Ya o kadar çok nesfit nesfit diyorsunuz ki merak ediyorum.

Ama bana yaramıyor onlar, evde oldukları zaman yemek yemez oluyorum onları yemekten. :)
Niye ben sana uyuyorum?

Sen bana uy, takmısız ol.
Kız "Tuğba da kim?

" oldum.
Sağol canım, 200 gram pek başarı değil ama idare ediyoruz. :)
Tembel takıma spor haftası.

Bana uyar zaten, biliyorsunuz. Benim her haftam spor haftası, bir hafta da sizin için 7 gün yapıveririm olur biter, asıl takımın geri kalanına sormak lazım. :)
Benim planlarıma göre de 60'larda olmalıydım.

Olayım artık ya... Bugün son zamanların en iyi menüsüydü bana göre... Yemek hazırlarken bir yandan atıştırmak gibi kötü bir huyum var. 1-2 ısırık oldukları için de genelde menüme yazmıyorum onları. O alışkanlığımla mücadele ediyorum şimdi. Bugün hiç 1-2 ısırığım olmadı; şeytan 2 kere dürttü ama olmadı. :)
Ben de bir an önce 60'lara inmek istiyorum. Takvime baktıkça daha da acil istiyorum. :/
Umarım bu iki hafta içinde inmiş olurum 60'lara... Yeniyıla en azından 68 olmazsam kendime ne yaparım bilemiyorum. Zaten bu sene pek keyifli de giremeyeceğim galiba yeniyıla...

Bir de bu olursa üstüne toz biber olacak.
Geçen hafta süründüğümüzü kabul etmemiştik ama bu hafta süründük.

2 hafta üst üste oluyorsa sürünüyoruz demektir.
Oruç falan anlamayız...

Ceza veririz. Zaten sen de kabullenmişsin cezanı.

200 kalorilik cezanız hayırlı olsun.

Egzersin listesi bugün taze taze paylaşıldı, orda bakınız, egzersizinizi seçiniz. :)
-------------
Kızlaaaaar... Naz gelince bana hatırlatır mısınız, şu haftalık kaçamak haklarının listesini tutmasını isteyeceğim ondan. Unutmayayım. Yoksa karışır gider, bir karar aldık, uygulayalım bari. :)
-------------
Ben spora başlamak üzereydim, bugün temizlikle uğraştım, o yüzden bu saate kaldım. Ama önce size bakayım dedim, sonra cevap vereyim dedim...

Alt komşudan şikayet alacak saati bulmadan başlayayım artık.

Herhalde anca 30 dk yaparım, duşumu da aldıktan sonra 1 saate aranıza dönerim umarım. :)