanlar vardır ama sıcak bakmıyorlar.

Başta da dediğim gibi şu an sadece cuma listelerindeki yüzdelerim takıma katkı yapsın diye burdayım, takım bana katkı yapmıyor ne yazık ki... Tehdit etmiyorum sizi ama bu şekilde giderse nereye kadar devam edebilirim bilmiyorum... :50:

------------------

Bunlar genel yorumumdu... Şimdi Naz'a cevap veriyorum.

Nazcım ben dün akşam yardımcının neler yapacağını yazmıştım. Kaçırdığım başka bir şey yoksa yapılacak olan şeyler o mesajda yazanlar. Zaten bir anda tam bir bilgiyle olayların içine dahil olamazsın. Ama bu işe gerçekten gönüllüysen yaşaya yaşaya, sora sora öğrenirsin. Zaten sadece mantığınla bile çözersin. Beni kimse kaptanlığa yetiştirmedi, kimse tek bir şey anlatmadı. Her şey zaten yeterince ortadaydı. Takıldığım yerlerde de başka takımlara sorarak problemi çözmüştüm.

Zaten gayet de kolay bir iş... Hakkında burda çok konuşulunca bir de sanki çok müthiş bir sıfatmış gibi adı "kaptanlık, kaptan yardımcılığı" olunca çok ciddi ve külfetli duruyor. Hiç de öyle değil. En büyük külfet mesaj-menü-kural ihlali takibi... Bunu da zaten her gün yapan kişi benim. Anca birkaç haftalığına internet bağlantım olmayacak bir yere gidecek olursam kaptan yardımcısı yapar ve bu ihtimal benim için %0.0001'dir.

Yeni olman hiç problem değil. Seni kafanı karıştıran şey sanırım şu cuma listesi ve hesapları mevzusu... Onu da yarın tüm yeni üyeler görecek.

Hala istekliysen olumlu cevabını bekliyorum canım. :16::34:

Funda cım bu yazılanlarda çok haklısın.işin çok zor
ilk bu takıma yazdığımda inan keşke okulda öğlenci olsaydım da hesaplara yardım etseydim dedim.ama okuldan zaten 2-3 gibi anca geliyorum.
belki senin düşündüğün isimler vardır yardımcılık için.ama yinede sana bunların dışında nasıl yardımcı olabilirim sen söyle

şimdi belki de içinden sen sadece mesaj ortalaman ı yükselt yeter diyorsundur.ki haklısın da:34::34::34:

Back
X