- Konu Sahibi Cherry Mom
- #71.721
gelelim sayfalarca okuyup üzüldüğüm diğer konuya..funda şu durumda kesinlikle kaptanlığı kabul etmiyorum mezun olsan hepimiz mutlu olduğumuz bi zamanda boşluk olsa seve seve yardımcı olurdum ama bu şekilde değil... ve herkes için söylüyorum kızlar son günlerde bi haller oldu bize ya ayrılmak isteyenler var ya birbirine kırılanlar..ve gerçekten üzerimize bi umursamazlık çöktüğünü düşünüyorum..burası sanal bi yer olabilir ama ben samimiyetle söylüyorum bu sayfaya böyle bakmıyorum hergün eve gelince ilk bilgisayarımı açıp yazılanları okumaya çalışıyorum..cumartesi günü evden çıkmadan alelacele bi liste hazırladım burda herkes fikrini beyan etti nede olsa bi oylamayla tatlıya bağlayıp sonuca varalım diye ve haftasonu sayfaya hiç giremediğim için burayı düşünüyodum kızlar oylama yapmıştır acaba ne sonuç çıktı diyodum ama şimdi gelip geçmişi okuduğumda tek bi kişinin bile yorum yapmadığını gördüm ve gerçekten çok üzüldüm
birbirne kırılan veya ayrılmak istyeen yok nazcım
o kadar dramatize etmeyelim durumu bence
üyelerimiz tatildi izindi derken toparlanamadığımız için ortak bir fikre varamadık
ki çok sorun olacak birşeyde değil varamadığımız
ya 5 msj diyeceğiz ya 10 msj
ben fikrimi defalarca söyledim oylamaya birşey yazmadım çünkü ne yapacağımız bile belli değildi ve kimse yoktu
fundanın kaptanlığı bırakmasını bende istemiyorum
ama birkaç gündür ısrarla bırakmak istediğini söyleyince açıkcası bugün biraz daha farklı düşünmeye başladım
istemiyorsa ve bıraktığında daha rahat olacaksa kafası ve yerine geçecek gönüllüde varsa artık ısrar etmeme kararı aldım
dediki mesela cumaları tezgah açmaya gitmiyorum onun düzeninide etkiliyorsa onada zorluk olmasını istemem
ve yine fundanın dediği gibi eğer illaki bırakmak istiyorsa bence sen ideal bir adaysın :))