Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Doğru soyluyorsun, yorgun olunca çaya saldırıyorum, simdi sen soyleyınce dusundumde 4-5 fincan çay içtim. birde çok susamıstım eve geldıgımde onlar sısırdı heralde.

Suçluları bulduk o zaman. :31:

Bu arada boy aynasını ne zamandır kaldırmıştım. "Her gün bakmayayım ki, fark görebileyim." diye... Ama dün tekrar çıkardım, bakıp bakıp henüz -cik ekini alamamış ama benim gözlerimde yine de ince olan bir kız görüyorum. Umarım bu görüşüm bu cumaya fark eder. Düşünsene, aynaya bakıp bakıp "ay ne kadar inceyim, zayıfım." diyorsun. No olumsuz bilinçaltı kayıtları, no problem! :) Zaten eğer haftaya verdiğim kilo 1 kg'den az olursa 2 kasım sonucu benim yüzümden öyle olmuş demektir; o zaman kabul edeceğim ama şimdilik etmiyorum. :)

Bu arada ben de sabahtan beri 4 bardak yeşilçay içtim ama hala daha midem bomboş gibi. :D

Son düzenleme:
Suçluları bulduk o zaman. :31:

Bu arada boy aynasını ne zamandır kaldırmıştım. "Her gün bakmayayım ki, fark görebileyim." diye... Ama dün tekrar çıkardım, bakıp bakıp henüz -cik ekini alamamış ama benim gözlerimde yine ince bir kız görüyorum. Umarım bu görüşüm bu cumaya fark eder. Düşünsene, aynaya bakıp bakıp "ay ne kadar inceyim, zayıfım." diyorsun. No olumsuz bilinçaltı kayıtları, no problem! :) Zaten eğer haftaya verdiğin kilo 1 kg'den az olursa 2 kasım sonucu benim yüzümden öyle olmuş demektir; o zaman kabul edeceğim ama şimdilik etmiyorum. :)

Bu arada ben de sabahtan beri 4 bardak yeşilçay içtim ama hala daha midem bomboş gibi. :D

Su şişesine baktım sen suçluları bulduk diyince dibine gelmiş :1: suçlu suçlu duruyor bır haber şişe :)))
Bir suredır, havalar serinleyınce su içmeyı unutmustum. 2-3 haftadır duzene koydum yıne onu cok ıyı oldu en az 2 lıtre ıcıyorum yıne yaz gıbı.

Ya aynadan kaçan ben kalktıkça aynaya bakıyorum. :) ozelliklede belime.

bence aynayı kaldırma o senı motıve eder, her gecen gun ne kadar ınceldıgını kaçırma derim. :34:

Fundacım ne dicem bu hafta menulerınde bir kalori sayımı denesen ya. Menulerımdekı gıdalar genelde masum, ama bazen kalorı degerı cok yuksek oluyor, bazen de cok dusuk.
hazır yenı haftaya basladık.

Olur Sinemcim, bu hafta yediklerimi yazayım, kalorisini de yazayım. Hatta günlük menümün sonuna da yazayım size kalorileri... Bakalım nasıl olacak? :34:

Olur Sinemcim, bu hafta yediklerimi yazayım, kalorisini de yazayım. Hatta günlük menümün sonuna da yazayım size kalorileri... Bakalım nasıl olacak? :34:

masum gorunen gıdalar, kalorısı yuksek olanlar ortaya cıkar ıyı olur. ben sayım yapmıyorum ama kalorısı dusuk olan seylerı tercıh edıyorum kı acıkırsam alternatıfım olsun dıye.

hatta mutfaktakı panoma kalorı listesi asmıstım aylar once. aklıma takılan bısey oldumu bakıyorum oraya. O listeye bakıp, geri bıraktıgım ya da pişirmekten vazgectıgım cok sey oldu sımdıye kadar.

cnbce de bir diziye rastladım cok komik ya :)))

Şimdiki mi? Uzun zamandır cnbc-e izlemeyi bırakmıştım, bir ara çok kötü dizileri vardı, o yüzden... Şimdilerde neler var bilmiyorum, aslında izlediğim dizileri de yayınlıyorlar. Şöyle bir bakmak lazım. Benim de dizim olsun yahu... Hepiniz sülümanı izlemeye gidince ben yalnız kalıyorum. :(

Bu arada bu dizinin adını bilmiyorum ama ben de bir kere izledim galiba. Zaten cnbc-e nin komedi dizileri güzeldir. Hem vakit de almıyor. :)

Şimdiki mi? Uzun zamandır cnbc-e izlemeyi bırakmıştım, bir ara çok kötü dizileri vardı, o yüzden... Şimdilerde neler var bilmiyorum, aslında izlediğim dizileri de yayınlıyorlar. Şöyle bir bakmak lazım. Benim de dizim olsun yahu... Hepiniz sülümanı izlemeye gidince ben yalnız kalıyorum. :(

Bu arada bu dizinin adını bilmiyorum ama ben de bir kere izledim galiba. Zaten cnbc-e nin komedi dizileri güzeldir. Hem vakit de almıyor. :)

the exes miş adı :) ben gunduzlerı tv actıgımda e2 acıyorum ama hafta sonları cnbce acıyorum. ben ilk defa denk geldim başı ozellikle cok komıktı ya cok guldum. yabancı dizileri bu kanalla sevdım zaten :)

ya suleyman ıyıce harem dızısıne dondu. ezeldekı dayı (tuncel kurtiz) geldıde 2 haftadır azıcık bakıyorum. esimde bır tuhaf sorup duruyor ne oldu ne oldu dıye. bılmem bakmadım pek forumdaydım dıyorum. nıye ızlemedın yaaa dıyor. deli mi ne ızleyıp ozet geceyım ıstıyor heralde :9:

bu ara 1 numaralı yerlı dızım Karadayı. :32:

the exes miş adı :) ben gunduzlerı tv actıgımda e2 acıyorum ama hafta sonları cnbce acıyorum. ben ilk defa denk geldim başı ozellikle cok komıktı ya cok guldum. yabancı dizileri bu kanalla sevdım zaten :)

ya suleyman ıyıce harem dızısıne dondu. ezeldekı dayı (tuncel kurtiz) geldıde 2 haftadır azıcık bakıyorum. esimde bır tuhaf sorup duruyor ne oldu ne oldu dıye. bılmem bakmadım pek forumdaydım dıyorum. nıye ızlemedın yaaa dıyor. deli mi ne ızleyıp ozet geceyım ıstıyor heralde :9:

bu ara 1 numaralı yerlı dızım Karadayı. :32:

Ailece sülümancılar sizi... :)

Ben yerli dizilere bulaşmıyorum çünkü 2 saat sadece dizi sürüyor. :50:
Yabancı diziler zaman açısından rahat; ya 40 ya 20 dakika sürüp bitiyor. :)
Ama dizi sayılırsa o ses'i izliyorum. Gerçi onunda son 1-2 bölümünü kaçırdım, bakmak lazım netten... :)

Ayyy sorma valla bende ilk çıktığında deli gibi oynuyordum farmville :)))) evet sims de oynuyorum.(dum) en son formatladım ya makınayı yuklemedım daha tekrar.
Ya ben aslında hemen hemen her tur oyunu severım.(fifa falan hariç :9:) esimle counter strike oynardık mesela :) bir ara nfs most wanted cok oynuyordum. luxor tarzı oyunlarıda severım. online da en uzun farmville ve youville oynadım :) pc oyununda da sims ve nfs.
kafa dağıtmaya bıre bır :) bıde ben cok komıgım oyun oynarken ya en basıt oyunda bıle adrenalın yapıyorum :9::9::9:

Çiftlik oyunlarını sevıyorsan sen de seversın bu farm frenzy i. gorseli de cok şirin :)

ben uslu ve sevimli karıca olmayı tercih ederim :77:

Eki Görüntüle 544755

vuuuuu atom karıncayı sevdimm:1:
haydi o zaman..ağustos böcüğü de neymiş:19:kaslı kaslı atom karıncalar olalım hep beraber, dambıllarımıza sağlık:32:

Nazcım Paylaşım Alanı ve Karar Defteri abone olunan konulara eklendi mi? :40:
Bugünden itibaren takip et onları; bak bugün paylaşım alanında üzerinde tartışılan önemli bir konu var mesela. :34:
Ayrıca kendinle alakalı bir şeyler de görebilirsin. :37:
fundacım bugün hiç giremedim ya şimdide geçmişi bi okudum yine çıkmam lazım sabah girdiğimde görmüştüm senin paylaşım teklifini hatta funda ne kadar yardımsever demiştim fazladan sorumluluk alıyosun sonuçta:46: şimdide baktım.ama çıkmam gerekiyo evden.10 gibi döncem o zaman herşeyi bi daha adamakıllı inceliycem bugün

Ailece sülümancılar sizi... :)

Ben yerli dizilere bulaşmıyorum çünkü 2 saat sadece dizi sürüyor. :50:
Yabancı diziler zaman açısından rahat; ya 40 ya 20 dakika sürüp bitiyor. :)
Ama dizi sayılırsa o ses'i izliyorum. Gerçi onunda son 1-2 bölümünü kaçırdım, bakmak lazım netten... :)
fundaa bende o sesi izliyorum her hafta:1:

bide bilgisayarıma format attırdım bütün office gitti excel dosyaları açılmıyo.tekrar yükletmem lazım o yüzden sana mail atmadım.
ayrıca yarın nişanlım yanıma gelcekti 2 gündür çok mutluydum ama iptal oldu haftaya görüşebilcez ben onun yanına gitcem bütün heyecanım söndü :19:

bide bilgisayarıma format attırdım bütün office gitti excel dosyaları açılmıyo.tekrar yükletmem lazım o yüzden sana mail atmadım.
ayrıca yarın nişanlım yanıma gelcekti 2 gündür çok mutluydum ama iptal oldu haftaya görüşebilcez ben onun yanına gitcem bütün heyecanım söndü :19:

Anladım Nazcım.
Hem sıkma canını, şurda marta ne kaldı? :34:

iyi akşamlar .eşimin annsindeydim ziyarete gelenlerle ilgilendim ,şu an evdeyim ama akşam eşimle dışarda olmamız gerekiyormuş gelince menümü yazarım, funda belkı 12 geçebilir dönmemız, haber vereyim cnmm.
arkadaşlar bu gün ben bizim kilo verme sistemimizi nasıl ve ne şekilde toparlarız diye düşündüm kendi adıma çok duraan ve olumsuz günler geçirdim a, bu menü kaçamak eleştirisi hakkaten etkili ama bunun yanındada birşeyler yapılmalı ;bana göre herkezin bir kilo verme şeklı var bunun en güzeli evet sağlıklı beslenme düzenini oturtarak ama malesef bazen şartlar uymuyor ve istesekde bazı kalıplara uyamayabiliyoruz mesala ben cok bahsetmiyorum ama sürekli dışarda olmam gereken bir hayatım var yani aslında herşey yoluna konulabilir gibi görünsede bazen teori ve icarat uymuyor benim önerim şu (ama sadece öneri)şu an hedef koyuyoruz ya o işi daha cıddı yapalım hafdalık aylık ve bazı dönemlik(yenıyıula bayramvs...)herkez kendi yolunu denesin ,kalori hesabı ,sağlıklı beslenerek ,önermesemde arada şok proteyin.dukan, 5den sonra hiçbirşey yememe, karatay,hemkendi içimizdede bir yarış olur, hedefini yakalamayan yada hiç kilo veremeyenin hem yaptığı diyet yontemi hemde kendisi eleştirilir ,burda baz alınacak konu kilo verip verememek ..ben dışarı çıkıcam çok ayrıntılı yazamadıdm sizlerde öneride bulunup olayı dahada şekillendirirseniz bence makul bir sistem...bu kaçamak konusuda biraz düzelir ne kime göre kaçamak ben bir türlü çozemedim, simidi birçok diyetisyen hekim listesine uyarlarken biz yarım simide bile kaçamak diyoruz yada daha öncede bahsettiğim gibi 1 dılım ekmek çeyrek yufkaya eş deyerken bunun içine yağsız 1 kk kutusu peynir koyup gözleme yaptığımızda kaçamak sayılıyor diyer arkadaş ıtıraz edebiliyor yani bunda haftanın sonunda aslında kimin menüsü kötü,kılo verıp veremediğinden anlaşılacak...

an itibariyle menüm;

kahvaltı
1 dilim çavdarlı tost
2 fincan çay

üçük biber dıara
meyveli soda
3 fındık

öğle
1 kase yoğurt

akşam
2 küçük biber dolması (minikti biberlerim)
1 kase yoğurt

ara
meyve yapmayı düşünüyorum yada sütlü nescafe olabilir

veee spor;
2 saat evde temizlik:1:
300 ip atladım:32:
1 saat tempolu dans:21:
omuzlarımda tanımlayamadığım bir cisim var sanki :60: özellikle sol omzum çok ağrıyor, o sebepten dambıl yapamadım, soğuk aldım belkide..inşallah bir dahaki menümde "200 dambıl" yazarım bunlara ek olarak :)

iyi akşamlar .eşimin annsindeydim ziyarete gelenlerle ilgilendim ,şu an evdeyim ama akşam eşimle dışarda olmamız gerekiyormuş gelince menümü yazarım, funda belkı 12 geçebilir dönmemız, haber vereyim cnmm.
arkadaşlar bu gün ben bizim kilo verme sistemimizi nasıl ve ne şekilde toparlarız diye düşündüm kendi adıma çok duraan ve olumsuz günler geçirdim a, bu menü kaçamak eleştirisi hakkaten etkili ama bunun yanındada birşeyler yapılmalı ;bana göre herkezin bir kilo verme şeklı var bunun en güzeli evet sağlıklı beslenme düzenini oturtarak ama malesef bazen şartlar uymuyor ve istesekde bazı kalıplara uyamayabiliyoruz mesala ben cok bahsetmiyorum ama sürekli dışarda olmam gereken bir hayatım var yani aslında herşey yoluna konulabilir gibi görünsede bazen teori ve icarat uymuyor benim önerim şu (ama sadece öneri)şu an hedef koyuyoruz ya o işi daha cıddı yapalım hafdalık aylık ve bazı dönemlik(yenıyıula bayramvs...)herkez kendi yolunu denesin ,kalori hesabı ,sağlıklı beslenerek ,önermesemde arada şok proteyin.dukan, 5den sonra hiçbirşey yememe, karatay,hemkendi içimizdede bir yarış olur, hedefini yakalamayan yada hiç kilo veremeyenin hem yaptığı diyet yontemi hemde kendisi eleştirilir ,burda baz alınacak konu kilo verip verememek ..ben dışarı çıkıcam çok ayrıntılı yazamadıdm sizlerde öneride bulunup olayı dahada şekillendirirseniz bence makul bir sistem...bu kaçamak konusuda biraz düzelir ne kime göre kaçamak ben bir türlü çozemedim, simidi birçok diyetisyen hekim listesine uyarlarken biz yarım simide bile kaçamak diyoruz yada daha öncede bahsettiğim gibi 1 dılım ekmek çeyrek yufkaya eş deyerken bunun içine yağsız 1 kk kutusu peynir koyup gözleme yaptığımızda kaçamak sayılıyor diyer arkadaş ıtıraz edebiliyor yani bunda haftanın sonunda aslında kimin menüsü kötü,kılo verıp veremediğinden anlaşılacak...

Aylık hedefler koyabiliriz. Herkes zaten kendi sistemini uyguluyor, ortak bir şey yok, herkes kafasına göre takılıyor.

Kurallarımızda şok, dukan vb. yasakken bunu uygulamak bence doğru olmaz; kural kalkarsa olur. Kuralın değişmesini isteyen de itiraz edip oylama başlatabilir. Zaten 14. kuralımız geri geldiği için Püsküüt'ten kural listesi güncellemesi rica edeceğim. O zamana kadar en iyisi herkes bir kez daha kuralları okusun, itirazı ya da kendi bulduğu bir önerisi varsa oylamaya sunsun.

Veee.... Kaçamak konusuna geri döndük... :ssz: O maddenin geri gelmesi çok güzeldi evet ama bu tartışmayı tekrardan yapmak hiç güzel olmayacak. Bu konuyu kaç kere tartıştık, sayfalarca tartıştık. En iyisi ben pratik bir liste hazırlayayım, ekleme yapmak isteyen de yapabilir. Böylece kaçamağın ne olduğu ortaya konulabilir.

Bir kez daha aynı yere geldik. Bu konu bu defa çözülmezse ben artık bu konuda sizden öneriler bekleyeceğim bu arada, bunu da belirteyim. :) Çünkü geçen defa sürekli sürekli "kaçamak size göre nedir, yazın." demekten kendimi çok kötü hissetmeye başlamıştım. Ama bu defaki pratik listeli önerim umarım bu sorunu çözer.

canım:16: ayyy bilirim o buluşmaları, ne heyecan oluyor insanda, bir hafta beklemek bile ne kadar zor geliyor insana.geçer bir hafta göz açıp kapyıncaya kadar, çifte kumrular sizi:38:

$2.webp$1.webp$5.webp

$4.webp
...............

bak unutmustum ben step tahtasını :1: o da var. ya bu kadar utana sıkıla olmamın sebebı alınıyor kenara konuluyor. ondan artık almak ıstemıyorum.

onca spor aletıne ben ne spor yapıyorum? aerobık :9:
tek vazgecmedıgım gozdelerım dambıllar ama onlarada bıraz ara verdım kollarım kaslanmaya basladı dıye. :15:

boks torbasıda hafıf gelıyor bana onların cok buyuklerı var onlardan almak lazımmıs bence. vurdugunda cok kıpırdamıcak zorlayacak bıraz.

Ayyyiii Fundaaa kreplerinden kaldıysa bende istiyorummmmm çok açımmm :84: sabah kahvaltısız cıktım. dısarda da fena seyler vardı yemedım. suanda da bayılıyorum resmen mutfaga gıtmem lazımm :(((( halbuki sen kreplerinden versen bana hemen hammmmmmmmm yaparım :125:

ayy sinir işlerden biri :120: kolay gelsin Nurcum.

Tunaydın Nazcım.. :16:

Fringe biraz bakmıştım, Lost facia bir şekilde bitince, Fringe'i seyretmedim tepki koydum aklımca :1:bu ara Hart of Dixie diye bir diziye başladım ben, böyle romantik komedi tarzında eğlenceli onla vakit geçiriyorum :D

Back
X