- Konu Sahibi Cherry Mom
- #72.361
yani alsında hergün tuvalete girip çıktıktan sonra tartılıyorum, kabızlıktan desem şimdiye kadar çok şükür hiç öyle bi problemimde olmadı, her sabah tuvalete çıkarım, neyse yarın görücez bakalıminş düzelir canım...bi anda çok su içip tartıldıysan belki onunda etkisi olabilir
aahh fundacım ah anlayabiliyorum ne hissettiğiniEvet Raacım, bir zamanlar dostum olan birinden bahsediyorum, bahsetmiyordum gerçi.O kadar özel zamanlarda yapılan bir arkadaşlık ve o kadar güzel anılar vardı ki... O günlerdeki mutluluğuma, o zamanlar güzel olan anılarımın şimdi acı gelmesine üzülüyorum. Hiçbir kabahatim yokken onlar beni çok rahat sildiler, ben nedense silemiyorum, bende bir enayilik var galiba...
Üzülmemeye çalışıyorum, adlarını bile anmıyorum. Dilimin ucuna gelen komik olayları içinde onlar var diye anlatmıyorum. Ama ben ne kadar direnirsem direneyim bir yerden patlak veriyor işte...
Benimle aynı duygularda tabi ki de değil(ler)di; öyle olsalardı dediğin gibi burda olurlardı. O günlerin hatıralarına lanet etmiyorum kendim için... Ama beni terk ederek hayatımdan çıkmış insanları özleyince de kendimi hiç iyi hissetmiyorum.
Size de çok konuşuyorum galiba...Ben de böyle çenesini tutamayan, hayatını ortaya döken biriyim işte...
Zaten teknoloji ve zamanın şartları özel hayat mı bıraktı, sizden mi saklayacağım? Okuyan başkası varsa da okusun, herkes aynı şeyleri yaşıyor zaten... Dramatize etmiyorum olayları aslında ama bazen böyle oluyorum işte...
Ya ben de mi bir rumuzla tanışsaydım sizle? Daha gizemli olurdum. :) Kıskandım şimdi... :) Gerçi benim profil adım yeterince açık ediyor.
Sanırım kimse kalmamıştır artık takımda... :) Bedenim yorgun ama uyuyasım her zamanki gibi yok. Zaten rüyalarım da keyifsiz oldu artık.Sözde erken kalkmaya alışacaktım.
Amaaaan... Kocakarılar gibi yakınıp duruyorum ya...Hadi ben de kaçtım. Yarın görüşürüz...
hemen hemen herkes böyle birşey yaşıyor sanırım ömrü boyunca
aklıma geldikçe benim üzüldüğüm sinirlendiğim bunca şeye rağmen nasıl böyle davranabiliyorlar siniri
ayy neyse niye açtımki konuyu tekrarr

bende alıştım raa ya önce garipsemiştim ama şimdi alıştım:))raa da anlaştığımıza çok sevindim sinemciğim çünki raa ya baya alışmıştım :)))))))
bizim evdede hafta içi hiç kahvaltı yapılmazyok canım çok şükür derse geç kalmıyorum.ama geç kalktığım için kahvaltı hazırlayamıyorum eşim için.ondan yaniii
bu sefer kesin kaçtım byeeee![]()
ama benim eşim kalkar kalkmaz bişey yiyemiyor evlendiğimiz zamanlar çok kalktım böyle ıyır mıyır isteksiz yiyince bende artık vazgeçtim
hafta sonları kahvaltı yapıyoruz sadece
ama oğlum büyüyünce beraber yaparız artık çok özeniyorum aslında sabah beraber kahvaltı yapmaya
kız bu mevsimde zaten kimse balkonda girmezz:)))valla ben evimin salonundan giriyorum genelde :) öyle koyacak güzel bir balkonum yok :) çoğunluk koyarsa olabilir :)
salon oda farketmez maksat birbirimizi gözümüzde canlandırmamız sanal ortamı gerçeğe biraz daha yakın hale getirmemiz
bende bi çekemedim her akşam eve giderken çekicem diyorum bikaç gündür unutuyorum
o zaman tekrar merhaba Tuğba
ayrıca Tuna da ablamın oğlunun adı çok severim.Allah bağışlasın.
ayy çok teşekkür ederim ayşegülcüm:)
bizde çok severek koyduk