Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende cıkıyorum kızlar eşim geldi otoparktan sesını duyuyorum :)

optum sızııııı cokkkk ama cokkkk.... :54::54::54::54::54: tatlı uyuyun.. bomba gıbı uyanın yarın...

iyi geceler.. :3:

Kızlar... Yarın yokum. Üstelik erkenden kalkmam lazım, yani erkenden yatmam lazım. :)

Nurcum videolara yarın bakacağım artık. :)

İyi geceler hepinize.... :16:

günaydınnnnn ....güze lbir pazar sabahı ve haftasonunun son günü, hepimize mutluluk ve bol motive getirsin...

günaydın herkeseee :16:
bu sabaha karşı döndüm konyadan iyiki gitmişim 2 haftanın yorgunluğunu atıp deşarj olup geldimm..

olmaz olmaz çok kapalı bir menü bu böyle menüleri kabul etmiyoruz, çayı öğünden saymıyoruz, öğleni yazmanı istiyoruzz :)) ay ne gıcığıımm :D bir şeyler kapmışım ama çok güzel menü yorumladım şuan bence :9:

-gıcığım yazınca size gıcık diyormuşum gibi mi oldu öyle bir amaçla yazmadım, yazarken kendi kendme de söylüyordum çok gıcık oldum ama o an ben :D kimse üstüne alınmayacak ama dimi oturur ağlarım feci sulugözüm susturamazsınız. sevgiler.-

ozaman öğle menümüde yazayım :D:D şimdi bize bundan 2 hafta önce kfc den 1 menü alana 1 menü bedava kartları dağıttılar dershaneden çıktık bir baktık acıkmışız nere gitsek yesek nereye gitsek yesek diye düşündük e ozaman kfc ye gidelim dedik 1 hamburger yedim işte yanında kola almadım ıce tea aldım o kadar öğle menümde :D

kendimi gaza getirmek için internetten mezuniyet kıyafetleri bakıyordum 3 tane buldum sizinlede paylaşıyım dedim :D:D $2012-2013-Mezuniyet-ve-Balo-Kıyafetleri-34.webp$2012-2013-Mezuniyet-ve-Balo-Kıyafetleri-36.webp$mezuniyet-elbisesi-5.webp

Kızlar selamlar....

kaç gundur makınam cozurtuyor bılıyorsununuz. sabahtan berı uyuzu tuttu artık kacıs yok ben formata baslıyorum aksama yetısmeye calısıcam.

opuyorum cokkk...

artık mezuniyette zayıf olacağım için giyerim :P :D:D banada siyahla kırmızı çok yakışıyor o yüzden bu 2 renkten birini tercih edicem heralde :D şimdi her kızda olan takıntıya girdim en güzel ben olmalıyııım :D::D
tabiki en güzel sen olmalısın...hazirana daha 7 ay var....çok fazla kilo verebilirssin bu sürede..

Kızlar selamlar....

kaç gundur makınam cozurtuyor bılıyorsununuz. sabahtan berı uyuzu tuttu artık kacıs yok ben formata baslıyorum aksama yetısmeye calısıcam.

opuyorum cokkk...
sinemcim inş düzelir bilgsyrn bi an önce..kimse yok zaten şu saatlerde bişey kaçırmıyosun öptüm çoooookkk senii :16:

Back
X