Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kıskanmayalım lütfen..herkese sıraylaa :1:

şimdi senin taklidini yapıyorum funda :
-Kitap okumak önemli canım sen kitabını oku:1:

Kıskanırım çünkü benim sıram gelemeyecek. :37:

Ya ben son mesajımı yazdığımda bir tek Tubi vardı sayfada... O da zaten "işim var, çıkıyorum." yazmış. Ben ne bileyim senin pusuya yatmış olduğunu. :)

bugün nişanlım okuldaki odama çiçek ve çikolata göndermiş çook mutlu etti beni resmini yükliycem size...odamdaki asistan arkadaşlarımda süprz yaptı pasta almışlar benim için...gerçekten güzel bi gündü...
Eki Görüntüle 563779

Çoooook güzel.... :16::16::16:

Kıskanırım çünkü benim sıram gelemeyecek. :37:

Ya ben son mesajımı yazdığımda bir tek Tubi vardı sayfada... O da zaten "işim var, çıkıyorum." yazmış. Ben ne bileyim senin pusuya yatmış olduğunu. :)

Çoooook güzel.... :16::16::16:

fundaaa bende çook beğendimm..tam sen çıkmışsın ben girmişim heralde :1:

Sevgili takımdaşlarım... :17: Sanırım bana biraz kızacaksınız... :17: Çok uzatsam mı, uzatmasam mı emin değilim... Başlayayım bakalım. Nasıl başlasam acaba? :44:

KAÇAMAK yaptım, hatta KAÇAMAK oldum. Yaptım denebilecek kadar küçük değil çünkü... Bütün gün neler hüplettiğimi duymak ister misiniz emin değilim... 1/2 kadar beyaz ekmek... Becel... Bisküvi (1 paket)... Şeker (jel olanlarından bol bol...)... Unuttuğum başka şeyler de olabilir. Bunlar yüzden sadece "kaçamak" diyemedim, büyük yazma ihtiyacı hissettim.

Hala daha dünyayı yiyebilirim. İlginçtir ki midem henüz şişmedi.

Şimdi bu neden oldu? Belki sadece pis boğazlığımdan olmuştur... Ama son birkaç gündür düşündüğüm bir konu var: çok yavaş kilo veriyorum. Hayatımda hiç bu kadar yavaş kilo vermemiştim. Daha önce hep ay başına 2 kilo çıkardı ortalamam. Ama bu defa bir felaket oldu. Bu takım beni sağlıklı yemeye zorluyor ve bu tabi ki kötü bir şey değil. Ya ben önceden daha açlık sınırında yiyordum ya da arada ayarı kaçırıp metabolizmamı tekrar hızlandırdığım günler oluyordu, emin değilim... Belki de tek faktör yaş faktörü... Yaş ve on yıldır süren bitmek bilmeyen rejimler... Belki bundan sonra illa ki bu kadar yavaş gidecektir kilolar, emin değilim.

Rejimi bırakma niyetinde hiç değilim. Ama kafam karışmış durumda... Birkaç gün serbest takılayım desem, bol +'larla dönmek istemiyorum. Bir kaç gün sadece abur cubur yiyip onlara doyayım desem... Ona da emin değilim. Bugün o şekerlere yemekten içim dışıma çıktı ama durduramadım kendimi... Yemek istemiyordum ama yiyordum. Neden oluyor bu anlayamıyorum gerçekten. Neden istemediğim halde yiyorum? Acaba çok mu kıtlık psikolojisine giriyorum?

Ne yapacağımı saşırmış durumdayım... Bugünün devamı nasıl gider, yarın nasıl olur hiçbir fikrim yok. Ne kilo alıp takıma zarar vermek istiyorum, ne takımı bırakmak, ne de rejimi bırakmak istiyorum. "Ne yapsam acaba?" deyip duruyorum... Tek bildiğim şey sanırım şu aralar mükemmel menü + düzenli spor havasına pek giremeyeceğim.

Fikir vermek isteyen olursa fikirlerinizi bekliyorum... Ben de neden kendimi durduramadan istemediğim şeyleri yediğimi anlayabilmek için kağıt üzerinde bir bilinçaltı yolculuğuna çıkacağım. Umarım bir şeyler bulurum...

Bu tatlı sen onu yedın, ama sende onu yedın dialogunuza ba-yıl-dımmm :)

Diğer yandan Ayşegulumun butun hafta kacamak yapıp birde Fundanın 1 simitine takılmasına ayrı bayıldım :)))) evet tek 1 simit kaçamak değil, ama yınede kaçamak olunca bırbırımızın menusune hıc yorum yapmamamızı gerektırmez. devam Aysegul :))
Kızlar cidden cok şekersiniz.. :16:

2. koptugum dialog da bu oldu :) ''kaçak'' :)

Pelincim canım.. :16: çok uzun surdu cidden. birde 2 haftadan sonra bulunucagım yerde net olacak demiştin. ben 2 hafta sonra ara ara gırersın sanmıstım ama bulundugun ortamda tahmın ettıgın gıbı net yoktu sanırım. biz seni cok özledik.. aldıgım duyumlara gore evınde senı ozlemıs. hadi yeter tatıl don evıne ve takımına :)

Canım işten dolayıda olsa detokstan vazgecmene sevındım. Çünkü detoks'u vs yi bir kenara bırak. zaten kilo verirken amacımız (örn) kuş kadar yada ogle yemegınde tatlı yıyıp yalandan kılo vermek değil, saglıklı beslenerek kılo vermek ve o duzenede alısıp dıyet sonrası tum hayatımız boyunca saglıklı beslenmeyı alıskanlık halıne getırmek.

ve guzel olan, artık hepimiz bunun farkındayız ki menulerde sadece kaçamaklara değil, saglıksız ogunlerede yorum yapıyoruz :34:

Tuğbacım, en iyisini yapıyorsun canım. Belli bir tepkisizlikten sonra en dogrusu doktorun yolunu tutmak.

Bende ne gerek var dıyıp 2 kere o hataya dustum :( hemde 2.sinde agır oldu ateşim 40'a vurmustu. 1 gunu hiç hatırlamıyorum zaten ateşten dolayı. o da son oldu :(
Dikkat et kendine.. Hayatta sağlımız kadar değerli bir şey yok.

Kızlar soylemışler ama bende es gecemıcem. cidden gun cok fena gecmıs, bir kere diyette en buyuk hata, kahvaltısız baslayan gun. özel gunler, ama kendimizde ama cevremizde her zaman yaşanır. (yaşansında zaten ne guzel :) ) ama o gunlerde simdilik cıslardan uzak kalmamız gerekıyor. oyle zamanlarda mezuniyetini dusun Melikecim.
Arkadaşının dogum gununden daha onemlıdır dımı :34: Arkadaşların her yıl nice guzel yaşlara girecekler inşallah.. Ama sen 1 kere mezun olucaksın.

Tuğbacım aksamki ekmek+pilav ikilisi dısında harıka menu. ikisinden birini tercih etsen bal olurdu :)

Menu cok guzel.... :nazar:
Ama menuden nasıl tembellik akıyor :)) pişmiş hiçbirşey yok. :)

Canım benim nice güzel yılların olsun.. İyi ki dogdun iyi ki tanıdım seni..:16:

Eki Görüntüle 563617

vallahi ben ilk okuduğumda hiç kopamadım sinemciğim, keza kaçak girmeden, nete kaçak girme diye algıladım ve ben yazımın başındada bahsettiğim gibi oturduğum sitenin yonetimine ait genel ağdan şifresini girerek belirli bir süre girebilecegimi yazmişdim fundanın nedemek istediğini ilk başda algılayamadım neyse kendisi açıklamayı yapınca benim acımdan problem çozulmüş oldu; yoksa parasını kendimin ödediği nete kaçak giriyorum gibi algılanılsın kesinlikle istememem gayet normaldir sanırım:))))).

bugün nişanlım okuldaki odama çiçek ve çikolata göndermiş çook mutlu etti beni resmini yükliycem size...odamdaki asistan arkadaşlarımda süprz yaptı pasta almışlar benim için...gerçekten güzel bi gündü...
Eki Görüntüle 563779
Çok güzelmiş canım bende çok beğendimve çok romantik:34:

Sevgili takımdaşlarım... :17: Sanırım bana biraz kızacaksınız... :17: Çok uzatsam mı, uzatmasam mı emin değilim... Başlayayım bakalım. Nasıl başlasam acaba? :44:

KAÇAMAK yaptım, hatta KAÇAMAK oldum. Yaptım denebilecek kadar küçük değil çünkü... Bütün gün neler hüplettiğimi duymak ister misiniz emin değilim... 1/2 kadar beyaz ekmek... Becel... Bisküvi (1 paket)... Şeker (jel olanlarından bol bol...)... Unuttuğum başka şeyler de olabilir. Bunlar yüzden sadece "kaçamak" diyemedim, büyük yazma ihtiyacı hissettim.

Şimdi bu neden oldu? Belki sadece pis boğazlığımdan olmuştur... Ama son birkaç gündür düşündüğüm bir konu var: çok yavaş kilo veriyorum. Hayatımda hiç bu kadar yavaş kilo vermemiştim. Daha önce hep ay başına 2 kilo çıkardı ortalamam. Ama bu defa bir felaket oldu. Bu takım beni sağlıklı yemeye zorluyor ve bu tabi ki kötü bir şey değil. Ya ben önceden daha açlık sınırında yiyordum ya da arada ayarı kaçırıp metabolizmamı tekrar hızlandırdığım günler oluyordu, emin değilim... Belki de tek faktör yaş faktörü... Yaş ve on yıldır süren bitmek bilmeyen rejimler... Belki bundan sonra illa ki bu kadar yavaş gidecektir kilolar, emin değilim.

Rejimi bırakma niyetinde hiç değilim. Ama kafam karışmış durumda... Birkaç gün serbest takılayım desem, bol +'larla dönmek istemiyorum. Bir kaç gün sadece abur cubur yiyip onlara doyayım desem... Ona da emin değilim. Bugün o şekerlere yemekten içim dışıma çıktı ama durduramadım kendimi... Yemek istemiyordum ama yiyordum. Neden oluyor bu anlayamıyorum gerçekten. Neden istemediğim halde yiyorum? Acaba çok mu kıtlık psikolojisine giriyorum?

Ne yapacağımı saşırmış durumdayım... Bugünün devamı nasıl gider, yarın nasıl olur hiçbir fikrim yok. Ne kilo alıp takıma zarar vermek istiyorum, ne takımı bırakmak, ne de rejimi bırakmak istiyorum. "Ne yapsam acaba?" deyip duruyorum... Tek bildiğim şey sanırım şu aralar mükemmel menü + düzenli spor havasına pek giremeyeceğim.

Fikir vermek isteyen olursa fikirlerinizi bekliyorum... Ben de neden kendimi durduramadan istemediğim şeyleri yediğimi anlayabilmek için kağıt üzerinde bir bilinçaltı yolculuğuna çıkacağım. Umarım bir şeyler bulurum...

Bazen böyle olabilir.aslında benim daha önce bahsettiğim şey buydu.metabolizma belirli bir beslenmeye alışınca kilo ver4mek zorlaşıyor.aslında benim şöyle bir önerim var haftanın bir günü çok abartmadan serbest olma.tabii ki tekrar ediyorum serbest olma isteyen yine diyetine devam eder.bu demek değil ki o gün çatlayana kadar yiyelim.ama diğer türlüde senin dediğin gibi olur.yine siz bilirsiniz canlar ama Funda senin kilo verememene şaşırıyorum gerçekten.çünkü diyetini güzel yapıyorsun ,artı spor da yapıyorsun.neyse takma kafana düzelecektir İnşallah:56::34:

fundacım canım benim..bence diyette olduğumuzu beynimize çaktırmamamız gerekiyo...ama sanırım senin beynin bunu farketmiş..kendini çok fazla sınırlamış olabilirsin o da intikamını böyle almış senden...ben bazen gerçekten yemek istediğim bişeyi kendime yasaklamıyorum ve ucundanda olsa mutlaka yiyorum çok kalorili bişey bile olsa..çünkü biliyorumki o gün çok az yemesem başka bigün abartıp ne kadar yiycem...eğer son zamanlarda sevdiğin şeylerden hep uzak durduysan bunlar birikip patlamış olabilir diye düşündüm ben yazını okuyunca

bir yerde okumuştum bünye diyete alışınca kilo vermeler durabiliyormuş bunun içinde 2 gün falan şoka uğratmak lazımmış vücudu bunu yazan kadında 2 gün normal istediğini yemiş 1 kilo almış ve kilo vermesi normale dönmüş. bir arkadaşımda dershaneden 74 kiloya gelince kilo vermesi duruyordu daha aşağı inmiyordu oda 2 gün diyetini bozdu sonra diyete devam etti kilo vermesi de devam etti belki öyle bir dönemdesindir.

inşallah kötü bir şey değildir.

yani sinemcim sende böyle gizemli gizemli konuşuyorsun merak ettiriyotrsun biliyorsun ne kadar meraklıyım:))))
şaka bi tarafa inş kötü bişey yoktur canım:)

Konunun yıllara dayanmasından ve uzunluğun dolayı anlatabılcegım bır sey değil. gizem değilde yasadıgım sey gunluk yaşanan ya da yaşabılecegımız bır durum değildi. Ciddi bir aile konusuydu.

evelsi gun deli gibi gomleklerle bogusuyordum ya esimin dün toplantısı vardı, o bile toplantıya gıtmedi. sıkıntılı ve gergın bır gundu. neyse daha fazla dusunmek ıstemıyorum.

Endişeniz ve güzel kalbiniz için tesekkur ederim.

selam canlaaar
bugün nerdeyse tüm gün hastanedeydimm
göğüse gittim öksürüğüm için
gitmişkende ne zamandır ertelediğim endokrinede gideyim dedim ama ikisini aynı güne almakla hata etmişim
koştur koştur canım çıktı:(

dr röntgen çekti felaket derecede sinüslerin tıkalı dedi hani iğne başı kadar hava almıyor desem yeridir dedi
biraz ağırca antibiyotik verdi ama inş geçecek
yani dra gitmesem sürünücemde sürünücemmm

neyse gelelim endokrinee
yani uzun zamandır en güzel çıkan tahlilim oldu
kilo vermek işe yarıyor kızlar tam gaz devam
açlık şekerim çok az yüksek çıktı ama gerisi hep normal çıktı
tokluk, hga1c, kolesteroller tiroidler
ama tabi yine şeke riçin dikkat edicem
ama birşeylerin düzene girmeside güzel tabi:=)))

Ahh Tugbacım gecmıs olsun canım :( iyi ki gitmişsin doktora.

cok sevındım tahlillerine.. :) daha da ıyı cıkacaklar insallah kilolar gıttıkce.

ben kendımı gecen seneye gore nasıl dinç, nasıl saglıklı hıssedıyorum anlatamam (:nazar:) sanki vucudumun zindeliği 5 yaş gençleşti.

Sinemcim yine bir doğumgünü pastasıyla karşımıza gelmiş. :)

Keşke benim de yakınlarda olsaydı doğumgünüm de bir pasta da ben alsaydım ama hiç şansım yok; taaa yazda benimki. :)

Canım benim ne zaman dogum gunun ?

bu arada akşam misafirim var
evimde bi ton iş var
hastanedeyede bugün sabah aç gittim tabi birde 75gr şeker içtim saat başı kan verdim halimi bi görseydiniz çok kötüydüm
hala daha kendime gelemedim
kollarımden 4 kere kan alındı ve bunları o iğrenç şeker şerbeti aç karna içip 3 saat bekleyerek yaptım
yani akşam menumu görürseniz anlarsınız göçtüm resmen
şimdi çkıyorum inş gece yine girerim öptüm hepinizi

Ben senin kadar kan aldırsaydım bugun, hiç yorulmazdım, hemşireler yorulurdu :9: ne zaman kan aldırma durumum olsa dırek rüyalara dalıyorum. her defasında gozumu baska bır odada açıyorum. :))

boyle gunde misafir de tuz biber olmuş tam.

Eki Görüntüle 563779

ayyy canım benım çoooookkkk güzelll. artık hafta sonuda beraber kucuk bır kutlama yaparsınız :34:

vallahi ben ilk okuduğumda hiç kopamadım sinemciğim, keza kaçak girmeden, nete kaçak girme diye algıladım ve ben yazımın başındada bahsettiğim gibi oturduğum sitenin yonetimine ait genel ağdan şifresini girerek belirli bir süre girebilecegimi yazmişdim fundanın nedemek istediğini ilk başda algılayamadım neyse kendisi açıklamayı yapınca benim acımdan problem çozulmüş oldu; yoksa parasını kendimin ödediği nete kaçak giriyorum gibi algılanılsın kesinlikle istememem gayet normaldir sanırım:))))).

koptum dediğim şu ki raacım. Fundanın yazdıgını, o açıklama yapmadan ben anlamıstım. Daha sonra senın farklı anlamam ve Fundanın acıklama şekli.. içinde başka bir şey yok yani. ama yinede rahatsız olduysan ozur dilerim...

menüm
sabah 1fincan nescafe
ara 1 tane elma
öğlen bizde yemlik derler bir sebze yemeği işte ondan 5-6 kaşık,salata
ara 1 fincan nescafe
akşam 2 tane köfte 5 kaşık makarna

Konunun yıllara dayanmasından ve uzunluğun dolayı anlatabılcegım bır sey değil. gizem değilde yasadıgım sey gunluk yaşanan ya da yaşabılecegımız bır durum değildi. Ciddi bir aile konusuydu.

evelsi gun deli gibi gomleklerle bogusuyordum ya esimin dün toplantısı vardı, o bile toplantıya gıtmedi. sıkıntılı ve gergın bır gundu. neyse daha fazla dusunmek ıstemıyorum.

Endişeniz ve güzel kalbiniz için tesekkur ederim.

Canım benim ne zaman dogum gunun ?

Sinemcim umarım problem çözülmüştür ya da en kısa zamanda çözülür...

Haziran'da benimki, yani hiçbir şansım yok. :)

Bazen böyle olabilir.aslında benim daha önce bahsettiğim şey buydu.metabolizma belirli bir beslenmeye alışınca kilo vermek zorlaşıyor.aslında benim şöyle bir önerim var haftanın bir günü çok abartmadan serbest olma.tabii ki tekrar ediyorum serbest olma isteyen yine diyetine devam eder.bu demek değil ki o gün çatlayana kadar yiyelim.ama diğer türlüde senin dediğin gibi olur.yine siz bilirsiniz canlar ama Funda senin kilo verememene şaşırıyorum gerçekten.çünkü diyetini güzel yapıyorsun ,artı spor da yapıyorsun.neyse takma kafana düzelecektir İnşallah:56::34:

Takmamaya çalışacağım Ayşegülcüm, sağol. :)

fundacım canım benim..bence diyette olduğumuzu beynimize çaktırmamamız gerekiyo...ama sanırım senin beynin bunu farketmiş..kendini çok fazla sınırlamış olabilirsin o da intikamını böyle almış senden...ben bazen gerçekten yemek istediğim bişeyi kendime yasaklamıyorum ve ucundanda olsa mutlaka yiyorum çok kalorili bişey bile olsa..çünkü biliyorumki o gün çok az yemesem başka bigün abartıp ne kadar yiycem...eğer son zamanlarda sevdiğin şeylerden hep uzak durduysan bunlar birikip patlamış olabilir diye düşündüm ben yazını okuyunca

Benim beyin feci çaktı, sorma. En başından beri farkındaydı zaten ama artık iyice inada bindirdi işi galiba. :9::9:

bir yerde okumuştum bünye diyete alışınca kilo vermeler durabiliyormuş bunun içinde 2 gün falan şoka uğratmak lazımmış vücudu bunu yazan kadında 2 gün normal istediğini yemiş 1 kilo almış ve kilo vermesi normale dönmüş. bir arkadaşımda dershaneden 74 kiloya gelince kilo vermesi duruyordu daha aşağı inmiyordu oda 2 gün diyetini bozdu sonra diyete devam etti kilo vermesi de devam etti belki öyle bir dönemdesindir.

Bazen öyle şoklamalar işe yarıyor. :) Hatta bazen değil her zaman yarıyor. :D Ama kilo almayı göze almak lazım...

Nescafe öğün değildir... Yani sabah kahvaltın yine yok. :(
Çok çok çok eksik bir menü bence...

sabah kahvaltı yapamıyorum ama :S okula giderken hep 5 te kalkıyordum o saatte kahvaltı yapınca midem bulanıyordu daha dinç durabilmek için bende nescafe içiyordum alışkanlık yapmış :S zaten yarın kahvaltı için nesfite başlıyacağım

sabah kahvaltı yapamıyorum ama :S okula giderken hep 5 te kalkıyordum o saatte kahvaltı yapınca midem bulanıyordu daha dinç durabilmek için bende nescafe içiyordum alışkanlık yapmış :S zaten yarın kahvaltı için nesfite başlıyacağım

Nesfit de olabilir. Şöyle de olabilir: Sabah kalkınca 1 porsiyon meyve, 1 saat sonra kahvaltı.

Saat 5 çok erken bir saat. O yüzden sanırım okul çok uzakta olsa gerek. Kahvaltı yapman gereken saatte yolda olman gerekiyor galiba. Eğer öyleyse nesfit en iyi çözüm olur.

Bu konuya ayrıca geldim.. Şimdi bir kafanı şişiriyim :)

Öncelikle sunu soyleyım, soyleceklerım zaten bildiğin şeyler.. Ama -lerin yavas gıtmesınden dolayı yazındanda anladıgım kadarıyla, diyetten kopmak asla değil ama ufak bır sarsılma yasıyorsun suan. O yuzden benım soyleyeceklerım yanlızca hatırlatma olabılır. :34:

1. Yaş muhakkak etkiliyor, her geçen yıl daha kolay alıyoruz ve daha zor verıyoruz kilo. (bunu sende biliyorsunda kulaklarını tıkıyorsun :) hatırlatma olsun)
2. Yıllardır diyet yapıyorum diyorsun. Dolayısıyla daha da sabırlı olman gerek bunu bılıyorsun zaten. Ama tam herşey harıkayken bir yerde koparıyorsun filmi.
3. Evet, metobolizmayı şaşırtma dogru bır hareket diyette. Ama bu şekerle, çikolata yarım ekmek vs ile değil 1000-1200 kalorilik ogunlerini 1500-2000 kaloriye saglıklı ve en onemlısı hızlı yakacagın ve depolanma riski olmayan gıdalarla cıkarmak.

Fundacım 3-4 kere soyledım ama pek etkili değildir diye dusundun sanırım. En son daha gecen hafta soyledim galiba. Aylardır aynı sporu yapıyorsun. Ben demiştim ya bu defa spora baslamadan cok arastırdım dıye. Hanı sallıyorum YUMURTA hakkında arastırma yapıyorsun, bir uzman iyi diyor, diğeri kotu diyor, oburu daha beter olarak şu saatte yumurta yenmez dıyor vs vs.... Yanı bu tarz seylerle cok karsılasıyoruz...

Ama kaç yerde kaç farklı uzmandan okuduysam, hepsi aynı seyi soyluyor... Devamlı aynı sporu YAPMAYIN. Sporunuzu zaman zaman değiştirin, aynı sporu yaparsanız vucut alısır ve gunluk hareket olarak algılar.

Bunlara ilaveten, surekli spor yapan biri olarak evet tartı yarısmasındayız ama senın tartıdan zıyade ölçü rakamlarını dıkkate alman gerek.

Benim ilk defa sporlu diyet tecrubem oldu (kaldıki duzenli yapmıyorum son zamanlarda, ilk aylar cok ıyıydı)
ve 62 kıloya gore daha sekıllı ve ınce bır goruntum oldu. Orta zamanlarda belki cok anlamıyor insan ama ben yavas yavas onu gormeye basladım.

Suan ki goruntum normalde 60 kiloda olurdu.

Umarım yazdıklarımın ve yaptıgın fıkır yolculugunun bır faydası olur. Şahsen bugunku gunune cok ama cok cok cok üzüldüm :(

Son 1 haftadır sureklı senın cızelgene takılıyor gozum. 2.7 vermıstın henuz galıba. ''giden kısmım cok az bıraz cogalsa gozume guzel gelıcek'' demiştin. Bu son haftada cizelgene bakıp gittikçe giden rakamı çoğalıyor demiştim kendi kendime... Sende arada daha dıkkatlı bak asagıya :34:

Sinemcim umarım problem çözülmüştür ya da en kısa zamanda çözülür...

Haziran'da benimki, yani hiçbir şansım yok. :)

Sağol Fundacım, ama yazık ki çözülecek bir durum değil..
--------

E sende taksit taksit veriyorsun tarihi :)) Haziran ok.de kaçı ?

hem nerden biliyorsun :)

menum

sabah
1dilim kepekli ekmek
1kk peynır
1 haslanmıs yumurta
2 zeytın
1 mini domates

ara
7 fındık
1 kuru kayısı

ogle
nesfıt+sut

ara
1 mandalına
yarım elma (yarısı curuk cıktı :19: o yuzden yarım)

aksam
5 kaşık makarna
2 kaşık kıyma kavurma
1 bardak ayran

birazdan 1 mandalina yerim.

Sağol Fundacım, ama yazık ki çözülecek bir durum değil..
--------

E sende taksit taksit veriyorsun tarihi :)) Haziran ok.de kaçı ?

hem nerden biliyorsun :)

Hayat bize çektire çektire bizi güçlü kılıyor, ben böyle zamanlarda oalyların bu yönüne bakarım. :34:

-------

Haziran 8... :)

Nerden biliyorum, 2 nedenden biliyorum:

1. Sen o zamana kadar mezun olmuş olursun. :)
2. Kim bilir, belki ben de mezun olurum. (Yani umarım...:26:)

Back
X