iyi akşamlar .eşimin annsindeydim ziyarete gelenlerle ilgilendim ,şu an evdeyim ama akşam eşimle dışarda olmamız gerekiyormuş gelince menümü yazarım, funda belkı 12 geçebilir dönmemız, haber vereyim cnmm.
arkadaşlar bu gün ben bizim kilo verme sistemimizi nasıl ve ne şekilde toparlarız diye düşündüm kendi adıma çok duraan ve olumsuz günler geçirdim a, bu menü kaçamak eleştirisi hakkaten etkili ama bunun yanındada birşeyler yapılmalı ;bana göre herkezin bir kilo verme şeklı var bunun en güzeli evet sağlıklı beslenme düzenini oturtarak ama malesef bazen şartlar uymuyor ve istesekde bazı kalıplara uyamayabiliyoruz mesala ben cok bahsetmiyorum ama sürekli dışarda olmam gereken bir hayatım var yani aslında herşey yoluna konulabilir gibi görünsede bazen teori ve icarat uymuyor benim önerim şu (ama sadece öneri)şu an hedef koyuyoruz ya o işi daha cıddı yapalım hafdalık aylık ve bazı dönemlik(yenıyıula bayramvs...)herkez kendi yolunu denesin ,kalori hesabı ,sağlıklı beslenerek ,önermesemde arada şok proteyin.dukan, 5den sonra hiçbirşey yememe, karatay,hemkendi içimizdede bir yarış olur, hedefini yakalamayan yada hiç kilo veremeyenin hem yaptığı diyet yontemi hemde kendisi eleştirilir ,burda baz alınacak konu kilo verip verememek ..ben dışarı çıkıcam çok ayrıntılı yazamadıdm sizlerde öneride bulunup olayı dahada şekillendirirseniz bence makul bir sistem...bu kaçamak konusuda biraz düzelir ne kime göre kaçamak ben bir türlü çozemedim, simidi birçok diyetisyen hekim listesine uyarlarken biz yarım simide bile kaçamak diyoruz yada daha öncede bahsettiğim gibi 1 dılım ekmek çeyrek yufkaya eş deyerken bunun içine yağsız 1 kk kutusu peynir koyup gözleme yaptığımızda kaçamak sayılıyor diyer arkadaş ıtıraz edebiliyor yani bunda haftanın sonunda aslında kimin menüsü kötü,kılo verıp veremediğinden anlaşılacak...