Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay işte dikkat denen bir şey kalmadı, görüyorsunuz... :(
Neyseki kaptanlığı bıraktım, yoksa her hafta liste düzeltip duruyorduk. :60:

Nazcım'ın dikkati taptaze. :nazar::nazar::nazar: :16:

------

Kimse yokken ben de çıkayım bari, akşama gelirim.

benimkiler ne yapsın ehehhe başladığımızdan beri her hafta bişey :)

eeeeeeeeevettttttt :52:

2.9kg to go. yazısınıda simdi farkettim cizelgedeki suslere bakmaktan farketmemıstım. ayyyy heycanlandım ellerim buz gıbı oldu yaaa..

ovv nerden nereye oldum hala ınanamıyorum bu kadar kılo nasıl gıttı. ılk haftalar 3kılo gıttı dıye sevınırken simdi kalan kılo 3 oldu :2: duygulandım..
reglde değilim nıye boyle oldu kı sımdı :(

Fundaaaaaaaaaaaaa :52:

Cuma yarısmasında bugune kadar kim, kaç kilo verdi listesinde ilk 10 a girmişim ve girmişiz :32::32::32::32::32:

:kkk:5. Takım:kkk:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...rismasinda-bugune-kadar-kac-kilo-verdi-7.html

:nazar: :nazar: :nazar: 5. Takımın gurur kaynağısın seenn :kkk: okurken senin sevincin benim sevincim oldu ya, bugün Funda da sen de coşturdunuz beniii aynen bu moddayımm: :62::62:

Sahalara üçüncülükle döndük kızlar, tebrikler. :nazar::nazar::nazar:
Artık haftaya 1. lik yakışır bizlere... :32: Eski günlerimize geri döneceğiz... :32:

Ben de %0.01'le bireysele girmeyi kaçırmışım ya... :60: Aklımda bile yoktu zaten de, bir bakayım demiştim. Neyse, canım sağolsun. :) Nasılsa amaç mezun olmak. :34:

:nazar: :nazar: :nazar: 5. Takımın gurur kaynağısın seenn :kkk: okurken senin sevincin benim sevincim oldu ya, bugün Funda da sen de coşturdunuz beniii aynen bu moddayımm: :62::62:

Canım benimmmmm :16::16::16:

moduna da bayıldımmm :) :62:

Artık haftaya 1. lik yakışır bizlere... :32: Eski günlerimize geri döneceğiz... :32:

Ben de %0.01'le bireysele girmeyi kaçırmışım ya... :60: Aklımda bile yoktu zaten de, bir bakayım demiştim. Neyse, canım sağolsun. :) Nasılsa amaç mezun olmak. :34:

:32::21:Tebrikler Takımmmmm :21::32:
Dereceye gırmekte tatlı oluyor ya unutmusuz azıcık :P :) Ama aynen Fundacım 3.lukle donduk fakat haftaya zirveye oynayalım :34:

Fundacım canım takımızın birincisi olarak seni tebrik ediyorum.. :46::46::46::46:

Ayrıca adın bireysel 3.luge gecmesede cok komık bır rakam var arada :D benım gonlumun bıreysel bırıncısısın sen kuşum.. :54::54:

:124:FUNDA:124:

Ayy çizelgeme bakıp bakıp duruyorum :9: yılbası agacını kuramadım daha ama çizelgeyle idare ediyorum :9::9:

:56:Menüm:56:

Sabah+Öğle
yarım krep
2-3 zeytın
1 çay kasıgı bal
2 kk peynır

ara
7 fındık
1 mandalına

aksam
1 haslanmıs patates (buyuk gıbıydı)
2 kofte
1 bardak ayran

:32::21:Tebrikler Takımmmmm :21::32:
Dereceye gırmekte tatlı oluyor ya unutmusuz azıcık :P :) Ama aynen Fundacım 3.lukle donduk fakat haftaya zirveye oynayalım :34:

Fundacım canım takımızın birincisi olarak seni tebrik ediyorum.. :46::46::46::46:

Ayrıca adın bireysel 3.luge gecmesede cok komık bır rakam var arada :D benım gonlumun bıreysel bırıncısısın sen kuşum.. :54::54:

:46: :46: Takımımızın bu haftaki birincisi Funda'yaa alkışlaarrrr :46: :46:

Çıtırlarrrr 3.lük kesmez bizi, sırada 1.lik vaarrrr :10: :10:

Teşekkür ederim kızlar... :16:

1. lik var haftaya artık, dediğiniz gibi... :) Yaşamadığımız şey de değil hani... :37: O yüzden kimse kendine uzak görmesin. Herkes 300-500 gram verse zaten 1. lik geliyor. :)

Kızlar... Menümü yazacağım... Akşamı daha yapmadım, mısır gevreği yerim diyordum ama midem bulanıyor. :50: Süt ürünü tüketimim 2 bardağı bulduğu gibi midem bulanmaya başlıyor. :50: Son bir yılda çıktı bu... O yüzden şimdi mısır gervreğinden korkuyorum. Acaba yapmasam mı akşamı ya? :44: Fikirleriniz neler?

Menüm

Sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 yumurta
6 zeytin

Ara
1 portakal

Öğle
3 tavuk baget
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt

Ara
1,5 bardak ayran

+30 dk eliptik (Bugün neden bilmem çok yoruldum, o yüzden 30 da bıraktım.)

Sabah
peynirli sahanda 2 yumurta
2 dilim kepekli ekmek

Ara
1 muz

Öğle
Nesfit

Akşam
1 tas tavuk çorbası
3 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık tavuk sote

Yavrum benım... senın peynırlı yumurta keyfını sevsınler :9::54:
bosuna demıyorum peynırcı guzelı dıye :))) beyazmıydı peynır ?? :D

menun cok guzel canım kaçamakta yok uzun zamandır ohhh boyle menulere bayılıyorum :24:

The Vampire Diaries günü bugüünn Sineemm :52: ay kaçtımm, seyredip geliriimmm :54:

ohh iyi seyirler :D ben 2 tane bırıktırıcem yıne :D :D

dönunce anlatma sakın heee :9::9::9:

Kızlar... Menümü yazacağım... Akşamı daha yapmadım, mısır gevreği yerim diyordum ama midem bulanıyor. :50: Süt ürünü tüketimim 2 bardağı bulduğu gibi midem bulanmaya başlıyor. :50: Son bir yılda çıktı bu... O yüzden şimdi mısır gervreğinden korkuyorum. Acaba yapmasam mı akşamı ya? :44: Fikirleriniz neler?

:( Fundacım rahatsız edıyorsa bıle bıle ıcme daha sut. kahvaltılık bıseyler hazırla atıstır saat bayag gec oldu zaten hafıf gecır artık aksamı. ama yememzlık yapma 1 dılım ekmek peynır bıle olsa ye. peynırde dokunur dersen zeytın ye bence.

Menüm

Sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 yumurta
6 zeytin

Ara
1 portakal

Öğle
3 tavuk baget
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt

Ara
1,5 bardak ayran

+30 dk eliptik (Bugün neden bilmem çok yoruldum, o yüzden 30 da bıraktım.)

ooo bugunku menun cok sağlam ve saglıklı..:129: zaten bu menuyle ıllakı hafıf gecır aksamı artık.

:( Fundacım rahatsız edıyorsa bıle bıle ıcme daha sut. kahvaltılık bıseyler hazırla atıstır saat bayag gec oldu zaten hafıf gecır artık aksamı. ama yememzlık yapma 1 dılım ekmek peynır bıle olsa ye. peynırde dokunur dersen zeytın ye bence.

ooo bugunku menun cok sağlam ve saglıklı..:129: zaten bu menuyle ıllakı hafıf gecır aksamı artık.

Ay bilemedim ki canım ya... :50:
Belki sadece 1 porsiyon meyve yerim. Bayağı geç oldu.

Ben de 17 kg gittiğini şimdi fark ettim... :)

Cınım benim, cınımmmm... :16:
Gidecek onlar da en kısa zamanda, merak etme. :)
Seni mezun ederken büyük bir kutlama yapalım; yanılmıyorsam bu takımdaki hiçkimse daha önce bir mezun görmedi. :)

17 kg mı? Sen tek başına başarı hikayesi yazmışsın Funda, tebrikler :)

Kızlar...

Var mı bana tavuksuyuna çorba tarifi verebilecek? :44:

Canım ben kemiksiz tavuğu tencerede haşlıyorum. Sonra haşlanmış tavuğu alıp, tencerede kalan suya tuz ve isteğe göre biraz salça katıyorum. Sonra şehriye ekleyip biraz kaynatıyorum. Tabağa aldığım tavuk etini didikleyip, sonra içine katıyorum. İsteğe göre baharat eklenebilir, ben böyle yapıyorum canım:34:

Tebrikler:46::46:
İnşallah en kısa zamanda listede benim de katkılarım olur, umarım :)

Back
X