Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

09.09.2012..................15.10.2012...................16.11.2012

73.8 kg........................72.3 kg..........................71.6 kg

Kol: 33.........................33...............................33........................istikrarlı dertli kolum :(

Göğüs: 104...................105.............................104.5

Bel: 86.........................85................................84....................... :)

Karın: 102.....................99...............................97

Basen: 102.5................101..............................99

Kalça: 104....................103.............................101.....................gide dige popodan gitmiş :(

Bacak: 62......................60..............................60.......................istikrarlı dertli bacağım :(

gayet iyi fundacım, kolun seninle cebelleşiyor gram azalmamak için :66:

bugün evde yoktum kızlar, yeni geldim, yarın ölçülerimi bende paylaşırım:18:

09.09.2012..................15.10.2012...................16.11.2012

73.8 kg........................72.3 kg..........................71.6 kg

Kol: 33.........................33...............................33........................istikrarlı dertli kolum :(

Göğüs: 104...................105.............................104.5

Bel: 86.........................85................................84....................... :)

Karın: 102.....................99...............................97

Basen: 102.5................101..............................99

Kalça: 104....................103.............................101.....................gide dige popodan gitmiş :(

Bacak: 62......................60..............................60.......................istikrarlı dertli bacağım :(

senin de çok iyi fundacım..kolun seninle cebelleşiyor gram vermemek için:1:

bende tüm gün evde yoktum, yeni geldim...yarın bende ölçülerimi paylaşırım kızlar:18::18:

menümü paylaşayım;

kahvaltı
1 tabak mercimek çorbası

öğle
çavdarlı tost (beyaz peynir ile)

akşam
1 kase mercimek çorbası
4 köfte
2 kaşık pilav
salata

ara
sütlü nescafe

Benim de iznim başlıyor, sizi özleyeceğimden eminiimmmmmm :16: girdikçe yazarım gene ben ya, ayy lütfen sınavlarım için de dua ediinn banaa, öpüyorumm sizii, özleyinn de benii banane banane :1: :1: :54: hedef koyarak gideyimm mii sınav ve takımsızlığı bahane edip çikolatalara saldırmamam lazım :D Bu arada Funda 30 Kasımda dönebilirim ben, o zaman listeye de girerim değil mi? 30 Kasıma 63 hedefi koyuyorumm hade bakalım :1: iyi geceleerrr

Benim de iznim başlıyor, sizi özleyeceğimden eminiimmmmmm :16: girdikçe yazarım gene ben ya, ayy lütfen sınavlarım için de dua ediinn banaa, öpüyorumm sizii, özleyinn de benii banane banane :1: :1: :54: hedef koyarak gideyimm mii sınav ve takımsızlığı bahane edip çikolatalara saldırmamam lazım :D Bu arada Funda 30 Kasımda dönebilirim ben, o zaman listeye de girerim değil mi? 30 Kasıma 63 hedefi koyuyorumm hade bakalım :1: iyi geceleerrr

Biz de seni çok özleyeceğiz.... :16:
Girersen yaz tabi... Başarılar Nurcum.
30'unda bildirimini yapabilirsen listeye de girersin tabi...
Ama bak keşke bugünkü listede seni izinli yazmak aklımıza gelseydi... :50: Hiçbirimiz düşünemedik.

Umarım tutar hedefin canım, görüşmek üzere... :)

Önemli Duyuru:

Her etap bitimini takiben, paylaşım alanımızda yayımladığım raporda yer alan takımların, gerekli hallerde vermeleri gereken cevaplarını en geç Perşembe gününe kadar paylaşım alanmızda yayımlamaları şarttır.
Verilmeyen her cevap tarafımca 1 ceza puanı olarak kaydedilecek ve ilgili takımın 3 ceza puanına ulaşması durumunda ilgili takım kırmızı kart alacaktır.
Kırmızı kart alan takımların bugün ve gelecekteki üyeleri karne alamayacak ve aylık olarak hazırladığım bireysel sıralama listesinde yer alamayacaklardır.
Ceza puanı durumları etap raporunda paylaşılacaktır.
Bilginize.

merhaba kardeş takımın güzel insanları,

umarım hayırlısıyla cümleten istediğimiz kiloya ulaşıp şu dertten bir an önce kurtuluruz....

aaa siz beden ölçülerinizide mi tutuyosunuz süper fikiiir.... bizim 9. takımada söyliyeyim bizde tutalıım....

Kızlar dün sonuç listelerini ben hazırladım.Bir önceki etaba baktığımda etap sonuncusunun yazılmış oldğunu görünce bende yazdım.Ancak böyle bir kural yokmuş.Herhangi bir art niyetim yoktu.Özür dilemek istedim.Dilerseniz özrümü paylaşım alanında da dile getirebilirim.:44:

iyi akşamlar sevgili grubum,gerçi gerupdaki yerimi bilmiyorum,bazen istem dışı aksilikler oluyor ve bu malesef üst üstede gelebiliyor benim netim gitti ve yeni aldığımız nette bır türlü bağlanamadı ,o arada şehir dışına çkma durmumuz oldu ve dün geldim ,şu an sitemin genel ağından bağlanıyorum onada bir sürelüğine rica ettim.ama şunu anladımki kesinlikle ben bir gruptan ayrı kalmamalıyım ,fundanın ve sinemin yorumlarının diyet yapan bir insan üzerindeki gücü okadar kuvvetliki asla insanın burdan ayrı kalmaması lazım..
fundacığım istemedende olsa seni zor durumda bırakabiliyorum eyer ben bu grupta soru teşkil ediyorsan başka bir gruba geçebilirim yanlız sence sakıncası yoksa bunu sıkılarak söylüyorum ama burda devam etmek istiyorum..

iyi akşamlar sevgili grubum,gerçi gerupdaki yerimi bilmiyorum,bazen istem dışı aksilikler oluyor ve bu malesef üst üstede gelebiliyor benim netim gitti ve yeni aldığımız nette bır türlü bağlanamadı ,o arada şehir dışına çkma durmumuz oldu ve dün geldim ,şu an sitemin genel ağından bağlanıyorum onada bir sürelüğine rica ettim.ama şunu anladımki kesinlikle ben bir gruptan ayrı kalmamalıyım ,fundanın ve sinemin yorumlarının diyet yapan bir insan üzerindeki gücü okadar kuvvetliki asla insanın burdan ayrı kalmaması lazım..
fundacığım istemedende olsa seni zor durumda bırakabiliyorum eyer ben bu grupta soru teşkil ediyorsan başka bir gruba geçebilirim yanlız sence sakıncası yoksa bunu sıkılarak söylüyorum ama burda devam etmek istiyorum..

merhaba raa nasılsın?
canım izinden mi döndün? zaten listelere baktıysan biz seni izinli yazdık hep..gruptaki yerin daim canım neden öyle söyledin..yani benim bildiğim zaten bu takımdasın, devam etmenin sakıncası olabilir?
bu ara bu hafta sonuncu olduk:37:

umarım hayırlısıyla cümleten istediğimiz kiloya ulaşıp şu dertten bir an önce kurtuluruz....

aaa siz beden ölçülerinizide mi tutuyosunuz süper fikiiir.... bizim 9. takımada söyliyeyim bizde tutalıım....

merhaba kardeş takımın, kardeş üyesi...
amin..amin..hepimizin ortak amacı bu zaten :)

bugün neden kimse yok..herkes izine mi çıktı da benim haberim yok..kendi kendime menümü paylaşayım o zaman :(

kahvaltı-öğle
1 dilim tam buğday ekmeğinden tost (beyaz peynir ile)

akşam
2 fincan çay
1 dilim milföy :18:
biraz peynir
2 zeytin

ara
karışık meyve yemeyi düşünüyorum..

ben geldim kızlar..
izinliydim.aslında taa perşembeden gelecektim ama çok hastaydı..bu gün daha iyiyim.
Funda cım bu gün tekrar 2 haftalık deneme süresine başlayabilir miyiz?

Yok artık... :53:
Kardeş takım bizden çok mesaj yazmış... Niye böyle oldu bugün? :44:

arkadaşların kilolarına baktımda hepsi benzer kilodalar

Merhaba kızlar.... :16:
Ölçülerimizi de alıyoruz, aramızda spor yapanlar var. Tartıda değişlik çok olmasa da, cm olarak incelme olabiliyor, onu da takip ediyoruz. Bence siz de yapın. :34:

Evet, bir çoğumuz 75 civarı... :9: Özel bir çaba sarf etmedik, öyle denk geldi. :D

Kızlar dün sonuç listelerini ben hazırladım.Bir önceki etaba baktığımda etap sonuncusunun yazılmış oldğunu görünce bende yazdım.Ancak böyle bir kural yokmuş.Herhangi bir art niyetim yoktu.Özür dilemek istedim.Dilerseniz özrümü paylaşım alanında da dile getirebilirim.:44:

Ececim nerden çıktı o etap sonuncusu? :9:
Bireysel sonuncu isterse neden sonuncu olduğunu paylaşım alanına yazıyor ama takım olarak sonuncu özellikle belirtilmedi hiç. :)
Önemli değil canım, paylaşım alanına yazmana da gerek yok.
Genel listelerde sonuncu olduk ama biz kendimizi başarısız görmedik. Eksilerle gelen bir sonunculuk olmadı çünkü... Arkadaşlarımızın birkaçında kilo değişikliği olmadığı için gelen bir sonunculuk oldu. O yüzden çok da takılmadık.

Pişkinlikse de pişkiniz. :9:

Raacım sen geçen hafta internet bağlantında sorun yaşadığını söylediğinden beri izinlisin. Bunu reyna'ya da söylemiştim. Sanırım okumadı... Yalnız şöyle bir durum oldu: Sen geçen cuma reyna ile kilo bildirimi yapınca ben de birkaç gün içinde döneceğini düşünerek seni listede izinli yazmadım. Ama bu hafta da giremeyince doğal olarak izinli yazdım. Bu kadar uzun süre problem olacağını bilseydim geçen hafta geri döndüğünü listede belirtmezdim. Çünkü şimdi 2. iznini kullanıyorsun mecburen. Ve önümüzdeki hafta internet problemin çözülse ve aramıza gelsen dahi listeye giremiyorsun, biliyorsun en az 2 hafta izinli olmak gerekiyor.

Onun dışında bir sorun yok, durumunu bildirdiğin için takım içinde zaten izinliydin, birkaç günü geçince cuma listesine de yansıdı bu durum. Yani bizi zor durumda bırakmadın canım. Umarım mesajımı görebilirsin. İnternetin düzelene kadar izinlisin, merak etme. :34:

merhaba raa nasılsın?
canım izinden mi döndün? zaten listelere baktıysan biz seni izinli yazdık hep..gruptaki yerin daim canım neden öyle söyledin..yani benim bildiğim zaten bu takımdasın, devam etmenin sakıncası olabilir?
bu ara bu hafta sonuncu olduk:37:

İrem'in de dediği gibi, hiçbir sakınca yok. :) Sadece bir yeri düzeltmek istiyorum, sen durumunu bildirdiğin için izinli yazdık, senden haber alamadığımız için izinli yazmadık. :) Bazen yanlış anlaşılmalar olabiliyor, önlem olsun diye bunu belirtmek istedim. :34:

bugün neden kimse yok..herkes izine mi çıktı da benim haberim yok..kendi kendime menümü paylaşayım o zaman :(

kahvaltı-öğle
1 dilim tam buğday ekmeğinden tost (beyaz peynir ile)

akşam
2 fincan çay
1 dilim milföy :18:
biraz peynir
2 zeytin

ara
karışık meyve yemeyi düşünüyorum..

Kız bu nasıl menü? :20::60:
Bir de fazla göstersin diye "çay" yazmış... Bu takımda menülere çayı ilk kim soktu, onu bir tespit edersem durumu çok vahim, söyleyeyim. :)

ÇAYDAN ÖĞÜN O-L-M-A-Z! :19:
1 dilim milföy... Nedense sadece hamurunu yediğini düşünesim geliyor... :44:

Son düzenleme:
ben geldim kızlar..
izinliydim.aslında taa perşembeden gelecektim ama çok hastaydı..bu gün daha iyiyim.
Funda cım bu gün tekrar 2 haftalık deneme süresine başlayabilir miyiz?

Ayşegülcüm sana hayret ediyorum, nasıl bıkmadın, bu nasıl bir ısrar? :9: Başkası olsa giderdi kesin; sen izne ayrılırken biraz bozuk çaldın ama gedin, yine kararlısın... :)

Ne diyebilirim ki? Geleceğini daha önce yazmıştın, evet. Gelemedin, hastaymışsın, tamam sorun yok. Madem sen ısrarla "ben kilo vermek ve bunu 5. takımda gerçekleştirmek istiyorum, üye olmak istiyorum." diyorsun, sana kapımız açık tabi ki... Bugünden itibaren bir daha deneyelim bakalım...

Yalnız belirtmek istediğim bir nokta var, geçenlerde paylaşım alanında listeleri usülsüz yazan takımlarla ilgili bazı mesajlar yazıldı. O mesajlar sırasında öğrendiğim bir nokta var, bugüne kadar hiçbir üyenin deneme süresi 2 haftayı geçmediği için hepsini 2'ye bölerek yazdım. Ama sen uzun süredir aramızda olduğun için seni sanırım 6'ya bölmem falan gerekecek. :60: Yani ne kadar hafta tutarsa, o kadara böleceğim. Ama takıma girdiğin kiloyu da belirteceğim. Bunları bilgin olsun diye yazdım, listede görünce şaşırma. Umarım bu defa yeterli paylaşımlar olur. :) Yalnız bir daha baştan almam 2 haftanı, ona göre... :)

Tebrik ederim Sinecim... :46: Çok güzel sonuçlarım var. :nazar:

Senin de belin pek bir istikrarlıymış yalnız. :9:

gerçekten tebrikler.fark oldukça farkedilir.:34:

aa bu arada sabahtan beri sonuç listeleri bi bitsin ortalık durulsun diye bekliyorumm gördüğüm rüyayı anlatacağımmm :9:

sabaha karşı gördüm zaten uyandım tekrar uyudum devam etti bir de :D

Bugünü görüyorum güya, böyle hepimiz bi yerdeyiz herkes kilo vermiş ben 65teyim kilo almışım, parti gibi bişey yapıyoruz tüm takımlar kendi aralarında eğleniyolar, bizim de Funda hepimizin önünde bize dönük elini uzatmış havaya tutuyor biz de ona dönük uzatıyoruz çakar gibisinden, ama siz beni dışlıyorsunuz kilo almışım ya :60: :60: ayy nasıl üzülüyorum var yaa, acaba kenara mı çekilsem diyorum bir yandan da aranıza katılmaya çalışıyorum :D bu esnada uyandım sonra tekrar uyudum devam ediyor parti bu sefer herkes birlikte kalabalık baya. Sonra üniversiteden bir arkadaşım da geliyor telefonda bir şey arıyoruz fln orada bir karıştı zaten rüyam öyle de kalktım :1: :1:

ayyy ne kadar işlemiş bilinç altına bu kilo verme olayı ama güzellll:)

bu kadar eksilerle etp sonuncusu olunurdu ancak...
ama dediğin gibi etap sonuncusu olunacaksa da böyle olsun, 500 gr bişey değil zaten..
bir de hafta başından beri gaz verip gaz verip duruyorum..-300 gr çıktım, iyi mi?:1:

geçmiş olsun.sonuçlara baktım.inşallah sonuncu olmak daha çok kamçılar takımı:44:

Ayşegülcüm sana hayret ediyorum, nasıl bıkmadın, bu nasıl bir ısrar? :9: Başkası olsa giderdi kesin; sen izne ayrılırken biraz bozuk çaldın ama gedin, yine kararlısın... :)

Ne diyebilirim ki? Geleceğini daha önce yazmıştın, evet. Gelemedin, hastaymışsın, tamam sorun yok. Madem sen ısrarla "ben kilo vermek ve bunu 5. takımda gerçekleştirmek istiyorum, üye olmak istiyorum." diyorsun, sana kapımız açık tabi ki... Bugünden itibaren bir daha deneyelim bakalım...

Yalnız belirtmek istediğim bir nokta var, geçenlerde paylaşım alanında listeleri usülsüz yazan takımlarla ilgili bazı mesajlar yazıldı. O mesajlar sırasında öğrendiğim bir nokta var, bugüne kadar hiçbir üyenin deneme süresi 2 haftayı geçmediği için hepsini 2'ye bölerek yazdım. Ama sen uzun süredir aramızda olduğun için seni sanırım 6'ya bölmem falan gerekecek. :60: Yani ne kadar hafta tutarsa, o kadara böleceğim. Ama takıma girdiğin kiloyu da belirteceğim. Bunları bilgin olsun diye yazdım, listede görünce şaşırma. Umarım bu defa yeterli paylaşımlar olur. :) Yalnız bir daha baştan almam 2 haftanı, ona göre... :)

tamam Funda cım.kilo ve 6 hafta konusunda sıkıntı yok.zaten bu seferde mesaj sayını tutturamazsam sessiz sedasız çekip gideceğim.:1::1:

gerçekten bu takımda olmak ve kilo vermek için bu ısrarım.biliyorum ki bırakırsam bir daha bu motivasyonu yakalayamam.inşallah olur ne diyeyim.

bu arada hastalığın üstüne bir de bu gün misafir vardı .tabii menü sayılmaz ama yediklerimi yazıcam.

sabah:damotes,salatalık,zeytin,biraz peynir ve bir yumurta

ara:4-5 ceviz

öğle :yok

akşam 4-5 gibi: küçük bir parça ıspanaklı börek,tavuk salatası.

Back
X