Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlaarrr, ilk sınav haftam tamamlandı, kaldı bir hafta daha :)) güzel geçtiler gerisi diğerlerinin başına diyorumm :)) bu sabah ben de tartıldım, 63.9 çıktıımm çok sevindiimm, 30 Kasımda iznimin bitişiyle birlikte listeye ben de güzel bir katkıda bulunabilirim umarıımm. Kalori kayıplarını tebrik ediyorumm, aynı kalanlara sabıır, alanlara da aziimm diliyorumm :1: Ayşegülümün de deneme sürecinin bitmesine çok sevindim ayrıcaaa oleyyy tamamlandık süper olduk şimdi :32: trambolini sipariş vermiştimm demin mail aldım kargoya verilmiş, yarın ya da p.tesi elime ulaşacak bu durumda :)) Aralık ayıyla birlikte ona da düzenli başlayacağımm umarım faydasını görürüm, umarım aradığım spor aleti odur ve hiç sıkılmadan devam edebilirim. Öptüm çok sizii :54:

Haydi bakalım nurcum darısı digerlerinin basına:))
Özledik yahu bitirdi gel su sınavları :))

Bende trambolini cok düşündüm, ne kadara ve hangi boyunu aldın deneyimlerinide ayrıca merak ediyorum
Bende her an alabilirim :))

Menüm

Sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir
10 zeytin
1 bardak süt

Ara
3 mandalina

Öğle
1 tabak çorba
1 dilim ekmek
1 tabak kuru fasulye

Ara
3 mandalina

Akşam
1 tabak çorba

+30 dk eliptik

Anlaşılan kimse yok. O zaman benden bugünlük bu kadar olsun, krepler hala yapılacak, beni bekliyorlar. :)

Yarın akşam görüşürüz. İyi geceler size... :)

Selam Kızlar...:16:

Sabah bildirime girdim ve paldır kuldur cıktım. :)
Sabah dısarda ısımız vardı esimle o işe gıtmeden onu hallettık. Bugun ev konusunda mıskındım yerımden oynayasım gelmedı valla :19: utu bıdı bıdı bır suru ıs bırıktı ama ben tembellığın zirvesindeyım bu ara :9:
saat 4 gıbı kendımı sokaga attım resmen spor son dakka golu oldu. dedim yerken iyi ohhh spora gelınce işte keyfım yokta falan da ıvır zıvır kalkkk beee dedim kendime :D
kendini azarlayan ilk insan sıfatını aldım :D

Neyse spor donusu markete ugradım. Nesfitciklerim bitmişti :9: Bendeki bal kampanyaya gırmıs 750gr. Sade Nesfit 8.20'dı :32::32: Çuvalla aldım valla :D
2 tanede çukulu aldım :52: :125: pis alıştım bu çukuluyada aslında hep almıyım dıyorum dayanamıyorum :17::17::17:
Acil ihtiyacım vardı ondan maketten hızlı cıktım, o aceleyle Kagıt havlu dıye tuvalet kagıdı almısım uyuz oldum :57:
(evde dunya kadar tuvalet kagıdı olupta, hiç kagıt havlu olmadıgından bu kadar uyuz oldum)

Neyse eve geldim yemeğimi yedim çayımı almadan size bakayım dedim. :) işte boyle.. :)

:60: İşte budur :60: tuttum ben erkek arkadasını :60: daha onunuzde uzun yıllar var bır gun sende bızım yanımızda olacaksın ben ınanıyorum :)))))

sağol iremcim. :54:

:) kasım'da aşk başkadır.. :)
:nazar:

iremcim geçmiş olsun canım. menunude gormustum ama alıntılamayı unutmusum. ıhlamur cok ıyı o ayrı ama, beslenmenede dikkat et canım. meyve ye et, tavuk sebze ye bol bol.
hastalık once ıyı beslenmeyle gıdıyor.

boyle zamanlarda 100gr 100grdır artıdan eksıye gecmekte ayrı bır mucadeledır. tebrik ederim Tugbacım :34::46:

:nazar::46::nazar: 400gr ve haftanın takım bırıncısı :) tebrık ederım Aysegulcum...

Fundacım tebrik ederim canım. :46::nazar::46:

Kesinlikle bir boşlama, kaçamaklar ve spor kaytarmaları var :19::19::19: (ben dahil)

Acil toparlanmamız gerek. AAAA aklıma bır fıkır geldı. :60: ay 4 hafta, 4 haftanın 1 hafta arayla 2 haftası menulere mecburi spor koyalım. yani hep beraber aynı hafta istisnasız spor yapalım. herkes kendı sartlarına gore yapsın tabı, ama herkes o hafta kesıntısız sporunu yapsın soylekı örn...

Eki Görüntüle 559877

toplu hareket sorumlulugu ve motiveyi arttırabılır. :) ben mesela bugun nerdeyse yapmıyacaktım spor son anda hadi sinem kaytarma oldum. :17: spor yapmayanlara ıyı olabılır bilmiyorum fikir sadece...

:9: sanırım ondan :))))
700den kurtuldum kalan 500de pazartesiye kadar gider de inşallah sonrada biraz ekstra gıtse :) plan bu ama bakalım metobolızmam ne dusunuyor bu konuda onu onumuzdekı cuma gorıcez :9:

sağol Aysegulcum.

Ayrıcaaa hayırlı olsun canım artık listedesin :16:

Hosgeldin Melike :)
Önce kendimi tanıtıyım :) Adım Sinem, Antalyada yaşıyorum 30 yaşındayım, evliyim, makyoz ve branş ogretmenıyım. hazırandan bu yana Takımdayım. Evlendıkten sonra alınan kilolarla savasıyorum :) Yakında beyaz bayragı kaldıracaklar ınsallah :))))

Bence cok dogru bır zamanı secmıssın onunde yaza kadar guzel bır zaman var liseden mezun olucam dıyorsun. mezunıyetıne kesınlıkle cıtır cıtır gıtmelisin :) o resimler hayatın boyunca senınle kalıcak.. en guzel yaşlarında gereksız kılolarla ugrasmaktansa, yaza kadar nefsi fedakarlıkla ve emekle buyuk sonuclar alabılırsın.

Diğer mesajlarınıda okudum. Bizde elimizde bir listeyle yapmıyoruz, ama artık neyden uzak durmak gerek ne tok tutuyor ne daha saglıklı o yonde gidiyoruz.
Aralara cok onem veriyoruz, cunku metobolizmamızı gun ıcınde canlı tutmazsak sonrakı ogunler tehlıkelı oluyor. (yedıklerın dırek depolanıyor)

Kaptanımız Funda da soylemıs zaten sen menu paylaştıkça bızde bildiklerimizi paylaşır sana destek oluruz.. :34:

:19: esas benım sana o hareketı yapmam lazım :19::19::19: benim planlarıma gore, şuan sen ve Funda 60larda olmalıydınız :19::19:

Hele sennnn :19: aramızda cok fark yoktu senınle :19: Tubi-Tubiiiiii Acil 60lara bekleniyorsunuz...

Ne desem bilemedim :60:

süründük mü ne bu hafta :43: acil toparlanalım :(

Sinemcim sen takıma girdiğinde 74 filanmiydin sanki oyle hatırlıyorum bende 80 dim aramızda 5 6 kilo varmış
Yani senin hızında verebilseymisim benimde 67 68 lerde olmam gerekirdi, olabilirdimde çünkü ayyy yok aynı seyleri yazmiycamm, yok Ramazan'da 70 timde yok bayramda felaket arti oldumda yok sonra izin aldimda olmadida sonra kurban geldide falanda filandaa yazmiycamm yani bunlarii:52::52::52: kendimde bayıldım bu laflardan sizide baydimm:))

Spor konusunda bı yaptırım yapmamız lazım ama iki haftada bir de olsa bir haftada 7 gün spor cok zor olur diye düşünüyorum
Ama genel olarak haftada 3 gün spor zorunluluğu koyabiliriz
Yani bunlar illa baba sporlarda olmayabilir, karın ice çekip bırakma olur oturup kalkma olur yani hareketle bağdaşın birseyler:))

Tuğba'ya alışamadı kimse doğal olarak ( senden başka):))
Ama bende yadırgamiyorum alistim tuniyede:))
Bı ara ben bile Tugba kim oluyordum nerdeyse o derece:52::52::52:

adım melike kendimi bildim bileli var kilolar çok diyet denemem oldu ama nasıl oluyorsa hemen yarıda kesiyorum ama bu sefer artık bu kilolardan kesinlikle kurtulmalıyım zaten lise sondayım şuanda mezuniyet falan var o zaman kadar baya zayıflamış olmam lazım düzenli bir diyet programı yapamıyorum çünkü haftanın zaten 3 günü stajdayım hafta sonu dershanedeyim kaçta çıktığım gittiğim belli olmuyor pek etütler falanda oluyor ama ben dışarda yememeye dikkat etmeye çalışıyorum diğer 2 günde okul okuldan sonrada dershaneye gidiyorum şuanlık sadece ekmeği ve şekeri kestim yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum beyaz ekmeği tamamen kestim çaydar veya kepek kullanıyorum

Merhaba melike takimimiza hosgeldin
Ben de irem. 24 yasindayim evliyim ve tickerimda gordugun kilodayim.
Hepimiz burada paylasimlarimizla birbirimizi motive etmeye calisiyoruz. Takimimiz gercekten cok donanimli kizlarla dolu:) burada mutlu bir sekilde kilo vereceginden eminim.

kızlar aslında izindyeken ben tekrar 75.5 ları gördüm Hatta pazartesi bile 75.5 tum yani.5 gündür oruç tutmanın bu konuda da faydasını gördüm galiba:1:
az önce tartıda 73.3 çıktımm.İnş. haftasonu fazlasıyla almam.ama bunun için dikkat edeceğim.:52:

Ne diyosunn.
Ben de baslicam borc oruclarimi tutmaya, insallah ben de de boyle etki gosterir:)

Kızlar sonuncu olamamışız bu hafta. :60:

3. takımla paylaştığımız bir etap 6. lığımız var. :)
Takımımızın 1. si de Ayşegül oldu. 1,5 ay toplanınca işe yaradı. :D Tebrikler Ayşegül. :46:

Valla gitgide dusuyoruz mu ne? Bu dususte benim de katkim oldu tabi, aslinda iyi gidiyordum ama iki gunumu hastanede gecirmem ve disarda yemem maalesef kotu etkiledi. Aysegul kurtaricimiz olmus anlasilan..

Kızlaarrr, ilk sınav haftam tamamlandı, kaldı bir hafta daha :)) güzel geçtiler gerisi diğerlerinin başına diyorumm :)) bu sabah ben de tartıldım, 63.9 çıktıımm çok sevindiimm, 30 Kasımda iznimin bitişiyle birlikte listeye ben de güzel bir katkıda bulunabilirim umarıımm. Kalori kayıplarını tebrik ediyorumm, aynı kalanlara sabıır, alanlara da aziimm diliyorumm :1: Ayşegülümün de deneme sürecinin bitmesine çok sevindim ayrıcaaa oleyyy tamamlandık süper olduk şimdi :32: trambolini sipariş vermiştimm demin mail aldım kargoya verilmiş, yarın ya da p.tesi elime ulaşacak bu durumda :)) Aralık ayıyla birlikte ona da düzenli başlayacağımm umarım faydasını görürüm, umarım aradığım spor aleti odur ve hiç sıkılmadan devam edebilirim. Öptüm çok sizii :54:

Masallah nurcum 63lere inmissin hem de sinav haftasinda tebrikler valla..

Son düzenleme:
Resmen sayfalari okuyup cevaplari yazicam diye acicekiyorum ya:(
Internetimle problem yasiyorum maalesef, baglantim kopup duruyor sayfalar bir saatte yukleniyor resmen cildirtti beni bugun.
Esim de mesaiye kaldi gec geldi hemen aldim telefonu su saate anca bitirdim okuyup cevaplamayi.
Izin alip takimdan da uzak kalmak istemiyorum fundacim problemim hallolana kadar ben boyle girebildigim zamanlar girsem problem olur mu? Muhtemelen geceleri girerim boyle yada aksamlari.

Bu arada menum;
Kahvalti
Iki dilim cavdar
Bir kk peynir
Bir patates haslamasi ile salata

Ogle
Sehriyeli tavuk corbasi bir tabak

Ara
Bir mandalina

Aksam
Bir tabak ispanak yemegi
Bir kase yogurt

Ara
Sutlu nescafe

Spor
Zar zor 100 iip at lama
15 dk dambil kol calisma

fundacım uyarmadan edemeyeceğim canım aman mandalinaya dikkat et 3 bir arada 3 de diger arada yemissin 6 sının kalorisi 300 ediyo canım aman dikkat canım mandalinanın gazabına uğrama :34:

Merhabalar.Yardıma ihtiyacım var kardeş takım :/ paylaşım alanında püsküüt etap değerlendirme raporunda 6. takımdan 9. takıma transfer olan bsrmhmmt arkadaşımızın etap başlangıç kilosunu yanlış yazdığımızı belirtmiş.Yüzdenin değişip değişmediğini kontrol ederken farkettim ki dün yüzdeyi yanlış hesaplamışım.Ama yinede bugün mü yanlış yapıyorum acaba diye şüphem var rica etsem birde sizden biri hesaplayabilir mi

dün yaptığım bildirim

bsrmhmmt 71,7/70,8/0,9/%0,26(sanırım dün 1,26 yerine 0,26 yazmışım)

bugün oluşturduğum 71,6/70,8/0,8/%1,12

Son düzenleme:

Peynirci güzelim benimmmmm helal olsun sana 2. haftayıda atlat hayırlısıyla. :nazar:

Bir de üstüne kilo vermişsin :32: süüü-perrrr--sinnnnnn :29:

yaseminli yeşil çayları ıctıkce kulaklarını cınlatıyorum :)

trambolin yorumlarını bende merakla beklıyorum :)

Nesfit'in içinden mi egzersiz cdsi çıktı? :53:

Canım hepinize destek olurum spor konusunda, da, nasıl olurum? :) Siz yapın ben gaz vereyim. Ya da şöyle diyeyim en iyisi:

:32::32: "Geçen yazdığım eksilem cm'lerim yeter." :32::32:

Ben de biskremi çok severim, n'apcaz şimdi? :26:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Spor da görüyorum. :) :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Ben daha hiç yeşil çay içmedim, içeyim bari... Bir de yarın her cumartesi gibi yokum, krep yapmam lazım. Simitle ne doyuyorum, ne de vicdanım rahat ediyor. :( Çok işim var, çoook. :50:

İyi seyirler. :)

Ya yeni bir dizi çıkmış, dün gece cnbc-e de tanıtımını gördüm: Revolution
Onu izledin mi hiç? Tanıtımı bayağı ilgimi çekti, pazar başlıyormuş. Bugün netten bakayım dedim ama video takılma derdi yüzünden izleyemedim. :(

paketin sırtına yapıştırmışlar cd'yi :1:
-------
ben her turlu destege acıgım valla Fundacım :) ama tatlı dıllı ama askerıye tarzı :9: :9:

------------------
evet sporumuda yaptım dun :21: 2 gundur bacaklarım, popom dokuluyor ama hemen mi hamlar ınsan ya ara ara yapıyorum halbukı :50:
-------------------
ya bayılıyorum zaten senin kreplerini alıp cıkmana :) baştan, dışardaki tum yıyecekler şansını kaybediyor cunku. :34:

-----------------------

ya Fringe resmen 3 ataga gecti superdi bolumler. arka arkaya izledim. biriktirmiştim biraz :))))
Revolution gormemistim senın yazını gorunce hemen fragmanına baktım. saglam bır dızıye benzıyor. işin içinde j.j.abrams varsa zaten o iş bos değildir.
bu sene bıten dızılerım vardı zaten ben buyuk ıhtımalle bakarım ona :) benım en ıyı kafa dagıtma seklım dizi, müzik ve deniz... :)

Ben burdayimyaaa:((
Neden kimse yok hakikaten bu aksam:((

yaaa o kadar bekledim sizi gelmeyin gelmeyin sonra neden kimse yok :19:

hatta cıkmadan once senı gordum asagıda, gorunce bekledım yazmadan cıktın :19:

Sinemcim sen takıma girdiğinde 74 filanmiydin sanki oyle hatırlıyorum bende 80 dim aramızda 5 6 kilo varmış
Yani senin hızında verebilseymisim benimde 67 68 lerde olmam gerekirdi, olabilirdimde çünkü ayyy yok aynı seyleri yazmiycamm, yok Ramazan'da 70 timde yok bayramda felaket arti oldumda yok sonra izin aldimda olmadida sonra kurban geldide falanda filandaa yazmiycamm yani bunlarii:52::52::52: kendimde bayıldım bu laflardan sizide baydimm:))

Spor konusunda bı yaptırım yapmamız lazım ama iki haftada bir de olsa bir haftada 7 gün spor cok zor olur diye düşünüyorum
Ama genel olarak haftada 3 gün spor zorunluluğu koyabiliriz
Yani bunlar illa baba sporlarda olmayabilir, karın ice çekip bırakma olur oturup kalkma olur yani hareketle bağdaşın birseyler:))

Tuğba'ya alışamadı kimse doğal olarak ( senden başka):))
Ama bende yadırgamiyorum alistim tuniyede:))
Bı ara ben bile Tugba kim oluyordum nerdeyse o derece:52::52::52:

Yok ben 72.5la geldim az once sana da baktım sende 76.3 mussun o zaman. Evet hatta 66 olurdun suan. Ama bunu artık negatıf değilde pozitife cevirerek dusunmek lazım. o kadar zamanda su kıloda olabılırdım, tamam araya maniler girdi ama su zaman su hedefe ulasabılırım diyip pozitife cevir Tubişim.
-------------
canım ben ortaya bır fıkır attım ılla noktasına vırgulune ya o olsun yada hıc olmasın dıye bırsey yok zaten. ustunde oynanıp, ortak herkese uyumlu bır hale getırıp yapmak gerek zaten.
kimseyi sıkmadan bogmadan herkesi şevklendiricek bir şekilde spora yonlendırmek zaten amaç.

Ben haftada 3 gun olayını sevdım. Ama otur kalk, karın cek bırakta, sürahi ninenin serçe parmak sporu gıbı bısey olur :) o kadarda basıte ınecekse hıc gırısmeyelım yanı :)) azıcık popomuz kalksın hafta 3 gun 40dk-1 saat arası cok da zor değil sonucta. spor dıyınce alternatıf cok.. yuruyus, aerobık,ip,dans,bisiklet vs vs simdi yeni sporlarda geliyor :D bakalım nur'un trambolini nasıl olacak cok merak edıyorum. :) zevkli olacagı kesin.. hop hop :))
------
Ben nedense hemen alıstım :))) Tuniden cok da alakasız değil ondan belkide :)

Merhabalar.Yardıma ihtiyacım var kardeş takım :/ paylaşım alanında püsküüt etap değerlendirme raporunda 6. takımdan 9. takıma transfer olan bsrmhmmt arkadaşımızın etap başlangıç kilosunu yanlış yazdığımızı belirtmiş.Yüzdenin değişip değişmediğini kontrol ederken farkettim ki dün yüzdeyi yanlış hesaplamışım.Ama yinede bugün mü yanlış yapıyorum acaba diye şüphem var rica etsem birde sizden biri hesaplayabilir mi

dün yaptığım bildirim

bsrmhmmt 71,7/70,8/0,9/%0,26(sanırım dün 1,26 yerine 0,26 yazmışım)

bugün oluşturduğum 71,6/70,8/0,8/%1,12

Bugunku dogru ececim. tabi baslangıc kilosu 71.6ysa.

% 1.1173 den % 1.12

Bugun tahmin ettim sayfanın sakin olacagını. Sabahtan evdeki işlere başladım, mola verince gldim buraya biriken mesajlara hem bakayım hem cevap vereyım dıye.

Mola bitti işe devam :) ara ara yıne gelırım denk gelırız ınsallah boyle okuyacagınızı bılsemde tuhaf gelıyor bana :44:

Ayrıca Takımdaki öğretmen arkadaşlarımızın Öğretmenler Gününü Kutlarım.. :72:

Yok artık :50: o saatten bu saate kımse gelmemıs. dunde yoktunuz bugunde ben mesaj doldurup kaçıcam valla :19:

herkese merhaba :) kusura bakmayın dün net yoktu birde sabah dershane yeni gelebildim hemen bugün ki menümü yazayım;
sabah 1 fincan nescafe
öğlen öğretmenler günü dolayısıyla hepimiz bir şeyler yapıp dershanedeki hocaların öğetmenler gününü kutladık o yüzden bayaa bir şey vardı ama ben sadece 4-5 tane yaprak sarması ve 2 tane dereotlu kurabiye yedim (kurabiyeler 50 kuruş büyüklüğündeydi :)) sonra arada 2 bardak çay içtim şekersiz
akşam ise 1 kase mercimek çorbası 5 kaşık türlü ve 5 kaşık bulgur pilavı

:56:MenuM:56:

Sabah
Yarım krep
2 zeytın
1 çay kaşığı bal

ara
7 çiğ fındık

ogle
nesfit+süt

ara
3 galeta
yarım kk peynır

aksam
2 kofte kadar tavuk
4 parca elma dılım patates
1 bardak ayran

spor yapmadım bugun, temizlik canıma okuyunca halim kalmadı :50:

Merhaba melike takimimiza hosgeldin
Ben de irem. 24 yasindayim evliyim ve tickerimda gordugun kilodayim.
Hepimiz burada paylasimlarimizla birbirimizi motive etmeye calisiyoruz. Takimimiz gercekten cok donanimli kizlarla dolu:) burada mutlu bir sekilde kilo vereceginden eminim.

hoşbuldum ortamda gerçekten çok iyi bende vereceğime inanıyorum inşallah öle olur :)

Back
X