Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nazcim aksamda yeseymisin cok güzelmiş tabi ama menun eksik degil aksine guzel
Yesilcayimida simdi icersin
Yinede guzel olmus ben beğendim
Zaten balik gördümmu menülerde dibim dusuyorrr:52::52::52: ( fundaaaaa)
tunicim ben balığı nerde görürsem göriyim dibim düşüyo :1: çoook seviyorumm

Kız baktimda yedim
Bir su bardağı yagsiz tuzsuz patlamis misir 70 kalori diyor
Senin dediğin yağlı tuzludur
Bide benimki 30 gr varmidir yokmudur bilmemm

Küsme bana küsecek bisey yok gercekteennn:))

Bir su bardağı yağsız-tuzsuz patlamış mısır 70 kaloridir, doğrudur.
Ama bardağa patlaşım halde konursa 70 kaloridir. Mısır tanesi olarak değil. (Bir umut diyetisyenime sormuştum zamanında "tane mısır mı?" diye... :17:)

Bir hızla gelip, hızla okuyup size cevap verdiğim için henüz menülere bakmadım ben.
Galiba sakıncalı durumlar var. :) Okuyacağım şimdi... Cevaplarımı yazdım zaten.

kızlaaarr bu haftasonu nişanlımla biyere gidelim diyoruz başbaşa..önerebilceğiniz biyer var mı..ben ağva yada abant düşündüm..istanbula yakın bi yer olsun istiyoruz bide çok pahalı olmycak bi otel..var mı önerisi olan?

Geldim Sinemcim, o sese dalmışım... :17:

Sinem sen videoda yazdığını görmemiş miydin? :60:
Ben seni haftalar önce bulmuştum face'ten... Hem de direkt yazmıştım, bir tek sen çıkmıştın, sayfalarca aramamıştım :37:

Ajan ben... Korkun benden, düşünün hakkınızda daha neler biliyorum. :37:

ahhh o ses ahh hafta arası ona gomuluyorum bende :)

yok canım ya unutmusum ben o detayı. hesap ısımı tabı aklıma gelmedı :)

bak bak.. tabı sen tam adımı ogrendın bulursun şıp dıye :33:

hımmm madem mısır masum kahvemın yanına patlatıyorum hemen :21:

Ya ben doktorumda da duymustum
Taylan kümeli çıkmıştı oda demişti tok tutar yiyebilirisniz yagsiz tuzsuz hatta sınırsız bile dedide yok artık yuh dedim
Ama benimkinin gercekten patlamis hali ancak bir su bardağıdir su minik kaseler varya ondandi çünkü

Funda bir kaç benim menüm akşiam ve sonrasından ibaret olacak.bir kaç gün oruç tutmaya çalışacağım da:1:

akşam: biraz peynir ve 5-6 tane zeytin(saat 4 gibi)
4-5 kaşık taze fasulye,1 tabak domates çorbası ve 1 mandalina

şimdilik bu kadar.daha bir şey yersem yazarım.

Ayşegülcüm menüler için bana özel açıklama yapmana gerek yok. Menülerde belli bir kalorinin üzerinde olması şartı aramıyoruz. :)
Ama sen yine de doyurucu şeyler tercih et. :34:

Amaaa tatlımmm tavuk doner oyle yarım ekmek arasi diildikii
2 dilim ekmekle icini yedim

Patlamis Mısırda sıfır yagla cok az kaloriliii

Bu arada yürüyüşümüde gorsenee:)))

Yağlı olabilir ama etin kendi yağı değil mi? Izgara tavukta da aynı yağ yok mu? :44:
Bence tuninin menüsü sakıncalı değil.

ben geldimmm..geçmişide okuyup geldim..o kadar yorgunumki kızlar bugün bi sınavdan çıkıp diğerine girdim 8 sınav vardı..aralarda sadece lavaboya gidebildim menüm çoook fena o yüzden çok eksik

menüm

sabah
2 dilim kepek ekmek
1 kk peynir

ara
1 form bisküvi
sütlü kahve

öğle
1 porsiyon balık
salata

ara
3 kayısı

akşam
1 muz

suyum ekssik sporum eksik yeşilçayım eksik
suyla yeşilçayı şimdi biraz içmeye çalışcam sporada yarın telafiye gidicem

Nazcım o kadar sınavlara iyi bile yemişsin... Güzel geçmiştir umarım sınavlar... :)

kızlaaarr bu haftasonu nişanlımla biyere gidelim diyoruz başbaşa..önerebilceğiniz biyer var mı..ben ağva yada abant düşündüm..istanbula yakın bi yer olsun istiyoruz bide çok pahalı olmycak bi otel..var mı önerisi olan?

Agvaya gitmedim nazcim ama abanti cok severim helede kısın hem cok romantik olur hem mis gibi havası olur sakın huzurlu ask dolu olur:))) hele kar yağsa cok daha super olur:))

Tubis, tubi, tumpi, tubisko.... Vs cok türevleri var:)))

Bugun itiraf gunü oldu
Oğlusum adı Tuna onun icin almıştım tuni yi:))

Emin ol bu gercekk:)))

Ay... Zaten Sevim hep bir garip gelmişti bana... Pörsümüş bir kadını çağrıştırıyordu. :1: Senle bütünleştirememiştim, cidden bak. :)

Ama Tuğba'yı pek bir sevdim.
Ne desek bunca aydan sonra acaba, tubi mi desek? :) Garip olacak... Artık birkaç gün karışacak herhalde. :D Sonra hepberaber bir standarda bağlarız. :)

hımmm vıdeo paylasımında yazıyor :))) hafiyemisin kız sen :))))))

nasıl tahmın edelım hayatım o kadar ısımden :9::9::9: soyle bakıım artık ısmını :20: nickle hıtab etmekten sıkıldım zatenn :19:

aynı sekılde raa yada :19: soylemezse de ben ısım takıcam ona ben cok severım cım'lı konusmayı (nazcım, fundacım, aysegulcum vs) raacım tuhaf oluyor.

raa ismini soylemezsen sana isim takcam :9:

sinemciğim haklısın cnm raa hakkaten çok ifadesiz geliyor ,bengüzeş tanrıcasından esinlenerek nc seçmişdim ama muhabbette cok sert ,cnm ben daha önce bır zayıflama sıtesine sadece bayanlar dıye üye olmuşdum ama oraya malesef heryerde olduğu gini bayan gibi erkek üyeler sızmış ve formda cahat vardı biz 3 5 arkadaş hergece sohbet ederdik , muhabbet hep kılo tabi ama ,artık nasıl bir zevkse orda bazen degışık nıkklede gelenlerde olur dınlar katılır faln öyle geçerdı ama benim ismim biraz nadırdir, orda sohbet ederken kuzenimde vardı bana ismimle bazn hıtap edrdiyordu, ay orda tam bir salağa çatmışım facede beni çok rahatsız etti o yüzden cok ismimi söylemiyorum ama büyük kızımın ismi efnan öyle hitap edebilirsiniz yada diyer sitede sultandı oda olmadı siz bir isim koyabilirsiniz farketmez..

sinemciğim haklısın cnm raa hakkaten çok ifadesiz geliyor ,bengüzeş tanrıcasından esinlenerek nc seçmişdim ama muhabbette cok sert ,cnm ben daha önce bır zayıflama sıtesine sadece bayanlar dıye üye olmuşdum ama oraya malesef heryerde olduğu gini bayan gibi erkek üyeler sızmış ve formda cahat vardı biz 3 5 arkadaş hergece sohbet ederdik , muhabbet hep kılo tabi ama ,artık nasıl bir zevkse orda bazen degışık nıkklede gelenlerde olur dınlar katılır faln öyle geçerdı ama benim ismim biraz nadırdir, orda sohbet ederken kuzenimde vardı bana ismimle bazn hıtap edrdiyordu, ay orda tam bir salağa çatmışım facede beni çok rahatsız etti o yüzden cok ismimi söylemiyorum ama büyük kızımın ismi efnan öyle hitap edebilirsiniz yada diyer sitede sultandı oda olmadı siz bir isim koyabilirsiniz farketmez..

Bu takımda galiba Raa ismini seven bir ben varım. :D Bana ne sert, ne de erkeksi geliyor.
Benim için fark etmez, siz nasıl istiyorsanız öyle hitap ederim.

Bek bir beklentiyle jüriye bakan, huysuzumsu bir kız var...
Bu mu acaba problemi çıkartan? :)

Yahu kız bir döndü, pek de tatlı bir şey çıktı. :9: O değilmiş.. :)

Back
X