Sevgili takımdaşlarım...

Sanırım bana biraz kızacaksınız...

Çok uzatsam mı, uzatmasam mı emin değilim... Başlayayım bakalım. Nasıl başlasam acaba? :44:
KAÇAMAK yaptım, hatta
KAÇAMAK oldum. Yaptım denebilecek kadar küçük değil çünkü... Bütün gün neler hüplettiğimi duymak ister misiniz emin değilim... 1/2 kadar beyaz ekmek... Becel... Bisküvi (1 paket)... Şeker (jel olanlarından bol bol...)... Unuttuğum başka şeyler de olabilir. Bunlar yüzden sadece "kaçamak" diyemedim, büyük yazma ihtiyacı hissettim.
Hala daha dünyayı yiyebilirim. İlginçtir ki midem henüz şişmedi.
Şimdi bu neden oldu? Belki sadece pis boğazlığımdan olmuştur... Ama son birkaç gündür düşündüğüm bir konu var: çok yavaş kilo veriyorum. Hayatımda hiç bu kadar yavaş kilo vermemiştim. Daha önce hep ay başına 2 kilo çıkardı ortalamam. Ama bu defa bir felaket oldu. Bu takım beni sağlıklı yemeye zorluyor ve bu tabi ki kötü bir şey değil. Ya ben önceden daha açlık sınırında yiyordum ya da arada ayarı kaçırıp metabolizmamı tekrar hızlandırdığım günler oluyordu, emin değilim... Belki de tek faktör yaş faktörü... Yaş ve on yıldır süren bitmek bilmeyen rejimler... Belki bundan sonra illa ki bu kadar yavaş gidecektir kilolar, emin değilim.
Rejimi bırakma niyetinde hiç değilim. Ama kafam karışmış durumda... Birkaç gün serbest takılayım desem, bol +'larla dönmek istemiyorum. Bir kaç gün sadece abur cubur yiyip onlara doyayım desem... Ona da emin değilim. Bugün o şekerlere yemekten içim dışıma çıktı ama durduramadım kendimi... Yemek istemiyordum ama yiyordum. Neden oluyor bu anlayamıyorum gerçekten. Neden istemediğim halde yiyorum? Acaba çok mu kıtlık psikolojisine giriyorum?
Ne yapacağımı saşırmış durumdayım... Bugünün devamı nasıl gider, yarın nasıl olur hiçbir fikrim yok. Ne kilo alıp takıma zarar vermek istiyorum, ne takımı bırakmak, ne de rejimi bırakmak istiyorum. "Ne yapsam acaba?" deyip duruyorum... Tek bildiğim şey sanırım şu aralar mükemmel menü + düzenli spor havasına pek giremeyeceğim.
Fikir vermek isteyen olursa fikirlerinizi bekliyorum... Ben de neden kendimi durduramadan istemediğim şeyleri yediğimi anlayabilmek için kağıt üzerinde bir bilinçaltı yolculuğuna çıkacağım. Umarım bir şeyler bulurum...