Yine düdük kadar mesajlar, bu ne böyle ama ya...

Cevaplarımı yazayım, mesaj-menü durumlarınıza bir bakayım da gereken fırçaları öyle çekeceğim.
Ben burdayimyaaa

(
Neden kimse yok hakikaten bu aksam

(
Tubicim (alışma çabaları

) ben sayfayı okurken bir tek ben vardım, 2 tane de ziyaretçi vardı, seni görsem beklerdim biraz daha...

Resmen sayfalari okuyup cevaplari yazicam diye acicekiyorum ya

Internetimle problem yasiyorum maalesef, baglantim kopup duruyor sayfalar bir saatte yukleniyor resmen cildirtti beni bugun.
Esim de mesaiye kaldi gec geldi hemen aldim telefonu su saate anca bitirdim okuyup cevaplamayi.
Izin alip takimdan da uzak kalmak istemiyorum fundacim problemim hallolana kadar ben boyle girebildigim zamanlar girsem problem olur mu? Muhtemelen geceleri girerim boyle yada aksamlari.
Mesaj yazdığın saat akşam da olsa, günde 10 mesaj ve menü yazıldıktan sonra bir problem olmaz İremcim. Ama eğer mesajlar ve menüler eksik kalacaksa uyarı alırsın. Kararını imkanlarına göre sen ver.

Zaten şimdi bir mesaj-menü durumu açıklaması yapacağım.
fundacım uyarmadan edemeyeceğim canım aman mandalinaya dikkat et 3 bir arada 3 de diger arada yemissin 6 sının kalorisi 300 ediyo canım aman dikkat canım mandalinanın gazabına uğrama
Canım mandalinanın boyutuna göre değişiyor kaloriler... Benim yediklerim çok büyük değildi, 40 kalori civarıdır en fazla. Bir de 300 bile olsa onlar 2 ara öğün ediyor, yani normal aslında.
Merhabalar.Yardıma ihtiyacım var kardeş takım :/ paylaşım alanında püsküüt etap değerlendirme raporunda 6. takımdan 9. takıma transfer olan bsrmhmmt arkadaşımızın etap başlangıç kilosunu yanlış yazdığımızı belirtmiş.Yüzdenin değişip değişmediğini kontrol ederken farkettim ki dün yüzdeyi yanlış hesaplamışım.Ama yinede bugün mü yanlış yapıyorum acaba diye şüphem var rica etsem birde sizden biri hesaplayabilir mi
dün yaptığım bildirim
bsrmhmmt 71,7/70,8/0,9/%0,26(sanırım dün 1,26 yerine 0,26 yazmışım)
bugün oluşturduğum 71,6/70,8/0,8/%1,12
Sağolsun Sinemcim cevap vermiş. Teşekkürler Sinemcim.

Ben bugün yoktum, o yüzden cevap veremedim.
herkese merhaba :) kusura bakmayın dün net yoktu birde sabah dershane yeni gelebildim hemen bugün ki menümü yazayım;
sabah 1 fincan nescafe
öğlen öğretmenler günü dolayısıyla hepimiz bir şeyler yapıp dershanedeki hocaların öğetmenler gününü kutladık o yüzden bayaa bir şey vardı ama ben sadece 4-5 tane yaprak sarması ve 2 tane dereotlu kurabiye yedim (kurabiyeler 50 kuruş büyüklüğündeydi :)) sonra arada 2 bardak çay içtim şekersiz
akşam ise 1 kase mercimek çorbası 5 kaşık türlü ve 5 kaşık bulgur pilavı
Ben yapayım o zaman ilk menü yorumunu.
1. Sabah kahvaltısı nerde?

2. Sabah-öğle ara öğünü nerde?

3. Öğle-akşam ara öğünü nerde?

4. Çaydan, sütlü değilse kahveden, meyveli değilse sodadan ara öğün olmaz.
Bunlar herkesin yapacağı eleştiriler. :)
Ama o "öğretmenler karbonhidrat partisi"ndeki seçimlerini beğendim. :) O kurabiyeyi de hangi cimri 50 kuruş büyüklüğünde yapmış merak ettim.
Çayları şekersiz tercih etmen de en güzeli.
Bunların dışında akşam yemeği saatine göre bir ara öğün daha yapabilirsin. İyi olur, gece acıkmazsın.
Kızlar burdasınız da nıye konusmuyorsunuz :)
Rapor istiyorum, kim o burda olup da konuşmayanlar bakayım?
menüler konusunda uzmanımız Sinem
Neden?

Sinem diyetisyen mi?

Sinem her yiyeceğin içeriğini ezbere mi biliyor?

Takıma yeni girmiş bir arkadaşımızın hem de yorum gereken menüsüne niye yorum yapılmıyor?

Normalde de zaten fazla yorum yapanımız yok; "herkes herkesin menüsüne yorum yapacak." kuralı getirmek istemiyorum ben.
maşallah çok güzel bir menü:)Sinem eşin evde olunca ona ayrı yemek mi yapıyosun.Benim eşim evdeyken diyet fall
an hak getire yani O kadar
Daha yeni geldim canım.evet 2 gündür çok tenha buralar.Herkesin işi var galiba ve izinde olanlarda var.bu yüzden tenhadır
İzinde olanlar yüzünden değil, tembel üyeler yüzünden tenhayız.
unutmadan bugünkü menümü yazayım:
sabah-öğle:1 çatal peynir,4-5 tane zeytin,yumurta,yarım simit.
ara:1 kase aşure
akşam(saat 4-5 gibi):1 tane ev yapımı poğaça,bo bol patates salatası.
kızlar kızmayın farkındayım.ceza listesinde yok ama evde ben ancak ip atlayabiliyorum.Bu kez ayrıca aerobik yapmayada çalışacağım.
haftasonları okuldan arkadaşlarla toplanınca ve eşim evde olunca böyle oluyor maalesef ama kesinlikle haftaiçinde telafi ederim.

Cezan ne kadar biliyor musun?
1.200 kalori. Hem de insaflısı...
Listeye sizden gelen taleplere göre ekleme yapabileceğimi söyledim, kurallarımızda bile yazıyor bu. Ben sana ip atlamanın kalorisini bulurum.