- Konu Sahibi Cherry Mom
- #72.301
Evet ordan gördüm ,ama face 'e yazdım yaklaşık 5 sayfa kadar adas ve soydaşının arasında senin fotonu görünce buldum buldum oldum:))
:))))
tam adımı yazınca tek ben cıkıyorumda oyle yazınca cok cıkar tabı :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ordan gördüm ,ama face 'e yazdım yaklaşık 5 sayfa kadar adas ve soydaşının arasında senin fotonu görünce buldum buldum oldum:))
tunicim ben balığı nerde görürsem göriyim dibim düşüyoNazcim aksamda yeseymisin cok güzelmiş tabi ama menun eksik degil aksine guzel
Yesilcayimida simdi icersin
Yinede guzel olmus ben beğendim
Zaten balik gördümmu menülerde dibim dusuyorrr( fundaaaaa)
Kız baktimda yedim
Bir su bardağı yagsiz tuzsuz patlamis misir 70 kalori diyor
Senin dediğin yağlı tuzludur
Bide benimki 30 gr varmidir yokmudur bilmemm
Küsme bana küsecek bisey yok gercekteennn:))
Neyse evet açıklıyorum ismimi:))
Tugba:))
Neyse evet açıklıyorum ismimi:))
Tugba:))
ayyyy aslında tuniyle çagrıstırıyor ama hakıkten değişik geldi :)
tuğbaaaaaaaaaaaaaaaa
tubişşşşşşşşşşşşş
![]()
Geldim Sinemcim, o sese dalmışım...
Sinem sen videoda yazdığını görmemiş miydin?
Ben seni haftalar önce bulmuştum face'ten... Hem de direkt yazmıştım, bir tek sen çıkmıştın, sayfalarca aramamıştım![]()
Ajan ben... Korkun benden, düşünün hakkınızda daha neler biliyorum.![]()
Anaaam...
Kız uydurduğunu bilseydim daha çok tahmin ederdim.
Şimdi hangisi gerçek?![]()
hımmm madem mısır masum kahvemın yanına patlatıyorum hemen![]()
Funda bir kaç benim menüm akşiam ve sonrasından ibaret olacak.bir kaç gün oruç tutmaya çalışacağım da
akşam: biraz peynir ve 5-6 tane zeytin(saat 4 gibi)
4-5 kaşık taze fasulye,1 tabak domates çorbası ve 1 mandalina
şimdilik bu kadar.daha bir şey yersem yazarım.
Amaaa tatlımmm tavuk doner oyle yarım ekmek arasi diildikii
2 dilim ekmekle icini yedim
Patlamis Mısırda sıfır yagla cok az kaloriliii
Bu arada yürüyüşümüde gorsenee:)))
ben geldimmm..geçmişide okuyup geldim..o kadar yorgunumki kızlar bugün bi sınavdan çıkıp diğerine girdim 8 sınav vardı..aralarda sadece lavaboya gidebildim menüm çoook fena o yüzden çok eksik
menüm
sabah
2 dilim kepek ekmek
1 kk peynir
ara
1 form bisküvi
sütlü kahve
öğle
1 porsiyon balık
salata
ara
3 kayısı
akşam
1 muz
suyum ekssik sporum eksik yeşilçayım eksik
suyla yeşilçayı şimdi biraz içmeye çalışcam sporada yarın telafiye gidicem
kızlaaarr bu haftasonu nişanlımla biyere gidelim diyoruz başbaşa..önerebilceğiniz biyer var mı..ben ağva yada abant düşündüm..istanbula yakın bi yer olsun istiyoruz bide çok pahalı olmycak bi otel..var mı önerisi olan?
Tubis, tubi, tumpi, tubisko.... Vs cok türevleri var:)))
Bugun itiraf gunü oldu
Oğlusum adı Tuna onun icin almıştım tuni yi:))
Emin ol bu gercekk:)))
hımmm vıdeo paylasımında yazıyor :))) hafiyemisin kız sen :))))))
nasıl tahmın edelım hayatım o kadar ısımdensoyle bakıım artık ısmını
nickle hıtab etmekten sıkıldım zatenn
aynı sekılde raa yadasoylemezse de ben ısım takıcam ona ben cok severım cım'lı konusmayı (nazcım, fundacım, aysegulcum vs) raacım tuhaf oluyor.
raa ismini soylemezsen sana isim takcam![]()
sinemciğim haklısın cnm raa hakkaten çok ifadesiz geliyor ,bengüzeş tanrıcasından esinlenerek nc seçmişdim ama muhabbette cok sert ,cnm ben daha önce bır zayıflama sıtesine sadece bayanlar dıye üye olmuşdum ama oraya malesef heryerde olduğu gini bayan gibi erkek üyeler sızmış ve formda cahat vardı biz 3 5 arkadaş hergece sohbet ederdik , muhabbet hep kılo tabi ama ,artık nasıl bir zevkse orda bazen degışık nıkklede gelenlerde olur dınlar katılır faln öyle geçerdı ama benim ismim biraz nadırdir, orda sohbet ederken kuzenimde vardı bana ismimle bazn hıtap edrdiyordu, ay orda tam bir salağa çatmışım facede beni çok rahatsız etti o yüzden cok ismimi söylemiyorum ama büyük kızımın ismi efnan öyle hitap edebilirsiniz yada diyer sitede sultandı oda olmadı siz bir isim koyabilirsiniz farketmez..
Bek bir beklentiyle jüriye bakan, huysuzumsu bir kız var...
Bu mu acaba problemi çıkartan? :)
Nazcım o kadar sınavlara iyi bile yemişsin... Güzel geçmiştir umarım sınavlar... :)