Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaç saat olmuş yaaa bittim resmen. Hani klasik bahar temizliği vardır ya benımkıde sonbahar temızlıgı. :) Her kış evi bir elden geçiriyorum.
Ama bu defa farklı detaylı oldu. Ben biblo vs cok severım(dim). Bir anda evdeki süs eşyaları çok rüküş geldi gozume.

Bende ne varsa doldurdum kolıye. (istikamet depo :)) Ev rahatladı bende rahatladım. Kaç gundur bir yandan mutfak dolaplarını elden geciriyorum ellerim acil servise cıktı resmen bulasık yıkamaktan. :53:

Bekar fıstıklarrrrrrr. Evlenınce iş hayatını bırakmayınnnnnn :9::9: Yoksa tüm bu tiSkinç işler başınıza kalır :9::9::9::9:

İşin özü romantik başlayan günüm ''Kakılmış'' olarak devam etti :9::9::9:

Dün yazılanları okumustum zaten sen soyleyınce, ama tam bır acıklık gelmemıstı. bugun ogle yemegımı yerken Paylaşım Alanını okudum...

Yazık diyorum sadece ortada ihlal oldugu gibi, durum polemiğe dondurulmus, ayıp....

Zor tuttum kendımı yazmamak ıcın, ama konu polemik aşamasına gelmişse kişi kendi yalanıyla kendını ınandırmıssa soylenecek bır sey kalmıyor..

Olay çok aleni ortada, bir suru açıklama ve rüzgar yapılmış ama gun gıbı ortada benım gorusumce.
Takımımızda boyle cocukca ve saplantılı hareketler olmadıgı ıcın sukur dedim okurken..

Hep kaçamak yapanlara kızarken, özellikle belirtiyorum ya bazen sakın takım genelını dusunerek yorum yaptıgımı, tepki verdiğimi dusunmeyın dıye. İşte bu konu yıne gundeme geliyor dolaylı olarak... ......Elbette dereceye gırmemız hosuma gıdıyor, ama benim için oncelik burda kendi içimizdeki motivasyon..

Takımda geçen zamanla beraber o gordugum eksiler beni inanılmaz motıve edıyor... ...ve yıne aynı sekılde birisi yerinde saydıgı zaman uzuluyorum..

Neyse yaaa.... Benim Paylaşım Alanındaki okuduklarım hiç hoşuma gitmedi... Soyleyecek lafım çokta aslında susuyorum artık...

Guya erken bitirecektim daha yeni oturdum :)))))))

:19::19:
1. bir simitte yeterdi tunicim o yarım artık cilaya girmiş :20:
2. çekirdeğin menunde ne işi var? :20:

(ayrıca kızgın kızgın bende opuyorum canım :) )

Demeeeeeeee... :((((( biz dahilide yaşanıcak sıkıntılar için harici almıstık. gecen gun bende onunla formatlamıstım.
laptop daha 1 seneyı yenı doldurdurdu ama dvd de bır sıkıntı var. :19: fabrıka cıkısıyla alakalı %100 bır turlu fırsat bulup gonderemedım servise.

Ahhh Fundam Antalyada olaydın kasayı kapar gelırdın bana :) kahvemızı yudumlarken formatımızı atardık :16:

(Bol şanş canım inşallah en acilinden cozulur :( )

Takımımızın kakılmışı, kıyamayız sana... :37:

Bibloları kaldırmakla iyi yapmışsın, azı iyi ama çok olunca işler çığrından çıkıyor bence de...
Ay ben çok yapıyorum ev işi pazarlığını zaten... Çocukluğumdan beri ev kızı olmaktan korkmuştum, şimdi de ev kadını olmaktan korkar oldum. Hiç bana göre değil, dilerim öyle günler yaşamam... :50: Şu anda ev kızlığında çok farkım yok gerçi ama en azından uğraştığım, ara ara beni dışarı çıkartan bir işim var. Ya o da olmasa? :50:

Ayyyy, Sinemcim... İş planlarından bahsetmiştin ya, dilerim hemen olur.
(NOT: Hemenden kastım, mezun olduktan sonra hemen.) :34:

Sorma canım, şimdi deniyoruz formatlamayı, umarım olur...

Bu arada tuni'ye yarım simitlik spor cezası keseceğiz zaten. :47: Yok öyle kaçamak yapıp kurtulmak. :)
Bir de ben o 1 simiti dışarıda olup da başka bir şey bulamadığımız zamanlar için kaçamak oylamasına dahil etmiştim ama normal günlerde bir öğünde 1 simit çok görür oldum. Kurallarımızı bunun için değiştirip bulandırmayacağım tabi... Ama unutmayın kızlar, bir simit 4 dilim ekmektir...

Takımımızın kıymetini bilelim. Herkesin bizim gibi olmadığını görelim. :)

Bugun ne şansızım burda ya.. benim yazmam bayag surer o zamana kadar gelen olur dıyordum yıne ziyaretçilerle tek kaldım :9:
Yemeğe geçene kadar burdayım ama :34: hiç bir kuvvet kıymetli ve yorgun popomu kaldıramaz suan bu yorgunlukla :9:

Bu arada aslında çok açım ama az daha bekliyim diyorum yemek için. Dun saat 8 olmustur dıyordum meger 6mıs yemegı yedıgımde kazındım resmen gece :2:

Ufak bir ara yap bence, çok bekletme... Sonra ana öğün fazla zengin olabilir. :9:

menümü de yzayım hemen;

kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmeğinden tost (azcık kaşar koydum)
1 bardak 7 otlu çay

öğle
1 kase yoğurt
2 tane eti burçak

ara
1 bardak sütlü nescafe

akşam
1 tabak mercimek çorbası
birkaç kaşık yoğurtlu kabak salatası

ara
mandalina yemeyi düşünüyorum

canım ya üzüldüm şimdi, bilgisayar çöktü tamam format atılır ama, inşallah verilerin kaybolmaz..veri kurtarmaya yönelik bir çalışma yapın canım, gerçi verilerini yedeklediysen problem yok..işin içinden çıkamazsanız profesyonel bir yardım alın derim..

Canım hard diski bölüyorum. İşletim sistemini yüklediğim kısmını boş tutmaya çalışıyorum; anca programları falan yüklüyorum oraya... Onun dışında önemli şeyleri harici diske ya da hiç dokunmadığım, diskin bölünmüş kısmına atıyorum. Ama tabi ki illa arada kaybedilen veri oluyor. Dilerim çok önemli bir şeyler yoktur. Yer imlerim gidecek, ona acıyorum en çok, onlar benim hayatım... :14:

fundacım mesajına karşılık sana apaçi dansıyla sesleniyoruumm...
:66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66:

EN ÜYÜK TAKIM 5. TAKIM:72::72::72:

(valla kızlar bugünkü sevinç ve gazla bu hafta 1. olmamız lazım, o kadar!!:kkk:)

İrem'i duydunuz... Bu hafta 1. yiz ona göre. :)

menümü de yzayım hemen;

kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmeğinden tost (azcık kaşar koydum)
1 bardak 7 otlu çay

öğle
1 kase yoğurt
2 tane eti burçak

ara
1 bardak sütlü nescafe

akşam
1 tabak mercimek çorbası
birkaç kaşık yoğurtlu kabak salatası

ara
mandalina yemeyi düşünüyorum

Kaşar peynir... :)
Burçak... :)

Aslında kaçamak listesinde yer alıyor bunlar ama öyle bir menü ki bu, ne diyelim şimdi? :)
100 kalori eder toplam (kaşar azıcık olduğuna göre...) Artık sana bırakıyorum canım; ister 100 kalorilik bir egzersiz yap, ister yapma...

Burçakta bol lifli olduğunu yazar ama Burçak şekerlidir, yani ben öyle biliyorum. :)

Son düzenleme:
Takımımızın kakılmışı, kıyamayız sana... :37:

Bibloları kaldırmakla iyi yapmışsın, azı iyi ama çok olunca işler çığrından çıkıyor bence de...
Ay ben çok yapıyorum ev işi pazarlığını zaten... Çocukluğumdan beri ev kızı olmaktan korkmuştum, şimdi de ev kadını olmaktan korkar oldum. Hiç bana göre değil, dilerim öyle günler yaşamam... :50: Şu anda ev kızlığında çok farkım yok gerçi ama en azından uğraştığım, ara ara beni dışarı çıkartan bir işim var. Ya o da olmasa? :50:

Ayyyy, Sinemcim... İş planlarından bahsetmiştin ya, dilerim hemen olur.
(NOT: Hemenden kastım, mezun olduktan sonra hemen.) :34:

Sorma canım, şimdi deniyoruz formatlamayı, umarım olur...

Bu arada tuni'ye yarım simitlik spor cezası keseceğiz zaten. :47: Yok öyle kaçamak yapıp kurtulmak. :)
Bir de ben o 1 simiti dışarıda olup da başka bir şey bulamadığımız zamanlar için kaçamak oylamasına dahil etmiştim ama normal günlerde bir öğünde 1 simit çok görür oldum. Kurallarımızı bunun için değiştirip bulandırmayacağım tabi... Ama unutmayın kızlar, bir simit 4 dilim ekmektir...

Takımımızın kıymetini bilelim. Herkesin bizim gibi olmadığını görelim. :)

Ufak bir ara yap bence, çok bekletme... Sonra ana öğün fazla zengin olabilir. :9:

yaaa birde o yorgunlugun arasına spor bıle yaptım :21:
Ya aslında her yıl bu sus esyası olayına ıyıce sogudugum ıcın, eskıye gore cok cok azdı ama, yinede onlar bıle batmaya basladı. simdi sadece mumluklar kaldı.
kokulu mum tütsü hastalığım hiç bitmez sanırım :)
--------------
Bende de hep evkadınlıgına karsı bır fobım vardı :) evlendıgımızın ilk yıllarında o kadar yogun calıstım ki (sabah8-akşam2) ilk evde kaldıgım sene tatil gibi gelmişti.
ama artık kendimi kotu hissetiriyor bana. amaçsız gibi hissediyorum kendimi :(
------------------
inşallah Fundacım işe donme düşüncesi bile heycanlandırıyor beni :) Ama mezun olmamı beklersek daha cok var mezun olmama :)))

--------------------
evet kaçamakları goz ardı etmek yok :19: duydun mu tuniiiii :)
---------------------

2. ara hakkımı doldurdum ona ragmen açım :((((( iş yapınca daha bir acıkıyorum ya çok fena bu durum :(((

Ayy ben dayanamıyorum yaaa yemege gıdıyorum cok fena oldum bugun :( gece acıkırsam 1 mandalına yerım.

daha beklersem fundanın dediği gibi abartı yıcem ogunu.

Kaç saat olmuş yaaa bittim resmen. Hani klasik bahar temizliği vardır ya benımkıde sonbahar temızlıgı. :) Her kış evi bir elden geçiriyorum.
Ama bu defa farklı detaylı oldu. Ben biblo vs cok severım(dim). Bir anda evdeki süs eşyaları çok rüküş geldi gozume.

Bende ne varsa doldurdum kolıye. (istikamet depo :)) Ev rahatladı bende rahatladım. Kaç gundur bir yandan mutfak dolaplarını elden geciriyorum ellerim acil servise cıktı resmen bulasık yıkamaktan. :53:

Bekar fıstıklarrrrrrr. Evlenınce iş hayatını bırakmayınnnnnn :9::9: Yoksa tüm bu tiSkinç işler başınıza kalır :9::9::9::9:

Oyy kıyamam yaa :D Ama cidden son zamanlarda hep bir ev temizliği, artık tamam bitti diyebilir miyizz :D Ayrıca iyi yapmışsın süs eşyalarıyla ilgili de, çok göz yorduklarını düşünüyorum :D

Mesaj 9

Evet Nurcum, toplu mesajları toplu numaralandırabilirsiniz. Artık sayım yapılmayacak zaten, herkes 10 mesaj yazarken sayım yapmaya gerek yok. :34:

Öyle canım, aynen sana katılıyorum. Hem ben de çok seviyorum takımımı... :16:
Farkında mısınız, biz zaten listemiz izinlerle, ayrılanlarla dolu olmadığı zamanlar dereceye giriyoruz. Bayramda hiçbir takımla iddialaşmadan, kendimizi kasmadan 2. olduk mesela... :) Aslında gerçekten iddialı bir takımız; çünkü istikrarlıyız. Sürekli kaçamak yapıp her hafta +'larda çıkan üyelerimiz yok. Ben de mi yazsaydım, "En güzel takım, 5. takım..." :32:

Evet canım ilk tuni söylemişti. MuMu'yu da ara ara görüyorum bizim takımda, kendisi de söylemiş zaten başka takımları da okuduğunu... Senin 2. takıma gittiğini bilmiyordum bak, önemli görmemişsindir zaten, söylememişsindir o yüzden... :) Ben cuma günleri kardeş takımı okuyorum bazen, ne kilolar vermişler, ne kadar paylaşım yapıyorlar diye... Listenin onayını beklerken onların son sayfasını falan okuduğum oluyor. Onun dışında başka takımları anca takıma kural ararken okuyorum. :1:

2. takım yanılmıyorsam takımlarda üye sayılarının sınırsız olmasını isteyen takımdı. Ya da öyle değillerse bile sanki akrep'in "Benim takımıma çok rağbet oluyor." dediğini hatırlıyorum. Bunu size şunu söylemek için yazdım: Gördüğünüz gibi takımda çok kişi var diye paylaşım olacak değil. :) Hatta çok kişi olan takımlar anlaşılan o ki daha karışık. Yani "az kişi, çok paylaşım" felsefemizin doğru olduğunu düşünüyorum.

Bir takımda paylaşım yoksa, menüler bile belli değilse ve Nur'un dediği gibi birincilik kutlanmıyorsa, o takım nasıl motive edici olabilir ki?

:124::124::124::124::124:En güzel takım, 5. takım!:124::124::124::124::124:

Ben birinci olan takıma bakıyorum, bir de en çok kilo verene ne yapmış diye bakayım istiyorum ama bu hafta kısmet olmadı işte :1: Çok kişi olmak hem sorunlu hem sonuçlar açısından da iyi değil bence, ona göre fazla kişi sayısına bölünüyor çünkü. 'Az kişi çok paylaşımm' :16:

yaa sen 1.lik diyince ben cumadan beri tartılmadım onu farkettim :44: cumartesi-pazar unuttum. dunde kaçamaklı gunden sonra hemen tartılmıyım dedim.
bugun yıne unuttum :44: yarın tartılıyım merak ettım sımdı cok :)) niye gece gece aklıma dusuruyorsun irem yaaa (diye hiç sebep yokken sana soylenırmısım:9:)

Her gün tartılıyor musunuzz? Ben normalde cumadan cumaya tartılıyorum ama bazen 1 hafta dolmadan da tartıldığım oluyor, 2-3 günlük aralıklarla.

Kaşar peynir... :)
Burçak... :)

Aslında kaçamak listesinde yer alıyor bunlar ama öyle bir menü ki bu, ne diyelim şimdi? :)
100 kalori eder toplam (kaşar azıcık olduğuna göre...) Artık sana bırakıyorum canım; ister 100 kalorilik bir egzersiz yap, ister yapma...

Burçakta bol lifli olduğunu yazar ama Burçak şekerlidir, yani ben öyle biliyorum. :)

Burçak feci bir kaloriye sahip ya, bol lifli diye düşünüyorsun ama aynen hiç öyle değil ben eskiden feci hastasıydım akşam yemeğinden sonra çay keyfini yapardım onla, baktım şimdi netten, 1 paket eti burçak 742 kalori :52:

MEnüümm

Sabah
2 dilim kepekli tost ekmeği arasına 1 kk beyaz peynirle tost

Ara
7 badem

Öğle
Nesfit+ süt

Ara (sayılmaz aslında ama )
2 fındık :1:

Akşam
2 sulu yumurta
1 kk dan daha az peynir (peynirim bitmiş yoksa yerdim :9: )
1 kepekli tost ekmeği (erken yiyorum akşam yemeğini o yüzden tutsun diye düşündüm)
1 salatalık, 3 çeri domates

1 bardak yeşil çay içtimm

Daha geç saatte de sütlü nescafe içsem sorun olmaz dimiii??

Oyy kıyamam yaa :D Ama cidden son zamanlarda hep bir ev temizliği, artık tamam bitti diyebilir miyizz :D Ayrıca iyi yapmışsın süs eşyalarıyla ilgili de, çok göz yorduklarını düşünüyorum :D

Ben birinci olan takıma bakıyorum, bir de en çok kilo verene ne yapmış diye bakayım istiyorum ama bu hafta kısmet olmadı işte :1: Çok kişi olmak hem sorunlu hem sonuçlar açısından da iyi değil bence, ona göre fazla kişi sayısına bölünüyor çünkü. 'Az kişi çok paylaşımm' :16:

Her gün tartılıyor musunuzz? Ben normalde cumadan cumaya tartılıyorum ama bazen 1 hafta dolmadan da tartıldığım oluyor, 2-3 günlük aralıklarla.

Burçak feci bir kaloriye sahip ya, bol lifli diye düşünüyorsun ama aynen hiç öyle değil ben eskiden feci hastasıydım akşam yemeğinden sonra çay keyfini yapardım onla, baktım şimdi netten, 1 paket eti burçak 742 kalori :52:

Evet yap yap bitmiyor. Ne yazık ki bitmedi daha Nurcum bu hafta full devam etsem anca bıter :( anlattıklarım dısında daha o kadar cok ıs vardıkı bugun yaptıgım saysam temizlik yarısmasına cevırmısım olurum burayı :9: süs eşyaları hakkında boyle dusunmenıze sevındım. evlendiğinizde asla kucuk esyalarla doldurmayın bosa gıden para..
-------------
Ben eskiden gezerdim bazen takımları oylesıne ama detaylı değil. cok uzun zamandır gezmıyorum ama.
--------------
ooo normalde tabi canım hergun illaki o tartıya cıkılır :9: ben su en son 3 hafta tartı yasagından sonra o tartı askından sıyrıldım sanırım. bazen gunde bır kaç kez tartılırdım :))))
-----------------
Burçak bende onceleri sabah 1 tane kahveyle yerdım ama, bıraktım artık evde varsa kuru kayısı yıyorum sabah yada aksam tatlı azmanlıgımı bastırmak ıcın :)

MEnüümm

Sabah

Ara
7 badem

Öğle
Nesfit+ süt

Akşam
2 sulu yumurta
1 kepekli tost ekmeği (erken yiyorum akşam yemeğini o yüzden tutsun diye düşündüm)

Bu nasıl guzel menu boyle... ustelik tost daaaa beyaz peynırle :32:

sıvı oldugu için birşey olmaz bence Nurcum iç kahveni

Son düzenleme:
:56:MenüM:56:

Sabah
1 dilim kepekli ekmek
1 kk peynır
1 mini domates

ara
3 kasık nesfıt + sut (sabah hafıf oldugu ıcın arayı nesfıtle dengeledım)

ogle
3 kasık makarna (sadece haşlama)
1 kasık tavuk sote
1 bardak ayran

ara
8 fındık

aksam
4 kasık makarna
2 kasık domates sosu (içeriği; domates, yeşil biber, maydonoz ve suyla sos yaptım yagsız. değişiklik olsun dedim)
2 kasık coban salata
1 bardak ayran

su; 2lt ye yakın.
bitki çayı hiç içememiştim daha simdi bir yeşil çay aldım. yatana kadar 1 yeşil çay 1 de mısır puskullu içerim.
_____
gece acıkırsam 1 mandalınayı da gozden cıkardım :D

Son düzenleme:
Evet yap yap bitmiyor. Ne yazık ki bitmedi daha Nurcum bu hafta full devam etsem anca bıter :( anlattıklarım dısında daha o kadar cok ıs vardıkı bugun yaptıgım saysam temizlik yarısmasına cevırmısım olurum burayı :9: süs eşyaları hakkında boyle dusunmenıze sevındım. evlendiğinizde asla kucuk esyalarla doldurmayın bosa gıden para..
-------------
Ben eskiden gezerdim bazen takımları oylesıne ama detaylı değil. cok uzun zamandır gezmıyorum ama.
--------------
ooo normalde tabi canım hergun illaki o tartıya cıkılır :9: ben su en son 3 hafta tartı yasagından sonra o tartı askından sıyrıldım sanırım. bazen gunde bır kaç kez tartılırdım :))))
-----------------
Burçak bende onceleri sabah 1 tane kahveyle yerdım ama, bıraktım artık evde varsa kuru kayısı yıyorum sabah yada aksam tatlı azmanlıgımı bastırmak ıcın :)

Bu nasıl guzel menu boyle... ustelik tost daaaa beyaz peynırle :32:

sıvı oldugu için birşey olmaz bence Nurcum iç kahveni

Sana çookk kolay gelsin o zaman, tam derin temizlik ama olsunn her ne kadar temizlik spordan sayılmasa da böyle temizlikler bana göre hep harekettir yanii :D

O süs eşyaları da bir yerlerde tek başına göründüğünde bayılıyorsun hemen almak istiyorsun ama sonra ya yer olmuyor evde ya bir şeylerle uyduramıyorsun falan :1: en iyisi bulaşmamak az ve öz olsun :D:1:

Oleyyy ben de bugün çok mutlu oldum kendimdeen :21: hemen şimdi kahvemi yapıp notların arasına kaybolmaya gidiyorumm, daha sonra ya da gece gelir yine yoklarıımm sizi, öpüyorum çokkk :54:

Son düzenleme:
Kızlar sanırım bu akşam giremeyeceğim, belki geç saatlerde girerim ama çok zor... :50:

Yarın dışarı çıkıyorum, normalde izinli yazmazdım kendimi... Ama şimdi annem bilgisayarını bana bırakmayacağı için giremeyebilirim. Benimkiyle hala uğraşıyoruz, pek umudum yok gibi ama göreceğiz.

Ben yine de izin yazmıyorum kendime, belki bu akşam düzelir bilgisayarım. Düzelmezse de bir gün çarpı yerim ben de artık. :60:

Menüm

Sabah
2 dilim ekmek
2 tavuk baget fırında

Ara
1 paket sunta

Ara
2 mandalina

Akşam
6 kaşık makarna
2 köfte

Takımı son birkaç günde azıcık da olsa dağınık görmek beni üzdü, hepimizi de üzdü biliyorum. Bunu daha fazla uzatmak istemiyorum, kimseyi
zorlamak da istemiyorum. Naz'ın yazdıklarını da anlayabiliyorum zaten, o yüzden kimseye kırılmışlığım yok. Şu anda kaptan değişikliği konusunda ısrar edersem bu yararımıza değil, zararımıza olacak gibi görünüyor. Benim dışımda kimse şu an böyle bir değişiklikten yana değil.

Bu durumda takımın kaptanı olmaya devam ediyorum kızlar. Kaptan değişikliğini, takımızın mutlu olduğu, herkesin değişikliğe razı olduğu ve hepimiz için daha iyi olacak bir zamanda yaparız artık... :34:

Önümüzü ve yeni kaptanın kararlarını görmediğimiz için son günlerimiz pek verimli olmadı. Gündüzleri boş geçti, mesajlar sayılmadı, menüler kendinden geçti. :9: Sonuç olarak, son günlerin mesaj ve menüleri yine takım defterine işlenecek ama kimseye bir yaptırım uygulanmayacak, bunu belirtmek isterim. Aynı şekilde bugünküler de dahil olmak üzere kaçamaklara ceza verilmeyecek.

Artık sizleri yapılması gereken değişikliklerle de sıkmayacağım. Şöyle bir fikrinizi sorabilirim, ya da değişikliği öneri olarak sunabilirim. Ama konuyu kendim çözme yoluna gideceğim. Belki de en başından beri böyle yapmalıydım, o zaman bu durumları yaşamamış olurduk. :) Neyse, bunlar artık önemli değil sanırım.

Sizden ricam bana biraz zaman verin. Yarın bir kafamı toparlayayım ve değişmesi gereken kural var mı, yok mu bir karar vereyim. Size aldığım kararların nedenlerini de açıklarım. Zaten kimsenin itiraz edeceğini sanmıyorum. Şu an aklımda dönüp duran bir şeyler var ama bu saatteki yorgun zihnimle değil, yarınki dinlenmiş ve çözüm üretmeye hazır zihnimle son kararları vermek istiyorum. İki gündür ben de yoruldum; kesin olarak kaptanlığı bırakacağımı düşünüyordum, o yüzden şu an takım işlerine adapte olabilecek halde değilim. Sanki takımın başına hiç geçmemiş gibi hissediyorum. Anlaşılan bu konuda tamamen dağıtmışım kendimi. :)

Ben de dahil hepimizin yaşadığı tüm kafa karışıklığını ve mutsuzluğu bugün yatağa yattığım gibi uzay boşluğuna göndereceğim ve yarın tekrar takıma konsantre bir şekilde uyanacağım. :24:

Tuni mükemmeliyetçiliği bir yana bırakmam gerektiği ile ilgili bir mesaj yazmıştı. Ben de şunu görüyorum şu an: %100 verimli, her üyenin süper paylaşımlı ve süper bilinçli olduğu bir takım olmayacağız. Zaten böyle bir takım yarışma tarihinde hiç var olmamıştır sanırım... :9: Ama en azından %80 verimli bir takım olacağız ve şahsen %90 ları zorlamaya çalışacağım.

Belki 1-2 kalp kırılacak ama sonunda bu takım onu gerçekten hak eden üyelerle dimdik yoluna devam edecek. Samimiyet hala ön planda olacak, o yüzden kimse direkt mesaj sayısına göre bir değerlendirme yapacağımı düşünmesin. :) Zaten o mesaj sayısı işine çok basit bir şekilde son vermeyi düşünüyorum. Bu konuya en iyisi hiç girmemek, hatta ben düşünürken bile siz hiç girmeyeceksiniz bu konuya... :D Kendi kendime düşünüp size son kararı açıklayacağım.

Sonuç olarak, iki gündür yaşanan sıkıntı için sizlerden özür diliyorum. :17: Görevimin yine başındayım ve bu defa daha iyi yapmaya çalışacağım. Lütfen artık yarından itibaren eski neşemize geri dönelim. Eski söylemlerimizi de çabucak unutmayalım:

Birimiz pozitif, hepimiz pozitif! :118::118::118:

Bugünlük benden bu kadar. Yarın yeni günümüze güzel başlamak dileği ile... İyi geceler... :16:
fundacımm o kadarr mutlu oldumkiiii :16: kararından dolayı kutluyorum seni canım...
Bir mutsuzlukla bir şeyler yazmaya gelmiştim ki Fundanın yazısını okuyunca uçup gitti :1: Bu sabah tartıda 65 i gördüm dağıldım, sanki en başa dönmüşüm gibi hissediyorum noluyor bana anlamıyorum, o kadar mutluydum iyiydim hele bayram zamanında 2 kilo birden gidince keyfim öyle yerindeydi ki uçuyordum resmen ama şu an tam zıt bir haldeyim. Bugünle birlikte bu 3 günümde 2 öğünümü nesfitle geçireceğim bakalım
nurcum hiç kafana takma tatlım arada olur böyle zamanlar
Çıkarılan kurallarımız oldu.
İçeriği değiştirilen kurallarımız oldu.
Anlamdaki sertliğin kaybolması için yazımı yumuşatılan kurallarımız oldu.

Kural listemizin eski hali bildiğiniz gibi 1. sayfada yer almakta... İsteyenler iki listeyi karşılaştırıp yorum yapabilirler. Bugün içerisinde listenin değişmesi için Püsküüt'e mesaj atacağım.
fundacım yaa üslubunda sorun yok bence...dönüşüm muhteşem olcak havası seziyorum bu mesajda :1:

Tünaydııııııııııınnnnnn :16::16::16::16::16::16:

Gune sahılde aşkımla başladım :16: eve geldiğimde bir gün bu kadar güzel başlayabilir diyordum ki, eşim cıktı ben işlere başlamadan foruma bakayım dedim.

Gunumun güzelliği x2 oldu :16::16::16::16:

Fundacım hiç zorlamak istmedim seni ama ne kadar memnun oldum anlatamam.

Özellikle ve özellikle gonulden devamına inanılmaz sevindim canımmmmm benimmmmm :38: :16:

Derin bir ohhh diyorummmm ve bundan sonrasında hepimizin bir kilometre sıfırlaması yapmasını diliyorum :93:

-------------
Geçmişe bakarken ilk senin yazını gordum, gerisini okumadan hemen dayanamadım yazdım. :) Gecmişi okuyup geliyorum :)
sinemm bayılıyorum sana yaaa..bende aşkımla böyle olmak istiyorummmm :16:
Gördüğünüz gibi mesaj sayıları 10'a çıktı. Aslında 5'te bırakmayı planlıyordum. "Şimdilik böyle kalsın, ilerde değiştirilmesi gerekirse değişir." diyordum.

Ama sonra takımca tartışmasını yaptığımız bir konuyu hatırladım. Takımlardaki üye sayısı üst limitinin kaldırılmasının konuşulduğu dönemde, "az olalım, samimi olalım." demiştik.

Şu an zaten kağıt üzerinde 10 kişiyiz. Ama ayrılanlar olacaktır tahminimce... Zaten izinli 3 kişi var, gelmeyen bir kişi var; tabi bu numaralar sürekli değişir. Ama bu kadar az kişiyken takımda bir konuşmanın dönmesini sağlamak ve üyeleri iyice takımın içine çekmek için sınırın 10 mesaj olması gerektiğini düşündüm. Takımımızda hiçbir zaman 10 kişinin üstüne çıkmayı da düşünmüyorum.

Eğer 15 kişilik bir takım olsaydık, 5 mesajda kalacaktık. Ama 10 şu an bizim için daha iyi...
Zaten paylaşım alanında haftalardır takıma mesaj ve menü yazmayıp sadece cumaları bildirim yapan ve enteresandır ki takımda kalmaya devam eden üyeler olduğunu okumuşsunuzdur. Herhalde hiçbirimiz işlerin oraya gelmesini istemeyiz.
fundacım bende az ama öz olmaktan yanayım:34:
yeni kurallar hepimiz için hayırlı olsun kızlar..inşallah kural ihlali olmadan güzel zamanlar geçiririz..
inş iremcim kendimize söz vermemiz gerekiyo artık ya
İremcim bir takıma özel konuşmadım, genel olarak kimin ne yaptığını görün istedim. :) Yani özellikle suçladığım kimse yok. Genel durum var sadece... O da şu durumda herkesin kendi yorumuna kalmış. :34:

----------

Kızlar... Çok üzgünüm çok... :14:

Bilgisayarım çöktü... :43::43::43:
Dahili cd-romu yok. Haricileri de okumuyor, o yüzden yıllardır format atılmadı... Zaten her tarafından bir arıza veriyordu, sonunda çöktü... :43:

Babamın aklında farklı bir yöntem var, onu bir deneyeceğiz, umarım düzelir. Hem böylece bilgisayar da biraz kendine gelmiş olur. Ama eğer düzelemezse annemden fırsat buldukça onun bilgisayarından girmek zorunda kalırım. Bu da hiç iyi olmaz. :43:

Şans dileyin bana... :5:
fundacım üzüldüm gerçekten çok üzülüyo insan yaa bi anda gidiyo herşeyin..ama geri getiren programlar var onlara bi bak ihtiyacın olursa

sinem çok iyi yapmışsın onlardan kurtulmakla..bu arada evlendikten sonra mutlaka çalışılmalı fikrine katılıyorum..evde olursak herşey bize kalcak..o yüzden bende hiç bırakmayı düşünmüyorum..hatta şimdiden ortam hazırlıyorum kendime nişanlıma ben yetişemem herşeye mutlaka yardım etmelisin mesajları veriyorum alttan alttan :1:
Mesaj 9

Evet Nurcum, toplu mesajları toplu numaralandırabilirsiniz. Artık sayım yapılmayacak zaten, herkes 10 mesaj yazarken sayım yapmaya gerek yok. :34:

Öyle canım, aynen sana katılıyorum. Hem ben de çok seviyorum takımımı... :16:
Farkında mısınız, biz zaten listemiz izinlerle, ayrılanlarla dolu olmadığı zamanlar dereceye giriyoruz. Bayramda hiçbir takımla iddialaşmadan, kendimizi kasmadan 2. olduk mesela... :) Aslında gerçekten iddialı bir takımız; çünkü istikrarlıyız. Sürekli kaçamak yapıp her hafta +'larda çıkan üyelerimiz yok. Ben de mi yazsaydım, "En güzel takım, 5. takım..." :32:

Evet canım ilk tuni söylemişti. MuMu'yu da ara ara görüyorum bizim takımda, kendisi de söylemiş zaten başka takımları da okuduğunu... Senin 2. takıma gittiğini bilmiyordum bak, önemli görmemişsindir zaten, söylememişsindir o yüzden... :) Ben cuma günleri kardeş takımı okuyorum bazen, ne kilolar vermişler, ne kadar paylaşım yapıyorlar diye... Listenin onayını beklerken onların son sayfasını falan okuduğum oluyor. Onun dışında başka takımları anca takıma kural ararken okuyorum. :1:

2. takım yanılmıyorsam takımlarda üye sayılarının sınırsız olmasını isteyen takımdı. Ya da öyle değillerse bile sanki akrep'in "Benim takımıma çok rağbet oluyor." dediğini hatırlıyorum. Bunu size şunu söylemek için yazdım: Gördüğünüz gibi takımda çok kişi var diye paylaşım olacak değil. :) Hatta çok kişi olan takımlar anlaşılan o ki daha karışık. Yani "az kişi, çok paylaşım" felsefemizin doğru olduğunu düşünüyorum.

Bir takımda paylaşım yoksa, menüler bile belli değilse ve Nur'un dediği gibi birincilik kutlanmıyorsa, o takım nasıl motive edici olabilir ki?

:124::124::124::124::124:En güzel takım, 5. takım!:124::124::124::124::124:
bende takımımı çook seviyorummm:16:

aynen..biz kendi çatımızın altındakı huzura bogulalım dıyorum artık.. :21::21:

:13::13::13::13::13::nazar::nazar::nazar::13::13::13::13::13:
unutalım bütün tatsızlıklarımızı yepyeni bi başlangıç yapalımmm:9::9:
fundacım mesajına karşılık sana apaçi dansıyla sesleniyoruumm...
:66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66:

EN ÜYÜK TAKIM 5. TAKIM:72::72::72:

(valla kızlar bugünkü sevinç ve gazla bu hafta 1. olmamız lazım, o kadar!!:kkk:)
varmısınız bu hafta birinciliğe oynaayalımmm:nazar:
MEnüümm

Sabah

Ara
7 badem

Öğle
Nesfit+ süt

Akşam
2 sulu yumurta

nurcum süper bi menü tebriklerr:46::46:

kızlar ya bir saatten fazladır burdayım hiç kimse yok :50: özledim siziiii :17:

Annem sağolsun bana bıraktıktan sonra almadı bugün bilgisayarı...
Nazcım takımda olduğunu bilseydim gelirdim, kimse yok diye başka topiklerde takılıyordum ben de...
Burda olduğunu bilsem gelirdim, ama sen de gitmişsin artık.

Biz de bilgisayar için son çare bir şey deneyeceğiz şimdi, umarım olur.

Annem sağolsun bana bıraktıktan sonra almadı bugün bilgisayarı...
Nazcım takımda olduğunu bilseydim gelirdim, kimse yok diye başka topiklerde takılıyordum ben de...
Burda olduğunu bilsem gelirdim, ama sen de gitmişsin artık.

Biz de bilgisayar için son çare bir şey deneyeceğiz şimdi, umarım olur.
fundacım bende şimdi girebildim tekrar ama yine kimse yok..iyi geceler kızlar öpüyorum hepinizi:54:

Ay menümü beğenmeniz çok hoşuma gitti, şimdi notları kaldırdım hemen bir bakayım dedim, ben de yatıyorumm yarın da evdeyimm, yine güzel bir menü ve çalışma günü olacaakk oleeyyy :32:

Dayanabilirsem cumaya kadar tartılmayacağım, hazır bugün böyle mutlu bitirmişken günü bakıp da 'yapıyorum olmuyor' kaygılarına kapılmak istemiyorum. Öpüldünüüzzz :54:

Back
X