- Konu Sahibi Cherry Mom
- #72.441
Benımde bır 5 10 kılo fazlalıgım var eskıye oranla, hamıle kalmaya calısıyordum fakat sonuc vermedı 3 yıldırr bu zamanımı hora kullanmayayaım dıyorum sıkı bır dıyete baslayacagım ıns
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benımde bır 5 10 kılo fazlalıgım var eskıye oranla, hamıle kalmaya calısıyordum fakat sonuc vermedı 3 yıldırr bu zamanımı hora kullanmayayaım dıyorum sıkı bır dıyete baslayacagım ıns
hakılısın gunumde gectı 17gun testler negatıf kan testıne zamanım yok cenazemız vardı bırazda morlım bozuldu mevlude gıdecektım gıtmedım ,ınsanlar ne kadar bos gorunusle yargılamak hıc ınsancıl degılçok iyi yapmışsın canım.inşallah verirsin.hem zayıf hamile kalmak çok iyi olur.çünkü zaten hamilelikte alınıyor ne kadar az o kadar iyi![]()
Ben görmeyeyim diye özellikle hemen kaldırıyorsun...
Neyse... Madem bu kadar problem ben bir daha "foto koy" demeyeceğim.![]()
fundacığım insülinle ilgili yazdığın yazı hakkaten insana dank ettirecek şekilde ele alınmış ben konuyu biliyordum ama elde bir rezerve var ve biz onu sistemsizlikden bitirdiğimizin farkında deyildim,ben bir aday olarak artık hep senin yazını düşünerek daha dikkat edicem daha hareketli bir hayatım olsun diye uğraşıcam..
Ahh canım benim olurmu hic sen görmeden:))
İsteyken koymuştum evde ipadden olmuyor denedim yada ben beceremiyorum
Bide koyduğum düğün fotosu olunca ertesi güne kadar durmasın diye kaldırdım
Yarın sen girdiğinde ilk is koyacağım :))
Ayrıca senin kaprisini yerim bennn:))))
Raacım hep beraber daha bilinçli hareket ederiz umarım. :)
Sanırım takımlara katılmak istiyorsunuz. Diyet Grupları bölümünün sabit başlıklarını okursanız nasıl katılacağınızı öğrenebilirsiniz.
Kızlar, yolunu kaybedip gelenleri siz de yönlendirebilirsiniz bu arada... :)
:) Yarın ben gündüz yokum. Perşembe isterim ama... :)
Senin bu domates gibi olan hurma dediğin "cennet elması, cennet hurması, Emma" denilen seymiMenüm
Sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
10 zeytin
Ara
1 muz
Ara
1 domates gibi olan hurmadan
15 tane kadar üzüm
Akşam
1 tabak çorba
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
3 köfte kadar tavuk
Senin bu domates gibi olan hurma dediğin "cennet elması, cennet hurması, Emma" denilen seymi
Simdi dikkatimi çekti birkaç kez daha gormuştum menünde ben hep hurma anlamisim onu
Ayrıca öğle yine arazi olmus![]()
raacım alıntı ile cevapla butonunun yanında küçük yanında + işareti olan bi butın varyagünaydın arkadaşlarrr...:103:
bir şey sorcam bu alt alta mesajları nasıl cevap veriyorsunuz?
tuni hoş geldin günaydın,nasılsın ,bu gun spor ne yapıcaksın?
selam kardeşler, oooo sizde arazisiniz....
Tunicim cennet hurması mı değil mi, bilsem öyle yazardım.Adını bilmediğim için domates gibi diyorum. Bu ramazandaki küçük kuru hurmalar değil, diğer hurma... Dur internetten bakayım.
Offf, offf... Formattan önce hangi dertlerim vardıysa hepsi bir bir tekrar ortaya çıkayor. Giremiyorum google'a...Bakamayacağım yani...
O kadar geç kalkıyorum ki, kahvaltılar hep geç oluyor.Öğle de ondan arazi oluyor, çünkü aslında kahvaltı oluyor.
----------
Kızlar bu akşam giremedim, affedin beni, işlerim vardı. Yarın da anca geceye doğru gelirim. Görüşürüz yarın, iyi geceler size... :)