Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi akşamlar Raacım. Ben ne rahatım, ne de pişmanım... Sadece cuma korkusu bastı... :18: Her şeyi gayet yerinde yapmama rağmen kötü sonuçlar alacağım gibi görünüyor... :50:

fundacığım ben çok pişmanım çünki gelecegımden gene çaldım ve kaç günün açlığını belkide boşa verdim ,sinemciğim kızacak ama cok haklı bize bedenımız hep oyun oynuyor ve tam kiloyu verecekken böyle saçma bir gun yaşatıyor ve verilecek kilonun önüne geçiyor ..yarın için tek tesellim çok yeşil çay içtim o biraz şişliği alır bırde akşam yemegi kestim şu aç okadar yemeğe ramen hafıf açım..

‎01 11 12
sabah 1 kk tulum peyniri 5 çeri nıraz nane 2 yeşil 3 siyah zeytın 2 dılım ekmek
ara 1 tahinli çorek
öğle 2 kaşık kavurma ,2 yemek kaşığı baharatlı patates püre
ara 1 kurabiye 1 dilim sütlü irmikli tatlı
ara 1 portakal 1 dilim elma yarım nar yarım muz
akşam yok sadece 2 ısırık ekmek 2 çatal patlican
sonrasında 10 15 çekirdek 5 6 fındık 2 hurma

fundacığım ben çok pişmanım çünki gelecegımden gene çaldım ve kaç günün açlığını belkide boşa verdim ,sinemciğim kızacak ama cok haklı bize bedenımız hep oyun oynuyor ve tam kiloyu verecekken böyle saçma bir gun yaşatıyor ve verilecek kilonun önüne geçiyor ..yarın için tek tesellim çok yeşil çay içtim o biraz şişliği alır bırde akşam yemegi kestim şu aç okadar yemeğe ramen hafıf açım..

‎01 11 12
sabah 1 kk tulum peyniri 5 çeri nıraz nane 2 yeşil 3 siyah zeytın 2 dılım ekmek
ara 1 tahinli çorek
öğle 2 kaşık kavurma ,2 yemek kaşığı baharatlı patates püre
ara 1 kurabiye 1 dilim sütlü irmikli tatlı
ara 1 portakal 1 dilim elma yarım nar yarım muz
akşam yok sadece 2 ısırık ekmek 2 çatal patlican
sonrasında 10 15 çekirdek 5 6 fındık 2 hurma

O kadar tatlı günü olmuş ki, her öğün bir ana öğün olmuş. 6 tane ana öğün var burda. :)
Kendimize yapıyoruz işte, emeklerimizi 2 dakikada harcayıp bitiriyoruz. En kötüsü de her böyle günlerde irade sınavımızda başarısız oluyoruz. Ve bu rejimi bitiremeyeceğimiz anlamına geliyor, ya da kilo versek bile geri alacağımız anlamına...

Ben de "yemiyorum" diyip duruyorum ama acaba fark etmeden daha mı çok yiyorum bilemiyorum. Neden neredeyse 2 aydır kilo veremiyorum? 4 bir yandan sebepler rejimimi sabote ediyor. :60:

İpleri elimize almamız gerek Raacım, yoksa burda sadece zaman öldürmüş oluruz. Birbirimizden de etkilendiğimiz için hepimiz kaçamak yapıyoruz. Kötü bir takım olduk çıktık. :50:

Şimdi sizle samimi samimi konuşalım kızlar.

Ben bu takıma ilk girdiğimde takım bilinci beni motive ediyordu. Ama öyle bir yerdeyim ki şu an sadece bu yarışmaya muhtaç olduğum için burdayım. Yani tek başıma motivasyonumun düşmeyeceğini bilsem şurda 1 gün durmayacağım. Beni burda tutan tek şey cuma listeleri oldu.

Bu noktaya nasıl geldim? Üyelerin ilgisizliği ile geldim. Listede takımda var gözüken ama takımın işleyişi ile çok ilgilenmeyen üyeler nedeniyle geldim. Ben kaptan seçiminde tüm sorumluluğu göze alıp kabul ettim bunu, evet. Ama başka hiçkimsenin elini taşın altına sokmak istememesi gerçekten çok üzücü. (Fahri kaptanlarım hariç. :34:) "Funda nasılsa her şeyi yapıyor, ben neden uğraşayım?" diye mi düşünüyorsunuz.

Ben öğrenci değilim, evde boş oturan biri değilim. Çalışıyorum; evde çalışmam, bütün gün siteye girebiliyor olmam boş oturuyorum demek değil. Yetiştirmem gereken ürünler oluyor. Kırk yılın başı rahat günüm olursa oluyor. Onun dışında size yazarken mutlaka önümde bir pense, gümüş takı çivisi, taş, kristal... Bir şey oluyor sürekli; mesajımı yazıp, yaptığım takıya geri dönüyorum. Bugün mal almaya gittim. Bütün gün dolaştım durdum, feci yorgunum. "Eve gittiğimde yardımcı sorunu çözülmüş olsa ne güzel olur..." diyordum. Ama kendi adına cevap veren arkadaşlar hariç pek konuşulmamış.

Bir arkadaşımız bu aralar yoğun olduğundan dolayı bırakmaktan bahsetmiş. Berivan'ı tanıyanlar böyle durumlarda en kötü senaryoyu düşündüğünü, biraz aceleci ve evhamlı olduğunu bilirler. Ama tanıyan tanımayan hiçkimse kendi mantığıyla bile "nereye gidiyorsun yahu?" dememiş. "Gelen giden yok." denmiş ama böyle önemli bir konuya cevap verilmemiş.

Ben kaptanlıktan çok yoruldum. Ama yaptığım görevlerden değil, "nasılsa biri yapıyor" anlayışını görerek yapmaktan yoruldum. 2-3 kişi dışında sorumluluktan kaçılmasından yoruldum. Aranızda vakti benden daha bol olanlar vardır ama sıcak bakmıyorlar.

Başta da dediğim gibi şu an sadece cuma listelerindeki yüzdelerim takıma katkı yapsın diye burdayım, takım bana katkı yapmıyor ne yazık ki... Tehdit etmiyorum sizi ama bu şekilde giderse nereye kadar devam edebilirim bilmiyorum... :50:

------------------

Bunlar genel yorumumdu... Şimdi Naz'a cevap veriyorum.

Nazcım ben dün akşam yardımcının neler yapacağını yazmıştım. Kaçırdığım başka bir şey yoksa yapılacak olan şeyler o mesajda yazanlar. Zaten bir anda tam bir bilgiyle olayların içine dahil olamazsın. Ama bu işe gerçekten gönüllüysen yaşaya yaşaya, sora sora öğrenirsin. Zaten sadece mantığınla bile çözersin. Beni kimse kaptanlığa yetiştirmedi, kimse tek bir şey anlatmadı. Her şey zaten yeterince ortadaydı. Takıldığım yerlerde de başka takımlara sorarak problemi çözmüştüm.

Zaten gayet de kolay bir iş... Hakkında burda çok konuşulunca bir de sanki çok müthiş bir sıfatmış gibi adı "kaptanlık, kaptan yardımcılığı" olunca çok ciddi ve külfetli duruyor. Hiç de öyle değil. En büyük külfet mesaj-menü-kural ihlali takibi... Bunu da zaten her gün yapan kişi benim. Anca birkaç haftalığına internet bağlantım olmayacak bir yere gidecek olursam kaptan yardımcısı yapar ve bu ihtimal benim için %0.0001'dir.

Yeni olman hiç problem değil. Seni kafanı karıştıran şey sanırım şu cuma listesi ve hesapları mevzusu... Onu da yarın tüm yeni üyeler görecek.

Hala istekliysen olumlu cevabını bekliyorum canım. :16::34:

fundacığım ben bu yardımcılığı hiç anlamadım cnm ,ama ben sana hakkaten gönüllü yardım ederim inan cuma hesapları beni çok ürkütmüşdü ve biraz çok soru sorup başını ağrıtmak istememişdim ,fahri olarak yanında olsam resmi olanı buluncaya kadar banada görev verebilirsin cnm...

Funda cım bu yazılanlarda çok haklısın.işin çok zor
ilk bu takıma yazdığımda inan keşke okulda öğlenci olsaydım da hesaplara yardım etseydim dedim.ama okuldan zaten 2-3 gibi anca geliyorum.
belki senin düşündüğün isimler vardır yardımcılık için.ama yinede sana bunların dışında nasıl yardımcı olabilirim sen söyle

şimdi belki de içinden sen sadece mesaj ortalaman ı yükselt yeter diyorsundur.ki haklısın da:34::34::34:

Ayşegülcüm aynen dediğin gibi diyorum, listeye gir yeter. :34:

Sen öğretmensin, cuma listelerine bile yardımcı olamazken başlıkları hiç okuyamazsın. Senin payına düşen tek şey bilinçli bir üye olmak. Listeye gir, bol mesaja devam et, izinlerini haber ver vs. Bunlar yeterli olur.

fundacığım ben bu yardımcılığı hiç anlamadım cnm ,ama ben sana hakkaten gönüllü yardım ederim inan cuma hesapları beni çok ürkütmüşdü ve biraz çok soru sorup başını ağrıtmak istememişdim ,fahri olarak yanında olsam resmi olanı buluncaya kadar banada görev verebilirsin cnm...

Raacım senin mesajın vesilesi ile genel bir şeyler diyeyim.

Yarışmanın nasıl işlediğini biliyor musunuz? Siz burada mesaj yazıyorsunuz, cumaları kilo bildiriyorsunuz. Sonrasında ne olduğundan kimler haberdar? Sonuçların nasıl hazırlandığını bilen var mı, bir araya nasıl getirildiğini... Hani başlıkta yayınlandığını bilen var mı? Karar defterini bir kerecik olsun okuyan var mı?

Sadece karar defterini okumak demek, yarışmanın nasıl işlediğini görmek demek. Öcü gibi gelen her şeyin ne kadar kolay olduğunu görmek demek.

Kaç kişi yarılmaya katılmak için katılmak isteyenler başlığına yazı yazması gerektiğini diyet grupları bölümünü inceleyerek kendisi öğrendi? Kaç kişi gerektiği gibi ilk mesajında boyunu, kilosunu, hedefini, kilo alma hikayesini yazdı?

Sadece bunlar yapılsa herkes her şeyden haberdar olurdu oysa ki...

O kadar tatlı günü olmuş ki, her öğün bir ana öğün olmuş. 6 tane ana öğün var burda. :)
Kendimize yapıyoruz işte, emeklerimizi 2 dakikada harcayıp bitiriyoruz. En kötüsü de her böyle günlerde irade sınavımızda başarısız oluyoruz. Ve bu rejimi bitiremeyeceğimiz anlamına geliyor, ya da kilo versek bile geri alacağımız anlamına...

Ben de "yemiyorum" diyip duruyorum ama acaba fark etmeden daha mı çok yiyorum bilemiyorum. Neden neredeyse 2 aydır kilo veremiyorum? 4 bir yandan sebepler rejimimi sabote ediyor. :60:

İpleri elimize almamız gerek Raacım, yoksa burda sadece zaman öldürmüş oluruz. Birbirimizden de etkilendiğimiz için hepimiz kaçamak yapıyoruz. Kötü bir takım olduk çıktık. :50:

fundacığım ipleri elimize alamamızın için artık sebepler kalmedi; ramazan ,kurban, bayram hepsi bitti gel biraz sıkıca tutalım şu ipleri ve kendimize en güzel hediyeyi verelim sağlıklı ve güzel bir fizik

Raacım senin mesajın vesilesi ile genel bir şeyler diyeyim.

Yarışmanın nasıl işlediğini biliyor musunuz? Siz burada mesaj yazıyorsunuz, cumaları kilo bildiriyorsunuz. Sonrasında ne olduğundan kimler haberdar? Sonuçların nasıl hazırlandığını bilen var mı, bir araya nasıl getirildiğini... Hani başlıkta yayınlandığını bilen var mı? Karar defterini bir kerecik olsun okuyan var mı?

Sadece karar defterini okumak demek, yarışmanın nasıl işlediğini görmek demek. Öcü gibi gelen her şeyin ne kadar kolay olduğunu görmek demek.

Kaç kişi yarılmaya katılmak için katılmak isteyenler başlığına yazı yazması gerektiğini diyet grupları bölümünü inceleyerek kendisi öğrendi? Kaç kişi gerektiği gibi ilk mesajında boyunu, kilosunu, hedefini, kilo alma hikayesini yazdı?

Sadece bunlar yapılsa herkes her şeyden haberdar olurdu oysa ki...

cnm benim bu sitede aktıfliğim bu yarışla başladı ,oda başarı hikayelerini okurken gruplar yazısını tıkladım ve hemen yarışa dahil oldum o yüzden ınan zaten teknolojı özürlüyüm buraya giriyor mesaj yazıyor birde başarıları okuyor çıkıyorum ama bu gün söylediğin tüm bölümleri okuycam cnm; yapabileceğim kadar yardım ederim ,biliyorsun ben çalışmıyorum sadece dernegim var birde biraz fazla gezerim onun haricinde evdeyim ve yardımcım var evde genelde pc başındayım cnm yardım edebilecegim şekilde yanındayım...

fundacığım ipleri elimize alamamızın için artık sebepler kalmedi; ramazan ,kurban, bayram hepsi bitti gel biraz sıkıca tutalım şu ipleri ve kendimize en güzel hediyeyi verelim sağlıklı ve güzel bir fizik

aynen katılıyorum artık bahane yok ve olmamalı da.:45::45:

Ayşegülcüm aynen dediğin gibi diyorum, listeye gir yeter. :34:

Sen öğretmensin, cuma listelerine bile yardımcı olamazken başlıkları hiç okuyamazsın. Senin payına düşen tek şey bilinçli bir üye olmak. Listeye gir, bol mesaja devam et, izinlerini haber ver vs. Bunlar yeterli olur.

tamam canıminan elimden geleni ve fazlasını yapmaya çalışacağım:34::34:

şimdi öpüyorum sizi ben yatıyorum.yarın benim için gün saat 6 da başlıyacak inş. :54:

raa cım bu hafta için küçük kaçamaklarım vcar ama yinede içim rahat.gel gör ki bayram haftası ipin ucu çok kaçtı çok çokkkk pişmanımmm hakime hanım:26::26::26:

cnm aslında kendimize haksızlık yaptığımızzzzın idrakına bır varsak,bunları bize bir başkası yapsa asla izin vermeyiz biliyormusun tam kilolar gidecekken hoppp başa sardırıyoruz ,başkası olsa ne kızarız biz şimdi şu kiloda olacakdın nasıl kaçamak yapar neden yürümüyor diye ama biz kendi kendimize ne kötülükler yapıyoruz hemde elimizde olarak..

Öyle yapmamız lazım Raacım, çok boşladık. :50:

bence harikada yaparız funda ,çünki donanımım ve o zekaya sahibiz ve ,bu iş kendimizin elinde ,düşünsene yedik ve bizi yeme nereye götürdü hiç bir yere kısavadede biraz mutluluk uzun vadede çok mutsuzluk ,hele sen düşün sene hayatının baharını neden istemediğin bir fizikle geçirecenki ,harıka vucut olabilecekken,oooo gelsin 42 40 38 26 ayy harika ben 40 38 zede razıyım ama sen 38 36 ol cnm...

bence harikada yaparız funda ,çünki donanımım ve o zekaya sahibiz ve ,bu iş kendimizin elinde ,düşünsene yedik ve bizi yeme nereye götürdü hiç bir yere kısavadede biraz mutluluk uzun vadede çok mutsuzluk ,hele sen düşün sene hayatının baharını neden istemediğin bir fizikle geçirecenki ,harıka vucut olabilecekken,oooo gelsin 42 40 38 26 ayy harika ben 40 38 zede razıyım ama sen 38 36 ol cnm...

Hayatımın baharı? :60:
Ne baharlar geçirdim ben daha ah Raacım, ah... Çocukluktan tombiğim, hiç normal kiloda olamadım. Yaş gelip gidiyor, baharlık bir halim kaldı mı emin değilim artık. :) Ama tabi her günü güzel yaşamak lazım.

Ben 36 olmak istemem. Zaten istesem de olamam, iri kemikliyim, genetik. Sırtım falan geniştir, kalçam 100 cm falan geliyor ama hepsi kemik hali... :9: 38 olabilir miyim bilmiyorum, şu anda 42 yim... Bugün pantolon aldım kendime, almayacaktım sözde ama mecbur aldım. Aylardır kilo verme inadıyla aynı pantolonu giydiğimden hali kalmamıştı garibimin. :9: Mağazasına göre 40 beden giydiğim de oldu ama ciddiye almadım. :) Bugün aynı pantolonun 40 ını da denedim; göbeğim leğen misali fırşırdı bel kısmından. :9: Minimum bir 7 kilo lazım 40 için sanırım...

Ay neyse işte, böyle... :D Çok konuşmayayım akşam akşam. :)

Ne baharlar geçirdim ben daha ah Raacım, ah... Çocukluktan tombiğim, hiç normal kiloda olamadım. Yaş gelip gidiyor, baharlık bir halim kaldı mı emin değilim artık. :) Ama tabi her günü güzel yaşamak lazım.

Ben 36 olmak istemem. Zaten istesem de olamam, iri kemikliyim, genetik. Sırtım falan geniştir, kalçam 100 cm falan geliyor ama hepsi kemik hali... :9: 38 olabilir miyim bilmiyorum, şu anda 42 yim... Bugün pantolon aldım kendime, almayacaktım sözde ama mecbur aldım. Aylardır kilo verme inadıyla aynı pantolonu giydiğimden hali kalmamıştı garibimin. :9: Mağazasına göre 40 beden giydiğim de oldu ama ciddiye almadım. :) Bugün aynı pantolonun 40 ını da denedim; göbeğim leğen misali fırşırdı bel kısmından. :9: Minimum bir 7 kilo lazım 40 için sanırım...

baharının hemde tem çiçek açtığı dönemdes;sen bende 2 1 öndesin ben 44 beden giyiyorum ve nerdeyse dar ,ama yakında 42 bakkk yazıyorum buraya:52: 1 ay sonra 42 2 ay sonrada 40 burdanda sözü veriyorum:52::52:

Menüm

Sabah
2 dilim ekmek
2 yumurta
1 bardak süt

Öğleden sonra
1,5 simit

Akşam
1 haşlanmış patates

En az 5 saatlik de yürüyüşüm var. :60:
Tartıda kazık yiyeceğim gerçi sanırım. Vücudumdan atamam diye çay içmeye bile korktum bugün, o haldeyim...

Son düzenleme:

baharının hemde tem çiçek açtığı dönemdesin; sen bende 2 1 öndesin ben 44 beden giyiyorum ve nerdeyse dar ,ama yakında 42 bakkk yazıyorum buraya:52: 1 ay sonra 42 2 buçuk ay sonrada 40 burdanda sözü veriyorum:52::52:

baharının hemde tem çiçek açtığı dönemdes;sen bende 2 1 öndesin ben 44 beden giyiyorum ve nerdeyse dar ,ama yakında 42 bakkk yazıyorum buraya:52: 1 ay sonra 42 2 ay sonrada 40 burdanda sözü veriyorum:52::52:

Hadi bakalım, tam hız devam... :10:

Söz manyağı olduk; bayram sözü, 2 kasım sözü, yılbaşı sözü... :9:
Yılbaşını tutturmaya konsantre olalım bence bir yandan da... :34:

günaydın takımmmm :16:

fundacım dün gece tekrar giremediğim için cevap yazamadım ben sana yardım etmeyi kabul ediyorum ama başlarda hatalarım olursa maruz göreceksen:26:

Back
X