- Konu Sahibi Cherry Mom
- #71.061
kızlar size bir şeyler sorucam.daha doğrusu doğruluğundan emin değilim.bugün diyet defterimi çıkradım.saatlerine yediklerime uyku düzenime baktım.neyi nerde yanlış yaptıma.1 aydır ya yerimde sayıyorum ya 1 kilo aşa yukarı oynuyorum.
1. spor yok
2.sabah kalvaltısı saat 11 den sonra yapılıyor
3.daha erken yatıp daha geç kalkıyorum(daha çok uyuyorum)
4.meyve yi ve yeşil çayımı düzenli içmiyorum.buna su da dahil
ben kilo verememeyi bunlara bagladım.yediklerim belli ne az ne çok.ama böle düşünüyorum
--------
menüm
sabah domates salatalık peynir 1 yumurta (haşlanmış katı)1 dilim ekmek 1 çay
ara 2 mandalina
öğlen 1 biber dolması 1 bardak yoğurt
ara 1 mandalina
akşam 1 kepçe çorba 4 yemek kaşığı ıspanak 1 biber dolması salata
ara:1 yeşil elma
-----
kendime kocaman bir kadeh aldım bugün..renkli cıvıl cıvıl.500ml su alıyor...su içmeyi böylelikle zevkli hale getirip kendimi özel hissediyorum.yemeklerimi en güzel tabaklarda en güzel kaşıkla yedim..
ve beyaz tvde ebru şallı saat 10 da plates yapıyor.onla başlıcam ardından saat 12 de platesim var yarım saat onun ardından da yarım saat hareketlerim var.bugün regl olmam lazımdı ama sanırım yarın olucam.bunuda fırsat bilip yüklenmeyi planlıyorum.yeterki sabah erken kalkayım..yarın pazar var.sebzeyi ve meyvelerimi alıcam.
bu aralar yemek yiyince başım çok dönüyor.ne olur nedendir bilmiyorum
Canım benim, gerçekten geç kalkıyorsun, erken yatman güzel bir avantaj aslında erken kalkman açısından, onu bir düzene soktun mu zaten vücut alışıyor ve belli bir saatte uyku bastırıp belli saatte de kalkıyorsun, bence bunu mutlaka düzene koymalısın. Su konusunda ben de hep eksiğim ama alışmak işte, alışıldı mı hepsini vücut kendiliğinden istiyor zaten sen bilinçli 'yapayım, edeyim' demek zorunda kalmıyorsun.