Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınnnnnnnnn :3::3::3:

Kaçamaksız bir bayramın ödülünü aldım. :124:
Takımımızdaki ve Cafe Light da verdiğim iddayı tutturdum :32::32:

bildirimim :62:

63.7 / 62.7 / 1 / %1.5698

Günaydıınnnnn :))

Ayşegül ben de seni tebrik ediyoruumm çokk :32: Kilo bildirimimizi bu şekilde mi yapıyoruz peki? Sabah erken saatlerde buradaydım bekliyorum birileri gelsin göstersin öğretsin :1:

gunaydın Nurcum yok benim yaptıgım sekilde yapıyoruz bildirimi.

hesplama yontemı

verilen kilo / önceki kilo=sonuc X 100 = yuzdesini alıyoruz.

örnek:

63.7-62.7=1

1/63.7=0,015698...X100=1,5698

Burda yayınlıyacagımız şekil;

gunaydın Nurcum yok benim yaptıgım sekilde yapıyoruz bildirimi.

hesplama yontemı

verilen kilo / önceki kilo=sonuc X 100 = yuzdesini alıyoruz.

örnek:

63.7-62.7=1

1/63.7=0,015698...X100=1,5698

Burda yayınlıyacagımız şekil;

Ben de karar defterinden buldum demin anladım şimdi, çok saol balımmmm :16:

Bildireyim hemennn :)))

66 / 64,2/ 1,8 / 2,7272

Kuzuumm şimdi gördüm sen de yazmışsın meğer, teşekkür ederimmm :16:

kilo bildirimim

76.4 / 75.2 / 1.2 / %1.5706806

nur süpersin ya çok iyi vermişsin tebrik ederim tatlım:46:

Sen de süpersiiinnnn, çok teşekkürr ve çokk tebrik ederiimmm :32: :32:

geldiğimden beri diyorum ama şu an o kadar yürekten diyorumki iyiki burdayım ve iyiki varsınız bütün takım :16::16:

gel de sen bu günün üzerine bu kadar mutluluğun üzerine kaçamak yap

Bir şey soracağımm ama, 2 haftalık olarak hesapladık değil mi? Ben öyle hesapladım, şimdi Sinem sende kafam karıştı :D Niye başlangıç kilonu 64.2 almadın, 63.7 aldın?

geldiğimden beri diyorum ama şu an o kadar yürekten diyorumki iyiki burdayım ve iyiki varsınız bütün takım :16::16:

gel de sen bu günün üzerine bu kadar mutluluğun üzerine kaçamak yap

Nazcım artık kaçamakların boyutuda değişti zaten :1: cezası var senin gibi motive ve aşkla kaçamaktan vazgecmeyenlere, nurtopu gıbı spor cezaları var. :9::9:

Bu, karınca ile agustos bocugunun hikayesi gibi oluyor. :) Kaçamak yapmayan karıncalar kilo veriyor. Kaçamak yapan :24: ağustos böcükleri değil kilo vermek ustune alıyor.

Bir şey soracağımm ama, 2 haftalık olarak hesapladık değil mi? Ben öyle hesapladım, şimdi Sinem sende kafam karıştı :D Niye başlangıç kilonu 64.2 almadın, 63.7 aldın?

Canım benim 64.2 olan kilom 2 hafta oncekı kılom değil. Ben 3 hafta once 64.2 de takıldım kaldım.

takımada ''3 hafta tartılmak istemiyorum, motıvem cok dustu ama arkadasım benım ıcın bıldırım yapıcak, sızın ıcınde uygunsa'' dedim. herkes kabul etti.
( vucut daha once kaldıgı kıloyu hatırlarmıs ya benımkı de oyle bırsey oldu sanırım kaldı 64de)

yani benim 2 hafta oncekı kılom 63.7 (ki o bildirimi ben yapmadım kızarkadasım yaptı, ben bakmadım tartıya)
bende bugun en son haftakı sonuclardan ogrendım, ozaman ki kilomu :)

Nazcım artık kaçamakların boyutuda değişti zaten :1: cezası var senin gibi motive ve aşkla kaçamaktan vazgecmeyenlere, nurtopu gıbı spor cezaları var. :9::9:

Bu, karınca ile agustos bocugunun hikayesi gibi oluyor. :) Kaçamak yapmayan karıncalar kilo veriyor. Kaçamak yapan :24: ağustos böcükleri değil kilo vermek ustune alıyor.

ama yaaaa ben o kadar çok kaçamak yapmıyorumkiiii :43:

kilo çizelgemi değiştirdim..geçen seneden beri kilo vermeye çalışıyorum ve ilk başladığımda 82ydim kızlar o yüzden başlangıç kiloma onu yazdım.belki bunu görürsem heytt beeee ne günlerden geldim ben buralara deyip daha çok motive olurum :1:

Back
X