- Konu Sahibi Cherry Mom
- #73.201
size 2 film önermek istiyorumm 120 ve yüreğine sor..ikiside tarihi filmler ama sıkıcı değil tam tersi çok etkileyiciler bi göz atın bence..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sinemcim...Nazcım...
Tebrik ederim, takımın gururları. :)
Evet kızlar, bu hafta sonuçlara bakmaya sanırım gerek duymuyoruz, o yüzden kaçıncı olduğumuz önemli değil.
Takımımızın bu haftaki birincisi %0,97 ile Sinem oldu. Tebrikler Sinemcim.
Naz da %0,95 ile ikinci oldu, o kadar yakın yüzdeler ki onu da ayıramadım. Tebrikler Nazcım.
Ayşegül.... Tuğba... Ve de elebaşı olan Funda... Bu da sizlere:
:120::120:
:120:
Şaka maka listemiz 5 kişi kalmış yahu... :44: Gerçi 3 tane izinli var. Nur'u da katarsak takımın şu anki iskelet yapısı bu haftaki liste gibi görünüyor.
Yalnız Ayşegülcüm beni acayip şaşırttın ya...Bunu söylememiştim herhalde değil mi, senden hiç umutlu değildim.
İzinden sonra takıma dönünce, bir de erken dönünce ilk dumurumu oldum. Sonra gidişatınla da 2. dumurumu oldum.
![]()
Ayşegül'ümüze...
![]()
![]()
Sağol Ayşegülcüm
-----
her şey bir yana su bir yana. diyet spor ne kadar duzenlı yapsada insan su olmayınca olmuyor resmenbu soguklarda da zor oluyor unutuyoruz sanırım bende zorla ıcıyorum. bazen üşüyorum ya su ıcınce
Fundacım tesekkur ederim :)
Ayrıca bende Nazımı tebrik ederim tekrar..
Takım sonuclarına gelinceee... neeehhhhhh cok koymadı![]()
2 hafta oncesınden kalma sıcak bır tecrube ıle
acı gelmedı
canımız sağolsun haftaya guzel rakamlar gelsin herbirimiz icin ve burda duyacagımız mutluluk ıcın..
Ya demeye korkuyorm :18::18:
masalllaahhhhh takımımızın kadrosu ıyıden ıyıye oturuyor ben bu hali cok sevıyorum az oz.. (izindekilerde tabiki) tam rakamımız kaç bılmıyorum ama suan cok ıyıyız.
ayyyy sustummmdeğmesin.
Aaa Ayşegülcüğümü bende tebrik ederim valla.. Başta tanımadıgım ıcın bende son zamanlarda (izine cıkarken) cok olumsuz gıbı hıssetmıstım. yanı sankı kalası yok gıbı. ama bır azimli cıktı ki
masallahhhhhhhh![]()
ayy canım yarına kalmaz inşallah agrın benımkıde cok agrılı oluyor.ıyı yırtmıssın valla
sen simdi yoldasındır. sıcacık evıne gec ohhh... bir batteniye sarınırsın karnına..
aaa bak kozmetik diyince aklım uçtu ona da yazacaktım. ne macunu yahu ben saglıklı kılo verıyoruz dıye bır suru nutuk atıyorum
senin takıldıgın seye bakbırak macunu falan bizim zayıflama macunumuz zihnimizde....
hem 1 ayda 8 kılo verdırse bıle.... Mantıklı mı ? Saglıklı mı ? hayır hayır hayır.....
hemen araştırmadan kop dusunme bile![]()
bencedee ayda 8 kilo versek ne olcakki kas mı gidiyo su mu belli değil
size 2 film önermek istiyorumm 120 ve yüreğine sor..ikiside tarihi filmler ama sıkıcı değil tam tersi çok etkileyiciler bi göz atın bence..
menüm:
sabah:bir simit ve çay
öğle:1 elma ve süt
akşam:4 köfte,ayran ve yeşillik
2 fincan yeşil çay
ayyy canlarım sağolun
aslında bende kendimden umutlu değildim ama zayıflamak istiyorum artık hem de çokkkkk istiyorum.şimdi siz böyle güzel şeyler söyleyince daha çok utandım kilo veremediğim için valla ağlayacak gibi oldum![]()
ayyyy bu başaklar:))) kızım da başak ve şimdiden çok zor bir kızzzBaşak burcu olarak detay hastasıyım Nazcım :))))
ama sana boyle bır soru sorulsa ''bayanım'' dermisin. ben başlı başına ''bayan'' kelimesine uyuzumçevremdeki çogu kız arkadasımda uyuz olurlar :))))
zaten ''bayan'' kelimesini cogunlukta erkekler kullanıyor.
ben o soruya soyle cevap verırdım.
:)))))) yok erkek değilim........ ve devamı neyse işte :)
iyi yolculuklar canım.ben konyayı çok severin ee nede olsa üniversiteyi orda okudumben bu gece konyaya gidiyorummmmm arkadaşımla gezmeye....![]()
Ay ne güzel, ne kadın halinden anlayan eşin var Sinemcim... :)![]()
bencedee ayda 8 kilo versek ne olcakki kas mı gidiyo su mu belli değil
menüm:
sabah:bir simit ve çay
öğle:1 elma ve süt
akşam:4 köfte,ayran ve yeşillik
2 fincan yeşil çay
ayyy canlarım sağolun
aslında bende kendimden umutlu değildim ama zayıflamak istiyorum artık hem de çokkkkk istiyorum.şimdi siz böyle güzel şeyler söyleyince daha çok utandım kilo veremediğim için valla ağlayacak gibi oldum![]()
Haklısınız... Hala kötü kanıt arıyorum gerçi...Ama kullanacağımı düşünmüyorum. :)
ayyyy bu başaklar:))) kızım da başak ve şimdiden çok zor bir kızzz![]()
ivet dimi cınımbence o macun popodaki yağları çekip, kollara yolluyordur
![]()
![]()
menüm
sabah
2 dilim kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta
ara
3 kuru kayısı
2 kaşık yoğurt
öğle
haşlanmış karnıbahar küçük bi parça
2 kaşık yoğurt
5 acur turşusu
2 kaşık havuçlu yoğurt
ara
yok
akşam
1 kumpir (5 civarı) içine yeşil zeytin turşu koydurdum
5 kupa yeşilçay (deniycem diye baya içmiş oldum) su çok az
Bu kadar mı kişiye özel caydırılır...
çok az amaaa sinemkumpirde tereyağ ve kaşar varmıydı ? :44:
çok az amaaa sinem
kumpirde tereyağ ve kaşar varmıydı ? :44:
aynen bu kadar
popo kaybolup kollar ekmek tahtası gıbı oluyormus
![]()
çok az amaaa sinem
çok az amaaa sinem
Bir de ciddi ciddi söylüyor ya...![]()
canım ben yükselen falan fazla anlamıyorum.3 eylül doğumlu kızım saat öğlen 1 ve 2 arasında doğdu.ooo buyudukce cadılaşacak daha dur :) biz gittikçe fena oluyoruz :)))) benim yukselenimde basak
kızının kaçındaydı dogum gunu aysegulcum merak ettım :)