Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet o kendime çarpı koyarım dıyordu :9::9::9: ama boyle durumda çarpıya ne gerek :))

insallah yarın gelir :(((

İnşallah yaa.

Ay Sinem bu arada kıyafetlerin fotolarını çok beğendim ben, ona yorum yapmamışım ama, çok da yakışacağından eminim ama biri demiş ya bir de senin üstünde görelim diye kesinlikle katılıyorummm :16:

ve kaçıyorum artıkk, yarın sabahtan okul yolu görünüyor bana, öpüyorum büsbüyükkkk :54: iyi geceleerr :54:

İnşallah yaa.

Ay Sinem bu arada kıyafetlerin fotolarını çok beğendim ben, ona yorum yapmamışım ama, çok da yakışacağından eminim ama biri demiş ya bir de senin üstünde görelim diye kesinlikle katılıyorummm :16:

ve kaçıyorum artıkk, yarın sabahtan okul yolu görünüyor bana, öpüyorum büsbüyükkkk :54: iyi geceleerr :54:

sağol canım :) bir ara koyarım inş. :)

bende cıkıyorum artık, opuyorum bende kosssskoccccaaamann :) :3::16::54:
iyi geceler..

menümü yazmamışım şimdi farkettim

sabah
2 dilim kepek ekmeği üzerine labne
2 marul

ara
2 kuru kayısı

öğle
1 kase mercimek çorbası
yarım dilim kepek ekmek

ara
4 kuru kayısı
5 fındık

akşam
1 kase çorba
6 kaşık tavuk yemeği
cacık

1 saat pilates 2 kupa yeşilçay

konu saç itiraflarıysa bende saçıma bi dönem lacivert balyaj attırmıştım tamamına cesaret edemedim lisenin kapısından içeri almazlardı heralde:1: bi dönemde kızıl yapmıştım

kızlar kimse yok ama yazıyım yinede aşk yemini adlı bi film izliyodum yeni bitti çooook güzel bi filmdi tavsiye ederim..çıkıyorum bende iyi geceler herkese:54:

:32:Vuuuu...:32:
:32:Döndüm...:32:

Biraz veri kaybettik, eksikler zamanla ortaya çıkacak ama tabi jet gibi olur bilgisayar. 3 yıldır formatlanmamıştı. :60: Videolarım da takılmaz umarım, canımın istediğini izlerim. :16: Neyseki takım bilgilerini kaydettiğim dosyayı sağlam yere atmışım. :52: O kaybolsaydı bir felaket olurdu. :)

funda bu zamana kadar girmediğine göre bilgisayarın hallolmadı galibaa:(

Ya fundanin bilgisayarı düzelmedi galiba:((
Aklı burdadir ama kendiside olsaydı keske
Bir kisi bile olmayınca hemen belli oluyor eksikliği

aynen kesinlikleee :8: :8:

Bir de bence Funda'yı bugün izinli saydık biz takımca :54:

evet o kendime çarpı koyarım dıyordu :9::9::9: ama boyle durumda çarpıya ne gerek :))

insallah yarın gelir :(((

Sonunda geldim kızlar. :D Ancak bitti bilgisayarın işi, eve de geç gelmiştim çünkü... Tabi ben gelene kadar herkes gitmiş doğal olarak :) Artık yarın konuşuruz. :)

Tunicim senin yokluğun da çok belli ediyordu canım, herkesin yokluğu belli ediyor. :)

Tabi ki çarpı atacağım kendime... Çünkü 7 günde 3 çarpı kuralının mantığı bu... Bir tanecik de benim mesaj çarpım olsun, ne olur yani? :37:

herkese merhabalar kızlar.
inşallah hepiniz iyisinizdir.kaç gündür yoktum.kayınvalimler bizdelerdi.onblar gittiler ve ben de döndüm.
ama okuduğum kadarıyla kurallar değişmiş.çok mutlu bir dönüş olmuştu benim için ama
günlük mesaj sayısı 10 olmuş.
Funda'cım ben on mesajı aksatabilirim veya bazen dolduramayabilirim.bu yüzden galiba en doğrusu benim ayrılmam olur.
çünkü bu durumda takıma kabul edilsem bile faydadan çok zararım olacak gibi geliyor bana.
neyse akşama tekrar girereim nete.konuşuruz.hepinizi öptüm.

kızlar hepinize teşekkürler.
evet haklısınız galiba önce bir daha denemeliyim.
çünkü,kendimi hep bu sayfanın geçmişini okurken buluyorum çok alıştım hepinize.ayrıca bu izin zamanı bile o kadar boşladım ki tamamen ayrılırsam hiç kilo veremem gibi geliyor.
artık yarın Funda ile konuşup dönmüş olurum.Çünkü bu gün Funda ile hiç denk gelmedim.
şimdi öpüyorum hepinizi.gidip kızımı uyutayım.:54::54:

Erken dönmüşsün. :) Sevindim. Kurallarımız biraz değişti evet. Bence de diğer arkadaşlarımızın dediği gibi önce bir dene... Ama tabi "Ben eminim yazamam." diyorsan ona bir şey diyemem tabi...

Bugün benle hiç denk gelemedin çünkü bilgisayarım çökmüştü, giremedim. Kuralların değiştiğini gördün, bunu görmedin mi? :33: Takımdan kopma olunca kilo alınıyor, evet. Ama bu çok büyük bir soruna işaret ediyor: Alışkanlıklarımızı değiştirememişiz. Bu da şu demek, 45 kiloya da düşsek geri alırız. O yüzden biraz daha dikkat kızlar. Yoksa ömür boyu rejim yaparsınız.

Artık sayım falan yok, 10 mesajı dolduran üye adayı üye olacak. 10 mesajı aksatmayan üye de üye oalrak kalmaya devam edecek. Seçim sizlerin... :34:

kızlar dün gece dediğim gibi çok geç geldik eve
saat 2ye geliyordu ama sizi okumadan yatamadım ve saat 3 oldu yatana kadar
oğluşum grip malesef hiç keyfi yok
allahtan annem dün bizdeydi ve biz biraz uyuduk ve dinlendik:)
yani oğlum doğduğundan beri ilk defa gözümü bir açtım saat 12.15 nasıl şoklardayımm
yazık anneciğim uyandırmamış beni:)

Tunicim geçmiş olsun... Ne oluyor size böyle yahu; meyve mi yemiyorsunuz, ne yapıyorsunuz da hastalıklar tekrar ediyor? Havalar da soğudu, lütfen dikkat edin.

Bugun dısarı cıktım ya avmler yılbası ıcın suslenmeye baslamıs cok hosuma gıttı yaaa :))

ciciler aldım tunicim sana gosetrıyım de fıkrını alayım :)

Bana da sor, bana daaa... :52:

ikisi uyumlu oldu gıbı geldı bana. duruma gore evlilik yıldonumumuzde gıyerım dıyedusundum ıkısını.

ama ustu hem kumaş hemde kotla gunlukte de gıyerım, gecede gıyebılırım.
etek burda durdugundan daha hoş ama resimde pek orjınal halı yansımamıs. daha mini bir kere burda daha uzun gozukmus.
eteğide hem spor hem klasik giyebilirim diye cok sevdım. :)

sence nasıllar ?

Eki Görüntüle 553207
Eki Görüntüle 553208

Ben beğendim. :) Üst parça daha kullanışlı tabi; dediğin gibi her şeyle giyilir. :)
Etekle de uyumlu olmuş. :)

süpersinnnnnnn :32:

saç itirafları ; :9::9::9:

2-3 yıl şebnem ferah kızılı kullandım :9::9:

2 defa da özlem tekinin modelinde sacımın arka kısmını kazıttım. :53::9::9:

Ya hepinizin saç maceralarını okudum da ne çılgın şaçlarınız varmış öyle. :60:
Kimi 1 numaralı çılgın seçsem bilemedim. :60:

Ben tek saç atraksiyonum kızıl baljay attırmak olmuştu, 5 sene önce... Hiç lacivertlerim kırmızılarım olmadı. :9:
Kızıl saç istiyordum bir ara, sevgilim izin vermiyordu, ben de gıcık oluyordum ona. :19: Artık fikrimi değiştirdim ama, mecbur kalmadıkça boyatmam. Dipten çıkanlarla baş edemem ben; çıkmış halde de bırakmak istemem. O yüzden kendi halinden memnunum şu an. :)

Ay bu arada sende 16 :nazar: :nazar: :nazar: tunide de -daha önce dikkat etmemiştim bugün farkettim- 12 kilo gittiğini gördümm :nazar: :nazar: :nazar:

Daha önce Sineme sormuştum, tuni senin için de geçerli bu sorumm, nasıldı bu süreç istikrarlı menü, müthiş sporr neydi bir iki tüyo istiyorummm yolun başında olan benim gibiler için :emir_bebek:

Benim çizelgemde göstermiyor ama bir zamanlar 88 kiloydum. :D En son 5 sene önce... Tabi ben sistemli bir şekilde vermedim. 85'le diyetisyene gidip doğru beslenmeyi öğrendim. 72 ile diyetisyeni bıraktım; tekrar aldığım dönemler de oldu ama 75 çevresinde dolaştım yıllardır. Şimdi de burdayım işte... Ama kilo vermenin sırları, anladığım kadarıyla...

- Sabır, istikrar, güzel menü, mideyi şişirmemek, abur cubur yememek
- Spor
- İnanç

:34:

iyi geceler kızlar..malum menü bildirimi yapamadım, yeni geldim eve menümü yazıp çıkıcam, çook yorgunum;

kahvaltı
yarım simit

öğle
1 dilim çavdar
1 kk peynir
yarım domates
3 bardak çay

ara
sütlü nescafe

akşam
yarım tabak hamsili pilav
1 bardak diyet kola

ara
3 tane çubuk kraker

Ay bu arada sende 16 :nazar: :nazar: :nazar: tunide de -daha önce dikkat etmemiştim bugün farkettim- 12 kilo gittiğini gördümm :nazar: :nazar: :nazar:

Daha önce Sineme sormuştum, tuni senin için de geçerli bu sorumm, nasıldı bu süreç istikrarlı menü, müthiş sporr neydi bir iki tüyo istiyorummm yolun başında olan benim gibiler için :emir_bebek:
ay nurcum sorma benimde 15 kiloydu giden ama bi izne ayrıldım hoop aldım kiloları geri şimdi onun için 12 şimdi:)
ya ben diyet yapmadığım dönemde abur cubur olayını abrtıyordum ve akşam özellikle çok yiyordum
bunun önüne geçince ve illaki illaki spor
ben yürüyüş yaptım sadece evde yürüyüş bandım var haftada en az 3 gün 45 dk yürüdüm
dediğim gibi ramazan kurban arası 2.5 ay motivasyonumu kaybettim ama şu an eski düzenime geri döndüm
inş vermeye davam edeceğim
Doğadan yaseminli çay, ben yeşil çayı başka türlü içemiyorum maalesef, kokusunu da tadını da çok seviyorum yaseminlinin :16:

Bana iyi dayanmışsın diyorsun ama sen de iyi dayanmışsın tunii, bu ne böyleee :1:

yavaş yavaş şuanda zaten açlık hissi vurdu sorma, bir yaseminli çay daha içeceğim demiştim içmedim onu, şimdi içsem mi diye düşünüyorum. aç karnına daha çok yağları yakma etkisini gösteriyormuş ya. bakarım birazdan, ayy sen de yaseminli al kesinlikleeee şimdi reklamlar: doğadaan dıdımdıınnn yeşilçayy hahah

ahh ahh :(( bacaklarımdan çektiğim için giyemediğim minilere, şortlara, kısa elbiselere selam olsun burdan

Kesinlikle katılyıorummmmmm Sinemsiizzz olmaz olmazzz :19:

ya evde kaç paket yaseminli yeşilçay vardı içememiştim attım ama markalarını hatırlamıyorum
birde ilk başta hiçbir türlüsünü içemiyordum belkide ondan kötü gelmişti
şimdi alıştım yeşilçaya birde doğadanı deneyeyim
demlemeyi çok sveiyorum ama bazen üşeniyorum öyle zamanlarda poşet çay çok pratik:)

ayrıca benim menume bakma canım ben öğleye kadar uyudum ( 15 aydır ilk defa)
uyanık olsam dayanamazdımm:)))

Doğadan yaseminli çay, ben yeşil çayı başka türlü içemiyorum maalesef, kokusunu da tadını da çok seviyorum yaseminlinin :16:

Bana iyi dayanmışsın diyorsun ama sen de iyi dayanmışsın tunii, bu ne böyleee :1:

yavaş yavaş şuanda zaten açlık hissi vurdu sorma, bir yaseminli çay daha içeceğim demiştim içmedim onu, şimdi içsem mi diye düşünüyorum. aç karnına daha çok yağları yakma etkisini gösteriyormuş ya. bakarım birazdan, ayy sen de yaseminli al kesinlikleeee şimdi reklamlar: doğadaan dıdımdıınnn yeşilçayy hahah

ahh ahh :(( bacaklarımdan çektiğim için giyemediğim minilere, şortlara, kısa elbiselere selam olsun burdan

Kesinlikle katılyıorummmmmm Sinemsiizzz olmaz olmazzz :19:

Biraz veri kaybettik, eksikler zamanla ortaya çıkacak ama tabi jet gibi olur bilgisayar. 3 yıldır formatlanmamıştı. :60: Videolarım da takılmaz umarım, canımın istediğini izlerim. :16: Neyseki takım bilgilerini kaydettiğim dosyayı sağlam yere atmışım. :52: O kaybolsaydı bir felaket olurdu. :)

Sonunda geldim kızlar. :D Ancak bitti bilgisayarın işi, eve de geç gelmiştim çünkü... Tabi ben gelene kadar herkes gitmiş doğal olarak :) Artık yarın konuşuruz. :)

Tunicim senin yokluğun da çok belli ediyordu canım, herkesin yokluğu belli ediyor. :)

Tabi ki çarpı atacağım kendime... Çünkü 7 günde 3 çarpı kuralının mantığı bu... Bir tanecik de benim mesaj çarpım olsun, ne olur yani? :37:

Erken dönmüşsün. :) Sevindim. Kurallarımız biraz değişti evet. Bence de diğer arkadaşlarımızın dediği gibi önce bir dene... Ama tabi "Ben eminim yazamam." diyorsan ona bir şey diyemem tabi...

Bugün benle hiç denk gelemedin çünkü bilgisayarım çökmüştü, giremedim. Kuralların değiştiğini gördün, bunu görmedin mi? :33: Takımdan kopma olunca kilo alınıyor, evet. Ama bu çok büyük bir soruna işaret ediyor: Alışkanlıklarımızı değiştirememişiz. Bu da şu demek, 45 kiloya da düşsek geri alırız. O yüzden biraz daha dikkat kızlar. Yoksa ömür boyu rejim yaparsınız.

Artık sayım falan yok, 10 mesajı dolduran üye adayı üye olacak. 10 mesajı aksatmayan üye de üye oalrak kalmaya devam edecek. Seçim sizlerin... :34:

Tunicim geçmiş olsun... Ne oluyor size böyle yahu; meyve mi yemiyorsunuz, ne yapıyorsunuz da hastalıklar tekrar ediyor? Havalar da soğudu, lütfen dikkat edin.

Ben beğendim. :) Üst parça daha kullanışlı tabi; dediğin gibi her şeyle giyilir. :)

Ben tek saç atraksiyonum kızıl baljay attırmak olmuştu, 5 sene önce... Hiç lacivertlerim kırmızılarım olmadı. :9:
Kızıl saç istiyordum bir ara, sevgilim izin vermiyordu, ben de gıcık oluyordum ona. :19: Artık fikrimi değiştirdim ama, mecbur kalmadıkça boyatmam. Dipten çıkanlarla baş edemem ben; çıkmış halde de bırakmak istemem. O yüzden kendi halinden memnunum şu an. :)

Benim çizelgemde göstermiyor ama bir zamanlar 88 kiloydum. :D En son 5 sene önce... Tabi ben sistemli bir şekilde vermedim. 85'le diyetisyene gidip doğru beslenmeyi öğrendim. 72 ile diyetisyeni bıraktım; tekrar aldığım dönemler de oldu ama 75 çevresinde dolaştım yıllardır. Şimdi de burdayım işte... Ama kilo vermenin sırları, anladığım kadarıyla...

- Spor
- İnanç

fundacımmmm hoşgeldin canım
inan aradık seni dün
bilgisayaraının düzelmesine sevindimm

canım bende anlamadım oğluşuma hele özellikle dikkat ediyorum
saati saatine yer meyvesi kuruyemişi sütü yoğurdu eti balığı tavuğu
hatta havalar soğuduğundan beri anneme götürmüyorum sabahları üşür diye annem bize geliyor bakmaya:)
geçenki hasta oluşu 4 azı dişini aynı anda çıkardı ondan kaynaklanıyordu
diş çıkarırken bağışıklığı düşüyor e 4 azı dişte kolay değil yani:(
ama bu sefer çözemedim neden oldu
bide önce o hasta oluyor bana bulaştırıyor
sürekli öpücüklü yaşadığımız için biz:)))

iyi geceler kızlar..malum menü bildirimi yapamadım, yeni geldim eve menümü yazıp çıkıcam, çook yorgunum;

kahvaltı
yarım simit

öğle
1 dilim çavdar
1 kk peynir
yarım domates
3 bardak çay

ara
sütlü nescafe

akşam
yarım tabak hamsili pilav
1 bardak diyet kola

ara
3 tane çubuk kraker

yani hamsili pilavı bilmiyorum çok yağlı bişeymi ama genel olarak güzel olmuş menun canım
ama bence sen yinede hamsili pilavı eritecek ekstra bi spor yapmalısın:)))

kızlar bende birazdan dışarı çıkıcam
kuzenim aradı dün
nasıl morali bozuk
2 gün sonra düğün var
gelinliği bi moda evine diktirtiyordu bayada meşhur bi yerdi ama gelinlik bi gelmiş nasıl diktilerse kolları kalkmıyor kıpırdamıyor
üst bedeni bol ve küpürlü olduğu için odun gibi duruyr
korkunç olmuş
bir daha düzeltelim demişler olmamış
bugün tekrar gidicekmiş bende onunla gidicem ağlamaktan helak olmuş
yani her şeyi böyle aceleyle aldı çok vakti yoktu
kadın doğum dru sürekli nöbetleri var çok az boş vakti var
bir tek gelinliğe özenmişti garibim oda böyle oldu
inş düzeltebilirlerde içine siner

kuzenim aradı dün
nasıl morali bozuk
2 gün sonra düğün var
gelinliği bi moda evine diktirtiyordu bayada meşhur bi yerdi ama gelinlik bi gelmiş nasıl diktilerse kolları kalkmıyor kıpırdamıyor
korkunç olmuş

Umarım düzelir...

Son düzenleme:
Tünaydın Fıstılarrrr :16:

esim az once cıktı. bende o 3 cuval gıysı torbası ve kolılerle basbasa kaldım :9: bir çırpıda gırıseyım dedım onlara hıc cay keyfı yapmadan da bıtsın kurtulıyım o işten. ama once siz tabi :) bakmadan baslayamadım işe :)

menümü yazmamışım şimdi farkettim

sabah
2 dilim kepek ekmeği üzerine labne
2 marul

ara
2 kuru kayısı

öğle
1 kase mercimek çorbası
yarım dilim kepek ekmek

ara
4 kuru kayısı
5 fındık

akşam
1 kase çorba
6 kaşık tavuk yemeği
cacık

1 saat pilates 2 kupa yeşilçay

Nazcım cok guzel menu canım. kocaman mucuk valla. :54: çunku bu diyet menusu değil saglıklı gecırılen bır gunun menusu olmus bir daha :54: :)

konu saç itiraflarıysa bende saçıma bi dönem lacivert balyaj attırmıştım tamamına cesaret edemedim lisenin kapısından içeri almazlardı heralde:1: bi dönemde kızıl yapmıştım

ayyy hepimizde olmus bir delilik :) iyi ki yapmısız ama içimizde kalacagına. ohhh zamanında yaptık guzel olanı o :21:

kızlar kimse yok ama yazıyım yinede aşk yemini adlı bi film izliyodum yeni bitti çooook güzel bi filmdi tavsiye ederim..çıkıyorum bende iyi geceler herkese:54:

ayy film hastası olarak hemen fılmın konusuna baktım :) konusunu begendım, belkım bu aksam bakarım bayagdır fılm ızlemıyordum.
ayrıca fılm tavsıyelerıne her zaman zevkle ve şevkle hazırım :9:

- Spor
- İnanç

Hosgeldinnnnn Fundammmmm :54:

Öncelikle gidenler gitti kalan saglar bızımdır Fundacım :9: (bilgisayardakı verıler)
Ayrıca formatlanınca fişek gibi oluyor makına. dun sıkıntı zamanıydı ama bugun de keyıf zamanı hemen dizilerine bakarsın artık :)
--------------
çarpı koysan da bişey olmaz tabi ama izinli yazabılırdın kendını :)
------------------
Sormazmıyım sana ben yaaaaa.... :) cınım benimmmm
sağol canım begendıgıne sevındım :21: evet bende ustun cok kullanıslı oldugunu dusundum. kotla çok cıcı oluyor ozellıkle. :)
etegıde ustume duz bır trıkoyla gunlukde gıyebılırım. resımde cok klasık gozukmus etek aksıne spor bır etek aslında.
----------------------
e sende balyaj falan yapmıssın yanı gecmısın temiz sayılmaz :9::9::9::9:

ben suan sarıda en cok beyazlarımdan kurtuldum ona sevınıyorum :17: dip boyasından once beyazlar sırıtıyordu gıcık gıcık :(((
şimdi sarıların arasında bilinmeyene gittiler.. :21::21:
--------------------------
O saydıklarının arasında özellikle ve özellikle 3 şeyi yaptıktan sonra basarısız dıyet dıye bırsey olmuyor..
istikrar, sabır, inanç..
benim ne yediğim ne içtiğim bir yana bunları hiç kaybetmemeye ozen gosterdım. o yuzden kalıp dıyetlerı sevmıyorum zaten. kişi kararlı olunca, diyetin şekli teferruat kalıyor..

kuzenim aradı dün
nasıl morali bozuk
2 gün sonra düğün var
korkunç olmuş

Ayyy kıyamam yaa :((( umarım toparlanabılır gelınlık.

Umarım düzelir...

Tünaydın Fıstılarrrr :16:

esim az once cıktı. bende o 3 cuval gıysı torbası ve kolılerle basbasa kaldım :9: bir çırpıda gırıseyım dedım onlara hıc cay keyfı yapmadan da bıtsın kurtulıyım o işten. ama once siz tabi :) bakmadan baslayamadım işe :)

Nazcım cok guzel menu canım. kocaman mucuk valla. :54: çunku bu diyet menusu değil saglıklı gecırılen bır gunun menusu olmus bir daha :54: :)

ayyy hepimizde olmus bir delilik :) iyi ki yapmısız ama içimizde kalacagına. ohhh zamanında yaptık guzel olanı o :21:

ayy film hastası olarak hemen fılmın konusuna baktım :) konusunu begendım, belkım bu aksam bakarım bayagdır fılm ızlemıyordum.
ayrıca fılm tavsıyelerıne her zaman zevkle ve şevkle hazırım :9:

Hosgeldinnnnn Fundammmmm :54:

Öncelikle gidenler gitti kalan saglar bızımdır Fundacım :9: (bilgisayardakı verıler)
Ayrıca formatlanınca fişek gibi oluyor makına. dun sıkıntı zamanıydı ama bugun de keyıf zamanı hemen dizilerine bakarsın artık :)
--------------
çarpı koysan da bişey olmaz tabi ama izinli yazabılırdın kendını :)
------------------
Sormazmıyım sana ben yaaaaa.... :) cınım benimmmm
sağol canım begendıgıne sevındım :21: evet bende ustun cok kullanıslı oldugunu dusundum. kotla çok cıcı oluyor ozellıkle. :)
etegıde ustume duz bır trıkoyla gunlukde gıyebılırım. resımde cok klasık gozukmus etek aksıne spor bır etek aslında.
----------------------
e sende balyaj falan yapmıssın yanı gecmısın temiz sayılmaz :9::9::9::9:

ben suan sarıda en cok beyazlarımdan kurtuldum ona sevınıyorum :17: dip boyasından once beyazlar sırıtıyordu gıcık gıcık :(((
şimdi sarıların arasında bilinmeyene gittiler.. :21::21:
--------------------------
O saydıklarının arasında özellikle ve özellikle 3 şeyi yaptıktan sonra basarısız dıyet dıye bırsey olmuyor..
istikrar, sabır, inanç..
benim ne yediğim ne içtiğim bir yana bunları hiç kaybetmemeye ozen gosterdım. o yuzden kalıp dıyetlerı sevmıyorum zaten. kişi kararlı olunca, diyetin şekli teferruat kalıyor..

Ayyy kıyamam yaa :((( umarım toparlanabılır gelınlık.

gelinlik için akşama tekrar gidilecek stresi dahada arttı tabi inş düzelir:((
çıkmışken yoluda uzattım yürüdüm biraz iyi oldu:)))

Kızlar içme suyunu nasıl kullanıyorsunuz bilemiyorum ama hazır sulardan alanlara uyarım: Sakın ama sakın hamidiye almayın. Musluk suyundan 3 kat daha pis çıktı, ömrümde böyle su görmedim. Aynı şekilde kardelen de rezalettir.

Şehirlere göre değişiyordur tabi ama bunları biliyorsanız, tüketmeyin.

Ayrıca eğer dudak uçuklarından çok çeken ve çözüm bulamayan biri varsa harika bir ilaç buldum. Uçuk çıkacağını hissettiğiniz zaman ya da uçuk yeni çıkmaya başladığı zaman sürün, ertesi güne yok olsun. :)

Suların adını verip kötülemişken, ilaç adı versem sakıncası olur mu bilemiyorum... :) Belki duyan vardır, ya da eczaneye gitseniz öğrenirsiniz. Z ile başlayıp X ile bitiyor kendileri...

O kadar çok uçuk çıkıyor ki ben de... Sonunda çaresini buldum, çok mutluyum. :)

Filmlerden söz açılmışken; sinemalarda Bulut Atlası diye bir film var bu aralar. Hiç o filme giden var mı arasında, varsa görüşlerini yazabilir mi? :)

Kızlar içme suyunu nasıl kullanıyorsunuz bilemiyorum ama hazır sulardan alanlara uyarım: Sakın ama sakın hamidiye almayın. Musluk suyundan 3 kat daha pis çıktı, ömrümde böyle su görmedim. Aynı şekilde kardelen de rezalettir.

Şehirlere göre değişiyordur tabi ama bunları biliyorsanız, tüketmeyin.

Ayrıca eğer dudak uçuklarından çok çeken ve çözüm bulamayan biri varsa harika bir ilaç buldum. Uçuk çıkacağını hissettiğiniz zaman ya da uçuk yeni çıkmaya başladığı zaman sürün, ertesi güne yok olsun. :)

Suların adını verip kötülemişken, ilaç adı versem sakıncası olur mu bilemiyorum... :) Belki duyan vardır, ya da eczaneye gitseniz öğrenirsiniz. Z ile başlayıp X ile bitiyor kendileri...

O kadar çok uçuk çıkıyor ki ben de... Sonunda çaresini buldum, çok mutluyum. :)

Son zamanlardaki haberlerden sonra ben damacanalardan da sogudum :( simdi 5lık su alıyorum. Hamidiye yi hic duymadım ama kardeleni duydum. fakat hiç almadım daha da almam zaten sen soyledıkten sonra :20:
-------

uçuktan bende yıllardır cekıyordum :((( 2 senedir ''Asviral'' i kesfettim rahat ettim :) çıkmaya fırsat vermıyor cok sukur. cocuklugumdan berı uçuklu ben :) 2 senedır ufacık bıle cıkmadı

isim vermenın sakıncası yok Fundacım. burda ticari cıkar olmadıgından, o konularda gonlumuzce paylaşım yapabılıyoruz. :)

Filmlerden söz açılmışken; sinemalarda Bulut Atlası diye bir film var bu aralar. Hiç o filme giden var mı arasında, varsa görüşlerini yazabilir mi? :)

Ben ona gitmedim de 2 haftadır Alacakaranlıgı beklıyorum :)) yarın cıkıcak cumartesı bır aksılık olmazsa eşim izinli. muhakkak gıtmek ıstıyorum.

Bu arada ne zaman ölçüleceğiz?
Cumartesi iyi midir sizin için?

Benim de bu sabah aklıma geldi. Bugun mu yapsak o işi aradan çıksa ? Yarın tartı gunu cumartesıde belkı ben olmam :( :17:

Beklemediğim bir hızla kolileme işi bitti :32::32: ben aksamı bulurum dıyordum ama elimi cabuk tuttum. :) 3 cuvaldan 6 kolı cıktı.
bir mola verip gelmiştim ama sadece Funda vardı o da cıktı sanırım. bende mutfaga gıdıyorum atom karıncalıga devam.. :9::9:
dolaplar vs... bırde aksama kıymalı kabak yapayım dıyorum. menu calmak serbest ondan soyledım :9::9:

Back
X