- Konu Sahibi Cherry Mom
- #73.301
![]()
Hepinizi büsbüyükk öptüümm iyi geceleerrr
![]()
![]()
videoları aldım hemem favorilere attım :) sagol Nur'um

iyi geceler canım kocamannn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
Hepinizi büsbüyükk öptüümm iyi geceleerrr
![]()
![]()
olmaz olmaz çok kapalı bir menü bu böyle menüleri kabul etmiyoruz, çayı öğünden saymıyoruz, öğleni yazmanı istiyoruzz :)) ay ne gıcığıımmbir şeyler kapmışım ama çok güzel menü yorumladım şuan bence
-gıcığım yazınca size gıcık diyormuşum gibi mi oldu öyle bir amaçla yazmadım, yazarken kendi kendme de söylüyordum çok gıcık oldum ama o an benkimse üstüne alınmayacak ama dimi oturur ağlarım feci sulugözüm susturamazsınız. sevgiler.-
günaydın herkeseee
bu sabaha karşı döndüm konyadan iyiki gitmişim 2 haftanın yorgunluğunu atıp deşarj olup geldimm..
tabiki gittim canım konyaya gidip mevlanayı ziyaret etmemek olurmuhep Konya ya gitmek istemişimdirMevlana müzesinide ziyaret ettin mi gitmişken?
![]()
vaaooovvvv fıstık süper bunlar yaakendimi gaza getirmek için internetten mezuniyet kıyafetleri bakıyordum 3 tane buldum sizinlede paylaşıyım dedimEki Görüntüle 566865 Eki Görüntüle 566866 Eki Görüntüle 566864
vaaooovvvv fıstık süper bunlar yaa![]()
tabiki en güzel sen olmalısın...hazirana daha 7 ay var....çok fazla kilo verebilirssin bu sürede..artık mezuniyette zayıf olacağım için giyerim![]()
banada siyahla kırmızı çok yakışıyor o yüzden bu 2 renkten birini tercih edicem heralde
şimdi her kızda olan takıntıya girdim en güzel ben olmalıyııım
:
![]()
tabiki en güzel sen olmalısın...hazirana daha 7 ay var....çok fazla kilo verebilirssin bu sürede..
inşallah mezuniyet fotoğrafımıda ilk size gösterrim![]()
inşşşşş...sen istanbuldamıydın melikecim yanlış mı hatırlıyorum neresindeydin..
benim ailemde emirganda oturuyo ama bayaaa uzak ataşehireevet istanbuldayımistanbul ataşehir
sinemcim inş düzelir bilgsyrn bi an önce..kimse yok zaten şu saatlerde bişey kaçırmıyosun öptüm çoooookkk seniiKızlar selamlar....
kaç gundur makınam cozurtuyor bılıyorsununuz. sabahtan berı uyuzu tuttu artık kacıs yok ben formata baslıyorum aksama yetısmeye calısıcam.
opuyorum cokkk...