Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selaaaaaaaaaammmmlarrrrr Fıstıklarrrrrr :):16::16::16:

Güzel bir izin gunu gecirdim :) Alacakarnalığa gittik :) BAAAA-YILLLLLL-DIMMMMMMMMMMMMM-DIMMMMMMM :))))) Cidden gorsel cok farklı yaa.. cok keyıflıydı..
Fundacım kitap sogutmus seni ama bir ara bak derim kesinlikle. :34:

Bu arada uzun zamandır hayal ettiğim bir kıyafet konbinasyonu vardı :17: o uzun zaman diyetin basından beri oluyor :17::17: dun gyebıldım kendımı cok mutlu hıssettım :)
( mini kot şort-altına baklava çorap-üste unlu kırmızı ceketım :))) )
ve o an sizi dusundum kızlar bır an evvel aynısını yaşamanızı cooookkk ama cooookkk ıstıyorummm. şu kaçamakların poposuna saglam bır tekme atalım artık yaaa..
tamam aylık bır hak verdık ama, onu ne olur ne olmaz gıbı dusunun cok mecbur kalmadıkca kullanmayın.

oooo...süpersin sinem...gözle görülür değişimler olmuş, tebrikler:46::46:
sağol iremcim

gerçekten tebrikler.fark oldukça farkedilir.:34:

geçmiş olsun.sonuçlara baktım.inşallah sonuncu olmak daha çok kamçılar takımı:44:

tamam Funda cım.kilo ve 6 hafta konusunda sıkıntı yok.zaten bu seferde mesaj sayını tutturamazsam sessiz sedasız çekip gideceğim.:1::1:

gerçekten bu takımda olmak ve kilo vermek için bu ısrarım.biliyorum ki bırakırsam bir daha bu motivasyonu yakalayamam.inşallah olur ne diyeyim.

sağol aysegulcum. :)
-------
üzüntüsüz bir sonunculuk oldu :) bu yarısma ne eksilerle sonunculuklar gordu, o yuzden genel olarak pek sallamadık galıba :9:
birde herşeyde oldugu gıbı, duraksama haftamız da aynı zamana geldı ya ben esas ona cok koptum. ne takımız beeee :nazar::9:

-----------
aysegulcum azmini :46:lıyorum. :) kesinlikle burdaki motivasyon hiç biryerde yok. Burda birbirimizin diyetisyeni, yaşam koçu ve sevinç ortagıyız. Sanal ortamın fazlasında oldugumuzu hıssedıyorum. Bir yerde samimiyet varsa baska oluyor zaten..
-----------------
seviyorum siziiii :16::16::54:

gayet iyi fundacım, kolun seninle cebelleşiyor gram azalmamak için :66:

bugün evde yoktum kızlar, yeni geldim, yarın ölçülerimi bende paylaşırım:18:

bekliyorum(z) ölçülerini :)

Tabiki bundan Nazcım.
1200'ün altına düşmemeye bakmak lazım. Hele de hala verilecek 10 kilonun üstü fazlalık varsa...

Bundan sonra daha dikkatli olursun. :34:

Fundacım gecen hafta ben cok unuttum kalorı sayımını, sen ne yaptın devam ediyormusun ? Çok ıyı olmustu ya devam edelim. :(

Benim de iznim başlıyor, sizi özleyeceğimden eminiimmmmmm :16: girdikçe yazarım gene ben ya, ayy lütfen sınavlarım için de dua ediinn banaa, öpüyorumm sizii, özleyinn de benii banane banane :1: :1: :54: hedef koyarak gideyimm mii sınav ve takımsızlığı bahane edip çikolatalara saldırmamam lazım :D Bu arada Funda 30 Kasımda dönebilirim ben, o zaman listeye de girerim değil mi? 30 Kasıma 63 hedefi koyuyorumm hade bakalım :1: iyi geceleerrr

Caaa-nımmmmm.. ozlemezmıyız senı peynırcı guzeli :) dun senin Yasemli Yeşil Çaydan aldım. :) Şuan içiyorum. Çok begendim valla :32: Tadı kokusu harıka...

Bu ara sıze soylecektım muhabbet hararetli olunca araya sokmayım demiştim. ben 1 haftadır bitki çaylarından muthıs sogumustum. ya içemiyordum, ya midemi bulandırıyordu.

Nur'un dediği çayı alırken bir iki değişik çay daha aldım. Sürekli aynı çaylar aylardır baydı galiba :) Nurun soyledıgı YASEMLİ YESİL CAY ve KAYISI BITKI CAYINDAN denedim daha aldıklarımdan ikiside cok guzel aklınızda olsun.. :34:

Sağol Nur'ummmm.. :16:

iyi akşamlar sevgili grubum,gerçi gerupdaki yerimi bilmiyorum,bazen istem dışı aksilikler oluyor ve bu malesef üst üstede gelebiliyor benim netim gitti ve yeni aldığımız nette bır türlü bağlanamadı ,o arada şehir dışına çkma durmumuz oldu ve dün geldim ,şu an sitemin genel ağından bağlanıyorum onada bir sürelüğine rica ettim.ama şunu anladımki kesinlikle ben bir gruptan ayrı kalmamalıyım ,fundanın ve sinemin yorumlarının diyet yapan bir insan üzerindeki gücü okadar kuvvetliki asla insanın burdan ayrı kalmaması lazım..
fundacığım istemedende olsa seni zor durumda bırakabiliyorum eyer ben bu grupta soru teşkil ediyorsan başka bir gruba geçebilirim yanlız sence sakıncası yoksa bunu sıkılarak söylüyorum ama burda devam etmek istiyorum..

Hoşgeldin Raacım :) tartıyla durumlar nasıl ? :)

bugün neden kimse yok..herkes izine mi çıktı da benim haberim yok..kendi kendime menümü paylaşayım o zaman :(

kahvaltı-öğle
1 dilim tam buğday ekmeğinden tost (beyaz peynir ile)

akşam
2 fincan çay
1 dilim milföy :18:
biraz peynir
2 zeytin

ara
karışık meyve yemeyi düşünüyorum..

iyi ki kimse yokmus menunu paylasırken :19: bu nasıl menu..

ben geldim kızlar..
izinliydim.aslında taa perşembeden gelecektim ama çok hastaydı..bu gün daha iyiyim.
Funda cım bu gün tekrar 2 haftalık deneme süresine başlayabilir miyiz?

Geçmiş olsun Ayşegülcüm

bu arada hastalığın üstüne bir de bu gün misafir vardı .tabii menü sayılmaz ama yediklerimi yazıcam.

sabah:damotes,salatalık,zeytin,biraz peynir ve bir yumurta

ara:4-5 ceviz

öğle :yok

akşam 4-5 gibi: küçük bir parça ıspanaklı börek,tavuk salatası.

Menüm

Saat 10:00
3 dilim ekmek
1 kk peynir
10 zeytin :27:

Saat 15:00
1 simit

Saat 20:00
1 bardak süt

Benimki de menü sayılmaz pek. :)

bu menulere yorum yapmaktansa resmetmeyi tercih ediyorum :)))
menuler aynen boyle :) ---> :37::27::37::27:

kızlar ben bilmem eşim biliri izliyorum da, eşim ısrarla katılalım diyor :)
biraz kilo versem de ekranda iyi görünsem :60:
valla ben heyecanlanırım diyorum ama, eşim kararlı benden azcık yüz bulsa katılacak valla...başvuru formunu bile doldurtmadım valla :)

Benim de arada aklıma gelmiyor değil. :9:
Ama çok feci bir yarışma... Finalde 20 kişi ile beraber arabanın içine tıkışmak ve poponu ekran başındaki herkese göstermek zorunda kalabilirsin. :18:

Tuzlu kahveler içip stüdyoya kusabilirsin. :18:

İçinden ne çıkacağı hiç belli olmuyor. :)

aslında keyifli olur ama dediğin gibi işin ucunda rezil olmakta var yani :1:

Ayyy :9: yarısma baslamadan once reklamları donerken bizimde gectı aklımızdan basvursak mı dıye :)))) sonra dedik baslasın once ne yapıyorlar. :)
iyi ki oyle demişiz :))) izledikten sonra yok yavvvv olduk :))))
Bir yemek muhabbeti vardı oyyy oyyy dıyorum ben onu yaptıgımızı dusunemıyorum goruntu felakettı :9::9::9:

ben film izlemeye kızlar..görüşürüz..

ne izledin :)

dunku menumu de yazarak yuzleşeyım :)

sabah-öğle (gec kalktık)
14:00
1 simit
2 mini domates
3-4 zeytın
1.5kk peynır

ara
1 mandalina

aksam
6 kasık kıymalı kabak yemeği
3 kasık yogur
yarım dılım ekmek

Bu izin gununde menu bozmamam sabah tartıda gozelerımın fırlamısından :))))) eksi gorunce havalara uctum. :)
aksam eşim pizza diye cok zorladı benı biletleri alırken. yok dedim yemem ben :19: ne yalan soylıyım sabah tartıda o goruntu olmasadı belkı zaafıma yenılırdım cok ısrar ettı, zorladı irademi cunku essek askım. :20::20:

Aaaa o kadar yazdım nasıl unuttum yaaa..

Fundam senin kulaklarını çınlattım sinemada fragmanları izlerken :)

Aralıkta bir film cıkıyor. sen yüzüklerin efendisi serisinde hobbitleri cok sevdiğini soylemıstın sanırım, dogrumu hatırlıyorum bılmıyorum ama..

14 Aralıkta cıkıyor film. The Hobbit : An Unexpected Journey

[video=youtube_share;T90Holdcrps]http://youtu.be/T90Holdcrps[/video]

Güzel bir izin gunu gecirdim :) Alacakarnalığa gittik :) BAAAA-YILLLLLL-DIMMMMMMMMMMMMM-DIMMMMMMM :))))) Cidden gorsel cok farklı yaa.. cok keyıflıydı..

Bu arada uzun zamandır hayal ettiğim bir kıyafet konbinasyonu vardı :17: o uzun zaman diyetin basından beri oluyor :17::17: dun gyebıldım kendımı cok mutlu hıssettım :)
ve o an sizi dusundum kızlar bır an evvel aynısını yaşamanızı cooookkk ama cooookkk ıstıyorummm. şu kaçamakların poposuna saglam bır tekme atalım artık yaaa..
tamam aylık bır hak verdık ama, onu ne olur ne olmaz gıbı dusunun cok mecbur kalmadıkca kullanmayın.

Fundacım gecen hafta ben cok unuttum kalorı sayımını, sen ne yaptın devam ediyormusun ? Çok ıyı olmustu ya devam edelim. :(

Ya aslında dün biz de alacakaranlığa girmek üzereydik. :9: Ben o filme para kazandırmak istemediğimden sinemanın lafını hiç etmedim. Ama erkek arkadaşım kötü şeyler yaşamış ve morali bozuktu. Ona bir ayakkabı beğenmiştik, numarasını bekliyorduk. Mağaza da Optimum'da... Ayakkabıyı bulamadık. Sonra doğal olarak hamburgercilerin katına çıktık. :9: Sinemada aynı katta, baktım Alacakaranlık... O filmle de güzel sinema anılarımız vardı, neşelenir diye ben de "filme girelim" dedim. Ama son seansı başlayal 30 dakika olmuştu, girmedik. Yoksa ben de izlemiş olacaktım dün. :9:

Kitapda yazarın fantezilerinin gözüme gözüme sokulması çok kötüyü, zaten o yüzden soğudum. Ama filmi çekenler aklı başında insanlar olmalı ki bazı insan mantığının almadı kısımları filme sokmamışlar. :9: O yüzden filmi daha iyidir. O seriyi seven varsa zaten sakın kitabını okumasın, sevdiği filmlerinden soğumamış olur böylece... :D

Sinemcim gözünaydın... Zaten senden bol bol güzel haberler duyuyoruz. :) Benim özellikle aklımda olan kıyafet yok. İndirim reyonlarından kendime kıyafet bulabilecek bir bedene düşeyim, o yeter. :D

----------

Kalori saymadım geçen hafta... Zaten çok düzensiz bir hafta geçirdim. Bu hafta yemeklerimi daha dengeli yemeyi, sporumu da daha sık yapmayı planlıyorum. Ama dün iyi değildi gördüğünüz gibi... :) Bugün de şu ana kadar pek iyi oldu denemez. :) Artık akşama görürsünüz.

----------

Ben vardım menü paylaşıldığında, hatta "milföy çiğdi galiba..." bile demiştim. :60: Ama cevap almadım. :)

----------

Sinemcim ben dün dışarda olduğum için menüm öyle oldu. :) Krep de yapabilirdim ama peynirim olmadığı için yapamamıştım...

Fundacım kitap sogutmus seni ama bir ara bak derim kesinlikle. :3

aaa merak ettim.Arkadaşım istiyodu gitmek.O zamaaaan çarşamba günü deneme sınavından sooora doğru sinemaya :)

Günaydın kardeş takımın dünyanın 8. harika adayları :) bu hitabı seviyorum :1: nasılsınız bakalım :)

Aralıkta bir film cıkıyor. sen yüzüklerin efendisi serisinde hobbitleri cok sevdiğini soylemıstın sanırım, dogrumu hatırlıyorum bılmıyorum ama..

Biliyorum Sinemcim...
Tolkien'in yazdığı Hobbit kitabının filmi çıkıyor. Hobbit, Yüzüklerin Efendisi'nden önce çıktı. Hatta çocuk kitabı olarak çıkmıştı. :) Gerçi Hobbit kitabında aslında olmayan bir sürü Yüzüklerin Efendisi karakteri var filmde... Ama akılcı bir şekilde bağlanacağını umut ediyorum. Belki gelecekten sahneler falan gösteriyorlardır, ne bileyim... Aynı yönetmen çekiyor zaten.

Ona gideceğim tabi. Yıllardır bekliyorum o filmi. :52: Çekileceği ilk 3 sene önce kadar söylenmişti ama o zamanların imdb'sinde "dedikodu" yazıyordu. Neyseki ateş olan yerden çıkmış duman. :9:

Günaydın kardeş takımın dünyanın 8. harika adayları :) bu hitabı seviyorum :1: nasılsınız bakalım :)

Şimdi ben bir yere takıldım... :)

"dünyanın 8. harika adayları" mı,

"dünyanın 8. harikası adayları" mı?

İlkinde anlayamadım çünkü demek istediğini... :)

İyiyim kendi adıma, sen nasılsın?

Ya aslında dün biz de alacakaranlığa girmek üzereydik. :9: Ben o filme para kazandırmak istemediğimden sinemanın lafını hiç etmedim. Ama erkek arkadaşım kötü şeyler yaşamış ve morali bozuktu. Ona bir ayakkabı beğenmiştik, numarasını bekliyorduk. Mağaza da Optimum'da... Ayakkabıyı bulamadık. Sonra doğal olarak hamburgercilerin katına çıktık. :9: Sinemada aynı katta, baktım Alacakaranlık... O filmle de güzel sinema anılarımız vardı, neşelenir diye ben de "filme girelim" dedim. Ama son seansı başlayal 30 dakika olmuştu, girmedik. Yoksa ben de izlemiş olacaktım dün. :9:

Kitapda yazarın fantezilerinin gözüme gözüme sokulması çok kötüyü, zaten o yüzden soğudum. Ama filmi çekenler aklı başında insanlar olmalı ki bazı insan mantığının almadı kısımları filme sokmamışlar. :9: O yüzden filmi daha iyidir. O seriyi seven varsa zaten sakın kitabını okumasın, sevdiği filmlerinden soğumamış olur böylece... :D

Sinemcim gözünaydın... Zaten senden bol bol güzel haberler duyuyoruz. :) Benim özellikle aklımda olan kıyafet yok. İndirim reyonlarından kendime kıyafet bulabilecek bir bedene düşeyim, o yeter. :D

----------

Kalori saymadım geçen hafta... Zaten çok düzensiz bir hafta geçirdim. Bu hafta yemeklerimi daha dengeli yemeyi, sporumu da daha sık yapmayı planlıyorum. Ama dün iyi değildi gördüğünüz gibi... :) Bugün de şu ana kadar pek iyi oldu denemez. :) Artık akşama görürsünüz.

----------

Ben vardım menü paylaşıldığında, hatta "milföy çiğdi galiba..." bile demiştim. :60: Ama cevap almadım. :)

----------

Sinemcim ben dün dışarda olduğum için menüm öyle oldu. :) Krep de yapabilirdim ama peynirim olmadığı için yapamamıştım...

Tebessümlü yüzlerle cıkardınız kesinlikle filmden :) Kitabını okumadım, ama senı artık az da olsa tanıyorum :) Abartmadıgını tahmin edebiliyorum kitap için.
Nasıl olsa final yapıyoruz abartalım sıvayalım yapmamışlar :9: Filmde ozellikle akıcılık ınanılmaz hosuma gıttı. soluksuz izlenicek yapmıslar her dakıkasını (abartmadan en onemlısı)
Erkek arkadasının moralı bozuk oldugu ıcın tebessumle cıkardınız dedim. biz sırıtarak cıktık :D
--------------
Sağol Fundacım. Minikte olsa bir umudum olmaya basladı Yılbaşıyla ilgili. Hala tam odaklamıyorum kendımı sonra uzulmıyım :):17: Ama Yılbası hedefıyle kucucuk bır umut tasıyorum ıcımde :) o nedenle...

---------
....tek tek yapınca bosluyoruz demekki yıne beraber saymaya baslıyalım. bende spora asılmak ıstıyorum artık :( 1 hafta ya 1 hafta duzenlı yapsam devamı gelırde tamamlıyamıyorum onu.
-------
aaa evet ya sen soyleyınce hatırladım mılfoye yorum yapmıstın sen. arka arkaya okuyunca arada unuttuklarım oluyor :) evet cevap alalım çiğ mi yedin kız milföyü ???? :D :D

------------
akşam çok fena olmus menunde Fundacım 1 bardak sutle geceyı nasıl gecırdın bılmıyorum :50:

aaa merak ettim.Arkadaşım istiyodu gitmek.O zamaaaan çarşamba günü deneme sınavından sooora doğru sinemaya :)

sınavdan sonra kaymak olur :)

Tunaydınn.. full+full'uz.... :))) sen nasılsın :)

Biliyorum Sinemcim...
Tolkien'in yazdığı Hobbit kitabının filmi çıkıyor. Hobbit, Yüzüklerin Efendisi'nden önce çıktı. Hatta çocuk kitabı olarak çıkmıştı. :) Gerçi Hobbit kitabında aslında olmayan bir sürü Yüzüklerin Efendisi karakteri var filmde... Ama akılcı bir şekilde bağlanacağını umut ediyorum. Belki gelecekten sahneler falan gösteriyorlardır, ne bileyim... Aynı yönetmen çekiyor zaten.

Ona gideceğim tabi. Yıllardır bekliyorum o filmi. :52: Çekileceği ilk 3 sene önce kadar söylenmişti ama o zamanların imdb'sinde "dedikodu" yazıyordu. Neyseki ateş olan yerden çıkmış duman. :9:

Ayyy canım benim yaa.. :) Film boyle beklenir işte :)

Ama sen beni gorseydin ekranda The Hobbit yazınca, eşimin kulağına eğildim Funadaya soylemem lazım dedım. Niyeki dedi.
Yuzuklerın Efendısı serısınde o esas hobbitleri seviyor bayılır bu fılme dedim.. :)

sağol iremcim

-------
üzüntüsüz bir sonunculuk oldu :) bu yarısma ne eksilerle sonunculuklar gordu, o yuzden genel olarak pek sallamadık galıba :9:
birde herşeyde oldugu gıbı, duraksama haftamız da aynı zamana geldı ya ben esas ona cok koptum. ne takımız beeee :nazar::9:

-----------
aysegulcum azmini :46:lıyorum. :) kesinlikle burdaki motivasyon hiç biryerde yok. Burda birbirimizin diyetisyeni, yaşam koçu ve sevinç ortagıyız. Sanal ortamın fazlasında oldugumuzu hıssedıyorum. Bir yerde samimiyet varsa baska oluyor zaten..
-----------------

Caaa-nımmmmm.. ozlemezmıyız senı peynırcı guzeli :) dun senin Yasemli Yeşil Çaydan aldım. :) Şuan içiyorum. Çok begendim valla :32: Tadı kokusu harıka...

Bu ara sıze soylecektım muhabbet hararetli olunca araya sokmayım demiştim. ben 1 haftadır bitki çaylarından muthıs sogumustum. ya içemiyordum, ya midemi bulandırıyordu.

Nur'un dediği çayı alırken bir iki değişik çay daha aldım. Sürekli aynı çaylar aylardır baydı galiba :) Nurun soyledıgı YASEMLİ YESİL CAY ve KAYISI BITKI CAYINDAN denedim daha aldıklarımdan ikiside cok guzel aklınızda olsun.. :34:

Geçmiş olsun Ayşegülcüm

se3lamlar Sinem'cim.hoş bulduk.güzel bir gün geçirmişsin ne güzel.bu arad o kıyafet kombinasyonu bence de 10 numara çok beğendim.senin adına da çok sevindim. darısı bana diyorummmm:1:

se3lamlar Sinem'cim.hoş bulduk.güzel bir gün geçirmişsin ne güzel.bu arad o kıyafet kombinasyonu bence de 10 numara çok beğendim.senin adına da çok sevindim. darısı bana diyorummmm:1:

amiiiiiiinnnnnnnn :)
----
ya ben aslında resim eklemek istiyorum boyle tariften ziyade ama su silinmeme olayını cozemedım hala.. ve ozellikle eski hallerimide koymak ıstıyorum.

bu arada bende sabah uyandım ve baktım ki güneş var.Eşime kalk kahvaltıyı parkta yapalım dedim.küçük bir piknik gibi kahvaltı yaptık.kızımda parkta oyun oynadı. uzun süren yorgunluk ve hastalık safhasından sonra asıl bu sabah ilaç gibi geldi valla:9::21:

üstelik parktaki spor aletlerinde bir yarım saat kadar da spor yaptım:46:
şimdide yeşil çayımı içiyorum.

Ayyy canım benim yaa.. :) Film boyle beklenir işte :)

Ama sen beni gorseydin ekranda The Hobbit yazınca, eşimin kulağına eğildim Funadaya soylemem lazım dedım. Niyeki dedi.
Yuzuklerın Efendısı serısınde o esas hobbitleri seviyor bayılır bu fılme dedim.. :)

:60: Bir ben değilmişim takım ilişkilerinden günlük hayatında bahseden. :60: Aslında bizim "cuma zayıflama derneği" adı altında faaliyet gösteren bir grubun kanlı canlı üyeleri olmamız gerekirmiş. :9: Ama yarışmanın genelinde böyle ya... Hiç sanal olmuyor diyaloglar, amacımız bizi gerçek kılıyor. :34:

Kısaca anlatayım o zaman kitabı... Bilbo'nun yüzüğü nasıl aldığını/ bulduğunu anlatır kitap.

Kendi halinde; gayet mütevazı, maceradan nefret eden yaşlı hobbitimiz Bilbo'nun kapısı günün birinde br şekilde Gandalf tarafından çalınır. Ve Bilbo ne oluduğunu bile anlayamadan kendini cücelerle beraber Yalnız Dağ'ın altında yatan hazineyi aramaya çıkmışken bulur. Daha fazla anlatmayayım, isteyen izlesin. :)

Yüzüklerin Efendisi'ndeki emeği ve gerçekliği seviyorum en çok tabi... Ama ırklardan hobbitleri seviyorum; idealimdeki tembel ve keyfi hayatı yaşıyorlar çünkü... :) Mesela benim küfür edermiş gibi bir Elf adım vardır. Ama hobbit adım tam bir hobbit severe yakışır:
Pansy Sandydowns :16:

----
ya ben aslında resim eklemek istiyorum boyle tariften ziyade ama su silinmeme olayını cozemedım hala.. ve ozellikle eski hallerimide koymak ıstıyorum.

kesinlikle sana katılıyorum.dün bu etap birincisinin eklediği fotolara baktım.çok motive ediyor insanı hemde sadece 3-4 kilonun bile ne kadar fark yarattığını görüyorsun iyi oluyor.

bu arada bende sabah uyandım ve baktım ki güneş var.Eşime kalk kahvaltıyı parkta yapalım dedim.küçük bir piknik gibi kahvaltı yaptık.kızımda parkta oyun oynadı. uzun süren yorgunluk ve hastalık safhasından sonra asıl bu sabah ilaç gibi geldi valla:9::21:

Afiyet olsun canım. :) Ben de içeyim bari bir yeşil çay...

:60: Bir ben değilmişim takım ilişkilerinden günlük hayatında bahseden. :60: Aslında bizim "cuma zayıflama derneği" adı altında faaliyet gösteren bir grubun kanlı canlı üyeleri olmamız gerekirmiş. :9: Ama yarışmanın genelinde böyle ya... Hiç sanal olmuyor diyaloglar, amacımız bizi gerçek kılıyor. :34:

Kısaca anlatayım o zaman kitabı... Bilbo'nun yüzüğü nasıl aldığını/ bulduğunu anlatır kitap.

Kendi halinde; gayet mütevazı, maceradan nefret eden yaşlı hobbitimiz Bilbo'nun kapısı günün birinde br şekilde Gandalf tarafından çalınır. Ve Bilbo ne oluduğunu bile anlayamadan kendini cücelerle beraber Yalnız Dağ'ın altında yatan hazineyi aramaya çıkmışken bulur. Daha fazla anlatmayayım, isteyen izlesin. :)

Yüzüklerin Efendisi'ndeki emeği ve gerçekliği seviyorum en çok tabi... Ama ırklardan hobbitleri seviyorum; idealimdeki tembel ve keyfi hayatı yaşıyorlar çünkü... :) Mesela benim küfür edermiş gibi bir Elf adım vardır. Ama hobbit adım tam bir hobbit severe yakışır:

Kesinlikle :9::9: Real arkadaslarım gıbı bahsedıyorum aynen :))) seni ve tuniyi ismen biliyor. :) Nur'un adını ogrenemedi onu peynırcı guzelı dıye ısımlendırdım oyle hemen tanıyor :)))) vs vs :))
----
yaa ben hala su yuzuklerın efendısı 3lusunu yapamadım. :( arka arkaya ızlemek ıztıyorum ama full gun olur dıye ayarlayamadım bır turlu. eşimde yıllardan beri izle izle diye basımın etını yıyor ama sen oyle bır anlatmıstın kı heveslendım. :) o hobbitlerin yaşamına anlattıgın kadarıyla bende bayıldım kebap hayat hayalım :60:

aslında keyifli olur ama dediğin gibi işin ucunda rezil olmakta var yani :1:

aynen öyle..rezil olmaktan, heyecandan elim kolum birbirine karışmasından korkuyorum..yoksa çok güzel bir anı olurdu, aslında çok isterdim :)

sağol iremcim

-------

-----------
-----------------

Geçmiş olsun Ayşegülcüm

Ayyy :9: yarısma baslamadan once reklamları donerken bizimde gectı aklımızdan basvursak mı dıye :)))) sonra dedik baslasın once ne yapıyorlar. :)
iyi ki oyle demişiz :))) izledikten sonra yok yavvvv olduk :))))
Bir yemek muhabbeti vardı oyyy oyyy dıyorum ben onu yaptıgımızı dusunemıyorum goruntu felakettı :9::9::9:

ne izledin :)

wooww diyorum sinem, yaktın ortalığı yani..valla çok merak ettim gerçekten, görmek isterdim ama şu resim silememe olayı gerçekten kötü, haklısın bende bu şekilde resim koymzadım çünkü..ya ne kadar zor geldi bana ölçüleri almak, paylaşıcam ama söz...

[video=youtube_share;T90Holdcrps]http://youtu.be/T90Holdcrps[/video]

evet canım, merakla, heyecanla beklediğimiz hobbitler çıkıyor sonunda..ben de iki senedir bekliyorum bu filmi..ilk günü gidicez inşalah..fetih 1453 ü de o kadar heyecanla beklemiştik ki, çıktığı ilk gün 11.30 seansına girmiştik, gece 2yi geçiyodu çıktığımızda :) o kadar da manyağız yani :))

Biliyorum Sinemcim...

evet funda, hatta yüzüklerin efendisi'nden önce de varmış hobbitler filminin düşüncesi..zaten hikaye anlamında yüzüklerin efendisi'nin öncesini anlatıyormuş..

Tebessümlü yüzlerle cıkardınız kesinlikle filmden :) Kitabını okumadım, ama senı artık az da olsa tanıyorum :) Abartmadıgını tahmin edebiliyorum kitap için.
Nasıl olsa final yapıyoruz abartalım sıvayalım yapmamışlar :9: Filmde ozellikle akıcılık ınanılmaz hosuma gıttı. soluksuz izlenicek yapmıslar her dakıkasını (abartmadan en onemlısı)
Erkek arkadasının moralı bozuk oldugu ıcın tebessumle cıkardınız dedim. biz sırıtarak cıktık :D
--------------
Sağol Fundacım. Minikte olsa bir umudum olmaya basladı Yılbaşıyla ilgili. Hala tam odaklamıyorum kendımı sonra uzulmıyım :):17: Ama Yılbası hedefıyle kucucuk bır umut tasıyorum ıcımde :) o nedenle...

---------
....tek tek yapınca bosluyoruz demekki yıne beraber saymaya baslıyalım. bende spora asılmak ıstıyorum artık :( 1 hafta ya 1 hafta duzenlı yapsam devamı gelırde tamamlıyamıyorum onu.
-------
aaa evet ya sen soyleyınce hatırladım mılfoye yorum yapmıstın sen. arka arkaya okuyunca arada unuttuklarım oluyor :) evet cevap alalım çiğ mi yedin kız milföyü ???? :D :D

------------
akşam çok fena olmus menunde Fundacım 1 bardak sutle geceyı nasıl gecırdın bılmıyorum :50:

kızz, çiğ yemedim:60: 1 kare milföy hamurundan yapılmış börek:37:

----

eski ve yeni halini çoo merak ediyorum sinem..aslında keşke görebilsek, 77 kilodan 62ye inmek, gerçekten görmek isterdim..

oohh..sefan olsun ayşegülcüm..ilaç gibi gelmiştir eminim...

ben hobbitlerin evlerine bayılıyorum zaten..kendileri gibi evleri de çok şirin..

Kesinlikle :9::9: Real arkadaslarım gıbı bahsedıyorum aynen :))) seni ve tuniyi ismen biliyor. :) Nur'un adını ogrenemedi onu peynırcı guzelı dıye ısımlendırdım oyle hemen tanıyor :)))) vs vs :))
----
yaa ben hala su yuzuklerın efendısı 3lusunu yapamadım. :( arka arkaya ızlemek ıztıyorum ama full gun olur dıye ayarlayamadım bır turlu. eşimde yıllardan beri izle izle diye basımın etını yıyor ama sen oyle bır anlatmıstın kı heveslendım. :) o hobbitlerin yaşamına anlattıgın kadarıyla bende bayıldım kebap hayat hayalım :60:

O kebap hayatı sadece filmin ilk dakikalarınca görebilirisin yalnız. :)
1. film hobbitlerin hayatı ile başlar ama sanırım ilk 1 saatten sonra aksiyon başlıyor. :)

Back
X