Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gelelim sayfalarca okuyup üzüldüğüm diğer konuya..funda şu durumda kesinlikle kaptanlığı kabul etmiyorum mezun olsan hepimiz mutlu olduğumuz bi zamanda boşluk olsa seve seve yardımcı olurdum ama bu şekilde değil... ve herkes için söylüyorum kızlar son günlerde bi haller oldu bize ya ayrılmak isteyenler var ya birbirine kırılanlar..ve gerçekten üzerimize bi umursamazlık çöktüğünü düşünüyorum..burası sanal bi yer olabilir ama ben samimiyetle söylüyorum bu sayfaya böyle bakmıyorum hergün eve gelince ilk bilgisayarımı açıp yazılanları okumaya çalışıyorum..cumartesi günü evden çıkmadan alelacele bi liste hazırladım burda herkes fikrini beyan etti nede olsa bi oylamayla tatlıya bağlayıp sonuca varalım diye ve haftasonu sayfaya hiç giremediğim için burayı düşünüyodum kızlar oylama yapmıştır acaba ne sonuç çıktı diyodum ama şimdi gelip geçmişi okuduğumda tek bi kişinin bile yorum yapmadığını gördüm ve gerçekten çok üzüldüm

birbirne kırılan veya ayrılmak istyeen yok nazcım
o kadar dramatize etmeyelim durumu bence
üyelerimiz tatildi izindi derken toparlanamadığımız için ortak bir fikre varamadık
ki çok sorun olacak birşeyde değil varamadığımız
ya 5 msj diyeceğiz ya 10 msj
ben fikrimi defalarca söyledim oylamaya birşey yazmadım çünkü ne yapacağımız bile belli değildi ve kimse yoktu

fundanın kaptanlığı bırakmasını bende istemiyorum
ama birkaç gündür ısrarla bırakmak istediğini söyleyince açıkcası bugün biraz daha farklı düşünmeye başladım
istemiyorsa ve bıraktığında daha rahat olacaksa kafası ve yerine geçecek gönüllüde varsa artık ısrar etmeme kararı aldım
dediki mesela cumaları tezgah açmaya gitmiyorum onun düzeninide etkiliyorsa onada zorluk olmasını istemem
ve yine fundanın dediği gibi eğer illaki bırakmak istiyorsa bence sen ideal bir adaysın :))

bu arada yine grip oldum:(
burnum akıyor boğazım acıyor
kış geldiğindede hep böyle hastalıktan kurtulamam pek
yani çok ağır geçirmem ama ayakta sürünürüm:(
bir grip olup abartısız 1 ay geçmediğini bilirim
kendimede pek dikkat etmiyorum aslında vücudumuza iyi bakmak lazım bize lazım daha çok yaşımız kaçki daha:)

Geçmiş olsun canım...
Kendimize iyi bakmak lazım ama önce o "kış geldiğindede hep böyle hastalıktan kurtulamam pek" yargısını beynimizden silmemiz lazım. Çünkü biz ne düşünürsük, beynimiz bedenimize onu yapar.

Gencecik kadınsın, kilo verdikçe, spor yaptıkça daha da sağlıklı oluyorsun. :)

:) Kaçamağın derecesine göre soğutuyor, ümitsizliğe de düşürebiliyor.
Dünkü menü beni ümitsizleştirmedi ama akşam midem çok fena yandı. Reflü mü derler ne derler, göğsümün ortası yandı durdu... Ne zaman yüklensem böyle olur, herhalde herkeste de oluyordur. Hatta şu an yine biraz var. :( Dünün tek dez avantajı bu oldu benim için... Mümkünse bugünü hiç karbonhidrat yemeden geçirmeye çalışacağım (tabi sabah hariç... :))

Güne güzel başladıysan o güzelliği bir yürüyüşle taçlandırmalısın bence. :34: Zaten menü ve spor güzel olup da kilo verince insan bir daha kaçırmak istemiyor.

evet canım haklısın
menü güzel ve sporda düzenliyse artık ben kilo veremiyorum diyenlere inanmıyorum

ilk diyete başladığımda inanamıştım aaa bende kilo verebiliyormuşum demiştim
çünkü hiçbir zaman bu kadar tertipli düzenli bir diyet yapmamışım
sonra o ipin ucunun kaçtığı zamanlar baktım yok veremiyorum neden veremiyorum
silkelendim dedimki veremiyorum diye bişey yok
demekki birşeyler eksik ya spor eksik ya su eksik ya konsantrasyon inanç eksik
geçen hafta yine güzelce başladığımda haklılığımı gördüm evet hala kilo verebiliyordum( gerektiği gibi yaptığımda)
dünkü kaçamaktan sonra ( sadece havuçlu kek değil, iki gündür sporda yapmadım yeşilçayda içmedim) hoop baktım bugün yine artıdayım
evet evet evet artık kesinlikle eminim herşeyi yerli yerinde yapmadan kilo vermeyi beklemiyorum:))

Geçmiş olsun canım...
Kendimize iyi bakmak lazım ama önce o "kış geldiğindede hep böyle hastalıktan kurtulamam pek" yargısını beynimizden silmemiz lazım. Çünkü biz ne düşünürsük, beynimiz bedenimize onu yapar.

Gencecik kadınsın, kilo verdikçe, spor yaptıkça daha da sağlıklı oluyorsun. :)

ayyy hem genceciğim hem güzelim hem zayıfımmm hem sağlıklıyımmmmm
oooooh:))
aynı sen gibi:))
aynı siz gibi:)))
HAKLISINN:))

evet canım haklısın
menü güzel ve sporda düzenliyse artık ben kilo veremiyorum diyenlere inanmıyorum

ilk diyete başladığımda inanamıştım aaa bende kilo verebiliyormuşum demiştim
çünkü hiçbir zaman bu kadar tertipli düzenli bir diyet yapmamışım
sonra o ipin ucunun kaçtığı zamanlar baktım yok veremiyorum neden veremiyorum
silkelendim dedimki veremiyorum diye bişey yok
demekki birşeyler eksik ya spor eksik ya su eksik ya konsantrasyon inanç eksik
geçen hafta yine güzelce başladığımda haklılığımı gördüm evet hala kilo verebiliyordum( gerektiği gibi yaptığımda)
dünkü kaçamaktan sonra ( sadece havuçlu kek değil, iki gündür sporda yapmadım yeşilçayda içmedim) hoop baktım bugün yine artıdayım
evet evet evet artık kesinlikle eminim herşeyi yerli yerinde yapmadan kilo vermeyi beklemiyorum:))

Öyle gerçekten. Kilo veremiyorsak bir yerlerde aksik bir şeyler yapıyoruz. Benim de her şeyi yerli yerinde yaptığımı düşünüp "niye kilo veremiyorum" dediğim haftalar oldu, biliyorsunuz. İki yanlış fark ettim, bu yanlışların ikisini birden yapmıyordum ama sonuçta yanlışların bir tanesini yapmak bile yetiyordu.

1- Akşam saatlerinde çok yemeye başlamıştım.
2- Kilo veremeyeceğime inanmaya başlamıştım. (Bayram öncesine kadar kilo veremememin nedeni buydu... Arada ufak kaçamaklarım oluyordu, evet. Ama inancım yerinde olsaydı o kaçamaklar tartıyı o kadar çok etkilemezdi.)

Sonra akşamlara yığmamaya başlayınca yine kilo verebildiğimi gördüm; tartıdaki fark 100-200 gram bile olsa beni mutlu etti ve "kilo veriyorum." dememi sağladı. Tekrar kazandığım inancım sayesinde de dünkü facia menüden zararsız kurtuldum. :)

İnanç çok önemli. Bir de bir şey daha kaşfettim ben, siz de belki farkındasınızdır, belki sadece bende böyledir ama söyleyeceğim yine de... Yağlı yememekten, kalori saymaktan daha önemli bir şey var: mideyi doldurmamak.

Sadece çorba içtiğim günler oldu, aldığım kalori anca 800'dü, ama ertesi gün tartıda +500 çıktım. Zamanla aynı günleri üst üste yaşadıkça fark ettim. Midemi dolu hissettiğim zaman, içinde 100 kalori mi 1000 kalori mi olduğunun önemi yoktu. Mide duvarlarımı zorladıkça kilo alıyordum. O günden beri en çok dikkat ettiğim şey bu.

Mandalinalardan kilo almıştım, hatırlar mısınız? Geçenlerde 1 tane mandalina yedim ve beni hemen şişirdiğini fark ettim. Ara öğünlerde yediğim 3-4 mandalinanın kalorisi sadece 120'ydi evet ama midemi dolu hissettiriyormuş anlaşılan... O yüzden de kilo yapıyormuş.

Yani demek istediklerim bunlar. :) Umarım bu yazdıklarımın size de faydası olur. :)

ayyy hem genceciğim hem güzelim hem zayıfımmm hem sağlıklıyımmmmm
oooooh:))
aynı sen gibi:))
aynı siz gibi:)))
HAKLISINN:))

:32::32::32: Vuuuuuuuuuuuuu :32::32::32:

Öyle gerçekten. Kilo veremiyorsak bir yerlerde aksik bir şeyler yapıyoruz. Benim de her şeyi yerli yerinde yaptığımı düşünüp "niye kilo veremiyorum" dediğim haftalar oldu, biliyorsunuz. İki yanlış fark ettim, bu yanlışların ikisini birden yapmıyordum ama sonuçta yanlışların bir tanesini yapmak bile yetiyordu.

1- Akşam saatlerinde çok yemeye başlamıştım.
2- Kilo veremeyeceğime inanmaya başlamıştım. (Bayram öncesine kadar kilo veremememin nedeni buydu... Arada ufak kaçamaklarım oluyordu, evet. Ama inancım yerinde olsaydı o kaçamaklar tartıyı o kadar çok etkilemezdi.)

Sonra akşamlara yığmamaya başlayınca yine kilo verebildiğimi gördüm; tartıdaki fark 100-200 gram bile olsa beni mutlu etti ve "kilo veriyorum." dememi sağladı. Tekrar kazandığım inancım sayesinde de dünkü facia menüden zararsız kurtuldum. :)

İnanç çok önemli. Bir de bir şey daha kaşfettim ben, siz de belki farkındasınızdır, belki sadece bende böyledir ama söyleyeceğim yine de... Yağlı yememekten, kalori saymaktan daha önemli bir şey var: mideyi doldurmamak.

Sadece çorba içtiğim günler oldu, aldığım kalori anca 800'dü, ama ertesi gün tartıda +500 çıktım. Zamanla aynı günleri üst üste yaşadıkça fark ettim. Midemi dolu hissettiğim zaman, içinde 100 kalori mi 1000 kalori mi olduğunun önemi yoktu. Mide duvarlarımı zorladıkça kilo alıyordum. O günden beri en çok dikkat ettiğim şey bu.

Mandalinalardan kilo almıştım, hatırlar mısınız? Geçenlerde 1 tane mandalina yedim ve beni hemen şişirdiğini fark ettim. Ara öğünlerde yediğim 3-4 mandalinanın kalorisi sadece 120'ydi evet ama midemi dolu hissettiriyormuş anlaşılan... O yüzden de kilo yapıyormuş.

Yani demek istediklerim bunlar. :) Umarım bu yazdıklarımın size de faydası olur. :)

:32::32::32: Vuuuuuuuuuuuuu :32::32::32:

Evet önemli olanda insanın kendini tanıması zaten:)
benim boş kaldığımda özellikle evde yemeden duramama problemim var:)
yani aç değilim, aç olmayı bırak deli gibi tokum, ama illa birşeyler kemirmek istiyorum
aklımı bişeyler yeme isteğinden alıkoyamıyorum
yemedikçe saatler geçmiyor sanki:)
bu pskolojık bir sıkıntı kesinlikle
gece olupta yatacağım zaman oh be yatma vakti geldi birşeyler kaçımadan yatıyorum diye mutlu oluyorum
akşamlar kabusum oldu resmen:)

Paylaşım alanında tartışılan bir durum var. Listelerde yanıltma yoluna giden bir takımla ilgili...

Raa'nın durumundan dolayı ben biraz üstümüze alındım. Bilmiyorum benim gibi düşünen var mı ama... :44:

Tunaydın Kızlar :16::16::16:

Dun uzun zamandır gecırdıgım en harıka gunlerden bırıydı :) :nazar:
Sabah kahvaltımızı hazırladık, sahile parka gittik kahvaltımızı orda yaptık. Ondan sonra uzuuuunnn bir yuruyus yaptık sahılde. :) ardından kahve keyfı falan deken aksam oldu.
Yemegımızı dısarda yedık. Çok muntazam bır menu gunu gecırmedım, ama herseyı cok kararında yedım desem yerıdır. yemekten sonra sinemaya gırecektık vazgectık, bilorda oynamaya gittik.

Orda da 2 içiçekle ilgili bir menu sarsıntısı yasadım :) aksam 10'a gelıyordu eve geldık. hem romantık hem eglencelı bır gundu. Uzun zamandır birlikte vakıt gecıremıyorduk ıyı oldu.

Aslında kacamak hakkını kullanmayanlardandım, ama dunkulerı kacamak hakkıma sayıyorum. o keyifli anda kalori saymak ıstemedım.

Dun izinliydim ama ''ooo olmaz kacamak ama ne yedın :19: kaç kalori bakiiim'' derseniz. yazarım menumu :) kaçamak limitini aşmışsam yaparım cezamı :)

Geçmişe donup geliyorum tekrar. Cadılar cok yazmıssınız galıba sayfa cok gıtmıs. :9: Ben yokum dıye dokturdunuz dımı o kadar :9::9:

Tunaydın Kızlar :16::16::16:

Dun uzun zamandır gecırdıgım en harıka gunlerden bırıydı :) :nazar:
Sabah kahvaltımızı hazırladık, sahile parka gittik kahvaltımızı orda yaptık. Ondan sonra uzuuuunnn bir yuruyus yaptık sahılde. :) ardından kahve keyfı falan deken aksam oldu.
Yemegımızı dısarda yedık. Çok muntazam bır menu gunu gecırmedım, ama herseyı cok kararında yedım desem yerıdır. yemekten sonra sinemaya gırecektık vazgectık, bilorda oynamaya gittik.

Orda da 2 içiçekle ilgili bir menu sarsıntısı yasadım :) aksam 10'a gelıyordu eve geldık. hem romantık hem eglencelı bır gundu. Uzun zamandır birlikte vakıt gecıremıyorduk ıyı oldu.

Aslında kacamak hakkını kullanmayanlardandım, ama dunkulerı kacamak hakkıma sayıyorum. o keyifli anda kalori saymak ıstemedım.

Dun izinliydim ama ''ooo olmaz kacamak ama ne yedın :19: kaç kalori bakiiim'' derseniz. yazarım menumu :) kaçamak limitini aşmışsam yaparım cezamı :)

Geçmişe donup geliyorum tekrar. Cadılar cok yazmıssınız galıba sayfa cok gıtmıs. :9: Ben yokum dıye dokturdunuz dımı o kadar :9::9:

Dün sanırım tüm menüleri affettik. :60: Takımca tozuttuk. :) Sen de okursun zaten canım...

Bunlar dün geçirdiğin gün için geliyor: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Ne güzel eğlenmişsin, çok sevindim. :)

Hakikaten uzun uzun yazılmış o yuzden alıntı ıle doldurmak ıstemedım. :)

Fundamın kaptanlıgı bırakmak ıle ılgılı durumuna yanlızca saygı duyabılırım kararına...

Belki aaa sinem neden yapıcı olmuyorsun diyeceksiniz ama, ben takım ıcın yapıcı olmamıs oluyorum suan bu fıkrım ıle ama Funda ıcın yapıcıyım...

Çünkü daha takıma geldi kız bismillah Kaptan oldu, ve bizim o zaman ki kaptanımız habersızce ayrılmıstı. Funda el yordamıyla yaptı yaptıklarını ve sora sora ogrendı herseyı..

Şimdi bir insan bunca zamandır bır emek harcamıs, sınırları zorlamıs, ama suan bu gorevı ıstemıyor artık, bu gorev onu mutsuz ve rahatsız edıyor (haklı sebeplerden dolayı)

ve bırakmak ıstıyor. Bu durumda benım Fundaya tek dıyebılecegım. Emeklerin ve özverin için sağol arkadaşım..

Funda zaten takımdan ayrılmak ıle ılgılı bırsey soylememıs, ortada kopma manasında bır kırgınlık yok.
Evet bır kırgınlık var ama bu takımdakı kural tartışmalarındaki kopukluktan ve belirgin bir ''evet''-''hayır'' eksikliğinden dolayı.

Fundanın yazdıklarında en ufak bır acaba yada nazlanma hıssetseydım, ayrılma derdim. Ama ortada boyle bır durum yok, o yuzden dediğim gibi saygı duyar tesekkur ederim arkadasıma..

Naz'a ilgisinden ve şevkinden dolayı ınanıyorum ben, hem Fundanın dediği gıbı yenı bır kan..

Dün sanırım tüm menüleri affettik. :60: Takımca tozuttuk. :) Sen de okursun zaten canım...

Bunlar dün geçirdiğin gün için geliyor: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Ne güzel eğlenmişsin, çok sevindim. :)

Evet, okudum Fundacım :9: kekler böööörekler.... :D yıkılmıs menulerrr

Birbirimizden habersiz nasıl aynı gunde tozutabılıyoruz takımca anlamıyorum zaten :9::9::9:

Ama inanırmısın zerre suçluluk hissetmiyorum. Çünkü yemek takıntısıyla yemedım, ondan sanırım.

Evde Tuninin dediği gibi tokken bıle bıseyler yeme dürtüsünde oluyor ya hani, işte o inanılmaz vicdan bırakıyor arkasından..

Aslında yazayım da o hem o bulanıklık gıtsın hemde ben rahatlıyım. Cunku, biz birbirimizin o içindeki vicdanın sesiyiz kesinlikle :)

sabah
yarım krep
2kk peynır
3 zeytın
1 çaykaşığı kahvaltı sosu
3 mini domates
1 çay kaşığı bal

aksam
2 dilim pizza (dilim ama pizzanın boyutuna gore buyur kuculur ya dilimler, orta boydu pizza)
1 bardak fanta

2 bira
1 kase patlamış mısır

budur yanı :) ohh rahatladım valla.. :) size yazmayınca suçlu hıssedıyorum kendımı :)) ıyıce paranoya yapmısım :9:

---------

Sağol Fundacım inan çok iyi geldı dun. İnanılmaz deşarj oldum :)

Birbirimizden habersiz nasıl aynı gunde tozutabılıyoruz takımca anlamıyorum zaten :9::9::9:

Ama inanırmısın zerre suçluluk hissetmiyorum. Çünkü yemek takıntısıyla yemedım, ondan sanırım.

Evde Tuninin dediği gibi tokken bıle bıseyler yeme dürtüsünde oluyor ya hani, işte o inanılmaz vicdan bırakıyor arkasından..

Aslında yazayım da o hem o bulanıklık gıtsın hemde ben rahatlıyım. Cunku, biz birbirimizin o içindeki vicdanın sesiyiz kesinlikle :)

sabah
yarım krep
2kk peynır
3 zeytın
3 mini domates
1 çay kaşığı bal

aksam
2 dilim pizza (dilim ama pizzanın boyutuna gore buyur kuculur ya dilimler, orta boydu pizza)
1 bardak fanta

2 bira
1 kase patlamış mısır

budur yanı :) ohh rahatladım valla.. :) size yazmayınca suçlu hıssedıyorum kendımı :)) ıyıce paranoya yapmısım :9:

---------

:9: Amanın! :9:

Bugünleri de gördük. :) Helal-i hoş olsun ama yaramasın :60:
Rahatlayın anacım, var mı başka günah çıkartacak olan? :9:

:9: Amanın! :9:

Bugünleri de gördük. :) Helal-i hoş olsun ama yaramasın :60:
Rahatlayın anacım, var mı başka günah çıkartacak olan? :9:

Bana boyle ınsan dısı robotumsu davaranıyorsunuz ya Tuniyle cok bozuluyorum heeee :9::9:

Çok fenasınız ya, kız benım de tabıkı canım cekıyor yalanıyorum bazen resmen. Ama insanın severek yedıgı seylerde frene basabılme gucu harıkaymıs :) doymustum ama bıraksan zorlar kendımı yerdım o pizzadan 2 dilim daha :)) özlemişim beee :2::2: :52: valla bazen sen dersin ya duygu karmasındayım :) oyleydım valla..

neyse cıkardım gunahımı ama nasıl rahatladım var ya ohh bee.. :) izinliyken 1-2 kere heralde menu yazmadıgımı oldu zaten ama valla bundan sonra yazmadan gecmem bosluguna dusuyorum :)))

Heeeııımm bu arada yedıgımden suçluluk hıssetmedım amaaaa bugun tartılmaya da cesaret edemedım :9::9::9::9: dedim 1 gun gecsın bır sılkelenıyım oyle tartılırım :18: :)

Bana boyle ınsan dısı robotumsu davaranıyorsunuz ya Tuniyle cok bozuluyorum heeee :9::9:

Çok fenasınız ya, kız benım de tabıkı canım cekıyor yalanıyorum bazen resmen. Ama insanın severek yedıgı seylerde frene basabılme gucu harıkaymıs :) doymustum ama bıraksan zorlar kendımı yerdım o pizzadan 2 dilim daha :)) özlemişim beee :2::2: :52: valla bazen sen dersin ya duygu karmasındayım :) oyleydım valla..

neyse cıkardım gunahımı ama nasıl rahatladım var ya ohh bee.. :) izinliyken 1-2 kere heralde menu yazmadıgımı oldu zaten ama valla bundan sonra yazmadan gecmem bosluguna dusuyorum :)))

Heeeııımm bu arada yedıgımden suçluluk hıssetmedım amaaaa bugun tartılmaya da cesaret edemedım :9::9::9::9: dedim 1 gun gecsın bır sılkelenıyım oyle tartılırım :18: :)

ay ne güldüm robotumsu davranıyorsunuz demişsinyaa
şimdi okuyoyorum ilk msjnı okudum dedimki hemen menunu yaz demeliyim sinemin kaçamağı olurmu olursa nasıl olur çok meraktayım
sonrasında sen yazmışsın ben sormadan:)))

Paylaşım alanında tartışılan bir durum var. Listelerde yanıltma yoluna giden bir takımla ilgili...

Raa'nın durumundan dolayı ben biraz üstümüze alındım. Bilmiyorum benim gibi düşünen var mı ama... :44:

nedenki?
raa kilosunu arkadaşı aracılığıyla bildirdi bizde yazdık
bildirim yapmayan birine yapmış gibi göstermedikki
bence bizim hiiiç üstümüze alınacak birşeyimiz yok:))

sabah
yarım krep
2kk peynır
3 zeytın
3 mini domates
1 çay kaşığı bal

aksam
1 bardak fanta

2 bira
1 kase patlamış mısır

---------

yalnız sinemmm aynı gün hem pizza hem patlamış mısır hem bira hem fantaa iyi kaçamak yapmışsıınnnnn

ay ne güldüm robotumsu davranıyorsunuz demişsinyaa
şimdi okuyoyorum ilk msjnı okudum dedimki hemen menunu yaz demeliyim sinemin kaçamağı olurmu olursa nasıl olur çok meraktayım
sonrasında sen yazmışsın ben sormadan:)))

ama oyle yapıyorsunuz Tunim ya :))) benim kaçamagım da gayet insanı işte :)))))) abartmak istemememin bir sebebide, yıldonumumuz gelıyor o gun hafıf yemeye ozen gosterıcem ama illaki birşeyler içilir :7: :))) umarım dunku kaçamak limit aşımı yapmamıştır :9::9::9:

bende çok beğendim fotonuzu:)))

sağol tunimmm :16:

nedenki?
raa kilosunu arkadaşı aracılığıyla bildirdi bizde yazdık
bildirim yapmayan birine yapmış gibi göstermedikki
bence bizim hiiiç üstümüze alınacak birşeyimiz yok:))

aa evet o konuyu okumustum, yazmayı unuttum. paylaşıma tubinin yazdıgıyla bızım olayın alakasının oldugu sanmıyorum. bence o bahsettıgı konu dun sızın konustugunuz konu..

Back
X