aa bu arada sabahtan beri sonuç listeleri bi bitsin ortalık durulsun diye bekliyorumm gördüğüm rüyayı anlatacağımmm
sabaha karşı gördüm zaten uyandım tekrar uyudum devam etti bir de
Bugünü görüyorum güya, böyle hepimiz bi yerdeyiz herkes kilo vermiş ben 65teyim kilo almışım, parti gibi bişey yapıyoruz tüm takımlar kendi aralarında eğleniyolar, bizim de Funda hepimizin önünde bize dönük elini uzatmış havaya tutuyor biz de ona dönük uzatıyoruz çakar gibisinden, ama siz beni dışlıyorsunuz kilo almışım ya

ayy nasıl üzülüyorum var yaa, acaba kenara mı çekilsem diyorum bir yandan da aranıza katılmaya çalışıyorum

bu esnada uyandım sonra tekrar uyudum devam ediyor parti bu sefer herkes birlikte kalabalık baya. Sonra üniversiteden bir arkadaşım da geliyor telefonda bir şey arıyoruz fln orada bir karıştı zaten rüyam öyle de kalktım
Nurcum canım...

Kız kıyamam, bu ne stres, bu nasıl bilinçaltı? :) Bir de üzülüyor, "gölgelerin arasına karışayım" diyor... :)
Her bir üye candır, biriniz olmadan olmaz; kimseyi dışlamayız.
Şahsen felsefem:
"Gel, gel... Kim olursan ol, ne olursa olsun, yine gel... Bin kere rejimi bozmuş olsan da gel. 250 kilo olsan da gel. Başka takımdan transfer de olsan, yeni üye de olsan gel. Yeter ki kilo vermeye gel."
kızlar tebrfik ediyorum hepinizi..başta kendimi üstün başarımdan dolayı

fundacım sana özel mesaj yolladım ama kutun doluydu burdanda söyleyebilirim paylaşım alanında daha önce sen kardeş takım alabiliriz dediğin için bugün bende biz olabiliriz dedim
İyi yapmışsın Nazcım. Kardeş takım olayında açıkta takımlar olunca ortaya lafımı atmıştım, öyle kalmıştı. 9. takım olması hoşuma gitti. Başkası olsaydı sadece "olur, tamam" derdim. :)
Hayır olsun diyim once :)
nasıl baskı kurmussan kendıne hafta arasındaki şişlik için gordugun ruyaya bak 

kim seni dıslar beee :))))
bende dun gece ahtopot gordum ruyamda 
sualtından bahsettim ya (5boyutlu film muhabbetinde)
oynuyordum ahtopotla 
bayagda buyuktu normalde aklımı kacırırım :)))) anlamına baktım guzelmıs manası :)
Kıskandım sizi ya... Ne değişik rüyalar görmüşsünüz. Ben yine karanlık, saçma rüyalar görüyorum bu aralar... Ne uçmalar kaldı, ne mitolojik devler, haberci rüyalarım bile kalmadı... Hem sinirden, stresten...
Bu arada aklınızda olsun; gerçekten güzel rüya "analizi" yaptığıma inanıyorum. Eğer aklınızda kalan, sizi çok etkileyen rüyalarınız varsa/ olduysa bana özelden mesaj atabilirsiniz, açıklamasını yaparım size... Ama o rüyalar büyük ölçüde bilinçaltı çöpleri çıkar, bunu da söyleyeyim ki hayal kırıklığına uğramayın.
Ama gerçekten farklı olan rüyalar vardır, onlar çöp değildir tabi ki...
Benim de hala yıllardır anlam aradığım bir rüyam var; sanırım zamanı gelince öğreneceğim ne demek istendiğini... Ömrümde gördüğüm belki de en önemli rüyadır hayatım açısından...
Bir tane de yıllar önceki bir olaya işaret ettiğini düşündüğüm, ama hala gerçekleşmediğinden dolayı o olayı beklediğim bir rüyam var.
Ay aranızda olsa da başka analizciler/ yorumcular ben de ona anlatsam...
sanmam Fundacım bu kadar uzun vadeli spora geçici olmaz artık ( arada yapmadıgın 3-5 gunlerı sayma. kaç aydır spor yapıyorsun)
JAZZERCISE - ARTHUR'S THEME - YouTube
(ben bunu ya bizim aerobıkten once yapıyorum ya da hic spor yapasım yoksa kısa dıye arada yapıyorum. zaten 4dk civarında)
------
ne bilim kız heryerde var 

ben ılk defa gordum
bende boyutunda suphelı kaldım cok buyuk gıbı durmuyor.
evet dısına kapansa cok daha mantıklı.
O sürahi ufacık. :) Kullanabileceğin sadece o bombeli alan var, o da 500-600 ml alıyorsa alıyordur.

Tamek meyve sularının şişelerinden birini kullanıyordum ama kırıldı işte şişe... Bir de kapağı metal olduğu için pas yapmıştı biraz, o yüzden bir daha o şekilde şişe almak istemiyorum.
Çok züccaciye gezdim, harika ötesi şişeler var ama kapakları hep plastik.

Bulacağım elbet bir şişe ya da sürahi... :)
Sağol Fundacım. :)

Aynen oyle. Ya cok kafaya takmıyorum onu cunku belim bırden incelmişti tuhaf gorunuyordu :26: simdi biraz biraz orantılanıyor vucudum.
benım oyle bı tarafım az bı tarafım cok değildir şaşırmıstım bel bırden gıdınce. (hee bi popo fukarasıyız, ama o da bu sefer kalıcak ınsallah
)
Ya ben de göğüs ve kalça ölçüme hayret ediyorum. Ömrüm boyunca hep aynıydılar, en fazla 1 cm fark çıkardı... Şimdi fark açılıyor.
"Göğüslerim büyüyor." diye mi sevineyim, "Popom küçülüyor." diye mi üzüleyim kararsız kaldım.