• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

size 2 film önermek istiyorumm 120 ve yüreğine sor..ikiside tarihi filmler ama sıkıcı değil tam tersi çok etkileyiciler bi göz atın bence..

menüm:
sabah:bir simit ve çay
öğle:1 elma ve süt
akşam:4 köfte,ayran ve yeşillik

2 fincan yeşil çay

bide muzoyu duymuşsunuzdur belki radyo programcısı...neşelenmek istediğimde onu dinliyorum..normalde hiç sevmem böyle insanları hem ters hem üslubu biraz lakayt ama üniversitede sınav dönemlerimin vazgeçilmeziydi..:1: şimdide ara ara açıp gülüyorum:9: vivada 22 den sonra haftaiçi

Sinemcim... :16: Nazcım... :16: Tebrik ederim, takımın gururları. :)

Evet kızlar, bu hafta sonuçlara bakmaya sanırım gerek duymuyoruz, o yüzden kaçıncı olduğumuz önemli değil. :37:

Takımımızın bu haftaki birincisi %0,97 ile Sinem oldu. Tebrikler Sinemcim. :46::nazar:

Naz da %0,95 ile ikinci oldu, o kadar yakın yüzdeler ki onu da ayıramadım. Tebrikler Nazcım. :46::nazar:

Ayşegül.... Tuğba... Ve de elebaşı olan Funda... Bu da sizlere:

:120: :5: :120: :5: :120: :5:

Şaka maka listemiz 5 kişi kalmış yahu... :44: Gerçi 3 tane izinli var. Nur'u da katarsak takımın şu anki iskelet yapısı bu haftaki liste gibi görünüyor.

Yalnız Ayşegülcüm beni acayip şaşırttın ya... :9: Bunu söylememiştim herhalde değil mi, senden hiç umutlu değildim. :9: İzinden sonra takıma dönünce, bir de erken dönünce ilk dumurumu oldum. Sonra gidişatınla da 2. dumurumu oldum. :9:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Ayşegül'ümüze... :16:

:60: :60:

Sağol Ayşegülcüm :54:
-----
her şey bir yana su bir yana. diyet spor ne kadar duzenlı yapsada insan su olmayınca olmuyor resmen :( bu soguklarda da zor oluyor unutuyoruz sanırım bende zorla ıcıyorum. bazen üşüyorum ya su ıcınce :(

Fundacım tesekkur ederim :) :54:

Ayrıca bende Nazımı tebrik ederim tekrar.. :nazar::46:

Takım sonuclarına gelinceee... neeehhhhhh cok koymadı :P :33: 2 hafta oncesınden kalma sıcak bır tecrube ıle :9: acı gelmedı :D canımız sağolsun haftaya guzel rakamlar gelsin herbirimiz icin ve burda duyacagımız mutluluk ıcın..

Ya demeye korkuyorm :18::18::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
masalllaahhhhh takımımızın kadrosu ıyıden ıyıye oturuyor ben bu hali cok sevıyorum az oz.. (izindekilerde tabiki) tam rakamımız kaç bılmıyorum ama suan cok ıyıyız. :nazar:
ayyyy sustummm :nazar: değmesin. :(

Aaa Ayşegülcüğümü bende tebrik ederim valla.. Başta tanımadıgım ıcın bende son zamanlarda (izine cıkarken) cok olumsuz gıbı hıssetmıstım. yanı sankı kalası yok gıbı. ama bır azimli cıktı ki :9:

masallahhhhhhhh :nazar::nazar::nazar:

ayy canım yarına kalmaz inşallah agrın benımkıde cok agrılı oluyor. :( ıyı yırtmıssın valla :9: sen simdi yoldasındır. sıcacık evıne gec ohhh... bir batteniye sarınırsın karnına..

ayyy canlarım sağolun:16::16::16::16::16::16::16::16:
aslında bende kendimden umutlu değildim ama zayıflamak istiyorum artık hem de çokkkkk istiyorum.şimdi siz böyle güzel şeyler söyleyince daha çok utandım kilo veremediğim için valla ağlayacak gibi oldum:43::43::43::43::43::43::43::43:

aaa bak kozmetik diyince aklım uçtu ona da yazacaktım. ne macunu yahu ben saglıklı kılo verıyoruz dıye bır suru nutuk atıyorum :60:

senin takıldıgın seye bak :D bırak macunu falan bizim zayıflama macunumuz zihnimizde.... :34:

hem 1 ayda 8 kılo verdırse bıle.... Mantıklı mı ? Saglıklı mı ? hayır hayır hayır..... :19::19::19::19::19::19:

hemen araştırmadan kop dusunme bile :20:

Haklısınız... Hala kötü kanıt arıyorum gerçi... :60: Ama kullanacağımı düşünmüyorum. :)

bencedee ayda 8 kilo versek ne olcakki kas mı gidiyo su mu belli değil

Öyle Nazcım, ruhumu emip onu çıkartıyordur belki de... :60:
Çok riskli gerçekten...
Amaaaan, nerden çıktı şimdi bu yaaaa... :D
Aramıyorum gitti, kafamı mı yoracağım ona, zaten kendimi tehlikeye atacak değilim, kulanmam biliyorum. :)
Unuttum gitti.

size 2 film önermek istiyorumm 120 ve yüreğine sor..ikiside tarihi filmler ama sıkıcı değil tam tersi çok etkileyiciler bi göz atın bence..

Tarihi filmleri aslında hiç sevmem. Çünkü tarihi sevmem. :) (Gerçi artık söylememe gerek yok. :37:)
Ama sen dedin diye kesin bakacağım Nazcım, yarın bakarım kesin. :34:

menüm:

2 fincan yeşil çay

Aralar da olsaymış iyiymiş. :)

aslında bende kendimden umutlu değildim ama zayıflamak istiyorum artık hem de çokkkkk istiyorum.şimdi siz böyle güzel şeyler söyleyince daha çok utandım kilo veremediğim için valla ağlayacak gibi oldum:43::43::43::43::43::43::43::43:

Ağlama Ayşegülcüm...
Bu hafta stresi üzerimizden atma haftası, rahatlayacağız, vereceğiz. :34:

Başak burcu olarak detay hastasıyım Nazcım :))))

ama sana boyle bır soru sorulsa ''bayanım'' dermisin. ben başlı başına ''bayan'' kelimesine uyuzum :9: çevremdeki çogu kız arkadasımda uyuz olurlar :))))

zaten ''bayan'' kelimesini cogunlukta erkekler kullanıyor.

ben o soruya soyle cevap verırdım.

:)))))) yok erkek değilim :D ........ ve devamı neyse işte :)
ayyyy bu başaklar:))) kızım da başak ve şimdiden çok zor bir kızzz:1:

ben bu gece konyaya gidiyorummmmm arkadaşımla gezmeye....:32::32:
iyi yolculuklar canım.ben konyayı çok severin ee nede olsa üniversiteyi orda okudum:34:

Ay ne güzel, ne kadın halinden anlayan eşin var Sinemcim... :) :nazar::nazar::nazar::nazar:

evet o konuda şanslıyım maşallah :) :nazar:

bencedee ayda 8 kilo versek ne olcakki kas mı gidiyo su mu belli değil

ivet dimi cınım :19: bence o macun popodaki yağları çekip, kollara yolluyordur :47: :60:

menüm:

2 fincan yeşil çay

arasız ama zengin ve guzel menu afıyet olsun canım. :54:

yok oyle bırsey :20: harıka bır hafta senı bekliyor meyveside cuma gunu bekliyor olacak. gecen hafta ne olduysa oldu bu haftaya pozitif baslıyoruz :54:

Haklısınız... Hala kötü kanıt arıyorum gerçi... :60: Ama kullanacağımı düşünmüyorum. :)

Yukarıya bak Fundacım :33: :)))

menüm

sabah
2 dilim kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta

ara
3 kuru kayısı
2 kaşık yoğurt

öğle
haşlanmış karnıbahar küçük bi parça
2 kaşık yoğurt
5 acur turşusu
2 kaşık havuçlu yoğurt

ara
yok

akşam
1 kumpir (5 civarı) içine yeşil zeytin turşu koydurdum

5 kupa yeşilçay (deniycem diye baya içmiş oldum) su çok az

ayyyy bu başaklar:))) kızım da başak ve şimdiden çok zor bir kızzz:1:

ooo buyudukce cadılaşacak daha dur :) biz gittikçe fena oluyoruz :)))) benim yukselenimde basak :60:

kızının kaçındaydı dogum gunu aysegulcum merak ettım :)

menüm

sabah
2 dilim kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta

ara
3 kuru kayısı
2 kaşık yoğurt

öğle
haşlanmış karnıbahar küçük bi parça
2 kaşık yoğurt
5 acur turşusu
2 kaşık havuçlu yoğurt

ara
yok

akşam
1 kumpir (5 civarı) içine yeşil zeytin turşu koydurdum

5 kupa yeşilçay (deniycem diye baya içmiş oldum) su çok az

kumpirde tereyağ ve kaşar varmıydı ? :44:

ooo buyudukce cadılaşacak daha dur :) biz gittikçe fena oluyoruz :)))) benim yukselenimde basak :60:

kızının kaçındaydı dogum gunu aysegulcum merak ettım :)
canım ben yükselen falan fazla anlamıyorum.3 eylül doğumlu kızım saat öğlen 1 ve 2 arasında doğdu.

Back
X