Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar sonuncu olamamışız bu hafta. :60:

3. takımla paylaştığımız bir etap 6. lığımız var. :)
Takımımızın 1. si de Ayşegül oldu. 1,5 ay toplanınca işe yaradı. :D Tebrikler Ayşegül. :46:

Son düzenleme:
Hayret ettim yalnız, herkes ne kadar az kilo vermiş. :53:
Normal haftalarda Bir sürü %3'ler olurdu. Bu hafta sadece 2,83 gördüm. Diğerleri hep %1'lerde... :)

Takımımızın 1. si de Ayşegül oldu. 1,5 ay toplanınca işe yaradı. :D Tebrikler Ayşegül. :46:

ayy gerçekten mi?aslında çok iyi bir sonuç değil ama herkesin kötü zamanına denk geldi galiba:1:İnşallah hepimizin verdiği kilolar artarak devam eder:52:

Selam Kızlar...:16:

Sabah bildirime girdim ve paldır kuldur cıktım. :)
Sabah dısarda ısımız vardı esimle o işe gıtmeden onu hallettık. Bugun ev konusunda mıskındım yerımden oynayasım gelmedı valla :19: utu bıdı bıdı bır suru ıs bırıktı ama ben tembellığın zirvesindeyım bu ara :9:
saat 4 gıbı kendımı sokaga attım resmen spor son dakka golu oldu. dedim yerken iyi ohhh spora gelınce işte keyfım yokta falan da ıvır zıvır kalkkk beee dedim kendime :D
kendini azarlayan ilk insan sıfatını aldım :D

Neyse spor donusu markete ugradım. Nesfitciklerim bitmişti :9: Bendeki bal kampanyaya gırmıs 750gr. Sade Nesfit 8.20'dı :32::32: Çuvalla aldım valla :D
2 tanede çukulu aldım :52: :125: pis alıştım bu çukuluyada aslında hep almıyım dıyorum dayanamıyorum :17::17::17:
Acil ihtiyacım vardı ondan maketten hızlı cıktım, o aceleyle Kagıt havlu dıye tuvalet kagıdı almısım uyuz oldum :57:
(evde dunya kadar tuvalet kagıdı olupta, hiç kagıt havlu olmadıgından bu kadar uyuz oldum)

Neyse eve geldim yemeğimi yedim çayımı almadan size bakayım dedim. :) işte boyle.. :)

Aynısını erkek arkadaşım da yapıyor. Herkese fenerli olduğumu söylüyor, ben de "değilim, takım tutmuyorum." diyorum. Sonra da kavga ediyoruz. :60:

Kimse yolumdan döndüremez beni. :37:

:60: İşte budur :60: tuttum ben erkek arkadasını :60: daha onunuzde uzun yıllar var bır gun sende bızım yanımızda olacaksın ben ınanıyorum :)))))

Sinemcim evlilik yildonumunuz kutlu olsun. Allah mutlulugunuzu daim etsin daha nice yildonumlerinizi birlikte mutlulukla kutlamak nasip etsin.
Sen de benim gibi kis gelini olmussun demek:)

sağol iremcim. :54:

:) kasım'da aşk başkadır.. :)
:nazar:

Merhaba kizlar nasilsiniz
Cok yogun iki gun gecirdim sali ve crs hastanedeydim

Uzerine bu sabah feci bas agrisi ve bulantiyla uyandim usuttum heralde sabahtan beri yatiyorum..

iremcim geçmiş olsun canım. menunude gormustum ama alıntılamayı unutmusum. ıhlamur cok ıyı o ayrı ama, beslenmenede dikkat et canım. meyve ye et, tavuk sebze ye bol bol.
hastalık once ıyı beslenmeyle gıdıyor.

Hemen bildirimimi yapayım

73,9/73,8/0,1/0,135318

Çok şükür 100grda olsa eksiye gecmisimmmm:))
Haydi funda darısı basına:))

boyle zamanlarda 100gr 100grdır artıdan eksıye gecmekte ayrı bır mucadeledır. tebrik ederim Tugbacım :34::46:

kızlar yeni kilo : 73,9
fark 0.4kg

74,3/73,9/0,4/0,538

ama Funda ben izinliydim. 2 ye mi bölünecek bilmiyorum.gerçi listede olmayacağı için acelesi yok.şimdi okuldan yazıyorum. eve gidince bakar düzeltirim olmazsa.

:nazar::46::nazar: 400gr ve haftanın takım bırıncısı :) tebrık ederım Aysegulcum...

Funda08 (71,6 / 71,4 / 0.2/ %0,28 )

Fundacım tebrik ederim canım. :46::nazar::46:

Evet Tunicim, - olmuşum. :) Ben de senin için sevindim canım. :)

Bence takım olarak çok sallamamaya başladık rejim işini... O yüzden böyle oluyor. Herkes yeteri kadar dikkat etmiyor bence... Kaçamaklar, eksik öğünler, yapılmayan sporlar... Ben de 10 gündür eskisi kadar sıkı gidemedim mesela... Bir sürü hata yaptım. Ama bir de kaçamak yapanlar var ki onların durumu daha vahim.

Birkaç hafta önce derecelere giren bir takımdık, şimdi de sonunculuk derecelerine girer olduk. Bu hafta da tahtımızı kaptırmayacağız galiba. :9: Bu gidişle de değişeceğini pek sanmıyorum. :)

ya evet salmayalım yaa:(
burada çok güzel muhabbetimiz var girmek güzl sohbet etmek güzel ama sonuçta bizim bi amacımız bir hedefimiz var
onu unutmamak gerek
bu lafım kendimede ayrıca
arada salmalarım olmasa hedefime çoktan ulaşmış mutlu mesut bir halde olabilirdim şu an:(

onun için fundacım bence ipleri sıkmak gerek ama ne yapmak gerek bi hepberaber karar verelim, şu bildirim gününü atlatıp:)

Kesinlikle bir boşlama, kaçamaklar ve spor kaytarmaları var :19::19::19: (ben dahil)

Acil toparlanmamız gerek. AAAA aklıma bır fıkır geldı. :60: ay 4 hafta, 4 haftanın 1 hafta arayla 2 haftası menulere mecburi spor koyalım. yani hep beraber aynı hafta istisnasız spor yapalım. herkes kendı sartlarına gore yapsın tabı, ama herkes o hafta kesıntısız sporunu yapsın soylekı örn...

$aralık.webp

toplu hareket sorumlulugu ve motiveyi arttırabılır. :) ben mesela bugun nerdeyse yapmıyacaktım spor son anda hadi sinem kaytarma oldum. :17: spor yapmayanlara ıyı olabılır bilmiyorum fikir sadece...

dünkü insanüstü sporlar etkisini göstermişşş:nazar::nazar::nazar:

:9: sanırım ondan :))))
700den kurtuldum kalan 500de pazartesiye kadar gider de inşallah sonrada biraz ekstra gıtse :) plan bu ama bakalım metobolızmam ne dusunuyor bu konuda onu onumuzdekı cuma gorıcez :9:

tekrar selamlar kızlar

en azından kilo almamışsın.tebrikler

Funda cım bir yanlışlık yok değil mi?izinden sonra deneme süresi önümüzdeki cuma dolmayacak mıydı?

sağol Aysegulcum.

Ayrıcaaa hayırlı olsun canım artık listedesin :16:

adım melike kendimi bildim bileli var kilolar çok diyet denemem oldu ama nasıl oluyorsa hemen yarıda kesiyorum ama bu sefer artık bu kilolardan kesinlikle kurtulmalıyım zaten lise sondayım şuanda mezuniyet falan var o zaman kadar baya zayıflamış olmam lazım düzenli bir diyet programı yapamıyorum çünkü haftanın zaten 3 günü stajdayım hafta sonu dershanedeyim kaçta çıktığım gittiğim belli olmuyor pek etütler falanda oluyor ama ben dışarda yememeye dikkat etmeye çalışıyorum diğer 2 günde okul okuldan sonrada dershaneye gidiyorum şuanlık sadece ekmeği ve şekeri kestim yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum beyaz ekmeği tamamen kestim çaydar veya kepek kullanıyorum

Hosgeldin Melike :)
Önce kendimi tanıtıyım :) Adım Sinem, Antalyada yaşıyorum 30 yaşındayım, evliyim, makyoz ve branş ogretmenıyım. hazırandan bu yana Takımdayım. Evlendıkten sonra alınan kilolarla savasıyorum :) Yakında beyaz bayragı kaldıracaklar ınsallah :))))

Bence cok dogru bır zamanı secmıssın onunde yaza kadar guzel bır zaman var liseden mezun olucam dıyorsun. mezunıyetıne kesınlıkle cıtır cıtır gıtmelisin :) o resimler hayatın boyunca senınle kalıcak.. en guzel yaşlarında gereksız kılolarla ugrasmaktansa, yaza kadar nefsi fedakarlıkla ve emekle buyuk sonuclar alabılırsın.

Diğer mesajlarınıda okudum. Bizde elimizde bir listeyle yapmıyoruz, ama artık neyden uzak durmak gerek ne tok tutuyor ne daha saglıklı o yonde gidiyoruz.
Aralara cok onem veriyoruz, cunku metobolizmamızı gun ıcınde canlı tutmazsak sonrakı ogunler tehlıkelı oluyor. (yedıklerın dırek depolanıyor)

Kaptanımız Funda da soylemıs zaten sen menu paylaştıkça bızde bildiklerimizi paylaşır sana destek oluruz.. :34:

kilolarımız hep çok yakın zaten
60liladakileri sinem ve nuru saymazsak tabi:19::19:

:19: esas benım sana o hareketı yapmam lazım :19::19::19: benim planlarıma gore, şuan sen ve Funda 60larda olmalıydınız :19::19:

Hele sennnn :19: aramızda cok fark yoktu senınle :19: Tubi-Tubiiiiii Acil 60lara bekleniyorsunuz...

Ne desem bilemedim :60:

süründük mü ne bu hafta :43: acil toparlanalım :(

bugünkü menüm:

saat 4 te: 4-5 tane biskrem (kızım için hastaneye gitmiştik.orda iftar yapınca böyle oldu)
akşam:tavuk sote 7-8 kaşık,ayran,salata ve 2 tane salatalık turşusu.

kaçamaklarımın cezası olarak dans düşünüyorum.aslında bir kaç gündür ip atlamaya da çalışıyorum ama bel ağrılarımı artırdı gibi geldi bana.

bugünkü menüm:

saat 4 te: 4-5 tane biskrem (kızım için hastaneye gitmiştik.orda iftar yapınca böyle oldu)

kaçamaklarımın cezası olarak dans düşünüyorum.aslında bir kaç gündür ip atlamaya da çalışıyorum ama bel ağrılarımı artırdı gibi geldi bana.

aksam yemegın cok guzel ve saglıklı olmus Aysegulcum afıyet olsun.

amaaa biskrem'e ok yok :(

55X5= 275 kalori
(ne çokmuş dimi kalorisi :53: bende o kadar bılmıyordum, cok severım bıskremı ama bırdaha yermıyım bılmıyorum:50:)

EGZERSİZ LİSTESİ..................(Kalori miktarları 1 saat içindir)
Dans Etmek..............................210
Bisiklete Binmek.......................200
Bahçe İşleri..............................270
Yüzmek....................................290
Voleybol...................................260
Yürüyüş....................................200
Rampalı yürüyüş.......................550*
Step/Aerobik............................400
Koşmak....................................550
Merdiven Çıkmak.......................400
Paten yapmak...........................120*
Eliptik bisiklet yürüyüşü.............400
Pilates......................................220

Kızlar dizi bakıcam ama oyalanıyorum resmen gelen olsun dıye beklıyorum ıkı laflarız belki.. :(

sıkıldım az daha beklıyıp cıkıcam.

Selam Kızlar...:16:

Sabah bildirime girdim ve paldır kuldur cıktım. :)
Sabah dısarda ısımız vardı esimle o işe gıtmeden onu hallettık. Bugun ev konusunda mıskındım yerımden oynayasım gelmedı valla :19: utu bıdı bıdı bır suru ıs bırıktı ama ben tembellığın zirvesindeyım bu ara :9:
saat 4 gıbı kendımı sokaga attım resmen spor son dakka golu oldu. dedim yerken iyi ohhh spora gelınce işte keyfım yokta falan da ıvır zıvır kalkkk beee dedim kendime :D
kendini azarlayan ilk insan sıfatını aldım :D

Neyse spor donusu markete ugradım. Nesfitciklerim bitmişti :9: Bendeki bal kampanyaya gırmıs 750gr. Sade Nesfit 8.20'dı :32::32: Çuvalla aldım valla :D
2 tanede çukulu aldım :52: :125: pis alıştım bu çukuluyada aslında hep almıyım dıyorum dayanamıyorum :17::17::17:
Acil ihtiyacım vardı ondan maketten hızlı cıktım, o aceleyle Kagıt havlu dıye tuvalet kagıdı almısım uyuz oldum :57:
(evde dunya kadar tuvalet kagıdı olupta, hiç kagıt havlu olmadıgından bu kadar uyuz oldum)

Neyse eve geldim yemeğimi yedim çayımı almadan size bakayım dedim. :) işte boyle.. :)

:60: İşte budur :60: tuttum ben erkek arkadasını :60: daha onunuzde uzun yıllar var bır gun sende bızım yanımızda olacaksın ben ınanıyorum :)))))

boyle zamanlarda 100gr 100grdır artıdan eksıye gecmekte ayrı bır mucadeledır. tebrik ederim Tugbacım :34::46:

Fundacım tebrik ederim canım. :46::nazar::46:

Kesinlikle bir boşlama, kaçamaklar ve spor kaytarmaları var :19::19::19: (ben dahil)

Acil toparlanmamız gerek. AAAA aklıma bır fıkır geldı. :60: ay 4 hafta, 4 haftanın 1 hafta arayla 2 haftası menulere mecburi spor koyalım. yani hep beraber aynı hafta istisnasız spor yapalım. herkes kendı sartlarına gore yapsın tabı, ama herkes o hafta kesıntısız sporunu yapsın soylekı örn...

Eki Görüntüle 559877

toplu hareket sorumlulugu ve motiveyi arttırabılır. :) ben mesela bugun nerdeyse yapmıyacaktım spor son anda hadi sinem kaytarma oldum. :17: spor yapmayanlara ıyı olabılır bilmiyorum fikir sadece...

:19: esas benım sana o hareketı yapmam lazım :19::19::19: benim planlarıma gore, şuan sen ve Funda 60larda olmalıydınız :19::19:

Hele sennnn :19: aramızda cok fark yoktu senınle :19: Tubi-Tubiiiiii Acil 60lara bekleniyorsunuz...

Ne desem bilemedim :60:

süründük mü ne bu hafta :43: acil toparlanalım :(

Ya o kadar çok nesfit nesfit diyorsunuz ki merak ediyorum. :60: Ama bana yaramıyor onlar, evde oldukları zaman yemek yemez oluyorum onları yemekten. :)

Niye ben sana uyuyorum? :33: Sen bana uy, takmısız ol. :37:

Kız "Tuğba da kim? :53:" oldum. :9:

Sağol canım, 200 gram pek başarı değil ama idare ediyoruz. :)

Tembel takıma spor haftası. :60:
Bana uyar zaten, biliyorsunuz. Benim her haftam spor haftası, bir hafta da sizin için 7 gün yapıveririm olur biter, asıl takımın geri kalanına sormak lazım. :)

Benim planlarıma göre de 60'larda olmalıydım. :17: Olayım artık ya... Bugün son zamanların en iyi menüsüydü bana göre... Yemek hazırlarken bir yandan atıştırmak gibi kötü bir huyum var. 1-2 ısırık oldukları için de genelde menüme yazmıyorum onları. O alışkanlığımla mücadele ediyorum şimdi. Bugün hiç 1-2 ısırığım olmadı; şeytan 2 kere dürttü ama olmadı. :)

Ben de bir an önce 60'lara inmek istiyorum. Takvime baktıkça daha da acil istiyorum. :/
Umarım bu iki hafta içinde inmiş olurum 60'lara... Yeniyıla en azından 68 olmazsam kendime ne yaparım bilemiyorum. Zaten bu sene pek keyifli de giremeyeceğim galiba yeniyıla... :( Bir de bu olursa üstüne toz biber olacak.

Geçen hafta süründüğümüzü kabul etmemiştik ama bu hafta süründük. :50: 2 hafta üst üste oluyorsa sürünüyoruz demektir. :43:

bugünkü menüm:

Oruç falan anlamayız... :19: Ceza veririz. Zaten sen de kabullenmişsin cezanı. :23:
200 kalorilik cezanız hayırlı olsun. :47:
Egzersin listesi bugün taze taze paylaşıldı, orda bakınız, egzersizinizi seçiniz. :)

-------------

Kızlaaaaar... Naz gelince bana hatırlatır mısınız, şu haftalık kaçamak haklarının listesini tutmasını isteyeceğim ondan. Unutmayayım. Yoksa karışır gider, bir karar aldık, uygulayalım bari. :)

-------------

Ben spora başlamak üzereydim, bugün temizlikle uğraştım, o yüzden bu saate kaldım. Ama önce size bakayım dedim, sonra cevap vereyim dedim... :60: Alt komşudan şikayet alacak saati bulmadan başlayayım artık. :9: Herhalde anca 30 dk yaparım, duşumu da aldıktan sonra 1 saate aranıza dönerim umarım. :)

aksam yemegın cok guzel ve saglıklı olmus Aysegulcum afıyet olsun.

amaaa biskrem'e ok yok :(

55X5= 275 kalori
(ne çokmuş dimi kalorisi :53: bende o kadar bılmıyordum, cok severım bıskremı ama bırdaha yermıyım bılmıyorum:50:)

EGZERSİZ LİSTESİ..................(Kalori miktarları 1 saat içindir)
Dans Etmek..............................210
Bisiklete Binmek.......................200
Bahçe İşleri..............................270
Yüzmek....................................290
Voleybol...................................260
Yürüyüş....................................200
Rampalı yürüyüş.......................550*
Step/Aerobik............................400
Koşmak....................................550
Merdiven Çıkmak.......................400
Paten yapmak...........................120*
Eliptik bisiklet yürüyüşü.............400
Pilates......................................220

1 tanesi 55 kalori miymiş? :53::53::53::53::53::53::53::53: YUUUUUUUUH!
Ne kadar fazlaymış yahu...

Ayşegülcüm, Sinem sağlam yerden bulmuş gibi görünüyor, lütfen bu mesajdan ödeyiniz cezanızı... :47:

Son düzenleme:
Ya o kadar çok nesfit nesfit diyorsunuz ki merak ediyorum. :60: Ama bana yaramıyor onlar, evde oldukları zaman yemek yemez oluyorum onları yemekten. :)

Niye ben sana uyuyorum? :33: Sen bana uy, takmısız ol. :37:

Kız "Tuğba da kim? :53:" oldum. :9:

Sağol canım, 200 gram pek başarı değil ama idare ediyoruz. :)

Tembel takıma spor haftası. :60:
Bana uyar zaten, biliyorsunuz. Benim her haftam spor haftası, bir hafta da sizin için 7 gün yapıveririm olur biter, asıl takımın geri kalanına sormak lazım. :)

Benim planlarıma göre de 60'larda olmalıydım. :17: Olayım artık ya... Bugün son zamanların en iyi menüsüydü bana göre... Yemek hazırlarken bir yandan atıştırmak gibi kötü bir huyum var. 1-2 ısırık oldukları için de genelde menüme yazmıyorum onları. O alışkanlığımla mücadele ediyorum şimdi. Bugün hiç 1-2 ısırığım olmadı; şeytan 2 kere dürttü ama olmadı. :)

Ben de bir an önce 60'lara inmek istiyorum. Takvime baktıkça daha da acil istiyorum. :/
Umarım bu iki hafta içinde inmiş olurum 60'lara... Yeniyıla en azından 68 olmazsam kendime ne yaparım bilemiyorum. Zaten bu sene pek keyifli de giremeyeceğim galiba yeniyıla... :( Bir de bu olursa üstüne toz biber olacak.

Geçen hafta süründüğümüzü kabul etmemiştik ama bu hafta süründük. :50: 2 hafta üst üste oluyorsa sürünüyoruz demektir. :43:

Oruç falan anlamayız... :19: Ceza veririz. Zaten sen de kabullenmişsin cezanı. :23:
200 kalorilik cezanız hayırlı olsun. :47:
Egzersin listesi bugün taze taze paylaşıldı, orda bakınız, egzersizinizi seçiniz. :)

-------------

Kızlaaaaar... Naz gelince bana hatırlatır mısınız, şu haftalık kaçamak haklarının listesini tutmasını isteyeceğim ondan. Unutmayayım. Yoksa karışır gider, bir karar aldık, uygulayalım bari. :)

-------------

Ben spora başlamak üzereydim, bugün temizlikle uğraştım, o yüzden bu saate kaldım. Ama önce size bakayım dedim, sonra cevap vereyim dedim... :60: Alt komşudan şikayet alacak saati bulmadan başlayayım artık. :9: Herhalde anca 30 dk yaparım, duşumu da aldıktan sonra 1 saate aranıza dönerim umarım. :)

Ya ben yazın cok yapıyordum onu aksamları bıle nesfıtle cok gecırıyordum :9: Ama hakkımda vardı hanı sıcakta soguk sut cok guzel gelıyordu. Birde hep acıktırıyor dıyorsunuz ya bende hıc olmuyor o. nesfiti yiyince tosuncuk gıbı doyuyorum :9:

ay bu arada o çuval gıbı buyuk olandan bollywood danslı egzersiz cıktı :60: bakıyım dedım neymıs dıye komediiiiii :9::9::9::9::9:

---------------
iş işten geçmiş ben yıllardır takımlıyım :) benım bırakmam olmaz ama sen yanımıza gelebılırsın :) bak hemen kaydım kenara gel gel canımmmm :16:

------------------
Tuğba mı o kim :60: :60: :P
--------
-nin azı cogu olmaz canım. :34: giden var mı ? var ben ona bakarım..
-----------------
ben suan spor konusunda acınası haldeyım sürüne sürüne gıdıyorum varsa benım gıbı garıbanlar :60: yapalım derim bu işi :)

senın gıbı duzenlı spor yapanlarda bıze acık destek olur :17:

1 tanesi 55 kalori miymiş? :53::53::53::53::53::53::53::53: YUUUUUUUUH!
Ne kadar fazlaymış yahu...

Ayşegülcüm, Sinem sağlam yerden bulmuş gibi görünüyor, lütfen bu mesajdan ödeyiniz cezanızı... :47:

bende kaloriyi gorunce aynen yuhhhh oldum. :53: nasıl bır bıskuvıymıs o oyle ben bosuna kılo almamısım :50: biskuvi olarak bir kaç çeşit vardır sevdiğim , onlarda biri de biskremdi. :(((

deli bir kalorisi varmıs yaa :53: o sevimli paket 660 kalori oluyor :50:

:56:MenuM:56:

Sabah
1 kuru kayısı+suuuu

kahvaltı
1dilim kepekli ekmek
1 kk peynır
1 mandalına

ara
6 fındık

ogle
5 kasık nesfıt+ sut

ara
1 kucuk elma (cinsinin adını bılmıyorum, kucukler varya ondan)
1 mandalına

aksam
4 kasık yagsız makarna
2 kofte kadar tavuk
1 bardak ayran

Kızlaarrr, ilk sınav haftam tamamlandı, kaldı bir hafta daha :)) güzel geçtiler gerisi diğerlerinin başına diyorumm :)) bu sabah ben de tartıldım, 63.9 çıktıımm çok sevindiimm, 30 Kasımda iznimin bitişiyle birlikte listeye ben de güzel bir katkıda bulunabilirim umarıımm. Kalori kayıplarını tebrik ediyorumm, aynı kalanlara sabıır, alanlara da aziimm diliyorumm :1: Ayşegülümün de deneme sürecinin bitmesine çok sevindim ayrıcaaa oleyyy tamamlandık süper olduk şimdi :32: trambolini sipariş vermiştimm demin mail aldım kargoya verilmiş, yarın ya da p.tesi elime ulaşacak bu durumda :)) Aralık ayıyla birlikte ona da düzenli başlayacağımm umarım faydasını görürüm, umarım aradığım spor aleti odur ve hiç sıkılmadan devam edebilirim. Öptüm çok sizii :54:

Ya ben yazın cok yapıyordum onu aksamları bıle nesfıtle cok gecırıyordum :9: Ama hakkımda vardı hanı sıcakta soguk sut cok guzel gelıyordu. Birde hep acıktırıyor dıyorsunuz ya bende hıc olmuyor o. nesfiti yiyince tosuncuk gıbı doyuyorum :9:

ay bu arada o çuval gıbı buyuk olandan bollywood danslı egzersiz cıktı :60: bakıyım dedım neymıs dıye komediiiiii :9::9::9::9::9:

---------------
iş işten geçmiş ben yıllardır takımlıyım :) benım bırakmam olmaz ama sen yanımıza gelebılırsın :) bak hemen kaydım kenara gel gel canımmmm :16:

------------------
Tuğba mı o kim :60: :60: :P
--------
-nin azı cogu olmaz canım. :34: giden var mı ? var ben ona bakarım..
-----------------
ben suan spor konusunda acınası haldeyım sürüne sürüne gıdıyorum varsa benım gıbı garıbanlar :60: yapalım derim bu işi :)

senın gıbı duzenlı spor yapanlarda bıze acık destek olur :17:

bende kaloriyi gorunce aynen yuhhhh oldum. :53: nasıl bır bıskuvıymıs o oyle ben bosuna kılo almamısım :50: biskuvi olarak bir kaç çeşit vardır sevdiğim , onlarda biri de biskremdi. :(((

deli bir kalorisi varmıs yaa :53: o sevimli paket 660 kalori oluyor :50:

Nesfit'in içinden mi egzersiz cdsi çıktı? :53:

Canım hepinize destek olurum spor konusunda, da, nasıl olurum? :) Siz yapın ben gaz vereyim. Ya da şöyle diyeyim en iyisi:

:32::32: "Geçen yazdığım eksilem cm'lerim yeter." :32::32:

Ben de biskremi çok severim, n'apcaz şimdi? :26:

:56:MenuM:56:

Sabah
1 kuru kayısı+suuuu

kahvaltı
1dilim kepekli ekmek
1 kk peynır
1 mandalına

ara
6 fındık

ogle
5 kasık nesfıt+ sut

ara
1 kucuk elma (cinsinin adını bılmıyorum, kucukler varya ondan)
1 mandalına

aksam
4 kasık yagsız makarna
2 kofte kadar tavuk
1 bardak ayran

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Spor da görüyorum. :) :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Ben daha hiç yeşil çay içmedim, içeyim bari... Bir de yarın her cumartesi gibi yokum, krep yapmam lazım. Simitle ne doyuyorum, ne de vicdanım rahat ediyor. :( Çok işim var, çoook. :50:

ben cıkıyorum. fringe izlicem. gerı gelmezsem simdiden iyi geceler herkese..

İyi seyirler. :)

Ya yeni bir dizi çıkmış, dün gece cnbc-e de tanıtımını gördüm: Revolution
Onu izledin mi hiç? Tanıtımı bayağı ilgimi çekti, pazar başlıyormuş. Bugün netten bakayım dedim ama video takılma derdi yüzünden izleyemedim. :(

Kızlaarrr, ilk sınav haftam tamamlandı, kaldı bir hafta daha :)) güzel geçtiler gerisi diğerlerinin başına diyorumm :)) bu sabah ben de tartıldım, 63.9 çıktıımm çok sevindiimm, 30 Kasımda iznimin bitişiyle birlikte listeye ben de güzel bir katkıda bulunabilirim umarıımm. Kalori kayıplarını tebrik ediyorumm, aynı kalanlara sabıır, alanlara da aziimm diliyorumm :1: Ayşegülümün de deneme sürecinin bitmesine çok sevindim ayrıcaaa oleyyy tamamlandık süper olduk şimdi :32: trambolini sipariş vermiştimm demin mail aldım kargoya verilmiş, yarın ya da p.tesi elime ulaşacak bu durumda :)) Aralık ayıyla birlikte ona da düzenli başlayacağımm umarım faydasını görürüm, umarım aradığım spor aleti odur ve hiç sıkılmadan devam edebilirim. Öptüm çok sizii :54:

Ohhhh, gözümüzaydın. :52: Bu hafta da güzel geçer umarım canım. Bir yandan da kilolar gidiyor. :32: Bomba gibi döneceksin Nurcum. :)

Trambolin yorumlarını ve de neticelerini de merakla bekliyorum. :34:

Selam canlaar

Aksam yemeğine gorumcemlere davetliydik
Daha once soylemisimdir belki Cook tatli bir gorumcem var 21 yasında şekermi seker:))

Menüme gelince
Bügünde oructum

Saat 5
1 parça haslanmis et
4-5 zeytinyağlı yaprak sarma
1 dilim ekmek
2 bardak ayran

Saat 7
3 eti form
3 kuru incir

Saat 8
1 elma
Çeyrek nar
1avuc yaban mersini

Bende dönemden özendim birkaç değişik cay alayım dedim
Loto'nun piramit çaylarından aldım
Limonlu Melisali yesilcay
Birde ahududulu çileklisini aldım

Melisaliyi simdi iciyorum ama cok hoşlanmadım
Limonun acı bir tadı geliyor:((
Ama bu yesilcay çeşitlerini tek tek denemeyi düşünüyorum çünkü demlemesi artık zor geliyor:))

Back
X