Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gökçecim sende 1 gün mesaj ve menü yazmadın..üyelik sürecinde olduğun için bu senin için çok önemli ama ertesi gün haklı bi açıklama yapmışsın bu da takıma girmene hala olumlu bakmamızı sağlıyo

toplu mesaj yazmadım kalabalık olup herkes kendini ilgilendiren mesajı mutlaka görsün diye

----------------

melikecim takıma aday olduğun günden beri mesaj ve menülerin eksik..ayrıca takımla çok uyum içerisinde olmaya çabalamadığını düşünüyorum..bu yüzden seni listeye alamıyoruz
katılmak isteyenler başlığına tekrar başvurup başka bir takımla devam edebilirsin

gözlerim kapanıyo artık...yarın leptobum yanımda olmycak bitirmem gereken bi kitap var dikkatim dağılıyo leptop olunca...o yüzden sayımı bu akşam yaptım yarın akşam girebilirim...herkesi öpüyorum iyi geceler...bideee özledim sizi haftasonu :16::16::54::54:

herkese günaydınnn:16:
dayanamadım yine leptobumu aldım yanıma...
çook uykucu bi takım olmuşuz bu aralar ama uyanıpta gelen olursa ben burdayım :9:

Günaydın takım! :)
10:00'da kalktım, hem de saat çalınca anca kalktım. Üstelik gece 00:00'da yatmıştım. :53:
Ne uykusu çözemedim. :)

ben geldimm :16:
kızlar daha bi saat bile olmadı eve geleli..banyomu yaptım hemen size bi bakıyım dedim..
cuma günü içinde açıklama yapmak istiyorum sabaha karşı indim otobüsten arkadaşlarım ben gitmeden bi plan yapmış ilçedeki bi arkadaşımda sabah kahvaltsna gtmeyi düşünmüşler o yüzden cuma günü olduğum yerde net yoktu..bi ara bi yerde wifi buldum ama ancak geçmşten birkaç sayfa okuyabildim o kadar

Hoşgeldin Nazcım, canım kaptanım benim. :16:

o ne kalori öyle :52: ay süt fln bir şeyi yoktur bunun dedim ne çıktııı :9: ooo haftalık kaçamağıma sayarım kaçtı bizim hakkımız, geri kalanını da h.içi öderim, şimdi babaannem bizde diye trambolini kaldırdım zıplayamıyorum :1:

Haftalık kaçamak haklarının hesabı tutulmuyor ki... :60: Ben bir ara yazmıştım "Böyle hesabını tutmuyoruz, bir gönüllü çıksın yoksa bu sistemi yapamayacağız." diye. Bir şey diyen çıkmamıştı o zaman. İstersen dünün üzerine sen gönüllü olabilirsin. :23:

iyi ki söyledin,zaten asla o espiriyi yapmam ama 1000 kaloride yeterince caydırıcı bir sebep bence:)

kız ayrandan akşam yemeği mi olur:1::1:

1000 kalori süper bir sebep bence de... :9:
Ayşegülcüm yazmıştım canım; o kadar iştahsızdım ki... İyi kötü yemeyi-içmeyi kaldırabileceğim şeyleri tercih ettim. Yoksa bütün günüm aç geçecekti. :)

nurummm bende sizi özledim..kızlar belki inanmıycaksınız ama bu gece 01:45 arabasına bilet alcaktm normalde ama sadece erken gelip takımın durumuna bakabilmek için öğlen 14:45 e bilet aldım

:16::16::16: Canım canım... Aklı bizde kalırmış. :16::16::16:

hoşbuldummmm :16:
iyiyim cnm süper bi haftasonu geçirdim iyi geldi bana :1:

:nazar::nazar::nazar:

oyy balımm beniimm yaa, izinler de olunca biraz durgun geçti h.sonu ama idare ettiikk merakk etmee, Cuma günü hallettik listeyi de Funda saolsun ilgilendi, 3. olduk bu arada :46: Funda taam 1,5 kilo vererek kendi rekorunuuu kırdıı:64: bireysel başarılarda ilk 3'e girecekti ama 0,1lik bir farkla kaçırdı , bizim göynümüzün birincisi o :16: özetlersek böyle durumumuz :1:

O senin göynünün güzelliği... :)

geçmişi okuyorum şimdi gördüm fundanın rekorunu çok bozuldum yaa:19: ilk haftadan :19: görücek funda bidahaki hafta :9::9:

Hahahaha! :60: Niye bozuluyorsun? Onun yerine hırs yap. :37:
Mezuniyetine oynuyorum demiştim ben. Gün gelir 2-3 kilo farkımız olur ama yine de mezuniyetine oynarım, farklar benim gözümü korkutamaz. :19:

aaa doğruu sizin yarışınız vaarrr, sen naptıınn çok kaçamak yapmasaydıınn yinee dee :))

çok fena bi haftasonuydu yaa:18:
haftasonları kendimi eve kilitleyesim var bütün bi haftamı mahvediyorum resmen

Anaaam... Böyle mi göreceğim ben haftaya? :19:
Bahane istemem, sana zorla bir şey yedirtmiyor kimse... :19:

inş nurcumm...kilo veren herkeside tebrik ediyorum ayrıca funda hariç :19::19:

:53: :60: :53: :60: :53: :60: :53: :60: :53: :60: :53: :60: :53: :60: :53: :60: :53: :60: :53: :60: :53: :60: :53: :60:

Bu cuma da tebrik edeme beni, olur mu? :37:

gözlerim kapanıyo artık...yarın leptobum yanımda olmycak bitirmem gereken bi kitap var dikkatim dağılıyo leptop olunca...o yüzden sayımı bu akşam yaptım yarın akşam girebilirim...herkesi öpüyorum iyi geceler...bideee özledim sizi haftasonu :16::16::54::54:

Biz de seni özledik... :16:
Sanki bir hafta oldu sen gideli...

herkese günaydınnn:16:
dayanamadım yine leptobumu aldım yanıma...
çook uykucu bi takım olmuşuz bu aralar ama uyanıpta gelen olursa ben burdayım :9:

Günaydın Nazcım. :)
Sorma çok uykucu olduk, başta ben ve Sinem... Gerçi belki bizden bile geç kalkan vardır da geç kalkmayı kafasına takmıyordur. Biz takıyoruz. :)

Ben geldim ama sen gitmiş de olabilirsin, bir saattir bu mesajı yazıyorum. :)

fundaaa günaydınnnn :16:
bugün ayrı bi mutluluk var nedense içimde burası çok yağmurlu ve hava kapalı ama bana hiç etki etmedi :9:

selammmm
ben geldiimmm
kızlaarr yorguun ama mutlu bir şekilde döndüm aranızaa
3 gündür ankaradaydıkk
cuma sabah çıktık yazmıştım
ama yollar ara ara karlı ve kapalıydı inanılmaz
yarım saat kapalı yol 50 km ileri günlük güneşlik hiç anlayamadık
üniversteden arkadaşlarıma gittik
çok çok güzel geçti
hasret giderdik gezdik tozduk kardeşimde orda asker onuda ziyaret ettik
ama tahmin edersinziki çocukla uzun yok korkunç birşey
dün gece geldik

3. olmuşuzzz tebrik ederim herkesiii
funda şeytanın bacağını kırmışsın seni ayrıca tebrik ederim
sinem 5li rakamlara bişey kalmamış senide tebrik ederiiimm

özledim hepinizi
inanaın diyete başadığımdan beri ilk defa bu kadar uzun tartılmadım
cuma günü çok ümidim yoktu aynı çıkmak bile beni sevindirdi
sonrada tartılmadım haliyle bakalım cumaya ne olacak

hepinizi çok özledim yazıştıklarınızı okudum gece 1de yattık ama tlfndan okumadan uyumadım inanın aklım sizde kaldı
naz ve funda süper bi yarış olacak eminimm
diyaloglarda çok hoş olmuş eğlenceli bi yarış olacak belli:)))

selammmm
ben geldiimmm
3 gündür ankaradaydıkk
çok çok güzel geçti
dün gece geldik

özledim hepinizi

hepinizi çok özledim yazıştıklarınızı okudum gece 1de yattık ama tlfndan okumadan uyumadım inanın aklım sizde kaldı

Tuğbacım hoş geldin. :3: Her şeyden de haberin var. :nazar::nazar::nazar: :)

Sağol canım, geçen hafta 3. olduk, bu hafta 1. olacağız. :32:
Ben bir önceki hafta 2 günlük yeme gününün ardından tartıya çıktığım için verilen kilo çok sürpriz olmadı benim için. O günlerden kalma şişliği de atacaktım çünkü... Artık bu cumaya diktim gözlerimi. :)

Naz ve Funda deyip kestirip atma, biz 3'lü bir rakip grubuz. 2 kiloyla ümidi kesmek yok. :20: Mezuniyetine oynuyoruz, ona göre... :)

Artık hızla toparlanıp tam gaz yola devam ediyoruz hep beraber. :)
Zaten sen geçirdiğin bu güzel günlerin enerjisiyle motivasyon bombası olursun bu hafta... :32:

Günaydım canım... :16:

Ben de sonbahar ve kış kadınıyım. Kapalı, yağmurlu, rüzgarlı, karlı havalarda mutlu oluyorum. :) Sen de herhalde açık hava severlerdensin. :)
yok cnm bende sonbahar ve kış kadınıyım yazı sevmiyorum..ama bugün çok mutlu edecek bi hava yok :34: yinede mutluyum :9:

selammmm
ben geldiimmm
3 gündür ankaradaydıkk
çok çok güzel geçti
dün gece geldik

özledim hepinizi

canım canım :9: bu yarışta sende varsın tuba kaçış yok :34:

Son düzenleme:
Tuğbacım hoş geldin. :3: Her şeyden de haberin var. :nazar::nazar::nazar: :)

Sağol canım, geçen hafta 3. olduk, bu hafta 1. olacağız. :32:
Ben bir önceki hafta 2 günlük yeme gününün ardından tartıya çıktığım için verilen kilo çok sürpriz olmadı benim için. O günlerden kalma şişliği de atacaktım çünkü... Artık bu cumaya diktim gözlerimi. :)

Naz ve Funda deyip kestirip atma, biz 3'lü bir rakip grubuz. 2 kiloyla ümidi kesmek yok. :20: Mezuniyetine oynuyoruz, ona göre... :)

Artık hızla toparlanıp tam gaz yola devam ediyoruz hep beraber. :)
Zaten sen geçirdiğin bu güzel günlerin enerjisiyle motivasyon bombası olursun bu hafta... :32:

olmazmı herşeyden haberim var tabi
uykusuzluk ve yorgunluktan ölürken okumadan yatmaıdm ben sizi:)

evet benim ibre şaştı biraz ama bende varım tabi yarışta belli olmaz bu işler 2 kilo 3 kilo alır başımı giderimde yakalayamazsınız benii:)))))
yorgunluğumu atar atmaz enerjı bombası olucam inş:)))

Günaydım canım... :16:

Ben de sonbahar ve kış kadınıyım. Kapalı, yağmurlu, rüzgarlı, karlı havalarda mutlu oluyorum. :) Sen de herhalde açık hava severlerdensin. :)

bend eöyle sıcak yaz günlerini pek sevmem ama bu yağmurlu kapalı havalar beni boğuyor
kasvete giriyorum tamamen:((
hele sabah bir uyandım perdelerde kapalı havada kapalı sanki gece gibi:(
güneş bir yerden yüzünü gösterse ısınıverse içim ne güzel olur:))

bu arada babanem çağırdı bugün aşure yapacakmış:18::18::18::18::18:

Aman dikkat!!!
Yapmaya çağırdıysa git ama yemeye çağırdıysa gitme! :D
İlla gideceksen de yeme...
Ama babanneye de nasıl "Rejim yapıyorum, yemeyeyim, sağol." denir ki?
Aç kaldığını düşünüp daha çok yedirmeye çalışır. :60:

Çaresiz kaldım Tuğbacım...

Back
X