Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de sayım olacaksa günlük olmasından yanayım, haftalık oldu mu daha çok karışacağını düşünüyorum. Ama 10 mesaja da katılamıyorum maalesef :)) Sayım olayında da 5ten sonra '---' yapmaktansa kişi kendi mesajlarını saymaya devam etsin, böylece en son Mesaj-21 demiş bitirmişse günü, 21 onun o gününün sayısı olur. Sayı atlayacak değil herhalde kimse :D

Ben de sayım olacaksa günlük olmasından yanayım, haftalık oldu mu daha çok karışacağını düşünüyorum. Ama 10 mesaja da katılamıyorum maalesef :)) Sayım olayında da 5ten sonra '---' yapmaktansa kişi kendi mesajlarını saymaya devam etsin, böylece en son Mesaj-21 demiş bitirmişse günü, 21 onun o gününün sayısı olur. Sayı atlayacak değil herhalde kimse :D
bence bu gerçekten çok mantıklı :46::46:

Sinemcim fikirlerin için teşekkürler. :) Kendimce bir değerlendirme yapayım:

-------------------------
artıları,
- ornek verıyorum bugun cok yogundum 2 mesaj 1 menu mesajı yazdım diyelim, ama uyarı almamıs olurum.
- haftanın kalanında musaıttım, fazla fazla doldurdum mesaj sayımı, ama o tek gun ıcın stres olmadım.
- bugun takım cok sakın, kimse yok mecburi 5 mesaj doldurmaya calısarak stres olmadım..
- yine aynı durum bugun takım cok sakın, ben burdayım ama kımse yok ne mesaj yazıcam, ama aksam herkes gelmiş, iyi de şimdide ben musaıt değilim...

eksileri,
gunluk kural olmayacagı ıcın, ooo iyi ben 3 gun sadece menu yazar gecerım. obur gunler 100 mesaja kasarım...
içeriksiz mesajlarla sayı doldurulma ihtimali..

---------------------------

Aslında uyarı vermek için 7 günde 3'ü bulmasını yine aynı sebeplerden dolayı bekliyorduk; yani işi olur, acil bir şey olur o gün giremez... Bir uyarı almak için son 7 gün içinde 3 çarpı yemek gerekiyor; 100 mesajı tutturmak için de zaten üyenin yine haftanın 5 günü burda olması gerekir. O konuda aynı yere çıkıyor iki sistem de...

Eksileri de aynen yazdığın gibi Sinemcim... Bir ara mesaj limitini 10'a yükseltmekten bahsetmiştik, yanaşılmamıştı. "Mecburiyetten doldurma" mantığı ile hareket ediliyor çoğu zaman. Ve 100 mesajı mecburiyetten doldurmaya çalışanların halini hiç düşünemiyorum. :9: İşte o zaman tam:

M1- Günaydın
M2- Sinem naber
M3- Funda naber
M4- Eee, nasılsınız?

oluruz. :60:

--------
Ve de dediğin gibi her hafta bir kişinin bunu sayması gerek. Üstelik profilde üyenin yazdığı cevapları yazarken sadece 5. takım başlığına yazılanları sayacak. Baştan aşağı hoooop diye saymayacak. Sadece bu takıma mesaj atan üyeler olduğu gibi, başka başka başlıklara mesaj atan üyeler de var. O konuda ne kadar doğru sonuçlar elde edebiliriz bilemiyorum. :50:

--------

Peki ben size (herkese) diyeyim ki; bu şekilde mi devam etsin (sayımlardaki muhtemel diskalifiyeler dahil), haftalık 100 mesaj mı olsun, günlük 10 mesaj mı olsun?

Herkes fikrini yazsın. Sinem'in yazdığı gibi yorumlayarak yazarsanız takımımız için daha iyi olur; belki yeni ve işlevi daha yüksek bir sistem de bulabiliriz bu sayede...

Dediğim gibi, herkesten cevap bekliyorum. Geçen söylediğim +- olayını hatırlatıyorum; okuyanlar anlasın, okumayanlar üşenmezse gidip bulup okusun. :) Geçmişi takip etmeyen varsa, en başından zaten hatalıdır, hoşgörümüzü hak edecek gibi değildir.

Evet, canım benimde bu fikri verirken zaten dikkatin cekilmesini istediğim nokta, eksileri az gibi duruyor ama, zaten sorunu yaratan o eksiler..

Ben 10 mesaja okeydim daha oncede zaten. O yuzden yıne fıkrım aynı.
Zaten sayımız 10'a yakın. Bir kişi, sadace diğer 4-5 uyeye denk gelse hayli hayli yazar 10 mesajı. Bir de menusu, varsa paylaşımı vs geçer bile..

Çünkü bende senin gibi ne kadar mesaj o kadar etkilenen biriyim Fundacım... ...ve burda sadece diyetten değil guncel hayatımızdan da sohpet ediyoruz. Ki bunun konusu daha once de olmustu. Bu konusmalar bizi birbirimize daha iyi tanıtıyor ve daha samimileştiriyor. Dolayısıyla gittiğimizi amaçta da birbirimizin tek lafı daha bır değerli oluyor..

Menüm

Sabah
2 dilim kepek ekmeği arasına 1 kk peynirle tost

Ara - yok çünkü bugün geç kalktım

Öğle
Nesfit +süt :16: (Sinem'im saolsunnn :16: )

Akşam
Nesfit+ süt -bunun sebebi de bugün akşam yemeğinin de geç saate kalması-

1 yeşilçay, maalesef içebildiğim sevdiğim o yaseminli yeşilçayı bulamadım, limonlu var beğenmiyorum, bugün yeni nane-limonlu aldım onu hiç beğenmedim :D yaseminliyi başka marketlerde bulduğum anda yeşilçayı da arttıracağım :))

Menüm

Sabah
2 dilim kepek ekmeği arasına 1 kk peynirle tost

Ara - yok çünkü bugün geç kalktım

Öğle
Nesfit +süt :16: (Sinem'im saolsunnn :16: )

Akşam
Nesfit+ süt -bunun sebebi de bugün akşam yemeğinin de geç saate kalması-

1 yeşilçay, maalesef içebildiğim sevdiğim o yaseminli yeşilçayı bulamadım, limonlu var beğenmiyorum, bugün yeni nane-limonlu aldım onu hiç beğenmedim :D yaseminliyi başka marketlerde bulduğum anda yeşilçayı da arttıracağım :))

yine aralar yok ama yaaa :((((( Bu hafta peşindeyim Nur'ummmm :))) ara-aldıgın anda yeşil çay, alana kadar en azından oburunden 1 yesıl cay- artı suuuu miktarı :)))
hepsini takip edicem :D tın tın peşindeyim :)))))

afiyet olsun nesfit'in :)))

bence bu gerçekten çok mantıklı :46::46:

ya guzel fikir ama, bende bu konuda dertliyim azıcık :9: unuttugum cok oluyor mesaj sayısını yazmayı. :9: Gunde 10 mesaj da yazsam 30 mesajda yazsam M5 de biterim :9:

(aklımdayken tireliyimmm :9:)

ya guzel fikir ama, bende bu konuda dertliyim azıcık :9: unuttugum cok oluyor mesaj sayısını yazmayı. :9: Gunde 10 mesaj da yazsam 30 mesajda yazsam M5 de biterim :9:

sinemcim bende aynı dertten muzdaripim ama şöyle yapıyorum mesela en son m2 yazmışım üçüncü mesaja yazmamışım dördüncüyü yazcağım zaman m4 yazıyorum ordan devam ediyorum

kızlar ben çıkıyorum..biraz kitap okuyup yatıcam iyi geceler herkese :16:
böyle tartışmalarda kimse üzerine alınıp kırılmasın..herşeyi aramızda halledebiliriz bence...:54:

sinemcim bende aynı dertten muzdaripim ama şöyle yapıyorum mesela en son m2 yazmışım üçüncü mesaja yazmamışım dördüncüyü yazcağım zaman m4 yazıyorum ordan devam ediyorum

aynen bende oyle yapıyorum hatırlayınca :) ama bazen 2 den sonra bır unutuyorum arkasına 4-5 mesaj tahmını yazmıs oluyorum. ammmmaaaaan oluyorum :))))
3den devam edıyorum. içimden 3 ü 5 i mi var canım diyorum :))))

Yaa kızlar ben bugun menumu yazdım mı hatırlayananız var mı ? :44:
sinem yazmadın diye hatırlıyorum bizi lafa tutup kaytarıyomusun yoksa :1:

aynen bende oyle yapıyorum hatırlayınca :) ama bazen 2 den sonra bır unutuyorum arkasına 4-5 mesaj tahmını yazmıs oluyorum. ammmmaaaaan oluyorum :))))
3den devam edıyorum. içimden 3 ü 5 i mi var canım diyorum :))))

canım benim ifade edebilecek en güzel cümleyi söylemişsin 3 ü 5 i mi var canım :9:

sinem yazmadın diye hatırlıyorum bizi lafa tutup kaytarıyomusun yoksa :1:

canım benim ifade edebilecek en güzel cümleyi söylemişsin 3 ü 5 i mi var canım :9:

Hay Allah ıyılıgını versın deli guldurdun beni :60: :60: :60: yok be yavv kaynatmıyorum. hatırlamıyorsan yazmamısımdır. :))))) dunle bugunu nedense karıstıyorum bugun bıraz.
hahahhaha hala guluyoruz kızzz :60: :60: :60:

--------

Tabii canım oyle ama 3ü 5imi var ben hep oyle baktıgım ıcın bu mesaj konuları bana gore değil aslında da. çenem durmuyor :9:

Herkes kendi mesajını sayabilecek olsa haftalık 100 mesaj zaten bizim için daha pratik olur. :) Her mesajı saysak var ya... :D Sürekli sürekli dön bak, nerde kalmışsın. :)

yine aralar yok ama yaaa :((((( Bu hafta peşindeyim Nur'ummmm :))) ara-aldıgın anda yeşil çay, alana kadar en azından oburunden 1 yesıl cay- artı suuuu miktarı :)))
hepsini takip edicem :D tın tın peşindeyim :)))))

afiyet olsun nesfit'in :)))

Nurcum vah haline... :60: Sinem düşmüş peşine, artık kaçışın yok. :60:

Unutmalar çok oluyor evet; 5-10 mesajda bir şekilde atladıklarımızı daha sonra sayıyoruz ama sürekli saymak çok karmaşık olur. Gerçi onu yapan takımlar da var. Mesajı yazmadan önce üstünne "Mesaj 113" yazmak zorunda kalıyorlar. :60: Oraya kadar saymış garibim. :)

Yaa kızlar ben bugun menumu yazdım mı hatırlayananız var mı ? :44:

Yazmadın canım.

günaydın herkese okulda internet olmazsa diye kilo bildirimimi yapıp gidiyorum.fundacım inş yardımcı olabilirim sana

[TABLE="width: 320"]
[TR]
[TD="width: 64, align: right"]75,2[/TD]
[TD="width: 64, align: right"]73,2[/TD]
[TD="width: 64, align: right"]2[/TD]
[TD="width: 64, align: right"]0,026596[/TD]
[TD="width: 64, align: right"]2,659574[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
75,2/73,2/2/0,26596/2,659574 yuvarlayınca 2,7
tebrikler canım...valla kutluyorum seni..o kadar dikkat etmemem rağmen halne aynı yerde sayıyorumm..ya gerçekten bir şeyleri yanlış yapıyorum ya da farklı bir şey oluyor anlamıyorum
Mesaj 2

2 kilo mu? :53::53: Ne kadar hızlısın... :53::53:
4. değer neyin değeri anlayamadım ben? :44:

Tebrikler bu arada... :46:
Ay o kadar şaşırdım ki tepki bile veremedim doğru dürüst. :60:
Tuni'ye katılıyorum, sırrın nedir sevgili yardımcım? :)

(NOT: O değer 100'le çarpmadan öncekiymiş galiba... :))

Haftaya kilo vermiş olmanı istiyoruz. :19: Ve de kaçamak yapmamanı... :19:
Umarım hepsi regldendir... :34:
tatlım inşallh olurum diyorum..ve ben hiç kaçamak yapmadımki..bu hafta en büyük kaçamnağım en fazla salep olabilir
Gunaydın Kızlar :)

Bildirim yapmaya geldim hemen cıkıcam 2den sonra tekrar gelırım. (Fundacım yeni sistemimizle yaparız listemizi :) )

62.7 / 62 / 0,7 / 1.1164
tebrikler canım
MESAJ SAYIMLARI
01 Kasım - Bugün

Funda08 177
tunituni 156 (5 Kasım'dan beri yazdığı mesaj sayısı 78, oranlarınca 156 ediyor.)
Buffy26 142
sweetly 120
PinkCherry 104
Raa* 58 (Dün izinli sayıldı, interneti düzelene kadar da öyle sayılacak. 7 günlük mesajlarını 8 güne oranlayınca 58 ediyor.)
brave_* 57
mucizem77* 44

Takım ortalaması: 107

* (Neden her gün sadece alt limiti tutturmaya yönelik mesajlar görüyorum? O 5 mesajın sıkışık olduğunuz günler için olduğunu söylememiş miydik? 8 Gündür mü sıkışıklık var?)

Listede son 3 sırada yer alan arkadaşların durumları kritik. :50:
Raa izinde olduğu için onunla dönünce konuşmamız gerekecek.
Ama İrem ve Şeyda'dan fikirlerini bekliyorum. Mesaj sayıları neden takımın geneline göre bu kadar düşük ve alt limiti anca tutturuyor? Bir sonraki sayımda artacak mı?

İsteyen arkadaşlar başka takımlara transfer olabilir, transfer isteğini paylaşım alanına yazın. Bir takım sizi çağırana kadar 5. takım listesinde görünürsünüz. Ama mesajlar böyle düşük olmaya devam ederse ve siz kendiniz buna bir çözüm bulmazsanız korkarım sizi ayırmak zorunda kalacağım. :50: Ya mesaj sayıları yükselsin ya da transfer olun.

Tekrar söylüyorum, kimseye kasti bir davranışım yok. Rakamlar konuşuyor.
Düşük mesajlara ses çıkarmayınca paylaşımsızlıkla boğuşmak zorunda kaldığımızı bir daha hatırlatıyorum. Bu sayım bu yüzden yapılıyor. Takımda aynı paylaşımsız günleri tekrar yaşamamak için...
aferimm bana sonucu olmuşum demeliyim.ağlamalımı gülmelimi bilmiyorum.ben nbr nasılsın öleydi böyleydi mesaj yazmıyorum.hemen hemen herkese cevap yazıyorum.belkide toplu mesaj yazmak mı hata onuda bilmiyorum.ben kasıyorum kendimni 5 mesaj bitiyor şükür yarabbi diyorum öle muhappete katılıyorum..elimden geldiği kadar paylaşımda da bulunuyorum..ya ben gerçekten yanlışım ya da bir şeyleri yanlış yapıyorum..
birdahaki sayımda yine sonlarda çıkıcam bunu biliyorum..her zamn oratalamanın altında kalanlar olur.ben dha fazla yazsaydım da ortalam bir o kadar daha yükselcekti.benden daha çok mesaj yazanlar var diye.ben yavaş yazıyorum.benim netim yavaş.bi hafta gece bi hafta gündüz yazıyorum.ben algılayamıyorum gerçekten.ben bazen bakıyorum.2 sayfa olmuş yazıyorum.diyorum vay be amma çok yazmışım.öle olmuyormuş
ve gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum fundacım.3 gün sonra yine bir mesj sayımı yap ve ben dşüksembeni ele gelme de.bunun bir çöüzmü olmucak canım ancak hepimiz aynı sayıda yazalımki ortalam o olsun..senin işin zor küçümsencek bir şey yok.ama her dafasında mesaj sayısı muhappetinden sıkıldım.diyet yerine mesaj sayım oldumu diye stres yapıyorum..söle canım şimdi ne yapmalıyım
süper vermişsiniz kızlar tebrik ederim kaçamak olmadıkça pıtır pıtır gidiyor kılolar ne güzel ben de tartıldım 75,2 çıktım toplamda 10,5 kilo vermişimmm ama birsey yiyemiyorum midem küçülmüş desem olmayacak hala büyük :1: zevk alarak değil de mecburiyetten yiyorum akapunturu bıraktım sistemi biliyorum zaten Allah dan içtiğim ilaçlar şişirmedi beni
iremden 300 gr :81::nazar:
sinemcimden :700 gr :46::46:nazar:
fundacımdan:900 gr:65::65::nazar:
şeydacım dan :600gr:46::nazar:
nurcum :-0,1:20: dikkat et canım :34:
naz:2 kilo :65::65::65:süper vermişsin :46::nazar:
tunicim de :-1,8 izinden geldiğin için bu şekilde vereceksin canım :34:
canım seni tebrik ederim ama benimki + değil cnaım -...
çok güzel..bir haftada neredeyse 1 kilo..süperr:46:

inanmıyoruuummmm:53: koskoca 2 kiloooo:53:harikasın canım:42::46:

regl etkisidir canım..önümüzdeki cumalara bakiciiz artık:10::34:

çok çok iyi tunicim :) yürüyüşlerinin faydasını gördün işte:46:

süpersin...koskoca 700 gr harikasın sinemcim:46:

sıkma canını önümüzdeki cumalar eksileri göreceksin nurcum:34:

umarım..:25::25:
büyük bir ihtimal regl etkisi canım..diyetime o kdar dikkat ettim ztn.ama yaramıyor işe...

belki size komik gelicek ama ben düşünce gücüyle zayıfladığımıza inanıyorumm..beynimize sürekli ben zayıflıyorum dedğimiz için o da vücudumuzu bu yönde çalıştırıyo ..bunun çoook büyük etkisi var bence

denemek lazım canım..ama dedin gibi su ve yeşilçay ..benim şuan eksik olan sadece su

:56:MenüM:56:

sabah
yarımdan biraz az krep
2 mini domates
2 dilim mi desem tarifide zor boyle salatalık

ara
4 fındık

ogle
nesfıt+sut

ara
1 mandalina

aksam
6-7 kasık Yumurtalı Kırpık :))) (yani makarna) yağsız
1kk peynır

2 yeşilçay + tuvaletle buyuk aşk yaşayacagım kadar suuu :37:

Hay Allah ıyılıgını versın deli guldurdun beni :60: :60: :60: yok be yavv kaynatmıyorum. hatırlamıyorsan yazmamısımdır. :))))) dunle bugunu nedense karıstıyorum bugun bıraz.
hahahhaha hala guluyoruz kızzz :60: :60: :60:

--------

Tabii canım oyle ama 3ü 5imi var ben hep oyle baktıgım ıcın bu mesaj konuları bana gore değil aslında da. çenem durmuyor :9:

Ya Nur ne güzel demiş, biz de hep diyoruz zaten "Keşke suistimaller olmasa.."
Pamuk gibi takım oluruz; kilo bildirmeyen yok, az mesaj yazan yok, öğün yerine çay yazan yok... :37::37::37:

Bence bu durumlar ya rejime gerçekten hazır olmamaktan kaynaklanıyor. Ya da rejim yapan kişi için doğru motivasyon kaynağı cuma yarışması değil.

Ben hep diyorum, bu yarışma benim için biçilmiş kaftan. Çünkü ben birileri beni takip etmedikçe, kilo vermeyi 3-5 gün de olsa ertelenebilir gördükçe kilo veremiyorum. Çevremde de kilolu kimse yok. :50: İnternet zaten elimin altında, sürekli açık... O yüzden bana çok uygundu. Bence herkes kendisi için samimi samimi düşünsün. Bu yarışma gerçekten ona fayda sağlıyor mu? Yoksa burda olmasa da yine aynı menüleri mi yer?

Ben bu takımda olmasaydım sporumu bile bu kadar düzenli yapmazdım. Kimini diyetisyen daha çok motive eder, kimini spor salonu, kimini kadınlar kulübü... :) Kimine "Şişko patates, çirkin şey; yaşama bile sen, git öl." dersin; hırs yapar 50 kilo olur. Ama kimi de iyice bunalıma girer 150 kilo olur. Hepimiz aynı şeyden motive olmayabiliriz, bu çok normal.

Bir oturun, düşünün; kendiniz için düşünün... Doğru yerde misiniz, burda motive misiniz? Eğer doğru yerde değilseniz; gidin ve gerçek motivasyon kaynağınız ile kilo verin. Eğer doğru yerdeyseniz de kıymetini bilin ve hakkını verin. :34:

çıkamıyorum bi türlü sinem dediğin gibi benim çenemde durmuyo :1:
şeydacım m1 demişsin ama 6 tane mesajın var içinde böyle yaptığın için mesajın az gözüküyo olabilirmi gerçekten sen her girdiğinde bütün yazılanlara yorum yapıyosun ben farkındayım ama bu şekilde numaralandırdığın için az gözüküyo

:56:MenüM:56:

sabah
yarımdan biraz az krep
2 mini domates
2 dilim mi desem tarifide zor boyle salatalık

ara
4 fındık

ogle
nesfıt+sut

ara
1 mandalina

aksam
6-7 kasık Yumurtalı Kırpık :))) (yani makarna) yağsız
1kk peynır

2 yeşilçay + tuvaletle buyuk aşk yaşayacagım kadar suuu :37:

Bıdıkların tıraşlarını niye evde yaptığını anladım ben şimdi... :60:

fundacım nerelerdesin yaaaa :3:
bugün yazdığım üçüncü değeri sormuşsunya excelde oluştururken 100 le çarpmak için ayrı hane oluşturmuştum onuda yazmışım buraya ama sen tahmin etmişsin zaten :1:

Back
X