Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benımde bır 5 10 kılo fazlalıgım var eskıye oranla, hamıle kalmaya calısıyordum fakat sonuc vermedı 3 yıldırr bu zamanımı hora kullanmayayaım dıyorum sıkı bır dıyete baslayacagım ıns

Benımde bır 5 10 kılo fazlalıgım var eskıye oranla, hamıle kalmaya calısıyordum fakat sonuc vermedı 3 yıldırr bu zamanımı hora kullanmayayaım dıyorum sıkı bır dıyete baslayacagım ıns

çok iyi yapmışsın canım.inşallah verirsin.hem zayıf hamile kalmak çok iyi olur.çünkü zaten hamilelikte alınıyor ne kadar az o kadar iyi:27:

çok iyi yapmışsın canım.inşallah verirsin.hem zayıf hamile kalmak çok iyi olur.çünkü zaten hamilelikte alınıyor ne kadar az o kadar iyi:27:
hakılısın gunumde gectı 17gun testler negatıf kan testıne zamanım yok cenazemız vardı bırazda morlım bozuldu mevlude gıdecektım gıtmedım ,ınsanlar ne kadar bos gorunusle yargılamak hıc ınsancıl degıl

Ben görmeyeyim diye özellikle hemen kaldırıyorsun... :19:
Neyse... Madem bu kadar problem ben bir daha "foto koy" demeyeceğim. :51:

Ahh canım benim olurmu hic sen görmeden:))
İsteyken koymuştum evde ipadden olmuyor denedim yada ben beceremiyorum
Bide koyduğum düğün fotosu olunca ertesi güne kadar durmasın diye kaldırdım
Yarın sen girdiğinde ilk is koyacağım :))
Ayrıca senin kaprisini yerim bennn:))))

Menümüde yazayım

Sabah
Yarım paket altinbasak
1 KK peynir

Ara
Yok

Öğle
Yarım kase mercimek çorbası
4 kasik taze fasulye
2 kasik yogurt
2 dilim ekmek

Ara
2 kepekli galeta

Aksam
Bir parça haslanmis tavuk
1-2 kasik tavuk suyu
1 dilim ekmek

Ara
1 ayva

Ayvada büyükmüş resmen oturdu mideme:))
2 bardak yesilcay

fundacığım insülinle ilgili yazdığın yazı hakkaten insana dank ettirecek şekilde ele alınmış ben konuyu biliyordum ama elde bir rezerve var ve biz onu sistemsizlikden bitirdiğimizin farkında deyildim,ben bir aday olarak artık hep senin yazını düşünerek daha dikkat edicem daha hareketli bir hayatım olsun diye uğraşıcam..

Raacım hep beraber daha bilinçli hareket ederiz umarım. :)

Sanırım takımlara katılmak istiyorsunuz. Diyet Grupları bölümünün sabit başlıklarını okursanız nasıl katılacağınızı öğrenebilirsiniz.

Kızlar, yolunu kaybedip gelenleri siz de yönlendirebilirsiniz bu arada... :)

Ahh canım benim olurmu hic sen görmeden:))
İsteyken koymuştum evde ipadden olmuyor denedim yada ben beceremiyorum
Bide koyduğum düğün fotosu olunca ertesi güne kadar durmasın diye kaldırdım
Yarın sen girdiğinde ilk is koyacağım :))
Ayrıca senin kaprisini yerim bennn:))))

:) Yarın ben gündüz yokum. Perşembe isterim ama... :)

Menüm

Sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
10 zeytin

Ara
1 muz

Ara
1 domates gibi olan hurmadan
15 tane kadar üzüm

Akşam
1 tabak çorba
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
3 köfte kadar tavuk

Raacım hep beraber daha bilinçli hareket ederiz umarım. :)

Sanırım takımlara katılmak istiyorsunuz. Diyet Grupları bölümünün sabit başlıklarını okursanız nasıl katılacağınızı öğrenebilirsiniz.

Kızlar, yolunu kaybedip gelenleri siz de yönlendirebilirsiniz bu arada... :)

:) Yarın ben gündüz yokum. Perşembe isterim ama... :)

Nasil istersen fundam canım:))

Menüm

Sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
10 zeytin

Ara
1 muz

Ara
1 domates gibi olan hurmadan
15 tane kadar üzüm

Akşam
1 tabak çorba
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
3 köfte kadar tavuk
Senin bu domates gibi olan hurma dediğin "cennet elması, cennet hurması, Emma" denilen seymi
Simdi dikkatimi çekti birkaç kez daha gormuştum menünde ben hep hurma anlamisim onu

Ayrıca öğle yine arazi olmus:19::19::19:

Senin bu domates gibi olan hurma dediğin "cennet elması, cennet hurması, Emma" denilen seymi
Simdi dikkatimi çekti birkaç kez daha gormuştum menünde ben hep hurma anlamisim onu

Ayrıca öğle yine arazi olmus:19::19::19:

Tunicim cennet hurması mı değil mi, bilsem öyle yazardım. :D Adını bilmediğim için domates gibi diyorum. Bu ramazandaki küçük kuru hurmalar değil, diğer hurma... Dur internetten bakayım.

Offf, offf... Formattan önce hangi dertlerim vardıysa hepsi bir bir tekrar ortaya çıkayor. Giremiyorum google'a... :43: Bakamayacağım yani... :(

O kadar geç kalkıyorum ki, kahvaltılar hep geç oluyor. :( Öğle de ondan arazi oluyor, çünkü aslında kahvaltı oluyor. :9:

----------

Kızlar bu akşam giremedim, affedin beni, işlerim vardı. Yarın da anca geceye doğru gelirim. Görüşürüz yarın, iyi geceler size... :)

kızlar işlerim vardı giremedim yatmadan önce menümü yazıyım diye girdim hemen

sabah
2 dilim kepek ekmek
1 kk peynir
2 marul

ara
1 nar

öğle
1 kase şehriye çorbası
3 küçük parça kuşbaşı tavuk
2 kaşık makarna

ara
yok

akşam
1 dilim kepek ekmek
yarım porsiyon tavuk
2 kaşık makarna

3 kupa yeşilçay 1.5 litre su

fundacım benim için yarın izinli yazar mısın? bugün de giremedim, hiç müsait değildim, gelince anlatırım..şimdiden sağol, görüşürüz kızlar..

günaydın arkadaşlarrr...:103:
bir şey sorcam bu alt alta mesajları nasıl cevap veriyorsunuz?
raacım alıntı ile cevapla butonunun yanında küçük yanında + işareti olan bi butın varya
alıntılamak istediğin msjların altındaki o işaretlere basıyorsun en son cevap ver diyorsun sonrada her msjın altına cevabını yazıyorsun
umarım anlatabilmişimdir

tuni hoş geldin günaydın,nasılsın ,bu gun spor ne yapıcaksın?

hoşbuldum canımm
havalr sogudu dışarda yürümek mümkün değil pek
evdede fırsat bulursam yürüyüş bandına çıkarım oğluşum müsade ederse:)))
sen spor yapıyordun ama hiç menilerinde görmüyorum bıraktınmı yapmayı yoksa yazmıyormusun?

Tunicim cennet hurması mı değil mi, bilsem öyle yazardım. :D Adını bilmediğim için domates gibi diyorum. Bu ramazandaki küçük kuru hurmalar değil, diğer hurma... Dur internetten bakayım.

Offf, offf... Formattan önce hangi dertlerim vardıysa hepsi bir bir tekrar ortaya çıkayor. Giremiyorum google'a... :43: Bakamayacağım yani... :(

O kadar geç kalkıyorum ki, kahvaltılar hep geç oluyor. :( Öğle de ondan arazi oluyor, çünkü aslında kahvaltı oluyor. :9:

----------

Kızlar bu akşam giremedim, affedin beni, işlerim vardı. Yarın da anca geceye doğru gelirim. Görüşürüz yarın, iyi geceler size... :)

fundacım sanırım kastetiğin şu değilmi
$trabzon_hurmasi.webp

ayrıca trabzon hurmasıda deniliyormuş onuda ilk kez duydum
ne çok ismi varmış yahu:))

haklı çıktınız kızlarr bugün sabah tartıldığımda o + lardan kurtulmuş olduğumu gördüm
ama yinede 300gr artıdayım
cumaya bakalım nasıl olacak
genel olarak bir hafta verip bir hafta veremiyoruzya benimki sanırım sizinkilerle ters haftaya denkgelecek
geçen hafta vermiştim bu hafta sabit kalırsam siz büyük ihitmal vermiş olacaksınız
aaa kendimi şartlamayayım ama canım bende veririm neden bir hafta verip diğer hafta sabit kalayım dimi ama

Back
X