Sineemm, konuyu tekrar açmak istemedim aslında ama tutamıyorum ben pek kendimii :)) Evli değilim tabii, yaşım da daha küçük, hani sana da n'oluyor diye düşünebilirsin ama naçizane fikrimi belirtmek isterim, bu sene bir de iletişim çatışmaları görüyoruz onun da etkisi var :)) Her ilişki için açık iletişimin önemini vurguluyoruz mesela. Sen çok kırılmışsın anlaşılan ve o da ne yaşadığını görsün istiyorsun. Doğru mu anlamışım bilemiyorum ama. Sen de onu benzer şekilde vurarak seni anlasın, gibi bir anlam çıkardım ben. Bence eşini al karşına sana ne hissettirdiğini ne düşündüğünü, onun düşünceleriyle ilgili fikrini vs. hepsini anlat. Senin açından olayı dinlemesine izin ver. Seni anlamasının en güzel yolu bu olur çünkü, aynı şeyi yaşamaktansa. Tam tersi olsa önce sen onu bir şekilde kırsaydın mesela, onun sana gelip açıklamasını bunu dile getirmesini isterdin dimi? Bunun aynısını sana yaşatması gibi bir düşüncesinin olması seni daha çok üzerdi. Öyle işte, benim fikrim bu yönde, en doğrusunu yine sen bilirsin tabi ki :)