Vuuuu...

Döndüm...
Biraz veri kaybettik, eksikler zamanla ortaya çıkacak ama tabi jet gibi olur bilgisayar. 3 yıldır formatlanmamıştı.

Videolarım da takılmaz umarım, canımın istediğini izlerim.

Neyseki takım bilgilerini kaydettiğim dosyayı sağlam yere atmışım.

O kaybolsaydı bir felaket olurdu. :)
Sonunda geldim kızlar.

Ancak bitti bilgisayarın işi, eve de geç gelmiştim çünkü... Tabi ben gelene kadar herkes gitmiş doğal olarak :) Artık yarın konuşuruz. :)
Tunicim senin yokluğun da çok belli ediyordu canım, herkesin yokluğu belli ediyor. :)
Tabi ki çarpı atacağım kendime... Çünkü 7 günde 3 çarpı kuralının mantığı bu... Bir tanecik de benim mesaj çarpım olsun, ne olur yani?
Erken dönmüşsün. :) Sevindim. Kurallarımız biraz değişti evet. Bence de diğer arkadaşlarımızın dediği gibi önce bir dene... Ama tabi "Ben eminim yazamam." diyorsan ona bir şey diyemem tabi...
Bugün benle hiç denk gelemedin çünkü bilgisayarım çökmüştü, giremedim. Kuralların değiştiğini gördün, bunu görmedin mi?

Takımdan kopma olunca kilo alınıyor, evet. Ama bu çok büyük bir soruna işaret ediyor: Alışkanlıklarımızı değiştirememişiz. Bu da şu demek, 45 kiloya da düşsek geri alırız. O yüzden biraz daha dikkat kızlar. Yoksa ömür boyu rejim yaparsınız.
Artık sayım falan yok, 10 mesajı dolduran üye adayı üye olacak. 10 mesajı aksatmayan üye de üye oalrak kalmaya devam edecek. Seçim sizlerin...
Tunicim geçmiş olsun... Ne oluyor size böyle yahu; meyve mi yemiyorsunuz, ne yapıyorsunuz da hastalıklar tekrar ediyor? Havalar da soğudu, lütfen dikkat edin.
Bana da sor, bana daaa...
Ben beğendim. :) Üst parça daha kullanışlı tabi; dediğin gibi her şeyle giyilir. :)
Etekle de uyumlu olmuş. :)
Ya hepinizin saç maceralarını okudum da ne çılgın şaçlarınız varmış öyle.
Kimi 1 numaralı çılgın seçsem bilemedim.
Ben tek saç atraksiyonum kızıl baljay attırmak olmuştu, 5 sene önce... Hiç lacivertlerim kırmızılarım olmadı.

Kızıl saç istiyordum bir ara, sevgilim izin vermiyordu, ben de gıcık oluyordum ona.

Artık fikrimi değiştirdim ama, mecbur kalmadıkça boyatmam. Dipten çıkanlarla baş edemem ben; çıkmış halde de bırakmak istemem. O yüzden kendi halinden memnunum şu an. :)
Benim çizelgemde göstermiyor ama bir zamanlar 88 kiloydum.

En son 5 sene önce... Tabi ben sistemli bir şekilde vermedim. 85'le diyetisyene gidip doğru beslenmeyi öğrendim. 72 ile diyetisyeni bıraktım; tekrar aldığım dönemler de oldu ama 75 çevresinde dolaştım yıllardır. Şimdi de burdayım işte... Ama kilo vermenin sırları, anladığım kadarıyla...
- Sabır, istikrar, güzel menü, mideyi şişirmemek, abur cubur yememek
- Spor
- İnanç