Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım benim 64.2 olan kilom 2 hafta oncekı kılom değil. Ben 3 hafta once 64.2 de takıldım kaldım.

takımada ''3 hafta tartılmak istemiyorum, motıvem cok dustu ama arkadasım benım ıcın bıldırım yapıcak, sızın ıcınde uygunsa'' dedim. herkes kabul etti.
( vucut daha once kaldıgı kıloyu hatırlarmıs ya benımkı de oyle bırsey oldu sanırım kaldı 64de)

yani benim 2 hafta oncekı kılom 63.7 (ki o bildirimi ben yapmadım kızarkadasım yaptı, ben bakmadım tartıya)
bende bugun en son haftakı sonuclardan ogrendım, ozaman ki kilomu :)

Aa tamam bebeğim, ben de diyorum daha çok kilo verdi niye eksik yazıyor :1: Yalnız Sinem, senin kilo çizelgende müthiş bir başarı hikayesi duruyor :D 15 kilo vermişsin, grubumuzda böyle bir cevher var ve hiç sormuyoruz :D evet menünü vs. görüyoruz ama yine de vaktin olduğunda biraz bahsedebilir misin, daha öncesini bilmediğim için, tüm o sürecin nasıl geçtiği hakkında önemli olan bir kaç nokta, çok sevinirim yanii :16:

Fundama ön hazırlık

berivannnn26 77,3 / / /
brave_ 73 / / /
Buffy26 63.7 / 62.7 / 1 / %1.569858
Funda08 72.8 / / /
Handemi ( 63.3 ) İzinli.
mucizem77 79 / / /
PinkCherryBlossom 66 / 64,2/ 1,8 / 2,7272
Raa ( 82.2 ) İzinli.
Sweetlyy 76.4 / 75.2 / 1.2 / %1.5706806
UmutCan 58.8 izinli

Aa tamam bebeğim, ben de diyorum daha çok kilo verdi niye eksik yazıyor :1: Yalnız Sinem, senin kilo çizelgende müthiş bir başarı hikayesi duruyor :D 15 kilo vermişsin, grubumuzda böyle bir cevher var ve hiç sormuyoruz :D evet menünü vs. görüyoruz ama yine de vaktin olduğunda biraz bahsedebilir misin, daha öncesini bilmediğim için, tüm o sürecin nasıl geçtiği hakkında önemli olan bir kaç nokta, çok sevinirim yanii :16:

:) yok canım eksik yazarmıyım hiç :9:

Sağol canım. :) :16:
ben mayısta basladım dıyete, haziran basında da gruplara geldım. Yani o verilen kilolar aralıksız devam eden diyetin sonucu.
Bugun bende çizelge yenılerken bır daldım baktım cızelgeye ve ''Kendine ne buyuk ıyılık yaptın be sinem'' dedim. :)
Elbette seve seve anlatırım bır ara. (şimdi de musaitim ama tam tartı gunu, sakin bir zamanda anlatırım)
Daha once burda yayınladıgım gunluk hergun kilomu yazdıgım not kagıdımda vardı onu da tekrar yayınlarım hatta.

Bas. Kilo:76
2 hafta önce:75
bu hafta:74.3
giden : 700 g

Günaydınnnnnnnnn :3::3::3:

Kaçamaksız bir bayramın ödülünü aldım. :124:
Takımımızdaki ve Cafe Light da verdiğim iddayı tutturdum :32::32:

bildirimim :62:

63.7 / 62.7 / 1 / %1.5698

Ben de karar defterinden buldum demin anladım şimdi, çok saol balımmmm :16:

Bildireyim hemennn :)))

66 / 64,2/ 1,8 / 2,7272

kilo bildirimim

76.4 / 75.2 / 1.2 / %1.5706806

Tebrikler kızlar. :46::46::46::46: Çok güzel sonuçlar almışsınız. :)

günaydın takımmmm :16:

fundacım dün gece tekrar giremediğim için cevap yazamadım ben sana yardım etmeyi kabul ediyorum ama başlarda hatalarım olursa maruz göreceksen:26:

Teşekkürler Nazcım. :) Hata yapılacak bir durum olmaz zaten ama olacak olursa da sorun değil tabi ki... :34:
Ben değişikliği bildiriyorum o zaman Püsküüt'e... (Mesela Püsküüt kimdir? :1:) Ama bugün cuma olduğu için yarın bildiririm, ortalık karışır şimdi.

Birazdan sana yapacaklarınla ilgili mesaj atacağım canım, onu okursun.

Domates ve salatalığın pek kalorisi yoktur. O yüzden tek kalorili kahvaltı ceviz olmuş. :)
Karnıyarık ne kadar, miktar yok...
2 kurabiye sanırım sakıncalı... :19:
Ekmek yerine öğle ve akşam öğünlerinde 1 kase çorba içebilirsin. (1 dilim ekmek yerine)
canım ceviz bilmem ams benim diyet listemde sabah kalvaltı da 5 zeytin yerine 3 zeytin var
karnıyarık 1 orta boy patlıcan haşlanmış olarak.İçinede yağsız kıyma içi soğan maydanoz ve baharatla yapıldı canım
2 kurabiye kesinlikle sakıncalı..çorba konusunda da haklısın canım.Evde olmayınca ne bulduysam onu yedim bende.1,5 saat bayır çıktım sanırım oylelikle kurabiye gitti:16:
şeydacım merhaba .kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama inan sen ne zaman nasip derde oluruna bırakırsan yani kafa olarak rahatlarsan o zaman bebeğin olur.tabii bir sağlık sorunu yoksa.umarım yoktur.
bu konuda ciddiyim çünkü kendi hayatımdan biliyorum.ben bu ay asla hamile kalamam dediğim ayda hamile kaldım.
Yüce Allah ım ne zaman nasip ederse hayırlısı odur.:emir_bebek::emir_bebek:
3 yıllık evliyim canım.polistikover sendromu var bende.Rabbim ne zaman ol derse o zamn olcak canım

bu arda 79/79.2/0,2/-0,0012658227
2 ye böldüm

günaydın kızlar
geçmişi okudum ilkkez keşke geçmişi okumasaydım dedim
funda uzun uzun yazmış sağolsun ewet son 15 gün ihmal ettim forumu sebeplerim vardı ama 15 gün içinde unutulup umursanmayacağım hiç aklıma gelmemişti çok benimsemiştim takımı en azından geçmişe baktıgımda dur nereye olur mu izin al gel denmesini bekledim ama funda dışında kimseden bu tepkiyi çok çok üzüldüm yeni işlerimi toparlaya bildim biraz biraz ama artık takımda olmak istemiyorum başka yarışma takımlarına da girme gibi bir düşüncem ok o yüzden diskalifiye olmamda problem yok fundacım sen çok iyi bir kaptansın herzaman taktir etmişimdir seni Allah razı olsun çok yardımın oldu bana ve takımımıza 77.5 kilo yu gördüm 86 nerede 77 nerede hedefime ilerleyeceğim ara da gelip bakalım sizlere hoşcakalın.

Buyrun size bir tek başına hatası daha... :60:

Naz'ın 2 haftası aslında dolmamış. Hatta 2 gün çarpısı, bir gün de izni varmış. Yani listeye girmemesi gerekirdi ama sanırım durumdan kimsenin haberi yoktu. :) Beni uyaran olmadı çünkü...

Tabi mevcut durumda bir değişiklik olmayacak, bu haftalık böyle olacak. Zaten hazır bir yardımcı bulmuşken bırakmamak lazım, değil mi ama? :34:

günaydın kızlar
funda uzun uzun yazmış sağolsun ewet son 15 gün ihmal ettim forumu sebeplerim vardı ama 15 gün içinde unutulup umursanmayacağım hiç aklıma gelmemişti çok benimsemiştim takımı en azından geçmişe baktıgımda dur nereye olur mu izin al gel denmesini bekledim ama funda dışında kimseden bu tepkiyi çok çok üzüldüm yeni işlerimi toparlaya bildim biraz biraz ama artık takımda olmak istemiyorum başka yarışma takımlarına da girme gibi bir düşüncem ok o yüzden diskalifiye olmamda problem yok fundacım sen çok iyi bir kaptansın herzaman taktir etmişimdir seni Allah razı olsun çok yardımın oldu bana ve takımımıza 77.5 kilo yu gördüm 86 nerede 77 nerede hedefime ilerleyeceğim ara da gelip bakalım sizlere hoşcakalın.

Berivancım çabuk kararlar alma. Sen kendin için burda değil misin? Bence 2 hafta izin al, dinlen, öyle gel. Sonra bir anlık kararlar için pişman olma. :26:

Günaydınnnnnnnnn :3::3::3:

Kaçamaksız bir bayramın ödülünü aldım. :124:
Takımımızdaki ve Cafe Light da verdiğim iddayı tutturdum :32::32:

bildirimim :62:

63.7 / 62.7 / 1 / %1.5698

sineeemm:52: harikasın gerçekten, çok sevindim adına...:46:

Bas. Kilo:76
2 hafta önce:75
bu hafta:74.3
giden : 700 g

ayşegülcüm, bravo, çok güzel başlayış..:46:

Ben de karar defterinden buldum demin anladım şimdi, çok saol balımmmm :16:

Bildireyim hemennn :)))

66 / 64,2/ 1,8 / 2,7272

nurcum haarikasııınnnn:46:

kilo bildirimim

76.4 / 75.2 / 1.2 / %1.5706806

nazcım braavvoo:46:

2'ye bölmüyoruz bu hafta kızlar.
hee tamam canım ozaman
79/7932/-0,2/-0,00253164556
günaydın kızlar
canım ne demek bu allah aşkına bi desene ya.yoğun olabirsin.Acaba sıkıntılı bi dönemden mi geçiyorsunda.kestirip atıyorun.sen 15 gün yoktun bende 10 gün yoktum canım.sen çık ben çık olurmu.valla tamm burda bir çok kişi var ama senle sinem sayesinde ben spor yapıyordum.funda da yapıyor mesela.bak sen ip atladın bende atladım.sinem kemer dedi bende kemer taktım.peynir salata dedin bende yaptım.izin al.çok mu zor.biraz dinlenir gelirsin canım.ama gitme...

günaydın kızlar

Berivancım oncelıkle sunu soylıyım senı yasından dolayı hep kucuk kardes gıbı gordum (ve bu hala boyle) ve sana karsı hıc ılgısız alakasız kalmadım ve her zaman sana olan pozitifliğimi fazlasıyla gosterdıgıme ınanıyorum. Gitme konusuna gelinirse onu ayrı yazıcam, hatta bu mesajın altına yazmıcam. cunku GENEL yazıyorum dıye belırtmek yeterlı olmuyor.
1 kişi alıyor ustune. Halbuki benim senin mesajına cevap yazmamam GENEL DOLULUĞUM.

başlangıç kilom: 75

geçen hafta:73
bu hafta :72.9

73-72.9= 0.1
0.1/73= 0,00136986301... 0,00136

73 / 72.9 / 0.1 / %0.00136

bayram kaçamaklarının cezasını almış bulundum:57:

günaydın kızlar

berivan dün için çok özür dilerim bi girip bi çıktığım için bişey yazamadım çok tanışmadığımız içinde bişey diyemedim ama bu takımdan kimsenin gitmesini istemem.çok acele kararlar alma ne demek gitmek birbirimize destek olup beraber kilo vermek varken...

Buyrun size bir tek başına hatası daha... :60:

Naz'ın 2 haftası aslında dolmamış. Hatta 2 gün çarpısı, bir gün de izni varmış. Yani listeye girmemesi gerekirdi ama sanırım durumdan kimsenin haberi yoktu. :) Beni uyaran olmadı çünkü...

Tabi mevcut durumda bir değişiklik olmayacak, bu haftalık böyle olacak. Zaten hazır bir yardımcı bulmuşken bırakmamak lazım, değil mi ama? :34:

ben bunu farketsem söylermiydim acabaaaa :1:

Fundama ön hazırlık

berivannnn26 77,3 / / /
brave_ 73 / 72.9 / 0.1 / %0.001369
Buffy26 63.7 / 62.7 / 1 / %1.569858
Funda08 72.8 / 72.3 / 0.5 / %0.6868
Handemi ( 63.3 ) İzinli.
mucizem77 79 /79.2 /0.2 / -0,00253164556
PinkCherryBlossom 66 / 64,2/ 1,8 / 2,7272
Raa ( 82.2 ) İzinli.
Sweetlyy 76.4 / 75.2 / 1.2 / %1.5706806
UmutCan 58.8 izinli

Son düzenleme:
Arkadaşlar 6 aydır diyetteyim, 5 aydırda bu takımdayım. Takımımı cok sevıyorum, ama hiç ayrılmak istediğim olmadı mı ? Çokkkkkk....

Motive bozan kaçamaklardan....
Sürekli motive motive diyip çığırından çıkmış menulerden...
Takım içi gorevlere karsı sorumsuzluklardan....
1-2-3-4-5 bir tane de ---- yapayım dıkkat cekmesın dıyıp atılan mesajlardan....
dan, den, dan.... diye uzar gider...

Ama şimdiye kadar hiç ben gidiyorum, demedim. Cunku hayat da her zaman harıka olmadıgı gıbı burda da ıyı-kotu zamanlarımız oluyor. Asıl olan bu zamanları atlatmak, kaçıp gitmek değil.
Burası hayatımızın onemli bir noktası şuan, ama hayatımızın kendısı değil elbette..

İşle ilgili durumlarımız olabilir, ailevi durumlarımız olabılır, kişisel durumlarımızda olabılır... Ama sureklı ben gıdıyorum, ben ayrılıyorum, sıkıldım ben bundan. Sürekli birilerine kal kal demek bır sure sonra sıkıyor ınsanı.

İşte bunlar yuzunden sana birşey demedim Berişcim.. cunku sıkıldım bu konudan artık. Hem sendediyorsun ki ''gitme kal, izin al'' demenizi beklerdim..
Beklediğin yanıt buysa sen zaten gıtme nıyetınde değilsin demektir. Benim sana birşey dememe gerek yok.

Back
X