Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ımmmmm.. ne guzel menu bu boyle :) artık aralarda var hemde afillisinden :34:
afiyet olsun Nurcum.

teşekkür ederiimm kuzuummm :))

Kızlar... :60:
Ben de bunu bekliyordum, beklediğim gibi olmuş... :60:

Etap sonuncusu olmuşuz... :60:
Ama bence bu da bir başarı... Düşünün; takımın toplamının aldığı kilo sadece 500 gram. Sonunculuk olsun da, böyle olsun. :9:

Takımımızın birincisi %0,67 ile Tuni oldu, tebrikler Tunicim. :46:
İzninizle ben bu hafta takımın kilo veren ikinci ve tek (:9:) üyesi Nur'u da tebrik etmek istiyorum. :) Tebrikler Nurcum... :46:

Bunlar da takımın geri kalanına geliyor:

:99::99::99: :22:
:99::99::99: :57:

:33::33::33::33::33::33::33:

Bugun keyfim yerinde ondanmıdır, yoksa asabım mı bozuldu bilmiyorum ama katıla katıla guluyorum suan :60: :60:

Bu hafta takımımızda numune olan tuni ve nur'u tebrik ediyorum. :46: takımın gururları :)

bizde takımın yuz karaları :60: :60: :86: :86: :37::37::37::37::37:

ayy teşekkür ederiimm kızlarr ama en çok tuni'yi tebrik edelimm gayet güzel vermiş, maşallah :nazar: darısı ve daha fazlası hepimizin başınaaa :)) sonuç listesi açıklanmış sanırım bir bakayım en çok kim vermiş ne olmuş ne bitmiş :D

aa bu arada sabahtan beri sonuç listeleri bi bitsin ortalık durulsun diye bekliyorumm gördüğüm rüyayı anlatacağımmm :9:

sabaha karşı gördüm zaten uyandım tekrar uyudum devam etti bir de :D

Bugünü görüyorum güya, böyle hepimiz bi yerdeyiz herkes kilo vermiş ben 65teyim kilo almışım, parti gibi bişey yapıyoruz tüm takımlar kendi aralarında eğleniyolar, bizim de Funda hepimizin önünde bize dönük elini uzatmış havaya tutuyor biz de ona dönük uzatıyoruz çakar gibisinden, ama siz beni dışlıyorsunuz kilo almışım ya :60: :60: ayy nasıl üzülüyorum var yaa, acaba kenara mı çekilsem diyorum bir yandan da aranıza katılmaya çalışıyorum :D bu esnada uyandım sonra tekrar uyudum devam ediyor parti bu sefer herkes birlikte kalabalık baya. Sonra üniversiteden bir arkadaşım da geliyor telefonda bir şey arıyoruz fln orada bir karıştı zaten rüyam öyle de kalktım :1: :1:

kızlar tebrfik ediyorum hepinizi..başta kendimi üstün başarımdan dolayı :33:
fundacım sana özel mesaj yolladım ama kutun doluydu burdanda söyleyebilirim paylaşım alanında daha önce sen kardeş takım alabiliriz dediğin için bugün bende biz olabiliriz dedim

popoya cok guldummmmm :9::9::9::9::9: bak ben popoyu elde tutmak ıcın verdıgım mucadelede basarı saglıyorum :9::9: 1er 1er gıdıyor :)))))

o oturmalı hareketler yarıyor galıba funda. o etek aldıgım gun sen aksam yoktun sana soyleyecektım. etek gıyınce popo daha bellı oluyor ya popom havaya kalkmıs bıraz cok sevındım ya
ben o hareketlere devam edeyım. zor ama paylasayım arada yapmaya calıs, hayatımda ilk defa cıkık bır popoyla gezıyorum :))))

ne dicektim.. hımmm hatırladım Fundacım kilo farkına gore olculer gayet ıyı. demekki kas olusuyor kiloda buyuk fark yok ama incelen cmler var.
popoya saka bır yana bende uzuldum cok gıtmıs. :( senı en ıyı ben anlarım o konuda, ama dıger olculerı ben cok begendım.

Yaz canım ya... Onu deneyeyim bakalım...
Umarım kastır Sinemcim... Geçici değildir...

Funda bak tam senlik bir surahi. :) orjinal bişey bardak kapaklı :)

Eki Görüntüle 554958

Her yerde bundan var zaten. :60:
Bardak sürahinin dışına kapansaydı alacaktım da, içine kapanıyor. O yüzden kullanışsız... :50:

aa bu arada sabahtan beri sonuç listeleri bi bitsin ortalık durulsun diye bekliyorumm gördüğüm rüyayı anlatacağımmm :9:

Bugünü görüyorum güya, böyle hepimiz bi yerdeyiz herkes kilo vermiş ben 65teyim kilo almışım, parti gibi bişey yapıyoruz tüm takımlar kendi aralarında eğleniyolar, bizim de Funda hepimizin önünde bize dönük elini uzatmış havaya tutuyor biz de ona dönük uzatıyoruz çakar gibisinden, ama siz beni dışlıyorsunuz kilo almışım ya :60: :60: ayy nasıl üzülüyorum var yaa, acaba kenara mı çekilsem diyorum bir yandan da aranıza katılmaya çalışıyorum :D bu esnada uyandım sonra tekrar uyudum devam ediyor parti bu sefer herkes birlikte kalabalık baya. Sonra üniversiteden bir arkadaşım da geliyor telefonda bir şey arıyoruz fln orada bir karıştı zaten rüyam öyle de kalktım :1: :1:

Hayır olsun diyim once :)

nasıl baskı kurmussan kendıne hafta arasındaki şişlik için gordugun ruyaya bak :9::9::9: kim seni dıslar beee :))))

bende dun gece ahtopot gordum ruyamda :9::9: sualtından bahsettim ya (5boyutlu film muhabbetinde)
oynuyordum ahtopotla :9::9: bayagda buyuktu normalde aklımı kacırırım :)))) anlamına baktım guzelmıs manası :)

hayırdır inşallah nur..biz adamın aklını alırız böyle :1::1::1:

Yaz canım ya... Onu deneyeyim bakalım...
Umarım kastır Sinemcim... Geçici değildir...

Her yerde bundan var zaten. :60:
Bardak sürahinin dışına kapansaydı alacaktım da, içine kapanıyor. O yüzden kullanışsız... :50:

sanmam Fundacım bu kadar uzun vadeli spora geçici olmaz artık ( arada yapmadıgın 3-5 gunlerı sayma. kaç aydır spor yapıyorsun)

JAZZERCISE - ARTHUR'S THEME - YouTube
(ben bunu ya bizim aerobıkten once yapıyorum ya da hic spor yapasım yoksa kısa dıye arada yapıyorum. zaten 4dk civarında)

------
ne bilim kız heryerde var :9::9::9: ben ılk defa gordum :9: bende boyutunda suphelı kaldım cok buyuk gıbı durmuyor.
evet dısına kapansa cok daha mantıklı.

hayırdır inşallah nur..biz adamın aklını alırız böyle :1::1::1:

ayy ayy sormaaaa :D

nasıl baskı kurmussan kendıne hafta arasındaki şişlik için gordugun ruyaya bak :9::9::9: kim seni dıslar beee :))))

bende dun gece ahtopot gordum ruyamda :9::9: sualtından bahsettim ya (5boyutlu film muhabbetinde)
oynuyordum ahtopotla :9::9: bayagda buyuktu normalde aklımı kacırırım :)))) anlamına baktım guzelmıs manası :)

hahaha ayy Sinem süpersin yaa rüyaların da süperr neyse ki bak korktuğunu değil ahtapotu görmüşsün :)) seninki de hayırdır inş. anlamının güzel olması da güzel :))

Tebrik ederim Sinecim... :46: Çok güzel sonuçlarım var. :nazar:

Senin de belin pek bir istikrarlıymış yalnız. :9:

Sağol Fundacım. :)

:9::9::9: Aynen oyle. Ya cok kafaya takmıyorum onu cunku belim bırden incelmişti tuhaf gorunuyordu :26: simdi biraz biraz orantılanıyor vucudum.

benım oyle bı tarafım az bı tarafım cok değildir şaşırmıstım bel bırden gıdınce. (hee bi popo fukarasıyız, ama o da bu sefer kalıcak ınsallah :D)

Ben cıkıyorum kızlar. Fundacım ben yarın ızınlı olucam canım. hepinizi opuyorum coooookkkk... :54::54::54::54::54:
iyi geceler.. :3:

Nurcum canım... :16: Kız kıyamam, bu ne stres, bu nasıl bilinçaltı? :) Bir de üzülüyor, "gölgelerin arasına karışayım" diyor... :)
Her bir üye candır, biriniz olmadan olmaz; kimseyi dışlamayız.

Şahsen felsefem:
"Gel, gel... Kim olursan ol, ne olursa olsun, yine gel... Bin kere rejimi bozmuş olsan da gel. 250 kilo olsan da gel. Başka takımdan transfer de olsan, yeni üye de olsan gel. Yeter ki kilo vermeye gel." :34:

kızlar tebrfik ediyorum hepinizi..başta kendimi üstün başarımdan dolayı :33:
fundacım sana özel mesaj yolladım ama kutun doluydu burdanda söyleyebilirim paylaşım alanında daha önce sen kardeş takım alabiliriz dediğin için bugün bende biz olabiliriz dedim

İyi yapmışsın Nazcım. Kardeş takım olayında açıkta takımlar olunca ortaya lafımı atmıştım, öyle kalmıştı. 9. takım olması hoşuma gitti. Başkası olsaydı sadece "olur, tamam" derdim. :)

Kıskandım sizi ya... Ne değişik rüyalar görmüşsünüz. Ben yine karanlık, saçma rüyalar görüyorum bu aralar... Ne uçmalar kaldı, ne mitolojik devler, haberci rüyalarım bile kalmadı... Hem sinirden, stresten... :14:

Bu arada aklınızda olsun; gerçekten güzel rüya "analizi" yaptığıma inanıyorum. Eğer aklınızda kalan, sizi çok etkileyen rüyalarınız varsa/ olduysa bana özelden mesaj atabilirsiniz, açıklamasını yaparım size... Ama o rüyalar büyük ölçüde bilinçaltı çöpleri çıkar, bunu da söyleyeyim ki hayal kırıklığına uğramayın.

Ama gerçekten farklı olan rüyalar vardır, onlar çöp değildir tabi ki...
Benim de hala yıllardır anlam aradığım bir rüyam var; sanırım zamanı gelince öğreneceğim ne demek istendiğini... Ömrümde gördüğüm belki de en önemli rüyadır hayatım açısından...
Bir tane de yıllar önceki bir olaya işaret ettiğini düşündüğüm, ama hala gerçekleşmediğinden dolayı o olayı beklediğim bir rüyam var. :9:

Ay aranızda olsa da başka analizciler/ yorumcular ben de ona anlatsam... :17:

sanmam Fundacım bu kadar uzun vadeli spora geçici olmaz artık ( arada yapmadıgın 3-5 gunlerı sayma. kaç aydır spor yapıyorsun)

JAZZERCISE - ARTHUR'S THEME - YouTube
(ben bunu ya bizim aerobıkten once yapıyorum ya da hic spor yapasım yoksa kısa dıye arada yapıyorum. zaten 4dk civarında)

------
ne bilim kız heryerde var :9::9::9: ben ılk defa gordum :9: bende boyutunda suphelı kaldım cok buyuk gıbı durmuyor.
evet dısına kapansa cok daha mantıklı.

O sürahi ufacık. :) Kullanabileceğin sadece o bombeli alan var, o da 500-600 ml alıyorsa alıyordur. :9:
Tamek meyve sularının şişelerinden birini kullanıyordum ama kırıldı işte şişe... Bir de kapağı metal olduğu için pas yapmıştı biraz, o yüzden bir daha o şekilde şişe almak istemiyorum.

Çok züccaciye gezdim, harika ötesi şişeler var ama kapakları hep plastik. :50: Bulacağım elbet bir şişe ya da sürahi... :)

Sağol Fundacım. :)

:9::9::9: Aynen oyle. Ya cok kafaya takmıyorum onu cunku belim bırden incelmişti tuhaf gorunuyordu :26: simdi biraz biraz orantılanıyor vucudum.

benım oyle bı tarafım az bı tarafım cok değildir şaşırmıstım bel bırden gıdınce. (hee bi popo fukarasıyız, ama o da bu sefer kalıcak ınsallah :D)

Ya ben de göğüs ve kalça ölçüme hayret ediyorum. Ömrüm boyunca hep aynıydılar, en fazla 1 cm fark çıkardı... Şimdi fark açılıyor.
"Göğüslerim büyüyor." diye mi sevineyim, "Popom küçülüyor." diye mi üzüleyim kararsız kaldım. :60:

canlarım bende çıkıyorum iyi geceler hepinize..fundacım pazar günü nişanlımın yanına gidebilirim yarın öğleden çıkabilirim yola..yarın belli olcak tekrar haber veririm zaten ama girmeye fırsatım olmazsa benide izinli sayarmısın

canlarım bende çıkıyorum iyi geceler hepinize..fundacım pazar günü nişanlımın yanına gidebilirim yarın öğleden çıkabilirim yola..yarın belli olcak tekrar haber veririm zaten ama girmeye fırsatım olmazsa benide izinli sayarmısın

Tabiki de canım... :)
Bu arada bugünkü liste için teşekkürler. :) Ellerine sağlık.
İyi geceler... :)

menümü yazmayı unutmuşum

sabah
2 dilim kepek ekmek üzerine labne
ardından bir paket form bisküvi

ara
2 mandalina

öğle
1 haşlanmış yumurta
1 kase çorba

ara
1 mandalina

akşam
2 kaşık pilav
2 kaşık barbunya
3 kaşık yoğurt

2 kupa yeşilçay 2 litre su 1 saat pilates

açlıkla savaştığım bi gündü bugün kendimi bu kadar tutabildim yinede fazla oldu

Menüm

Öğleye doğru
3 dilim ekmek
1 kk peynir
1 yumurta
5 zeytin
1 bardak süt

Akşama doğru
1 simit

Akşam
Bir avuç fıstık

+40 dk eliptik
+2 bardak yeşilçay

menümü yazmayı unutmuşum

sabah
2 dilim kepek ekmek üzerine labne
ardından bir paket form bisküvi

ara
2 mandalina

öğle
1 haşlanmış yumurta
1 kase çorba

ara
1 mandalina

akşam
2 kaşık pilav
2 kaşık barbunya
3 kaşık yoğurt

2 kupa yeşilçay 2 litre su 1 saat pilates

açlıkla savaştığım bi gündü bugün kendimi bu kadar tutabildim yinede fazla oldu

Fazla değil, eksik... :50: Acıkman çok normal. 800 kalori civarı ediyor. En az 400 kalori daha eklemen lazım.
Araların çok az.

Kızlar... :60:
Ben de bunu bekliyordum, beklediğim gibi olmuş... :60:

Etap sonuncusu olmuşuz... :60:
Ama bence bu da bir başarı... Düşünün; takımın toplamının aldığı kilo sadece 500 gram. Sonunculuk olsun da, böyle olsun. :9:

Takımımızın birincisi %0,67 ile Tuni oldu, tebrikler Tunicim. :46:
İzninizle ben bu hafta takımın kilo veren ikinci ve tek (:9:) üyesi Nur'u da tebrik etmek istiyorum. :) Tebrikler Nurcum... :46:

Bunlar da takımın geri kalanına geliyor:

:99::99::99: :22:
:99::99::99: :57:

:33::33::33::33::33::33::33:

bu kadar eksilerle etp sonuncusu olunurdu ancak...
ama dediğin gibi etap sonuncusu olunacaksa da böyle olsun, 500 gr bişey değil zaten..
bir de hafta başından beri gaz verip gaz verip duruyorum..-300 gr çıktım, iyi mi?:1:

İlk ölçü almaya başladıgımızdan bu zamana geldim, her defasında devamına eklemek daha ıyı olacak sankı.

09.09.2012.................15.10.2012................16.11.2012

66 kg...........................64.2 kg.......................62 kg

Kol: 34...........................32............................31

Göğüs: 96.......................96............................95

Bel: 74...........................74............................74

Karın: 89........................88............................87

Basen: 97.......................95............................94

Kalça: 99........................98............................97

Bacak: 53.......................53............................51

oooo...süpersin sinem...gözle görülür değişimler olmuş, tebrikler:46::46:

Back
X