Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayşegülcüm raacım hoşgeldiniz tekrarr
sizi görmek güzel
izin dönüşü istenmeyen sonuçlar olabilsede hiç kafaya takmayıp devam etmek lazım haydii bakalımmmmm:)))

Günaydın ve de Tünaydınnnn :)

Eşim daha evden cıkmadı ama banyoya gırdı o boslukta hemen size kaçtım :9::9:

geçmişe bakıp geliyorum.

sinemcim haarikasıınn....
tek kelime ile 180 derece değişmişsin..gerçekten bambaşka biri olmuşsun..kilo insanı ne kadar gençleştiriyor, bunu bir kez daha gördüm..
defalarca izlicem bu videoyu..gerçekten çok teşekkürler bizi kırmadığın için..:16:

sağol iremcim. 2 farklı sinem var orda resmen, cok haklısın..:26: resimlerin, kucucuk de olsa size motive destegi olursa cok mutlu olurum.

Mailimde mesaj bildirimini alınca ve videoyu seyredince direkt buraya yazayım dedim hem size de selam vermiş olurummm :))

Öncelikle;

Sineeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmm :52: :52: Var ya müthişsiiinnn. Maşallah sana taş bebeğiimm beniimmmm :nazar: :nazar:

Bu arada 4. takımda tubis87 var ya trambolin kullanan ben ona mesaj attım biraz bilgi aldım sorularımı sordum, trambolin almaya karar verdim, bu haftalar içinde sipariş vereceğim büyük ihtimall.

Sizi takip edemediğim için üzülüyorum bi yandan, kimbilir neler kaynatıyosunuz bence hepiniz izne çıkın ben dönene kadar banane banane :emir_bebek: :1: :1:

Yarın sınav dönemim başlıyor, şuanda da notlarım beni bekliyor son bir okuyup uyuyacağıımm. Şans dileyiiin :(

Seviliyorsunuz kızlarrrrrrr :16:

Bu arada farkettiyseniz diyetle ilgili tek kelime yazmıyorum :P iki gündür biraz bitter çikolata saldırım oldu ama meğer regl öncesiyim diye olmasın mı :P
Yarınla birlikte düzenime devam edeceğim merak etmeyiinnn.

İyi geceleerrrr:16:

Canımmm.. Hosgelmişsinnn... :)
Sağol canım.. :)

Nurcum hepimiz çıtır fıstıklar olucaz :) ben de dört gözle sizin sonuclarınızı beklicem :21:

------
çikolata mıııııı :43: hayıııııırrrrrr
regl krizlerinde tek arkadaslarımız kuru kayısı ve kuru ıncırrrr. çikolata dusman bırak o cukularıııı :(

------------------
Canım sansın bol olsun. stres yapma sınavlarda. cok optum seni.. :54:

Günaydın kızlar...

Sinem, videoyu neden gizledin? :43:

Gunaydın Fundacım.. :)

Canım videonun ismi Buffy'di cok bulanabilir bir isim oldugundan jhkhkjh tarzında degiştiriyim dedim. guncellemedi gece. bende gece gizliye alıyım sabaha actıgım zaman nasıl olsa değişmiş olur dedim. biraz karısık anlattım galıba :26: az once actım canım videoyu. :)

selam kızlaaarrr
ben geldimmmm
düğünü bitirdik çok şükür
bende bitmiş durumda döndümmm
şimdi geçmişe bakıcam
sinemcimin videosunu gördüm ama açamadımm
bana o konuda yardımcı olurmusunuz kızlar
linke bastığımda '' bu video gizlidir bu videonun sahibi size izin verdiyse giriş yapın diyr'' ne yapmam lazım:((
çok çok merak ettimmm

hosgeldin tunicim :)
düğündeki menulerini merakla bekliyorum :44:

okuyunca anladımki sinem videoyu gizlemişşşş
sineeeeemmm o videoya bakmazsam ölürüüüüm biliyorsun dimiiii
ona bakmam lazımmm

açtım tunim yaa.. hemende gizlemişşşşşşş diye yaygara yapıyor yaaa :)))

Hmmm... :31:
Tahmin etmiştim isim yüzünden olduğunu...

Ben de ufaktan bir yeşil çay yapayım da, onu bitirince de bisiklete bineyim bari... Yine 12'yi geçirdim. :1:

Hmmm... :31:
Tahmin etmiştim isim yüzünden olduğunu...

Ben de ufaktan bir yeşil çay yapayım da, onu bitirince de bisiklete bineyim bari... Yine 12'yi geçirdim. :1:

Afiyet olsun. ne kadar ödemin varsa alsınnnnn :)

Bende kahvaltı yapmadım daha :50: açımmmmm :(((

bir çay demliyim de kahvaltı artık ıyıce 2 ye kalmasın :44:

Afiyet olsun. ne kadar ödemin varsa alsınnnnn :)

Bende kahvaltı yapmadım daha :50: açımmmmm :(((

bir çay demliyim de kahvaltı artık ıyıce 2 ye kalmasın :44:

Hep bu öğle saatinde kahvaltılar yüzünden takıldık bu hafta söyleyeyim... Hele ben... 9:30 dan önce kalkmamaya başladım. Acilen bir çalar saat ayarlayıp en azından 8:30'ta kalkmam lazım. Yoksa iş yaş...

:32: Hadi o zaman, sen kahvaltıya, ben de spora... :32:

sağol iremcim. 2 farklı sinem var orda resmen, cok haklısın..:26: resimlerin, kucucuk de olsa size motive destegi olursa cok mutlu olurum.

Nurcum hepimiz çıtır fıstıklar olucaz :) ben de dört gözle sizin sonuclarınızı beklicem :21:

------
regl krizlerinde tek arkadaslarımız kuru kayısı ve kuru ıncırrrr. çikolata dusman bırak o cukularıııı :(

------------------

Canım videonun ismi Buffy'di cok bulanabilir bir isim oldugundan jhkhkjh tarzında degiştiriyim dedim. guncellemedi gece. bende gece gizliye alıyım sabaha actıgım zaman nasıl olsa değişmiş olur dedim. biraz karısık anlattım galıba :26: az once actım canım videoyu. :)

aaa yaparım tabiii
dün gece arabada okudum herkes aman bir yazmış bir yazmış nasıl merak ettim tlfndan açamadım
dedim yarın sabah ilk iş videoya bakmak
oturdum bilg başına aaaaaa video gizlidir diyor ben yaygara yapmayayımda kim yapsınnn:52::52:

Hep bu öğle saatinde kahvaltılar yüzünden takıldık bu hafta söyleyeyim... Hele ben... 9:30 dan önce kalkmamaya başladım. Acilen bir çalar saat ayarlayıp en azından 8:30'ta kalkmam lazım. Yoksa iş yaş...

:32: Hadi o zaman, sen kahvaltıya, ben de spora... :32:

Evet yaa kesinlikle gec kalkınca tum gun etkılenıyor :((( 10.30da kalktım bugun :53: 8.30da kalkınca en gec 10da yapıyorum kahvaltıyı.

çay hazır tabaklar da hazır :))) aynen bende öğlealtına :))))) iyi sporlar canım :8::8:

aaa yaparım tabiii
dün gece arabada okudum herkes aman bir yazmış bir yazmış nasıl merak ettim tlfndan açamadım
dedim yarın sabah ilk iş videoya bakmak
oturdum bilg başına aaaaaa video gizlidir diyor ben yaygara yapmayayımda kim yapsınnn:52::52:

artık bakabılırsın tunim ben simdilik cıkıyorum. kahvaltıdan sonra gelırım. :34:

veee evet kızların hepsinin yazdıklarına ayrı ayrı katılıyorumm
sinemcim bu ne büyük başarıdırr
maşallah diyorum tebrik ediyorum
ilk fotograflarda gercekten durusun bakısın bile farklı( oralardada güzelmişsin o ayrı:)))
ama son foto muazzzaammm:))))

demekki neymiş isteyince oluyormuş
düşünüyorum bazende insanlar 40- 50 kg veriyorlar bizim neyimiz eksik biz neden veremeyelim hem çok şükür vermemiz gereken onlarca kilomuz yok
evet yaa süper olmuş sinem tekrar gaza geldimm
bende yapmak istedim ama sanırım kilolu olduğum dönemlere ait fotografım yok acaba varmıdır fotograf delisi olan ben fotograflara küsmüştüm resmen:((
neyse o kötü günleri hatırlamaya geek yok şimdi
önümüzdeki incecik sağlıklı ve özgüvenli günleri düşünelimm:))))

Eski ölçülerimden birini buldum:

1 Ağustos 2012 (78 kg şu anki tartıma göre).........................................Son ölçümlerim 71.6 kg

Göğüs..........108..................................................................................104.5
Bel...............91...................................................................................84
Kalça...........107..................................................................................101
Karın............106..................................................................................97

ilk fotograflarda gercekten durusun bakısın bile farklı( oralardada güzelmişsin o ayrı:)))

düşünüyorum bazende insanlar 40- 50 kg veriyorlar bizim neyimiz eksik biz neden veremeyelim hem çok şükür vermemiz gereken onlarca kilomuz yok
bende yapmak istedim ama sanırım kilolu olduğum dönemlere ait fotografım yok acaba varmıdır fotograf delisi olan ben fotograflara küsmüştüm resmen:((

50 kilo, 100 kilo, 150 kilo bile veren var.
Bir de biz kendi 10-20 kilocuğumuza "çooook uzun yol, bu sabrı nerden bulacağım?" diyoruz. :)

150 kilo bir kadın 140 kiloya indiğinde ondan başka kimse fark etmiyor bile... Ya biz? Bir 10 kilo versek her birimizde dağlar kadar fark olur. Aslında hepimizin yolu kısacık. :34:

Son düzenleme:

------

------------------

düğündeki menümü sormuşsunya ben video aşkından onu atlamışım
düğünden bahsedeyim birazamcamın kızının düğünüydü çok yakınız biz 2 gün hiç oturmadım desem yeridir
öyleki kuaföre fotografçıya açık alan çekimine bile ben götürdüm gelin ve damadı( şimdi düşününce anlayamıyorum o işler neden bana kaldı diye ama:52::52)
cumartesi gündüz düğün yemeği yedim çorba etlipilav kuru fasülye
sonra kuaföre gittik saçtı makyajdı abartmıyorum 4.5 saat kuafördeydik
koştur koştur saona oyna oyna şıkıdım şıkıdım gece yarısı eve geldik
cumartesi tek öğün:(((
pazar sabah 8de kuaföre götürdüm 12ye kadar kuafördeydik orda bize birer tost ikram ettiler kaşarlı:(
sonra fotograf çekimine gittik
aşık hava çekimiydi 2 saate yakında o sürdü birdne çok mekan
sonra ben koştur koştur eve gittim üzerimi değiştim düğün evine gittim
gelin almaya geldiler
sonra şehir dışına yola çıktık
akşam ordaydık düğün yemekliydi
çorba çoban kavurma
sonrada bir dilim düğün pastası yedim
gece yarısı göçmüş bi şekilde eve geldik
yani cumartesi pazarı 3 öğünle bitrimiş oldum
olmadı tabi hiç düzgün bi hafta sonu değildi ama yapabilecek hiçbirşeyim yoktu

1 Ağustos 2012 (78 kg şu anki tartıma göre).........................................Son ölçümlerim 71.6 kg

Göğüs..........108..................................................................................104.5
Bel...............91...................................................................................84
Kalça...........107..................................................................................101
Karın............106..................................................................................97

fundacım maşallah maşallah maşallah diyorum sana:nazar::nazar::nazar::nazar:
aradaki fark 6.5 kg ama incelmen müthişş
tebrik ederim sporun farkı işte
bende en kısa zamanda ölçüleyim inş bir önceki değerlerimi yazmışımdır bir yerlere

Bir de biz kendi 10-20 kilocuğumuza "çooook uzun yol, bu sabrı nerden bulacağım?" diyoruz. :)

150 kilo bir kadın 140 kiloya indiğinde ondan başka kimse fark etmiyor bile... Ya biz? Bir 10 kilo versek her birimizde dağlar kadar fark olur. Aslında hepimizin yolu kısacık. :34:

yani nedir ki 10 kilo aslında değilmi??
veren insanlar varsa bizde veririz hatta veren yoksa bile verebiliriz yeterki inanalım kendimizee:)))

ben düğünde tekrar dopinglendimm
kalabalık için eçıkma hobim oldu kendimi iyi hissediyorum hemde bu kiloyla düşünün
sürekli bi iltifat alıyorum zayıfladığım ve güzelleştiğim üzerine
65 kilo olsam ooooo ne havalı oluruummm

al işte funda bir ukalada benn:))))

fundacım maşallah maşallah maşallah diyorum sana:nazar::nazar::nazar::nazar:
aradaki fark 6.5 kg ama incelmen müthişş
tebrik ederim sporun farkı işte
bende en kısa zamanda ölçüleyim inş bir önceki değerlerimi yazmışımdır bir yerlere

Teşekkür ederim Tunicim... :16:
Karından öyle bir incelmişim ki gözlerim pörtledi... :53:
Sen de o çamaşırları zavallı yürüyüş bandının üzerinden artık kaldırsan da düzenli spora başlasan... Cm'lerimizi yarıştırırız. :34:

Ölçül yaz canım, biz yazalı da zaten birkaç gün oldu. Ölçülerini yazanların değerleri vardı bende ama formatla silinmiş o dosya... :50: O yüzden maalesef yardımcı olamayacağım. Ama ölçüleri yazdığın tarihi hatırlıyorsan bulursun. Bizimkilerle aynıysa zaten birkaç gün önce ölçüleri yazdığımızda eski ölçüm tarihlerini de yazmıştık...

Hahaha... :D Ölçü-ölçü-ölçü demişim durmuşum. :60:

veren insanlar varsa bizde veririz hatta veren yoksa bile verebiliriz yeterki inanalım kendimizee:)))

kalabalık için eçıkma hobim oldu kendimi iyi hissediyorum hemde bu kiloyla düşünün

:32: Yarasın ukalalık Tunimize... :32:

Yıllarca kilodan söndük, içimize kapandık zaten; azıcık da ukala olalım, şımaralım. Hepimizin hakkı. :16:

Teşekkür ederim Tunicim... :16:
Karından öyle bir incelmişim ki gözlerim pörtledi... :53:
Sen de o çamaşırları zavallı yürüyüş bandının üzerinden artık kaldırsan da düzenli spora başlasan... Cm'lerimizi yarıştırırız. :34:

Ölçül yaz canım, biz yazalı da zaten birkaç gün oldu. Ölçülerini yazanların değerleri vardı bende ama formatla silinmiş o dosya... :50: O yüzden maalesef yardımcı olamayacağım. Ama ölçüleri yazdığın tarihi hatırlıyorsan bulursun. Bizimkilerle aynıysa zaten birkaç gün önce ölçüleri yazdığımızda eski ölçüm tarihlerini de yazmıştık...

Hahaha... :D Ölçü-ölçü-ölçü demişim durmuşum. :60:

fundacım o çamaşırları kaldırdım yürüyüş bandından geçen hafta yürüdümde hatırlarsan
ama çok zor oldu:)
oğluşu eşime veridm siz oynaşın diye ama çocuk koştur koştur yanıma geliyor ve çıkmak istiyor bi yerine bişey olacak diye aklım çıktı::)
durdur başlat durdur başlat biraz garip oldu:))
şimdide hiç dikkatini çekmeyen yürüyüş bandına çıkıp kollarından tutmaya çalışıyor:)) hatta ayaklarıyla pat pat yapıyor yürüyüş yapıyor aklınca:))
nasıl tatlı bi görsen:))
onun için hatırlarsan birkaç gün öğle araları dışarda yürüdüm
bakalım bi çare buluruz inş:)

ölçüleyim akşam gidince inş gerçi pek ümidim yok o zamandan bu zmaana kilomda değişiklik yoktur herhalde sporda pek yapamadığım için incelmişmiyimdir sanmıyorum
ama giydiğim kıyafetler daha daha rahat olmaya başlayınca bir ümidim var
mesela geçen bir arkadaşımın nişanı için bir elbise almıştım 42 beden güzel olmuştu ama bir tık dardı bundan 1.5 ay önce
kuzenimin nikahında giyeyim dedim elbiseyi ama bi korkuyla denedim hani darmı olur diye hayır aksine daha rahat hemde içimde body ve taytta vardı üşürüm korkusundan
haydi bakalım akşam görürüz artık:))

Tunim ne yalan soylıyım ıstemıye ıstemıye resim paylastım. Internet ortamında cok korkuyorum resim olayından :18: Ama size cok istedim gostermek cunku daha oncede soyledıgım ve Fundanın da hatta soyledıgı gıbı, tanıdık bırınde bu değişimi gormek farklı etkiler insanı. Başarı hikayelerinde benim suan ki Önce-Sonra olayımdan daha dehşet goruntuler var, ben daha hedefe ulasamadım. Ama tanıdıgınız bırınde gormek farklı daha etkili.. O gazın hiç eksilmesin canım :))))

aha buraya yazıyorum :D cok değil 5 ay sonra burdan ne çıtırlar cıkıcak :108: Yaz'a fazla olan herseyı atmıs olucaz HEPİMİZ..

fazla kilolar, fazla negatiflikler, mutsuzluklar, memnuniyetsizlikler vs vs......

bel'ini ve karnını gorunce once boyle oldum :53: sonra boyle oldum :66::46::66:
:D offf diyorummm :nazar::nazar::nazar: Masallah Fundacım yaa.. Ben kesin eminim artık sen %99 kas yaparak inceliyorsun. Tartı o yuzden sasırtmalı gıdıyor.

Yaa birde işin en guzel tarafı paşalar gıbı veriyoruz kiloları. Sağlıkla... Menulerimizde kalorisinden dolayı değil sadece saglıklı olmadıgında bıle uyarıyoruz bırbırımızı.. Ben en çok ondan memnunum.. Yok saçma sapan haplarmış, abuk subuk diyet menuleriymiş yok bizde. Sabırla ve sağlıkla vermek en buyuk basarı bence. verdiğimiz her gramda emeğimiz var.

düğündeki menümü sormuşsunya ben video aşkından onu atlamışım
düğünden bahsedeyim birazamcamın kızının düğünüydü çok yakınız biz 2 gün hiç oturmadım desem yeridir
öyleki kuaföre fotografçıya açık alan çekimine bile ben götürdüm gelin ve damadı( şimdi düşününce anlayamıyorum o işler neden bana kaldı diye ama:52::52)
cumartesi gündüz düğün yemeği yedim çorba etlipilav kuru fasülye
sonra kuaföre gittik saçtı makyajdı abartmıyorum 4.5 saat kuafördeydik
koştur koştur saona oyna oyna şıkıdım şıkıdım gece yarısı eve geldik
cumartesi tek öğün:(((
pazar sabah 8de kuaföre götürdüm 12ye kadar kuafördeydik orda bize birer tost ikram ettiler kaşarlı:(
sonra fotograf çekimine gittik
aşık hava çekimiydi 2 saate yakında o sürdü birdne çok mekan
sonra ben koştur koştur eve gittim üzerimi değiştim düğün evine gittim
gelin almaya geldiler
sonra şehir dışına yola çıktık
akşam ordaydık düğün yemekliydi
çorba çoban kavurma
sonrada bir dilim düğün pastası yedim
gece yarısı göçmüş bi şekilde eve geldik
yani cumartesi pazarı 3 öğünle bitrimiş oldum
olmadı tabi hiç düzgün bi hafta sonu değildi ama yapabilecek hiçbirşeyim yoktu

Ovvv cidden fena gecmiş. Yemeyip yemeyip birden yuklenmıssın. :( Ama o videodan ve o gazdan sonra artık eski guzel duzenine donersin Tunicim. :34:
(Ayrıca acaip hareketli gecmiş düğün. maraton gibi :)) )

Yakışırrrr... :34:

Ukalayız, özgüvenimiz tam, fıstık gibiyiz...

Back
X