- Konu Sahibi Cherry Mom
- #71.821
Kaç saat olmuş yaaa bittim resmen. Hani klasik bahar temizliği vardır ya benımkıde sonbahar temızlıgı. :) Her kış evi bir elden geçiriyorum.
Ama bu defa farklı detaylı oldu. Ben biblo vs cok severım(dim). Bir anda evdeki süs eşyaları çok rüküş geldi gozume.
Bende ne varsa doldurdum kolıye. (istikamet depo :)) Ev rahatladı bende rahatladım. Kaç gundur bir yandan mutfak dolaplarını elden geciriyorum ellerim acil servise cıktı resmen bulasık yıkamaktan.
Bekar fıstıklarrrrrrr. Evlenınce iş hayatını bırakmayınnnnnnYoksa tüm bu tiSkinç işler başınıza kalır
İşin özü romantik başlayan günüm ''Kakılmış'' olarak devam etti
Dün yazılanları okumustum zaten sen soyleyınce, ama tam bır acıklık gelmemıstı. bugun ogle yemegımı yerken Paylaşım Alanını okudum...
Yazık diyorum sadece ortada ihlal oldugu gibi, durum polemiğe dondurulmus, ayıp....
Zor tuttum kendımı yazmamak ıcın, ama konu polemik aşamasına gelmişse kişi kendi yalanıyla kendını ınandırmıssa soylenecek bır sey kalmıyor..
Olay çok aleni ortada, bir suru açıklama ve rüzgar yapılmış ama gun gıbı ortada benım gorusumce.
Takımımızda boyle cocukca ve saplantılı hareketler olmadıgı ıcın sukur dedim okurken..
Hep kaçamak yapanlara kızarken, özellikle belirtiyorum ya bazen sakın takım genelını dusunerek yorum yaptıgımı, tepki verdiğimi dusunmeyın dıye. İşte bu konu yıne gundeme geliyor dolaylı olarak... ......Elbette dereceye gırmemız hosuma gıdıyor, ama benim için oncelik burda kendi içimizdeki motivasyon..
Takımda geçen zamanla beraber o gordugum eksiler beni inanılmaz motıve edıyor... ...ve yıne aynı sekılde birisi yerinde saydıgı zaman uzuluyorum..
Neyse yaaa.... Benim Paylaşım Alanındaki okuduklarım hiç hoşuma gitmedi... Soyleyecek lafım çokta aslında susuyorum artık...
Guya erken bitirecektim daha yeni oturdum :)))))))
![]()
1. bir simitte yeterdi tunicim o yarım artık cilaya girmiş
2. çekirdeğin menunde ne işi var?
(ayrıca kızgın kızgın bende opuyorum canım :) )
Demeeeeeeee...(((( biz dahilide yaşanıcak sıkıntılar için harici almıstık. gecen gun bende onunla formatlamıstım.
laptop daha 1 seneyı yenı doldurdurdu ama dvd de bır sıkıntı var.fabrıka cıkısıyla alakalı %100 bır turlu fırsat bulup gonderemedım servise.
Ahhh Fundam Antalyada olaydın kasayı kapar gelırdın bana :) kahvemızı yudumlarken formatımızı atardık
(Bol şanş canım inşallah en acilinden cozulur)
Takımımızın kakılmışı, kıyamayız sana...

Bibloları kaldırmakla iyi yapmışsın, azı iyi ama çok olunca işler çığrından çıkıyor bence de...
Ay ben çok yapıyorum ev işi pazarlığını zaten... Çocukluğumdan beri ev kızı olmaktan korkmuştum, şimdi de ev kadını olmaktan korkar oldum. Hiç bana göre değil, dilerim öyle günler yaşamam...

Ayyyy, Sinemcim... İş planlarından bahsetmiştin ya, dilerim hemen olur.
(NOT: Hemenden kastım, mezun olduktan sonra hemen.)

Sorma canım, şimdi deniyoruz formatlamayı, umarım olur...
Bu arada tuni'ye yarım simitlik spor cezası keseceğiz zaten.

Bir de ben o 1 simiti dışarıda olup da başka bir şey bulamadığımız zamanlar için kaçamak oylamasına dahil etmiştim ama normal günlerde bir öğünde 1 simit çok görür oldum. Kurallarımızı bunun için değiştirip bulandırmayacağım tabi... Ama unutmayın kızlar, bir simit 4 dilim ekmektir...
Takımımızın kıymetini bilelim. Herkesin bizim gibi olmadığını görelim. :)
Bugun ne şansızım burda ya.. benim yazmam bayag surer o zamana kadar gelen olur dıyordum yıne ziyaretçilerle tek kaldım
Yemeğe geçene kadar burdayım amahiç bir kuvvet kıymetli ve yorgun popomu kaldıramaz suan bu yorgunlukla
Bu arada aslında çok açım ama az daha bekliyim diyorum yemek için. Dun saat 8 olmustur dıyordum meger 6mıs yemegı yedıgımde kazındım resmen gece :2:
Ufak bir ara yap bence, çok bekletme... Sonra ana öğün fazla zengin olabilir.